eeldused tunduvad igatahes olemas olevat, et siit saaks tulla üks viimase aja parimaid mänge aga eks traileritega on ennegi pulka liiga sirgeks lükatud _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Hitmaniga toimub sama, mis juhtus Battlefieldi sarjaga. Keeratakse piixu. Parandatakse midagi, mis ei vaja parandamist. Ameerika turu jaoks oleksid võinud Diana hääleks mingi ala Rihanna panna ja soundtrackid peaksid kindlasti transformersi stiilis olema
Aga kõige hämmastavam on siiski IOI poolt fännide ignoreerimine. Tehti ju ka interneti petitsioon, et Bateson tagasi saada. Kõik juba väga vana teema aga tuli taas päevakorda. _________________ Battlelog: Aivar1988
näis, siis ärgu pärast ka vingugu kui mäng ei müü... siis raudselt jälle "pirajate" süü
loodetavasti asi nii perse ikka ei keerata kui splinter cell seeria peale 3'ndat osa. see keerati ikka suht "öö vs päev" tasemel peeti _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
EI võrdleks neid siiski kanni keeramisega.Pigem teistsugune stiil.kanni keeramine on see kui tehakse järg mis peaks eelmisele sarnanema kuid puuduvad uuendused ja kogu ülesehitus on kas liiga blingbling,keeruline või tont teab veel midagi.
Ärgem stiili ja uudset lähenemist tuksi keeramisega võrrelge.Isiklik maitse pole piisav alus...Muideks Hitmani 5 pole väljaski,et üleüldse veel lõpliku arvamustki kujundada.
see hitleri nali on juba WAY liiga ära leierdatud, pole enam naljakas ausalt öeldes
aivar1988, ei saanud ausalt öeldes sinu jutu poindile pihta? mida seal "parandatakse" ja misasi täpsemalt piixu on keeratud? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Relva teatud detailsuseni lisatud replica lisamine CE'le oleks igati mõeldav. Eelpool kõnelejal oli õigus, kui ta ütles, et ka poes müüakse mängupüstoleid. Saagu idioot endale relva meenutava objekti mänguasjade poest või hitmani collectors editioniga, vahet ei ole.
Isiklikult olen nõus sellega, et mängutootjad võiks rohkem pääd kasutada ja eks maailm täis minusuguseid vananevaid mängureid, kes nutavad tagasi vanade mängude uudsust, kus tootjad ei keskendunud niivõrd mängude ostjate lüpsmisele.
Msendavat pole siin midagi.trailer traileriks.
Hitmani seeriad polegi kunagi kajastanud REAALSELT ühiskonda kus palgamõrvar teeb oma tööd.Juba esimeses osas keerles teema kummalise musta huumori ümber.Ka olid igasugused naljakates kostüümides naispalgamõrvarid varasemates osades.
Antud trailer ei pruugi samuti kajastada tegeliku gameplayd nii,et mingis kontekstis võib säärane action üsna huvitav isegi olla.
Mingi lapsiku teemaga pole siin küll midagi pistmist,sellised mängud pole alaealistele mõeldudki.hullemul juhul tegemist lihtsalt kummalise fantaasiga millised võiksid palgamõrvarid olla.
See kas selline stiil sobib selgub aga siis kui mäng väljas.
On masendav, kuna trailer viitab sellele, millistele mänguritele uus Hitman on suunatud. Ehk siis neile, kellele meeldivad over the top action ja nahk bikiinides palgamõrvarid.
margus645 kirjutas:
Hitmani seeriad polegi kunagi kajastanud REAALSELT ühiskonda kus palgamõrvar teeb oma tööd.Juba esimeses osas keerles teema kummalise musta huumori ümber.Ka olid igasugused naljakates kostüümides naispalgamõrvarid varasemates osades.
Midagi nii labast, nagu selles traileris näha võis, ei mäleta mina küll eelnevatest Hitman mängudest.
margus645 kirjutas:
Antud trailer ei pruugi samuti kajastada tegeliku gameplayd nii,et mingis kontekstis võib säärane action üsna huvitav isegi olla.
Loomulikult ei kajasta trailer gameplay'd, kuna tegu on CGI traileriga. Ning mina ei näe küll Hitmani maailmas ühtegi konteksti, kus selline tobedus huvitav oleks.
margus645 kirjutas:
Mingi lapsiku teemaga pole siin küll midagi pistmist,sellised mängud pole alaealistele mõeldudki.
