Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Samsung Eesti tootefoorum märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 54, 55, 56  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Samsung Eesti
HV kasutaja
Samsung Eesti

sõnum 22.05.2012 11:11:26 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:
krist2an kirjutas:
arm2004 kirjutas:
krist2an kirjutas:
taavi kirjutas:
SamsungEE kirjutas:
ICS ehk Andoid 4.0 tuleb märtsi jooksul saadavaks ... Galaxy Note´le.

mis aastal?

Note'ile on ju ICS väljas...

väljas jah http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_finally_getting_official_ice_cream_sandwich-news-4228.php
iseasi millal Eestisse jõuab icon_razz.gif bada-ga läks kriips alla 2 nädala teatamisest ja jõudmisest.

Mõndadel on Note'i teemas juba olemas, sellepärast arvasingi, et ka Eestis saadaval. Aga kui ametlikult pole, siis pead ootama veel icon_biggrin.gif

sellest on mul ükskõik, et kuskil on olemas, uudiseid oskan ise ka lugeda. SamsungEE võiks kah vastata. ma tahan teada, millal mina seda kasutada saan.

Hetkel just testime uut tarkvara kuid ilmselt saadavaks saab alles juuni kesk või lõpp

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
erko
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2012 16:41:19 vasta tsitaadiga

TT kirjutas:
Tervist

Kas on infot Galaxy Tab 10.1(P7500) ja Galaxy Tab 8.9(P7300) Android 4 uuenduse kohta?

Ma ühineks küsimusega lisades loetellu ka Galaxy Tab 7.7 (P6800). thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 22.05.2012 16:53:48 vasta tsitaadiga

erko kirjutas:
TT kirjutas:
Tervist

Kas on infot Galaxy Tab 10.1(P7500) ja Galaxy Tab 8.9(P7300) Android 4 uuenduse kohta?

Mõned read tagasi öeldi, et mai kuu jooksul - aga jah - enamvähem on juba mai läbi aga uuendusest ei midagi kuulda....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vana Peer
HV vaatleja

sõnum 27.05.2012 00:25:34 vasta tsitaadiga

Kus on müügil või kuidas saab eeltellida? (Kur ir sākotnējā parakstīšanās pārdošanu, vai kā jūs varat)
tsitaat:
Wi-Fi Video Baby Monitor

kynnivares
HV vaatleja

sõnum 28.05.2012 16:59:10 vasta tsitaadiga

Samsung, kas Balti versioonist võetakse välja see viga, mis LPY (Galaxy Note ICS, Saksamaa versioon) võib põhjustada "full brick" (näiteks tehase algseadistuste taastamisel / kasutaja andmete kustutamisel)? Või kuidas Samsung seda kommenteerib?

Näiteks:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633938
(ütleb, et ka ametlik uuendus sisaldab seda viga)
või pikem jutt vea olemusest:
http://www.xda-developers.com/android/hard-brick-bug-on-galaxy-s-ii-and-note-leaked-ics-kernels/
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 29.05.2012 10:55:56 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
erko kirjutas:
TT kirjutas:
Tervist

Mõned read tagasi öeldi, et mai kuu jooksul - aga jah - enamvähem on juba mai läbi aga uuendusest ei midagi kuulda....

Pigem küsiks ma mis aasta mai kuu jooksul see android lõpuks jõuab. Siit teemast ilmselt vastust ei saa tükk aega......
tagasi üles
Vana Peer
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 10:20:35 vasta tsitaadiga

Vaatasin Facebookist Samsungi tsikke ja mõtlesin, milline see võiks olla, kes vastutab siinsete "saabub mai kuu jooksul", "ei oska öelda" ja "pöörduge mobiteki poole" vastamiste eest. Eriti keerulistele küsimistele jätab üldse vastamata.

Tõsiselt kutsub üles Samsungi töötajaid natuke "Smarti" ka endale jätma ja ärksamaid kasutajaid siin paremini kohtlema.

Samsung Eesti
HV kasutaja
Samsung Eesti

sõnum 07.06.2012 13:59:46 vasta tsitaadiga

Vana Peer kirjutas:
Kus on müügil või kuidas saab eeltellida? (Kur ir sākotnējā parakstīšanās pārdošanu, vai kā jūs varat)
tsitaat:
Wi-Fi Video Baby Monitor

Paraku hetke seisuga antud seade eestis müügile ei tule.

Samsung Eesti
HV kasutaja
Samsung Eesti

sõnum 08.06.2012 09:36:20 vasta tsitaadiga

kynnivares kirjutas:
Samsung, kas Balti versioonist võetakse välja see viga, mis LPY (Galaxy Note ICS, Saksamaa versioon) võib põhjustada "full brick" (näiteks tehase algseadistuste taastamisel / kasutaja andmete kustutamisel)? Või kuidas Samsung seda kommenteerib?

