Kuidas Mod toolsi ja serveritega on ROH2-s? Kas hostida saab igaüks, või on jälle mingi kinnine serveri teema?
Hostida saad kasvõi oma arvuti peal ja saad taotleda isegi ranked serveri staatust (kuid usun, et selle jaoks peab ikka korralik dedicated server olema).
Kuidas Mod toolsi ja serveritega on ROH2-s? Kas hostida saab igaüks, või on jälle mingi kinnine serveri teema?
Hostida saad kasvõi oma arvuti peal ja saad taotleda isegi ranked serveri staatust (kuid usun, et selle jaoks peab ikka korralik dedicated server olema).
Endal mäng küll uuendatud nüüd, aga pole testida saanud veel, mujal küll juba hädaldatakse, et on tekitatud jälle mingeid uusi vigu, aga eks ole näha.
Enne ei viitsi eriti mängima hakata kui nad ka statistika ära nullivad
Keellelgi see asi töötab ka nii nagu peab? Mul siiani patchide ja kõige muuga viskab ikka disconnecte pidevalt. Siis peab jälle mängule resa tegema, et saaks 5 min MP-t teha.
See on nagu huvitav, et minul töötas asi juba suht veatult enne seda viimast suurt patchi. Ühe põhjusena ilmselt see, et pidin formati tegema ja tõmbasin terve mängu uuesti. Need kes järjest patchinud on, neil tundub nagu rohkem vigu olevat mängul.
Keellelgi see asi töötab ka nii nagu peab? Mul siiani patchide ja kõige muuga viskab ikka disconnecte pidevalt. Siis peab jälle mängule resa tegema, et saaks 5 min MP-t teha.
Sisenen serverisse, valin poole ja klassi ning mäng algab. Mõni sekund pilt liigub, siis jääb kõik paigale ja ennast kordama ja jääbki nii. Ping serverisse sel ajal on 60-70 ja jääbki selliseks, kuid server kui selline on mängu jaoks surnud.
Sisenen serverisse, valin poole ja klassi ning mäng algab. Mõni sekund pilt liigub, siis jääb kõik paigale ja ennast kordama ja jääbki nii. Ping serverisse sel ajal on 60-70 ja jääbki selliseks, kuid server kui selline on mängu jaoks surnud.
Ja. Nii. On. Igas. Viimases. Kui. Serveris.
Täpselt sama keiss mul ka. Kõik muu seisab ise saan ringi töllerdada aga lasta jms ei saa.
See oli ainuke jama mis mul enne viimast patchi oli, selle lahenduseks oli see, et kui serveris sees olin ja niiöelda server kokku jooksis, siis kirjutasin konsooli reconnect ja siis sain rahulikult mängida
Enam sellist jama ei ole.
nii vaikne teemas
mängisin natuke laupäeval. Arvestades patchide hulka on ikka veel probleeme
ning millegipärast mängitavus on jama. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Täna sai mängitud ja oli tore, aga avastasin ikkagi ennast möttelt : Mis on Tripwirel nii pahasti "metsa" läinud. Olge ausad on ju jama kui veelgi:
1. heli ei ole korras
2. sihik tihti topelt
3. venelane karjub "mul on valus" peale pihta saamist, tegelikult video järgi juba ammu surnud jne.
4. tihti ei leia serveried (vähemalt leiab neid vähem kui neid tegelikult on).
5. kus on soomusautod ja muu tehnika (minumeelest tripwire mainis mitmeid kordi, et need tulevad olema)?
Vigasi veel peale nende palju, need lihtsalt häirivad mind isiklikult.
Endamisi ka möeldes/arutledes miks seda mängu veel mängin ja mis siis töesti mulle selle mängu juures meeldib.
1.Teema, teine maailmasöda
2.Relvad tapavad (ei ole "hernepyssid")
3.kuulid on kiiremad kui "lollid jalad".
Kas keegi oskab soovitada vastavat mängu kus "hernepysse" pole. Päris simulaatorite jaoks ka aega ei ole kahjuks. Keerasin ka pilgu Battlefield 3 poole aga seal on ära unustatud nii tähtis asi kui: nurgataha vaatamine ja beta pöhjal relvad "hernepyssid". (see on ainult minu arvamus)!
Rising Storm modi, kui see veel järgmisel aastal on sama graafikaga, siis meenutab see ju uunikumi ?
Kas on veel teisi RO2 söpru, kes ennast sellistelt mötetelt on "tabanud" ?
PS. Köigest hoolimata on RO2 praegu ainuke mäng minu jaoks, mille mängimisest rahuldust saan.