Sa tõesti arvad, et kui mängu publisherid panevad suured vanuse piirangud ja keelud peale, ning siis trailerites neid suure isuga näitavad, on nende eesmärk nooremaid (alla 18) aastaseid mängureid eemale peletada? Nende eesmärk on vastupidine, sest keelatud vili on teatavasti kõige magusam.
margus645 kirjutas:
hullemul juhul tegemist lihtsalt kummalise fantaasiga millised võiksid palgamõrvarid olla.
Hullemal juhul on see clip reaalselt kuidagi mängu story'ga seotud.
margus645 kirjutas:
See kas selline stiil sobib selgub aga siis kui mäng väljas.
Kui see stiil mänguga sobib, siis pole tegemist enam Hitman mänguga, vaid mingi tobeda action shooteriga, millele on lihtsalt Hitman'i nimi külge kleebitud.
LightsabeR, mine pane kirikusse küünal
lihtsalt ulme, kui tühisest mingite mängude peale närvi minnakse - ei maksa isiklikult ka võtta, kui sa ei mahu sihtgruppi, ostma ei sunni sind keegi _________________ ☠
Vaadates HV kastist väljapoole (hitmani kommuunid, foorumid, kogu fan base jne.) kes kõik streigivad saaga rikkumise tõttu jääb just vastupidi uus sihtgrupp väga väikseks. Kui IOI oleks hoopis uue mängu teinud ning hitmani asjast üldse välja jätnud, poleks nii suurt poleemikat. See üle vindi keeratud action ei ole hitman.
PM kui sinu lemmik filmi saagas või seriaalis muudetakse 180 suunda või järsku peategelast, kas oleksid rahul? Vaevalt.
<RAGE>Diana vahetati välja... elab üle. Jesper Kyd vahetati välja... tema muusika oli hitmani visiitkaardiks. Täiesti unikaalne stiil. Bateson vahetati välja... mis mõttes vahetatakse peategelase hääl välja??? Hääl hääleks... võrrelge Batesoni ja agent47-t. Bateson oligi 47! Ja mis kõige põhilisem. Mängu stiil ning sihtgrupp on täiesti muutunud. </RAGE> _________________ Battlelog: Aivar1988
millegi pühendunud fänniks olemine, on psüühikahäire
mingi arvutimängu nimel internetis vihastamine ei ole grammigi teisiti, kui celin dioni kontserdil lavaees nutvad fännid - meesfännid
isiklikult oman viimast kolme hitmani mängu, kuid ei suuda seda batesoni häält, muusikat ega isegi dianat meelde tuletada - vinge meelelahutus, kuid pea ei ole prügikast _________________ ☠
Kui te pole tähele pannud, siis aina rohkem ostetakse vanade seeriate mängude uusi osi.
diablo 2 müüs rohkem kui diablo 1, diablo 3 müüs rohkem kui diablo 2.
heroes of might and magicuga sama laks... ja raymaniga ka sama laks.
minule igatahes esimene pikk gameplay video meeldis ja olen täiesti kindel, et praegused temas nutjad "ostavad" endale mängu igal juhul. enamus tarbijaid söövad, mida ette antakse ja asi korras. diablo 3 musternäide. küll ka see uus hitman on best ever.
libe , meelelahutust teõsti õvetakse liiga tõsiselt.
Ole hea ja mängi eelnevad hitmani seeriad mõttega läbi.
1.Trailer ei VIITA mitte millelegi uuele,jätkab kostümeeritud,naha ja lateksiga kaetud killer tibide traditsiooni.MILLISENA ta reaalselt mängupildis olema hakkab seda veel ei tea.
2.Mis seal labast on?Vähemalt Hitmani teisi seerijaid meeles pidades on kõik põhimõtteliselt ka varem nähtud.Ingliriietes poolpalja kanniga mõrvarid jne...
3.Selles asi ongi,et üritad mängu ära tabada,ette näha enne kui asi väljas.Lood juba peas mingeid kujutluspilte oskamata seda reaalselt mängukontekstis näha.Ka mina ei tea seda veel.
4.Keelatud asjad ei tähenda seda,et need siiski alaealistele oleks mõeldud.Selleks,et vanemad Hitmani asutajad saaks näha mis toimub ongi need trailerid valmis tehtud.Asi pole kellegi eemalepeletamises on FAKTILINE tõsiasi,et sellised mängud on lastele keelatud.See,et üks või teine mitte legaalne asi kättesaadav on ei tee sellest siiski lubatud kaupa.
