jutuubis ühel tüübil on barbi, kellel ligi 1400DPS 2H. Lõi selliseid 30K lakse 110% wep dmg skilliga (frenzy). Char DPS oli tal sellega 29.x K.
DH DPS number on suht ülivõimsalt teistes üle kah. Wiizard on teine, aga nerfi tõttu neil vist nüüd kellad selle 4K HP buildiga. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
viimati muutis Kristoferr 25.05.2012 00:20:06, muudetud 2 korda
Ise sain just Hellis Act 4 oma Wiziga (88h played time)... Proovisin seda buildi kah ja muidu toimis nagu hästi, kuni a4 esimene miniboss Izual(vist) vastu jalutas oma saja sõbraga... pean natuke muutma spelle ilmselt ja noh muidugi paremat geari vaja ^^. Tasub ikka blizzi foorumites ringi kolada ja endale viable builde otsida .
Ise sain just Hellis Act 4 oma Wiziga (88h played time)... Proovisin seda buildi kah ja muidu toimis nagu hästi, kuni a4 esimene miniboss Izual(vist) vastu jalutas oma saja sõbraga... pean natuke muutma spelle ilmselt ja noh muidugi paremat geari vaja ^^. Tasub ikka blizzi foorumites ringi kolada ja endale viable builde otsida .
Muidu küsimus, et kas muud asjad nagu str, dex jne mõjuvad ka klassile, mis neid ei kasuta? Kuidagimoodi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Muidu küsimus, et kas muud asjad nagu str, dex jne mõjuvad ka klassile, mis neid ei kasuta? Kuidagimoodi
Jah. Mine inventorisse ja lase hiirega igast sellest üle. (Vbl advanced tooltips peab sees olema, ei tea)
Dex = dodge
Str = armor
Int = resistancid
Vit = health
Anyway...
Kui tunnete kunagi, et D3 peale kulub liiga palju aega siis minge ametlikku foorumisse.
Seal tehakse teile 5 minutiga selgeks, et D3 on halvim mäng mis kunagi välja lastud. Kõik on vigane ja miski ei tööta. Kõik on üks ühele WoW-st üle võetud. Graafika kole, gameplay igav. Story lühike. Itemid katki, Inferno liiga raske. Inferno liiga Kerge. Kõik klassid OP ja kõik klassid UP. Blizzardit ei huvita mäng üldse. Blizzard ise häkib kõiki ja varastab nende mängu kulda. 6+ millionit inimest kes mängu ostsid, kõik vihkavad seda eranditult ning Blizzard läheb kohtukeissidest pankrotti... Diablo 2 oli parim mäng, Diablo 1 oli parim mäng. TL on parim. PoE on parim. Kõik on sitad ning D3 kõige sitem.
Jne, jne.
Clusterfuck.
Ma lähen ja saadan Blizzardi foorumi Modedele vist lilli ja kooki.
Tahtsin patchide kohta lugema minna aga sain peaaegu ajurabanduse lollustest.
9h-ga olen nüüd Nightmare tasemel ACT III jõudnud midagi eriti raskust veel ei tekita, mõned elite mobid ainult. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Seal tehakse teile 5 minutiga selgeks, et D3 on halvim mäng mis kunagi välja lastud. Kõik on vigane ja miski ei tööta. Kõik on üks ühele WoW-st üle võetud. Graafika kole, gameplay igav. Story lühike. Itemid katki, Inferno liiga raske. Inferno liiga Kerge. Kõik klassid OP ja kõik klassid UP. Blizzardit ei huvita mäng üldse. Blizzard ise häkib kõiki ja varastab nende mängu kulda. 6+ millionit inimest kes mängu ostsid, kõik vihkavad seda eranditult ning Blizzard läheb kohtukeissidest pankrotti... Diablo 2 oli parim mäng, Diablo 1 oli parim mäng. TL on parim. PoE on parim. Kõik on sitad ning D3 kõige sitem.
rahvamassi viha on sageli kehvasti suunatud aga see ei tähenda, et see ilma asjata on. Kui üleüldine kogemus mängust oleks sümpaatne siis nii väga ei kirutaks, kahjuks on suutnud blizzard selle kogemuse paljudele üdini ära solkida. IMO avalik kriitika, ükskõik kui ebamäärane on üks väheseid meetodeid mis on kliendile jäänud, et korporatsiooni oma toodet parandama ajendada.. seega teretulnud, las vinguvad.
