Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sama123
HV veteran
|
27.05.2012 23:00:30
|
|
|
Mis võib olla kui update teenus ei tööta?Restart siin ei aita.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.05.2012 23:02:51
|
|
|
Võimalik, et teenus on välja lülitatud ning tuleb käsitsi käivitada. Run > services.msc ja uuri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
28.05.2012 06:51:52
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Võimalik, et teenus on välja lülitatud ning tuleb käsitsi käivitada. Run > services.msc ja uuri. |
Arvuti oli veebruarist alates seisnud ja startup type on Automatic (Delayed Start),muutes lihtsalt Automatic ja tehes servicele restardi ei muutu midagi.Eks katsetan veel arvuti enda restardiga ja mõlema service variandiga.Lenovo system update aga toimib.Ei saanudki tööle,juba juhtpaneeli vastav alajaotus kiilub kinni ja takistab kogu akna sulgemist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
28.05.2012 11:15:57
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Folder Optionsis on määratud, et Always show icons, never Thumbnails? |
See ei mõjuta default ikoonide kuvamise viisi (list, details, icons...) vaid seda, kas näidatakse ikoone pildist thumbnailina või massiivse ikoonina.
Kas keegi teab, kuidas sundida Win7 näitama folderis ikoone alati listina? Pilti sisaldavad folderid üritab vist by default thumbnailide suurusena kuvada. Mõttetu ruumi raiskamine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
28.05.2012 16:29:27
|
|
|
Küsin uuesti:
arvutisõber kirjutas: |
Live Movie Maker ei kuva "create custom settings" valikut, mis tuleks teha? Pluginate hulgast ei leidnud ka midagi sellist, mis võiks aidata ja kokku on saadaval ainult 4 pluginat.
Selles videos on see valik näha: http://www.youtube.com/watch?v=SVEXUM9ZtKs |
EDIT:
Versioon 2.6-ga seda probleemi pole, aga see jällegi ei tunne .mov formaati.
_________________ ...
viimati muutis arvutisõber 04.06.2012 02:47:17, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
28.05.2012 17:56:45
|
|
|
Mul on sama vastus, mis seal ühel tüübil:
I'm with ElMarko. This seems pretty random. I'm familiar with setting the folder view since Win95, and applying it to all folders. But that doesn't seem to extend to the common dialogs either. I almost always use Detail or List, sometimes large icons for thumbmnails. NEVER do I choose tiles or small icons, yet they come up quite frequently. It's incredibly annoying.
Tundub, et kui teen uue folderi (NEW FOLDER) ning viskan sinna sisse lohistades ühe pildi ja avan seejärel folderi on see asi seal THUMBNAIL vaates. Teiste failidega nii ei juhtu, ainult pildifailidega.
Aga kui folderis on kasvõi üks pilt läheb see asi THUMBNAILI vaatesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Plumbum
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
31.05.2012 15:47:02
|
|
|
tere, mul oleks vahele üks küsimus... kas kuidagi on võimalik nii, et windows võtaks theme'i all wallpapereid subdirectory'test ka ?
brausisin nats ja leidsin sellise lahenduse, ent see ei tundunud töötavat, lootust andis küll.
häirinud on see win7 aegade algusest, ent praegu, seoses suurema taustapiltide hankimisega ja veel sellega, et need on kategooriate kaupa ilusti sorteeritud ronis esile jälle.
ühtede piltidega juba tegin nii, et copysin topelt neid kettale, ühte kausta kõik kokku ka ja selectisin seda, aga 7+ gb'ga ei viitsi seda teha. eriti kui peakettal on 300gb ruumi ainult samuti ei tahaks kaotada ORDNUNG'it
tänud
EDIT: tundub, et siiski töötas, ainult, et praegu on personalization'i tab hangunud, seoses megamahuga, mis theme'i savemisel ette söödeti. näikse, kas tuleb ka välja. jätan posti alles, kui keegi peaks ka tahtma taustapilte alamkaustadest kätte saada
|
 |
Mnator
HV Guru
|
31.05.2012 15:47:20
|
|
|
Library on võlusõna
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
31.05.2012 15:51:16
|
|
|
sellistest võlusõnadest üksi on vähe abi.*
edit: sain aru küll, mida mõtlesid, ent seal on vähe tülikas tervest piltidehunnikust välja sorteerida.
nüüdseks on personalizationi tab ülekoormamisest valgeks löönud, enam theme'sid muuta ei saa, sest pilte oli kuskil üle 40k
väga lõbus.
|
 |
Mnator
HV Guru
|
31.05.2012 15:52:11
|
|
|
Tutvu asja olemusega, minul igatahes asi töötab just vajalikul moel (nagu sa oma soovi kirjeldasid ).
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
31.05.2012 16:01:11
|
|
|
kas sa kustutasid sealt library alt kõik (st. defauldis on seal public pictures ja 'user' pictures) folderid ja siis panid selle wallpapereid sisaldava folderi sinna ainult ja siis selectisid selle 'pictures library' wallpaperi folderiks ?
(kui seda ei tee, siis viskab jube hunniku asju, mida skrollida ja tick'ida, kordan, pilte on 40k plus. skrollimise pealt juba pangestub ka explorer , plus suhteliselt ebamugav on seda teha.)
|
 |
Mnator
HV Guru
|
31.05.2012 16:03:07
|
|
|
Mul on täiesti oma library, kus on vaid vajalikud asjad. See on ju oma asi kui mitu libraryt on defineeritud..........
