|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
RCC
HV Guru

|
17.05.2012 06:09:52
|
|
|
elisal on netikasutajaid 10, liivane ja tahanteada jne, emt- on eitahateada ja veel üks, tele2 samuti ei tahateada, - sest ta ju ütles kuidas ta testis kõiki kolme (ja teeb seda pidevalt) aga soovitan luua uus ettevõte, mis tegelebki testimisega. - käite korterist korterisse ja muudkui testite, - teete võrkturundust
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
17.05.2012 13:41:07
|
|
|
Aga välistati 4G, kuigi katsetati mobiilset netti...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
19.05.2012 18:37:55
|
|
|
Spoiler 
Pole pikka aega nii head DL ja UL kiirust näinud, tavaliselt on need numbrid ikka 1-2Mbit väiksemad. Ping on ka suhteliselt madal.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
22.05.2012 12:41:34
|
|
|
Mint komplekti ZTE MF100 netipulk- kodulehel on kirjas, et töötab vaid Elisa kaardiga, kas see on tõsi?
Kui leping veel kestab, kas sellel ajal saab ka konkurendi simmi selle pulgaga tarvitada?
Mõte on ühelt see kasutult seisev pulk ära osta ja mingi suvaline netisimm sinna sisse panna, tal on aga veel kehtiv leping (on võlgu).
Üleüldse, on see hea pulk?
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
22.05.2012 12:56:55
|
|
|
| lightbluefox kirjutas: |
Mint komplekti ZTE MF100 netipulk- kodulehel on kirjas, et töötab vaid Elisa kaardiga, kas see on tõsi?
Kui leping veel kestab, kas sellel ajal saab ka konkurendi simmi selle pulgaga tarvitada?
Mõte on ühelt see kasutult seisev pulk ära osta ja mingi suvaline netisimm sinna sisse panna, tal on aga veel kehtiv leping (on võlgu).
Üleüldse, on see hea pulk? |
See vist lahjeim mis saada. aeglane UL (0,384 max minu teada). Kunagi oli ELisal SIM lukk küll, võimalik et see üks neist vanimatest
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
22.05.2012 13:55:28
|
|
|
| Vaatasin tooteinfot kodulehelt ka ja tundub, et praegugi on neil see lukk peal.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
saimo
HV vaatleja
|
25.05.2012 04:39:07
|
|
|
lisan siis oma panuse kogemustest elisaga ...jaanuari lõpus piirati mul interneti kiirust ja ei hakka seda osa täpsustama ...kõik see on kirjas kirjas mille saatsin nende pressiesindajale .........
| tsitaat: |
Mis teie ettevõttes toimub ???
Minu Nimi
Feb 3
to marika.raiski
Tere
Ja selline mu küsimus ongi. Mul piirati 31. jaanuaril internetikiirust. Lihtsalt pandi piirang peale ja saadeti sõnum, et piirang on peal. Hakkasin siis uurima, et mis toimub. Avastasin siis teie poolt kirjutatud pressiteate.
http://elisa.ee/et/Eraklient/Firmast/Uudised/464/elisa-tapsustas-mint-pakettide-kasutustingimusi
Seal on mõned huvitavad lõigud:
..................................................................
Marika Raiski rõhutas, et kiirusepiirang kehtestatakse vaid juhul, kui seda on tõesti vaja. „Kindlasti vaatame, kus klient valdavalt internetti tarbib ning kui palju on vaba mahtu antud piirkonna tugijaamades," selgitas Marika Raiski. „Kui klient kasutab andmemahtusid päeval või öötundidel, mil koormus võrgule on väike või siis tugijaama all, kus pole teisi kasutajaid ning ta ei häiri oma tegevusega ülejäänud antud piirkonna kliente, siis me ei näe põhjust piirangute seadmiseks."
Enne piirangute seadmist teavitatakse sellest klienti SMS-iga ning kui klient sõnumi järgselt oma internetikasutust korrigeerib, siis Elisa piirangut ei rakenda. Kui hoiatus ei mõju, piiratakse kliendi mobiilse interneti kasutus kuni jooksva kuu lõpuni kiirusele 200 kbit/s allalaadimisel ja 50 kbit/ üleslaadimisel, millest teavitatakse klienti samuti SMS-iga.
Kliendil, kes muutunud tingimuste alusel ei soovi Elisa poolt pakutavate teenuste kasutamist jätkata, on õigus Elisaga sõlmitud leping üles öelda, teavitades sellest Elisat enne 1. juulit 2011 a.
......................................................................
