Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
number
külaline
|
23.05.2012 18:11:36
|
|
|
...
viimati muutis number 28.05.2013 11:29:02, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
23.05.2012 18:38:32
|
|
|
Seda tahaks minagi teada..
Ja kui mitte uskuda fakte mida siis veel peaks uskuma?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.05.2012 18:42:47
|
|
|
dpz kirjutas: |
On sul mõnda symbianiga telefoni käepärast, et tuua mõni lihtne näide samade funktsioonide keerukusest võrreldes teistega? |
Ma võin alustada:
symbian on paindlikum ja rohkemate featuritega ning kui inimene ei suuda üle kahe variandiga valikuid langetada lähevad nad paanikasse
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.05.2012 20:22:02
|
|
|
Järgmine föön on vist aiföön...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.05.2012 20:23:35
|
|
|
vaatab mis Tizen endast kujutama hakkab. PEAKS päris pädev tulema...
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.05.2012 20:43:23
|
|
|
dpz kirjutas: |
softis kirjutas: |
Tee või tina, aga kõik funktsioonid on Androidil ja isegi iOS paremini/mugavalt lahendatud.
Symbian lihtsalt on kohmakas ja mõjub nagu elevant portselanipoes. Ei oska paremini seletada.
|
On sul mõnda symbianiga telefoni käepärast, et tuua mõni lihtne näide samade funktsioonide keerukusest võrreldes teistega? |
Keerukus? Kes siin keerulisest rääkis?
Minu jaoks on juba homescreen ja menüüs liikumine kohmakas ja tajutavalt kitsas. Esimest korda telefoni juures sellist omadust mul öelda. Ma ei oska seda paremini seletada.
Uimasus pole ka päris õige vist. Ehk lithsalt kehvad telefonid näppida olnud? N7 ja selle nö sõsartelefon, siis mingid tube tüüpi jubinad jms. Hetkel pole ühtegi käepärast ka.
SE Satio ja Vivaz olid samade omadustega. No ei olnud kätte võttes mugav menüüdes kolamine ja toimetamine. Eelnevalt olin plaaninud osta ja laivis uurides kadus isu ära.
Kui ma töökindlat ja lihtsalt telefoni tahan, siis w810i on kapis.
Tõsi, puudust tunnen sellest, et Android jms ei toeta väljalülitatud telefoniga alarmi.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.05.2012 21:00:59
|
|
|
Mõni kuu tagasi proovisin oma HTC HD7 windows phone´i siin müüa. Ühtegi huvilist polnud.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
23.05.2012 21:07:28
|
|
|
Miks mu komentaarid siin ära kustutati?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
23.05.2012 21:11:10
|
|
|
Kui symbian nii hea on, siis miks on nii:
Spoiler 
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.05.2012 21:27:12
|
|
|
Sest ta on vana juba?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.05.2012 21:31:28
|
|
|
Näppisin täna EMT's Lumia 800't. Väga sujuv ja kiire oli, kõik toimus vahetult. Veeb, kaardil liikumine, mingite settingute muutmine, suvaliste programmide avamine jne. Mingi samas hinnas kõrval olev Android oli nõks uimasem (mitte hullult aga vahe oli tunda). Järgmisena proovisin iPhone 4S'i ning see oli sama kärme kui Lumia.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
23.05.2012 22:23:16
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Näppisin täna EMT's Lumia 800't. Väga sujuv ja kiire oli, kõik toimus vahetult. Veeb, kaardil liikumine, mingite settingute muutmine, suvaliste programmide avamine jne. Mingi samas hinnas kõrval olev Android oli nõks uimasem (mitte hullult aga vahe oli tunda). Järgmisena proovisin iPhone 4S'i ning see oli sama kärme kui Lumia. |
kärme või mitte aga sellega ei saa mitte kui midagi teha. Kaarti ei saa offlines kasutada! Settingute muutmine hahaha Isegi oma muusika panemine helinaks pole võimalik.