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
31.05.2012 16:21:09
|
|
|
library puhul on ikkagi vaja sinna omakorda lisada foldereid, mis on natukene vähem tülikas, ent ikkagi tülikas ja mitte päris see variant. mingite variantide puhul sobiv, ent mupuhul mitte.. sest faile on 40k+ ja foldereid ka väga palju.
igatahes, loobusin selle tõttu, et taustaliides ei suuda nii suurt failikogust läbi hammustada. eriti loll. kui raske võib olla lihtsalt võtta folder koos subfolderitega ja sealt iga kord kui next vajutan või kui aeg täis saab, uus pilt ette lükata. aganoh, ta loadib neid sisse ja tekitab thumbnaile jne, etjah. ei õnnestu see üks kord eluks ajaks huvitav taustadering asi
|
 |
Mnator
HV Guru
|
31.05.2012 16:43:34
|
|
|
Jah, mul siiani on maht väiksem ja tuleb kenasti toime. Kardan, et pead mõne eriprogrammi poole vaatama, kunagi XP ajal olid mul need abiks. Aga kardan, et sinu andmemahu puhul tõstavad need ka käpad püsti. Vähemalt XP peal kasutusel olnud programmidest loobusin, kuna tundsin, et kõik, mida proovisin, jäid suure andmemahu juures arvuti töökiirust segama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.06.2012 14:19:01
|
|
|
Kas äkki keegi teab ja oskab öelda,kas Windows 7-le on võimalik sellist programmi või vidinat hankida mis kuvaks nagu kella ja kuupäeva suurelt desktopil nagu on Windows 8 welcome screen ? Olen nagu ise otsinud ja igast pilte on netis selle kohta et selline asi on võimalik aga kuidas sellist asja on võimalik teha seda nagu ei oska :S Windows 8 mulle see meeldis ja mõtlesin et ei teaks win 7 all saaks ka sellist asja nagu kasutada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
01.06.2012 14:25:16
|
|
|
Gap kirjutas: |
Kas äkki keegi teab ja oskab öelda,kas Windows 7-le on võimalik sellist programmi või vidinat hankida mis kuvaks nagu kella ja kuupäeva suurelt desktopil nagu on Windows 8 welcome screen ? Olen nagu ise otsinud ja igast pilte on netis selle kohta et selline asi on võimalik aga kuidas sellist asja on võimalik teha seda nagu ei oska :S Windows 8 mulle see meeldis ja mõtlesin et ei teaks win 7 all saaks ka sellist asja nagu kasutada ? |
Kontrollpaneelilt, töölaua vidinate hulgast leiab selle. kuid see pole nii heade võimalustega kui KDE all
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
01.06.2012 14:44:22
|
|
|
Tänud just seda mõtlesin ju ma otsisin siis valesti aga kuidas ma seda kasutan või kuidas ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
02.06.2012 02:01:14
|
|
|
Gap kirjutas: |
Tänud just seda mõtlesin ju ma otsisin siis valesti aga kuidas ma seda kasutan või kuidas ?  |
algul ma ei leidnud allalaadimise linki ülesse.
loe arhiiviga http://www.deviantart.com/download/211523445/metro_clock_v3_by_dejco-d3hxoj9.rar kaasatulevat "read me" faili. installimine oli väga lihtne. copy-paste.
ja sätid ta tööle kui tavalise ekraanisäästja. setingutes ütled ette kust ta pildid leiab mida näitab. tundub natuke silumatta, ekraanisäästja eelvaates ei tahtnud masin ülesärgata (käibki ärkamine ESC klahviga? varem tegi seda Any Key).
|
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
02.06.2012 19:53:59
|
|
|
kas on infot, millal võiks tulla Windows 7 Service pack 2?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.06.2012 19:59:01
|
|
|
Ei. Hetkel pole veel seda infot. Isegi SP2 beetatestimine pole veel alanud. Ma pigem arvan, et see aasta SP2 ei näe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Snoopys
HV vaatleja

|
03.06.2012 14:16:18
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Edit: Oli praegu korra asja Safe Mode kaudu sees käia - ja vaatasin kergelt kettamajandust ka - ongi täpselt nii, et täisõigused kettaga mässata on ainult Administraatoril ja Useritel on need õigused üksjagu piiratud.
Aga mõnes mõttes loogiline kah - kui lubada Userile niisama kogu aeg Full tegevus, siis selle tagajaärjel võib olla mingi jama, kasvõi mingi juhuslik faili / kataloogi kustutamine, mis iganes. |
Juhul kui me räägime ühest ja samast asjast siis jagatud ketastele saan ilma safe modeda full control määrata ja see on mul algusest peale paigas ka.
E:
Asi ikkagi tunduvalt lihtsam, kuskil on miski linnuke puudu.
U. nädal tagasi mässisin mingi programmiga ja siis sattusin kuhugi kus panin linnukese mingi asja ette(windowsis) ja nüüd juhuslikult avastasin, et asi toimib.
Täpselt enam meeles pole mis ja kus aga nüüd asi toimib( haugi mälu ), nii W7 -> XP kui ka XP -> W7
|
|
tagasi üles |
|
 |
|