Näiteks:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633938
(ütleb, et ka ametlik uuendus sisaldab seda viga)
või pikem jutt vea olemusest:
http://www.xda-developers.com/android/hard-brick-bug-on-galaxy-s-ii-and-note-leaked-ics-kernels/

Paluks täpsustada küsimust. Me ei oska Saksamaa tarkvara kohta infot jagada ning LPY meil kohe kindlasti saadaval ei ole.

kynnivares
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 17:08:46 vasta tsitaadiga

Aga palun:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26893617&postcount=425
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644364
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648362

Taustast: Galaxy Note, Galaxy II, Epic (võib-olla veel mõni seade) omavad flash mälu (eMMC), millel mõned standardsed Android funktsioonid võivad esile kutsuta riknemise.
ICS on ohtlik sellepärast, et seal Factory Reset teeb täieliku andmete pühkimise (erinevalt GB, mis tegi lihtsalt "quick format" taolise failisüsteemi uuendamise - andmefailide sisu jäi häkkereile potentsiaalselt nähtavaks) ja selle pühkimise käigus läheb (võib minna) eMMC loogiliselt katki. Katki küll loogiliselt, kuid parandus = emaplaadi vahetus.
Küsimus ei ole seotud tänase hetke seisuga ICS's Samsungi versiooniga (LPY, LPF jne kõik omavad seda võimalust).

Background
The nature of the problem is a call to the function make_ext4fs(). This function isn't provided by the kernel, rather it is provided as a library (libext4_utils.a) that is used when compiling Recovery and the update installer. It does end up eventually calling kernel mmc driver routines, which then trigger the EMMC firmware lockup/superbrick bug.

The make_ext4fs() function changed between GB and ICS. In GB the function didn't try to erase the partition before creating the EXT4 fs. In ICS it tries to erase it first. The erase is triggering an EMMC firmware bug that was always there via the kernel MMC driver. GB is also "doubly" safe in that not only do Recovery and update-binary never attempt to do the erase, even if they did, the request to erase is blocked in the GB-kernel and never run.

The EMMC firmware bug will lockup your phone and corrupt internal EMMC meta-data which cannot be accessed or repaired at this time. It isn't crashing your hard drive per-se, it is crashing your hard drive controller in a way that prevents the hard drive controller from accessing parts of your disk. We don't have any way of updating the EMMC hard drive controller at this time.

The EMMC firmware lockup/superbrick bug is likely contained in the wear-level firmware code which shifts mmc-internal memory block usage around to prevent any one area from overuse. The bug MIGHT NOT be triggered every time, so you can do the same operation with no issues then on your Nth attempt it bricks.
====================================0

ja veel:

https://plus.google.com/111398485184813224730/posts/21pTYfTsCkB#111398485184813224730/posts/21pTYfTsCkB
ATTENTION:
We've contacted Samsung about the problem where performing a mmc erase could hardbrick your phone (i9100, i9100g, n7000, m250 - MAG4FA, VYL00M, and KYL00M with firmware revision 0x19 // T989 and I727 with fw rev 0x12) if it's having a faulty emmc chip.

They're working as hard as possible on a clean solution which will be ready soon.

Please be patient and try to not flash any leaked kernels or kernels based on sources where MMC_CAP_ERASE is present.

This app http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27014974&postcount=1 can be used to identify if your phone is affected or not.

CM9 kernels are safe to flash.

Please share!

Update 14:56 CEST:
Patches will be out in form of new official ROMs and also sourcecode releases after testing, which might take some time.

=============================

Balti riikide Galaxy Note ICS LQ3 väljas!
Ärge siis selle alt factory resetti igaks juhuks tehke icon_smile.gif (kehtib ka Galaxy II, ja veel mõne telefoni ICS versiooni kohta, hetkel).
Muidu töötab hästi, ilus vaadata ka.
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 27.06.2012 13:33:53 vasta tsitaadiga

Kunas on oodata Galaxy Tab 10.1-le Android 4.0 uuendust? Sellel uuel Tab 10.1-l on juba minu teada 4.0 väljas, miks siis ei ole seda vanemal?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 29.06.2012 13:19:40 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Kunas on oodata Galaxy Tab 10.1-le Android 4.0 uuendust? Sellel uuel Tab 10.1-l on juba minu teada 4.0 väljas, miks siis ei ole seda vanemal?

Sai sama küsimus siin esitatud - vaikus. Siis proovisin samsa facebooki seina - ootasin mis ootasin aga vastati nii: androidi loomisega Galaxy Tab 10.1-le tegeletakse, kuid praegu ei saa me ühtegi täpset kuupäeva kahjuks lubada
tagasi üles
TT
HV Guru

sõnum 29.06.2012 13:38:58 vasta tsitaadiga

Jutud käivad juuli - august(http://www.galaxytabs.com/2012/06/ics-updates/).
Eks aeg näitab kas reaalselt ka siis jõuab.

indrpo
HV Guru

sõnum 29.06.2012 21:05:14 vasta tsitaadiga

piisab teadmisest, et tuleb, hetkel paistab specidest, et esimene tab on isegi parem..vaid siis ekraani poole oleva kaamera 2mpix poolest.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 06.07.2012 00:40:18 vasta tsitaadiga

Nõnda vastati:
Samsung@facebook kirjutas:
Tere! Uuendusega läheb veel aega. Loodame, et sügisel.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.07.2012 12:29:41 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
Nõnda vastati:
Samsung@facebook kirjutas:
Tere! Uuendusega läheb veel aega. Loodame, et sügisel.