Rainbow Six 3: Raven Shield
Kunagi sai kõvasti pelatud, nüüd ostsin steamist uuesti ja kahju et enam selliseid mänge ei tehta. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Ise ootan ka BF3-e. Sai juba ära ka ostetud, aga mängin ikkagi RO2-te ka edasi. Küll nad aja pikku parandavad ja uuendavad seda. Tuleb ikka arvestada, et mootor millele mäng ehitatud on, ei ole just parimate killast, samas saab sellega hea mängu luua kui nad sellega korralikult hakkama saavad
Meeskond on liiga väike et kiireid tulemusi loota, aga ootame veel, minul on usku, et mingi poole aasta pärast on mäng juba päris hea
Pole 3 nädalat mänginud (Skyrim võtab kogu aja ära). Mingid patchid vist on vahepeal olnud, kuid ei tea, palju nad mängu mõjutanud on. Minu teada on automaate ikka liiga palju, kuid vist natuke kärbiti nende arvu tiimi kohta.
nüüd peaks jälle ka RO2 mängima. BF3 viimane aeg palju mängitud. Peab tunnistama, et on kyllalt ilusa illusiooni teinud. Eriti HardCore on hea.
RO2 on aga ikkagi yle prahi oma reaalsusega jne. Siin on ikka relvad aga mitte "hernepyssid" !
Network test with 64 Players
Today @ 10:30pm
Scheduled by: [TW]The Yoshiro
74.91.112.170:7807
After the test last week we are ramping it up onto a 64 player server. Please help us fill the server and evaluate the changes.
The full version of the Red Orchestra 2 SDK has been released for free, giving RO2 owners the opportunity to create maps and game modes for Tripwire’s multiplayer shooter. The developers have released a few limited versions of the SDK, but the full suite of tools is now available.
“Users can now make and publish everything from simple mods and mutators, through custom maps and on to full total conversion mods,” Tripwire say, mentioning that big mods like Rising Storm, In Country Vietnam and Iron Europe are already in development. You can grab the mod tools from the Tools tab of your Steam account.
Tripwire are no strangers to the modding scene. Killing Floor and Red Orchestra started out as mods for Unreal 2004. Hopefully the SDK release can inspire another wave of talented modders.
Minul mäng nygima/sakkima hakanud ! Kas vöib olla videokaardi ajuritest tingitud? Praegu kasutusel GTX 580 ja ajurid: 285.62
Hoolimata sellest et, Fps on 50-90.
Sain mängu korralikult tööle! Viga oli ikkagi ultra asetustes. See mäng ei tööta korraliklut ultra asetustega (kuigi fps oli 50-90 kogu aeg). või siis peab olema VÄGA VÖIMAS ARVUTI.
Default pani mängu high asetustele ja mäng jookseb nagu "siid". (fps 60-62)!
Neile kes tahavad sujuvat ja mängitavat mängu elamust soovitan siis kasutada DEFAULT asetust. Vöibolla jääb graafiliselt midagi vähemaks aga sujuva mängu kogemus on seda väärt. (minu meelest).
PS! väikest "sakkimist" oli isegi siis märgata kui default asetusi highi pealt mediumi peale keerasin.(arusaamatu minule aga fakt)
Mina mängin seda mängu meelsasti,vigu mida annab parandada on aga nad pole nii kriitilsed.Pole veel kohanud ühtegi eestalst kellega samas tiimis kõmutada =D
Põhiliselt mängin mingitel vene serveritel,sest seal hea ping 30-50 kui need täis on siis on mingi RO2 realism server või midagi taolist,täpne nimetus ei tule meelde.
Aga igaljuhul andke teada kui tekib soov koos kõmutada =D
See tekib sul Library alla, kui free weekend pihta hakkab, meie aja järgi vist kell 20:00.
edit:
Natuke läheb kauem!
tsitaat:
Status Update: We were very pleased with the state of the game last night, but several items came up that we are going push out a fix for. This will delay the release by a few hours, as well as delay the start of the free weekend by a similar amount of time.
Igaksjuhuks kontrollisin.
Veidi naljakas tundub see eraldi GOTY värgedus, kui kõik samad asjad saab palju odavamalt. Arvestades, kuidas hind on tavalisel mängul alla läinud.
Eks see üks turunduse teema ole. _________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 25.05.2012 11:51:28, muudetud 1 kord
No nüüd on mäng mängitavas korras. Vöttis kyl aega, aga asja sai! Classic on nagu minule tehtud. Mängu tempo on aeglasem aga sellega ka ära jäänud see möttetu "tömblemine". Tuleb meelde vana hea RO.
Ka köik "sakkimised" on ära jäänud. Mäng jookseb sujuvalt ja fps on palju parem kui ennem oli.
Soovitan soojalt köigile, kellel "siiber" ees codi tyyli mängudest!
Tõmbasin,hommikul natuke mängitud.Siis kui serveri listi lahti tegin siis lendas mäng desktopile pakkudes ära saata chras loggi.Siis aga sain serverile.Mängin õhtul pikemalt,lootused on suured =D
Tõmbasin,hommikul natuke mängitud.Siis kui serveri listi lahti tegin siis lendas mäng desktopile pakkudes ära saata chras loggi.Siis aga sain serverile.Mängin õhtul pikemalt,lootused on suured =D
Ärge mängust servereid otsige. Selleks on parem kasutada Steami enda UId ning siis sealt otse liituda sobiva serveriga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.