5.Nagu ma ütlesin,see pisike video ei anna aimu toimuvast.Me ei tea kus,millal,mis oludes tegevus seal videos toimus jne.
6.See is on Hitman või mitte määravad ära ikka selle tegijaid mitte mängijad,see,et sulle ei pruugi meeldida ei tee sellest mingist suvalist shooterit jne.Sisu on määrav,otsene stiil on eelistuse küsimus.Selge see,et mängutegijad tahavad mängijatega arvestada kuid valikud on siiski nende teha.
Kindlasti istub uus ja HEA Hitman kui ta selliseks osutub olema
Ma üritan mängu hinnata mängu enda suhtes ja teha otsuse õnnestumise või ebaõnnestumisi kohta pärast selle läbitegemist.Aeg on näidanud,et vahest on uuem lähenemine targem otsus kui vana variandi uuendamine.Viimane variant viiks ilmselt kiire tüdimuseni sest olenemata graafikast ja lisavõimalustest oleks kõik nagu juba nähtud ja kuuldud.
Minu eesmärk siis pole samuti hirmasti vaielda kuid tundub arusaamatu miks iga järg mis eelnevatest pisutki erienvad kohe läbikukkunuks loetakse jne.Mäng peab olema õnnestunud sellisena nagu teda on tahetud näidata.Kui idee ja ülesehitus on hästi kokku läinud siis on väga hästi.Ülejäänud on juba eelistuse küsimus.
Ausalt öeldes ma ei viitsi teiega siin vaielda. Kui teile istub selline uus ja äge Hitman, siis laske aga heal maitsta.
PS! libe, väga tubli troll oled, jõudu edaspidiseks.
mismõttes troll, mulle see hitmani seeria tõsiselt meeldib, kuid ma ei ole jäik muudatuste suhtes
margus645, liigne jäikus muudatuste suhtes tapab innovatsiooni
kui tooks võrdluse muusika näol, siis kes sooviks sama meloodiat uute sõnadega - loovust tasub hinnata _________________ ☠
LightSaber, mis sul juhtus, jäid kuskile vahele kinni? Küsiks kohe, et s*tta sa vaidled siis kui ei viitsi?
Kui meile istub, wtf...mäng pole veel väljaski. Millel me siin maitsta laseme ma ei saa aru? Oma jutu koostamisel võiks ikkagi üritada mingit üldist loogikat ju kasutada, isegi kui ilgelt näost sinine oled parasjagu.
Ja mis treilerisse puutub siis vaatasin ära, vaatasin LÕPUNI (doesnt happen too often these days to be comp. honest) ja ei mõista üldse, mis imelikud tegelased siin koos on...nägite nahas naisi ja saite hirmus vihaseks? no tõepoolest, get a life or something olen näinud viimasel ajal parajat hulka otseses mõttes paska trailerit, see siin ei olnud ka midagi vaimustavat, kuid isegi parem kui paljud teised. mängu taseme kohta aga selle põhjal mingeid järeldusi teha, nagu mismõttes??? see on ka puhas tõsi, et hitmani mängudes on juba aegade alguses igasugused väga veidrad tegelased ringi jooksnud, võibolla mitte igas missioonis aga ilmselgelt on mängul olnud selline omamoodi huumori külg koguaeg juures. kui te, noobid seda ei tea siis minge lõõtsutage kuskil mujal pigem _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
"millegi pühendunud fänniks olemine, on psüühikahäire "
"mingi arvutimängu nimel internetis vihastamine ei ole grammigi teisiti, kui celin dioni kontserdil lavaees nutvad fännid - meesfännid"
Puhas trollimine ju. Kuid kui sa tõepoolest nii arvad, siis ütleks, et sina oled see, kellel on mingit laadi psüühikahäire.
Wiltz, kas tavaelus alustad ka iga kord juttu, üritades teist inimest solvata? Millegipärast kahtlen selles. Eks interneti anonüümsus ole üks tore asi.
Ja ma ei viitsi vaielda. Ma avaldasin oma arvamust selle traileri kohta ja sügav arutelu sel teemal ei paku mulle huvi. Kui sulle sellest ei piisa, siis kahju küll.
Hitman oli see mäng kus sai mingi peenikese trossiga ohvrile taha hiilida ja siis kägistada?
Ilmselt esimest osa olen mänginud... mingi moskva metroo ja kuskil olev kellatorniga level on meelde jäänud ammusest ajast. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.