Ice Cream Sandwich update is seeding to Samsung Galaxy Tab tablets
Riias düsgraafist sekretär toksib masinkoodi manuaalselt ümber või? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 10.07.2012 17:29:53 vasta tsitaadiga

Üks androidi foorum räägib nõnda:
www.galaxytabs.com kirjutas:

Andrid 4.1 Jelly Bean uuendust ei saa järgnevad tooted: Galaxy Tab 10.1v, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 7.0 Plus, ja Galaxy Note

Kuipalju selles asjas õigust on selgitab aeg.
tagasi üles
God-1
HV kasutaja

sõnum 17.07.2012 11:15:01 vasta tsitaadiga

Tere

Ootasin oma Note telefonile seda Android 4 nagu imet. Siis ta tuli. Telefon hakkas tegema suvaliselt restarte. Mingid programmid jooksid taga ja aku tühjenes tundidega. Käisin Mobitehis tehti down grade 2.3.6 ja öeldi, et oodagu ma uut parandatud Android 4. Küsisin, et milla siis see ka tuleb. Sain vastuseks, et küsige Samsungist. Nemad seda ei tea. Seega minu küsimus teile: Millal tuleb töötav ja parandatud Android 4 Note telefonile ???
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.07.2012 13:35:03 vasta tsitaadiga

God-1 kirjutas:
Tere

Ootasin oma Note telefonile seda Android 4 nagu imet. Siis ta tuli. Telefon hakkas tegema suvaliselt restarte. Mingid programmid jooksid taga ja aku tühjenes tundidega. Käisin Mobitehis tehti down grade 2.3.6 ja öeldi, et oodagu ma uut parandatud Android 4. Küsisin, et milla siis see ka tuleb. Sain vastuseks, et küsige Samsungist. Nemad seda ei tea. Seega minu küsimus teile: Millal tuleb töötav ja parandatud Android 4 Note telefonile ???

Sama jutt kehtib ilmselt ka Galaxy SII telefonile, hetkel teine reset mis ehk mõneks ajaks jälle hangumisemured lahendab. Mõni päev ei saa tööd tehagi kui peale laadimist, telefoni käivitamist ei saa kõnesid stabiilselt teha, kontaktil numbrit klikkides kulub 20sek enne kui telefon reageerima hakkab.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.07.2012 13:42:45 vasta tsitaadiga

Sama teema huvitab ka mind:
Millal Note'le parandatud 4.0 välja tuleb meie regioonis?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
God-1
HV kasutaja

sõnum 26.07.2012 12:00:42 vasta tsitaadiga

God-1 kirjutas:
Tere

Tundub, et vastustega siin ei kiirustata.
Kahju on kohtati sellest, et toode on supper aga klienditeeninud Samsungil on alla igasugust arvestust.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.07.2012 12:01:39 vasta tsitaadiga

Samsung kolis supportiga Facebooki?
tagasi üles
God-1
HV kasutaja

sõnum 26.07.2012 12:49:29 vasta tsitaadiga

Ehk oskab keegi ütelda mis moodi ma selle "Voice Talki" saan ära killida igaveseks. Iga kord kui autos doci lüj´kkad ta siis kargab püsti ja kukub mölisema. Nüüd veel taga tipuks kui keegi helistab siis üritav oma vigase Inglise keelega neid nimesid ja numbreid mulle ette lugeda, et kes helista. Ma VIGKAN seda. Olen küll teinud talle forse close kuid see ainult ajutine lahendus.

indrekp kirjutas:

Ei FB nad musta pesu ei pese. Ma küsisin üks kord ja kohe saadeti siia. FB ainult haibitakse asju üles icon_wink.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.07.2012 13:42:06 vasta tsitaadiga

God-1 kirjutas:
Ehk oskab keegi ütelda mis moodi ma selle "Voice Talki" saan ära killida igaveseks. Iga kord kui autos doci lüj´kkad ta siis kargab püsti ja kukub mölisema. Nüüd veel taga tipuks kui keegi helistab siis üritav oma vigase Inglise keelega neid nimesid ja numbreid mulle ette lugeda, et kes helista. Ma VIGKAN seda. Olen küll teinud talle forse close kuid see ainult ajutine lahendus.
indrekp kirjutas:

Ei FB nad musta pesu ei pese. Ma küsisin üks kord ja kohe saadeti siia. FB ainult haibitakse asju üles icon_wink.gif

sekundeerin, tahaks ka ilma rootimata sellest voice talkist lahti saada, mina temast aru ei saa, veel vähem tema minust.
ja
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 16.08.2012 00:16:57 vasta tsitaadiga

Tea kas samsung on kõik tegelased lahti lasknud, et siin kedagi vastamas neilt pole?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Samsung Eesti tootefoorum mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 54, 55, 56  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.