Esiteks ei teavitanud mind keegi sellest ühepoolsest ja minu arust jultunud reeglite muutmisest. Ei saanud mingit kirja ei kõnet ei smsi. Juhin tähelepanu, mina liitusin 2010 novembris ja just sel põhjusel, et see on PIIRANGUTETA. Ja kuna mind ei teavitatud olin ka teadmatuses nendest ühepoolsetest muutustest. Ei ole näinud ka põhjust pidevalt elisa kodulehte külastada. Ja siis Ilma igasuguse hoiatuseta (nagu teie rõhutate), keeratakse mulle piirang peale ??? Mis toimub ?
Aga see pole veel kõik. Helistasin siis mitu korda. Kuna kõneaega vähe siis ei saanud järjekorda püsima jääda ja saatsin kirja , et minuga ühendust võetaks. Ei võetud. Helistasin uuesti järgmine päev. Esialgu arvasin et kuna kirjas on, et "Kui hoiatus ei mõju, piiratakse kliendi mobiilse interneti kasutus kuni jooksva kuu lõpuni" siis järgmine päev on 1. veebruar ja siis läheb piirang maha, aga ei midagi. Helistasin siis järgmine päev uuesti, sain mingi naisterahva jutule ja soovisin, et mulle tagasi helistataks. Ootasin kümme minutit, ei midagi. Helistasin uuesti, võttis vastu meesterahvas ja tema helistas tagasi. Selgitasin olukorra ära, sõimasin päris kõvasti, aga ütlesin talle ka, et ta isiklikult ei võtaks ja lõpus ta ütles mulle, et homme päeval (2. detsember) võetakse piirang maha. Jäin siis ootele. Järgmine päev ei toimunud mingit muutust. Kell viis helistasin uuesti ja see konsultant veidi aja pärast ilmselt pidas mind nii ebameeldivaks kliendiks, et lõpetas kõne. Tagasi ta muidugi ei helistanud. Saatsin veel ühe kirja iseteeninduse kaudu, kus selgitasin pikalt ja põhjalikult uuesti ja panin ka linnukesed, et minuga ühendust võetaks, kas meili või telefoni teel. Sain kinnituse meilile, et kiri on kohale jõudnud. Saatsin vastuse, et soovin et minuga ühendust võetaks.
Täna on juba neljas päev, 3. veebruar. Keegi pole helistanud, keegi pole kirjutanud ja piirang on endiselt peal. Lihtsalt täna tuli selle modemiprogrammi meilile veelkord üks kinnitus, kus kirjutati, et mu kiirus on piiratud andmemahu tõttu. PEALE NELJA PÄEVA PIIRANGU ALL OLEMIST. See on ikka nagu eriti konkreetne mõnitus. Nagu aru saate ma selleks ajaks juba teadsin, et mul on piirang peal )).
Nüüd mul tekib ikka küsimus, et tõesti - mis toimub ? Kas see ongi see nägu mida teie ettevõte tahab klientidele näidata. Täielik ülbitsemine ja omavoli. Ebaviisakad konsultandid. OMAENDA reeglitest mitte kinnipidamine (rõhk sõnal OMAENDA). Lubaduste mittetäitmine.
Ma aiman mida te nüüd öelda võite. Et mina rikkusin oma andmemahuga reegleid ja segasin teisi, aga tuletan meelde, et mitte mingeid piiranguid polnud siis, kui mina lepingu sõlmisin ja mind sellest ei teavitatud, et reeglid muutuvad. Mina oleksin võinud sellest isegi aru saada, kuna 50 GB on selle kiiruse juures isegi päris suur maht (kuigi minus tekitab küsimust pigem, et miks siis üldse kliente juurde võtta, kui tehnoloogia seda ei võimalda ja sunnib ühepoolselt reelgeid muutma. Kas äkki natukese aja pärast muudetakse mahtu 10 ja siis 0.5 GB peale ???). Ja ma olen alla neelanud ka selle, et päevasel ajal on kiirus selle "kuni" 2 Mbit/s asemel enamasti kusagil vahemikus 0.7-1.4 Mbit/s kuna mina mõistan, et taoline raadioside on kergesti mõjutatav andmeedastusviis.
Ja nüüd siis selline suhtumine.
Pange end minu olukorda ja küsige endalt, kas see on teie kujutuses selline ettevõte, mis nimetab oma ärifilosoofiaks:
Meie Visioon
Oleme kvaliteedi eeskuju ja enamat kui lihtsalt võrk.
Meie Väärtused
Elisa on
Kliendikeskne
Vastutustundlik
Uuenev
Tulemuslik
Ma sain mõned kuud tagasi soovitusindeksi kirja. Kui ma praegu vastaks annaksin ma kõige eest 0.
Äkki võtate midagi ette ???