Ise ostsin kiirelt, sest oli vaja kiiremas korras telefoni(vana ütles uuenduse ajal üles). Netti ei saa läpakale jagada. Kogu failide jagamine toimub mingi micro proge kaudu, mis ei ole üldse suunatud kontaktidele/sõnumitele/kalendrile, mida võiks koguaeg synkis hoida vaid muusika/pildid/videod.
Enamvähem sama mis winniga kui 1 korra installid arvutile siis see on mõeldud sinna igaveseks kestma aga telefonid ei kesta igavesti ja on kerged kaduma ja kontaktid võiks ikka salvestada/uuendada kui arvutiga ühendad.
Ausalt öeldes, ei soovita seda telefoni kellelegi.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.05.2012 22:33:43
|
|
|
Miks te ainult Nokiast räägite WP kontekstis?
raidu1986, ma saan kõiki sinu mainitud asju enda WP telefoniga teha.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
24.05.2012 10:00:53
|
|
|
raidu1986, eks igalühel on erinevad ootused telefonile.
Minu esimene kogemus oli väga positiivne WP'ga. Kuigi arvestades mõnda "omapära" ma ilmselgelt ise ei ole sihtgrupiks ( ja WP'ga telefoni ei hangi) siis kasutada oli tegelikult lihtsamal tasemel väga mõnus. Lumia 800't siis.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
24.05.2012 12:02:30
|
|
|
Minu esimene kogemus oli väga positiivne WP'ga. Kuigi arvestades mõnda "omapära" ma ilmselgelt ise ei ole sihtgrupiks ( ja WP'ga telefoni ei hangi) siis kasutada oli tegelikult lihtsamal tasemel väga mõnus. Lumia 800't siis. |
Ja nii ongi. Kasutasin Androidi poolteist aastat, nüüd on kolmveerand aastat WP taskus tiksunud. No ei kipu tagasi. Võimalusi on kindlasti vähem aga telefoni kasutamine on väga mõnus jällegi. Ja ega sellest muidu aru ei saagi, kui ise telefoni käes hoidnud ei ole.
WP eesmärk on lihtsus, sellepärast on osad featurid meelega välja jäetud ja neid ei näe arvatavasti ka WP8's. Kui sinu Androidi homescreen on widgeteid täis, et igat detaili konfida, siis ei hakka sa kunagi WP sihtgrupp olema.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
25.05.2012 01:00:12
|
|
|
raidu1986 kirjutas: |
Näppisin täna EMT's Lumia 800't. Väga sujuv ja kiire oli, kõik toimus vahetult. Veeb, kaardil liikumine, mingite settingute muutmine, suvaliste programmide avamine jne. Mingi samas hinnas kõrval olev Android oli nõks uimasem (mitte hullult aga vahe oli tunda). Järgmisena proovisin iPhone 4S'i ning see oli sama kärme kui Lumia. |
Kaarti ei saa offlines kasutada
Ausalt öeldes, ei soovita seda telefoni kellelegi. |
Ära lahmi kui sa ei tea! Lumia'ga saab väga edukalt ilma datat kasutades navigeerida ja see on nokia eelis täna ja tugev eelis!
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
raidu1986
HV kasutaja

|
25.05.2012 21:40:33
|
|
|
miga kirjutas: |
raidu1986 kirjutas: |
Kaarti ei saa offlines kasutada
Ausalt öeldes, ei soovita seda telefoni kellelegi. |
Ära lahmi kui sa ei tea! Lumia'ga saab väga edukalt ilma datat kasutades navigeerida ja see on nokia eelis täna ja tugev eelis! |
ehk räägid mulle ka kuidas lumia 800ga offlines saab nokia drivet kasutada?