...
Kõik on üks ühele WoW-st üle võetud. Graafika kole, gameplay igav.
...
Olgem ausad, kes vähegi WoW-i on tagunud, siis see võib öelda, et tegu on WoW-iga (modifitseeritud kujul). Graafika kohta ma halba ei ütle, kuna mängin mängu mängu pärast mitte tilulilu rohuliblede pärast.
Kellele meeldivad hack-and-slash mängud, siis need mängivad/grindivad D3 edasi.
Hetkel ise olen NM Act II ja leveliks 43. Levelid tulevad nagu väga kiiresti, käin muidugi ikka sama käidud normali rada - kogu kaart/dungeonid puhtaks. Mängin monkiga ja esimest korda suringi kuskil act 2 oma rumaluse tõttu, kui miskine eliidi pande tuli ja ma sattusin 3 vahele lõksu ning kuhugi enam polnud joosta _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
viimati muutis limp 25.05.2012 09:23:19, muudetud 1 kord
From the launch day server meltdown to the way everyone you know seems to be playing, it's pretty clear that Diablo III is quite popular. But just how popular? Blizzard announced today that it sold 3.5 million copies within the first 24 hours, which supposedly makes it the fastest-selling PC game of all time. On top of those 3.5 million copies were another 1.2 million doled out free to World of Warcraft Annual Pass subscribers. After a week, Blizzard says, Diablo III was up to 6.3 million players--not including South Korean game rooms, where it's estimated to have a 39% share. "We're definitely thrilled that so many people around the world were excited to pick up their copy of Diablo III and jump in the moment it went live," CEO Mike Morhaime said in the announcement.
"We also regret that our preparations were not enough to ensure everyone had a seamless experience when they did so. I want to reaffirm our commitment to make sure the millions of Diablo III players out there have a great experience with the game moving forward, and I also want to thank them for their ongoing support." As well as rolling out sneaky little balance updates, Blizzard is investigating reports of nasty hacks, and preparing to launch the real-money auction house on May 29.
eks ta modifitseeritud wowi mootor ole, ilmselt menüüd ja tilulilu tekitavad mingil määral wowi tunnet kuid üldiselt kõik muu küll kuidagi wow-i ei meenuta.
jube naer tuleb peale siin osasi mehi kuulates _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Auction house on nii mõnus.
Eriti kui lowest bid ja buyout erineb tohutult... siis on lõbus bidida ja oodata, kas võidad asja väga hea hinnaga või ei. Samas ausalt öeldes väga kahju ei ole, kui keegi jõhkra hinna eest buyoutib. Nii peaks koguaeg olema.
edit:// Ma just avastasin, et crit chance'i järgi ei saagi otsida itemeid.
ArchMage, Saab küll otsia crit chane'i järgi - kilbid, kindad ja mõned asjad veel vist olid... mütsid näiteks
BTW... ma tõsiselt loodan, et nende vingujate pärast mingeid tohutuid muutusi ei hakata tegema. Eriti mõttetu on vinguda, et inferno on liiga raske - see peabki olema raske... veel raskem isegi.
keegi nm diablot ei taha killida ma oma nõrga wizardiga ei tee midagi seal _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Hiirega seal pildi peale minnes võrdleb ju kõrvuti neid. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Arvutused tuleb ikka ise teha.
Natuke aju treenimist kah mängides _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Tegelt on neid veel, ise olime londistega kuskil quality cave vms vist act1s, kus olid ka arendajate nimelised vastased...
Jah. Lugesin veel. Tundub, et neid kohti ikka on. Kõik väga random igastähes. Aga lahe. Koht, kus kõik saavad oma viha devide peale välja valada. Muidugi reaalsem on, et kes niipalju mängib, et neid kohti leida, see mängu enam niiväga ei vihka kah.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.