Pole minu asi õpetada, kuidas peaks oma konsultante koolitama ja oma suhtumist klientidesse arendama ja Omaenda reeglitest ja lubadustest kinni pidama. Fakt on see, ma olen väga vihane ja ma soovin, et see kuradi piirang maha võetaks. Ja kirsiks tordil on see, et kui selle piirangu all kiirusetesti teha siis tuleb kiiruseks kusagil 0.05-0.14 Mbit/s selle öeldud 0.2 Mbit/s asemel, mis on nagu päris irooniline, kas pole )). (Et kas nüüd on piirangule ka piirang peale pandud).
Peale eelnevaid kogemusi kahtlen, kas siitki mingit vastust tuleb.
ilma igasuguse lugupidamiseta elisa vastu
Minu nimi
|
17. aprillil pandi uuesti piirang kuigi ma olin selle pisikese mobiiliaajakaista programmiga sageli jälginud keskmist ...antud hetkel oli uploadi ja downloadi summa 49 GB ...helistasin ja öeldi et vaadata tuleb ikka iseteenindusest et see programm ei näita kasutust õigesti. mis ilmnes oli see et kui selles ühendusprogrammis oli keskmine 49GB siis iseteeninduse lehel oli keskmine üle 70GB ...ja konsultant ei osanud öelda muud kui et vat SEE ON SEE ÕIGE ...ja õnnitles et mulle varem piirangut ei pandud. ja nii on ....täna on 25. mai ja see piirang on endiselt peal kuigi selles arvutiprogrammis on keskmine ammuilma alla kümne giga ja juba nädalajagu kusagil 7-8 GB peal seismas. samas aga seal iseteeninduse lehel ta tilgub ikka niiiiiiiiii aeglaselt. ja ma näiteks kontrollisin 21. mai öösel et kui suur siis eelmise päeva keskmine on ja 12 537MB oli. kolm päeva hiljem seda sama 20. mai keskmist kontrollides oli sellest äkki saanud 12 838MB . ja kui ööl peale 23. maid kontrollisin 23. mai keskmist oli see 11 168MB ja 12 tundi hiljem oli sellest saanud 11 321MB.
vat selline ettevõte siis eksju. jumal tänatud mul pole selle s*tase minti otsas õnneks vaja enam ülikaua istuda. sain tasuta thomson 585 ruuteri ja lasen endale juunikuuks jalgpalli EM'i ajaks elioni ühenduse sisse panna (õnneks on see kõik tasuta) ja esimene kuu on tasuta. peale seda võtan ajutise sulgemise ja novembrist saab sellele püsivalt üle minna kuna siis lõppeb mu leping selle p*rsepulgaga. .............
aga see on tõesti uskumatu ....enne kogemust elisaga ma ei uskunud et selline ettevõte tänapäeval saab üldse toimida siin sellises ühiskonnas. aga jah .....jumal tänatud ...saab minema sealt. kümme euri rohkem maksta närvide säästmise nimel on ma arvan päris hea hind. ...
edu teistelegi sellest s*tast vabanemisel .........
ahjaa ...täienduseks ...nendele kirjadele mis ma kirjutasin tugi@elisa.ee ja sellesama pisikese mobiiliaajakaista kaudu ma sain vastused aga need olid lihtsalt robotlikud vastused mis olid ilmselt juba aastaid tagasi valmis kirjutatud ja mis lihtsalt teavitasid mind taas et mul on nüüd piirang )))))))))))). sellelt pressiesindajalt ei saanud ma mingit vastust .................
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
25.05.2012 06:44:07
|
|
|
Saan ma aru, et sinu väide näitab, kuidas aktiivne andmemaht kasvab ka päevadel-perioodidel, kus kliendipoolset kasutust kindlasti ei toimunud?
Ise lõin eelmine aasta pea iga kuu 60+GB, ilma, et ostetud teenuse kvaliteeti oleks langetatud e kui neil vaja ei ole, siis nähtavasti nad seda ei tee.
Võimalik, et sinu asukoht ning kasutusaktiivsus ei luba tagada sellist luksust puhtalt mainitud teenuse ülemüügist tingitud ribalaiuse kohta, mistõttu tuleb asjapulgad üldise heaolu nimel piirata.
Väga pahandada ei tasu, ja palun saa aru, et hinna kohta pakuvad meie operaatorid vägagi kvaliteetset ning mahukat teenust (võta võrdluseks ikka ja alati USA, kus puudub selline asi, et iga mats saab 7-14$ eest ...50GB andmemahtu kuus, rääkimata virtuaalselt (virtuaalselt) piiramatust teenusest).
Leiva suurus ei muutu vastavalt sinu isule, paraku.
Teenustingimusi ning reklaami ei tasu tõe pähe võtta, vaid kõik vajabki just praktilist kogemust.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.05.2012 07:40:17
|
|
|
Mario.: Jah, see "huvitav" Elisa-graafiku matemaatiline arvestus võimaldab "allalangemisel" nii sirgeid kui ka tõuse.