Nokia n8'ga sain väga kenasti offlainis ka navi kasutada. Aga sellega ei saa.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.05.2012 17:31:24
|
|
|
Minu esimene kogemus oli väga positiivne WP'ga. Kuigi arvestades mõnda "omapära" ma ilmselgelt ise ei ole sihtgrupiks ( ja WP'ga telefoni ei hangi) siis kasutada oli tegelikult lihtsamal tasemel väga mõnus. Lumia 800't siis. |
Vaadates WP turuosa on see järelikult väga väike "sihtgrupp" kes on nõus ostma kallist telefoni ja tegema sellega vähe või kasutama seda "lihtsalt". Isegi iOS on võimalusterohkem
Kui see (WP) on mõeldudki olema dumbOS, siis peaks aga ka hind vastav olema - hind on aga paraku konkurentidega sarnane või kõrgemgi, samas kui funktsionaalsus seda hinda ei õigusta. Kui inimene tahab lihtsat telefoni, siis ta ei käi 400€+ välja, et WP osta ja "lihtne" telefon saada (Lumia näitel)
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
26.05.2012 19:47:40
|
|
|
Tomorrow mida sa ajad?
Niipalju kui mu enda kogemus näitab, siis samas hinnaklassis olev Windows Phone on Androidi telefonist peajagu üle, seda siis vähemalt kiiruse poolest.
Ostsin endale tutika LG E900 160$ eest päris mitu kuud tagasi juba ning olen telefoniga võrreldes eelmise Androidiga tunduvalt rohkem rahul.
Ja saa aru et Nokia pole ainuke Windows Phone telefonide tootja, on ka teisigi mis tunduvalt odavamad. Ja noh, mis sellel Androidil niipalju parem on kui Windows Phone-il? Kui nüüd peaks enamustele olemasolevatele telefonidele Windows Phone 8 ka peale tulema, siis on Androidi omanikel nutmiseks põhjust.
Ainuke puudus minu jaoks on see et kaardirakendus ei näita bussiaegu mida Google Maps suudab. Softi poole pealt pole eriti nõudlik, et ühe asja tegemiseks peaks mul 5 erinevat programmi olema. Ahjaa see ka ei meeldi et sõnumeid ei saa draftina salvestada, loodan et järgmises versioonis on see olemas. Hetkel mitte miski Androidi peale tagasi ei tõmba, nüüd jääb järgi vaid oodata Windows 8 tabletite väljatulekut.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
26.05.2012 19:52:40
|
|
|
Krizto kirjutas: |
Tomorrow mida sa ajad?
Niipalju kui mu enda kogemus näitab, siis samas hinnaklassis olev Windows Phone on Androidi telefonist peajagu üle, seda siis vähemalt kiiruse poolest. |
Tomorrow rääkis ju võimalusest mitte kiirusest.
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
26.05.2012 19:54:05
|
|
|
iPhone on ka üsna lihtne telefon
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
26.05.2012 20:02:32
|
|
|
Chaza!, mis kasu on võimalusest kui telefon seda võimalust kasutades uimab kui tigu teed ületades? Selles kiiruse osas on ikka Android teistest väga väga maas, olgu tal võimalusi palju tahes. Kasutuskõlblikkus teeb telefoni. Ahjaa telefoni uuendustest ei hakka üldse rääkimagi.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
26.05.2012 20:08:21
|
|
|
Teistel keeratakse muud toimingud kinni, kui ui-d on vaja liigutada, androidil aga mitte.
tsitaat: |
That has been answered by Andrew Munn – software engineering student, ex-intern at Google and future intern with Windows Phone 7 team at Microsoft – who states that UI rendering processes in iOS occur with dedicated threads with real-time priority whereas on Android, UI rendering processes occur along with the main thread with normal priority. Whenever an iOS devices detects touch, it stops other processes and focuses all attention to rendering the UI. Android devices don’t do this, instead general processing and UI rendering occurs concurrently which results in choppy UI. |
http://www.redmondpie.com/heres-why-androids-ui-will-never-be-as-smooth-as-ios-or-windows-phone-7/
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.05.2012 21:50:07
|
|
|
tsitaat: |
Kui nüüd peaks enamustele olemasolevatele telefonidele Windows Phone 8 ka peale tulema, siis on Androidi omanikel nutmiseks põhjust
|
nomaeisaa, lihtsalt naljakas
kõigepealt nutavad WP mehed kelle raud nõuetele ei vasta. droidi-meeste nuttu aga tuleb väga pikalt oodata...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|