Nägin seda ise siis, kui oma mahtu ise alla langetasin. Oli nii pisitõuse, kui ka mitu päeva kestvaid ühesuguseid sirgeid.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.05.2012 08:37:45
|
|
|
täiesti õige nagu teemaalgataja kirjutas: mõ [t] etu (sõnast mõte) s----- , mis tuleks lasta kuhugi kraavi.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
25.05.2012 09:05:19
|
|
|
| Elisas tõesti see ignorantsus probleemide osas millega nende poole pöördutakse on lihtsalt ülemõistuse. Üldiselt kui mingi jama on ja neist abi pole siis tasub nende klienditeendust mööda minna ja mingi asjapulga number otsida. Viimati töötas perfect, asjad aeti jonksu ja klienditeendajad said veel möliseda ka enda käitumise eest.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
saimo
HV vaatleja
|
25.05.2012 09:44:00
|
|
|
nagu ma rääkisin ma hakkasin mõni päev tagasi jälgima mida see iseteeninduse graafik konkreetse kuupäeva keskmiseks 30 kuupäeva keskmiseks kasutusmahuks näitab ...
jutt käib praegu 23. maist.
esimene kord vaatasin ööl peale 23'ndat .....siis oli see megabaitides 11 168
täna öösel vaatasin uuesti ...ja graafik näitas 23'nda kasutuseks 11 321 ...
just praegu .......umbes siis kümme tundi hiljem vaatasin jälle ja praegu on 23'nda number 11451
kas saaks mulle keegi ära seletada kuidas saab mingi minevikus oleva X päeva keskmine kasutusmaht tulevikus muutuda ...kui seda arvestust võetakse sellest X päevast 30 päeva tagasi ?????????? sest minu pähe see ei mahu.
sisuliselt umbes et sa jooksed näiteks sadat meetrit .....ja samal ajal keegi tasapisi nihutab finišijoont edasi.
ja ma ei saa praegu midagi väita .....aga ütleme siis nii et praegu tõuseb keskmine nii 150MB ööpäevas ...aga see tähendab ju ka seda et järgmistel päevadel on keskmine suurem. ja oletame et näiteks 30 päeva tagasi oli keskmine 50 GIGA ja sellele ka pannakse iga ööpäev mingi näiteks üks giga otsa ............... praegu näitab mul igatahes et 25. aprilli keskmine oli 54 969 MB .........ja selleks ajaks oli piirang peal olnud kaheksa päeva ............
mulle tundub et siin käib mingi kuradi suuremat sorti jama .........raisk ............
2 Mario
Väga pahandada ei tasu, ja palun saa aru, et hinna kohta pakuvad meie operaatorid vägagi kvaliteetset ning mahukat teenust (võta võrdluseks ikka ja alati USA, kus puudub selline asi, et iga mats saab 7-14$ eest ...50GB andmemahtu kuus, rääkimata virtuaalselt (virtuaalselt) piiramatust teenusest).
Leiva suurus ei muutu vastavalt sinu isule, paraku.
Teenustingimusi ning reklaami ei tasu tõe pähe võtta, vaid kõik vajabki just praktilist kogemust. |
vaata küsimus ei ole selles kas minu tegevus on ebaviisakas või mitte. mina olen käitunud selle põhjal nagu mulle lubati lepingu sõlmimisel. ilmselt oleks see erinev kui reeglid oleksid olnud kohe sellised nagu praegu. võimalik et siis poleks üldse seda lepingut sõlminud. eriti veel arvestades kaheaastast siduvuslepingut kuna mul ei olnud tol hetkel raha nii laialt et hakata seda kuradi pulka välja ostma. küsimus on selles et elisa ei täida isegi seda osa mida ta avalikult kuulutab ...ma juhtisin tähelepanu selles kirjas igasugu ettehoiatamistele ja öösel tõmbamisele jnejnejne ...........rääkimata täiesti mõttetutest konsultantidest.
ja nüüd ma avastan äkki et pisitasa nihutatakse graafikujoont ülespoole et sisselülitamishetk tuleks hiljem ..........no piix .........mille eest mina vabandama peaksin ?????
kui sa näed et poes on müügis sai hinnaga 10 senti ........ostad kohe mitu saia ........ja kodus avastad et tegelikult on igas kotis sitt ........kas sa siis oled rahul et ..."vähemalt odavalt saadud" ????????????
sest täpselt selline see olukord on ...ma ostsin ühe toote ühede tingimustega ...aga ma sain toote mille omadused ajas muutusid absoluutselt teistsuguseks võrreldes sellega mille ma kokku leppisin .............nii lihtne see asi ongi .......
see kas kusagil mujal on asi odavam või parem või halvem mind siiralt ei koti. tegemist oli poolte kokkuleppega. mina olin nõus ja elisa oli nõus. sisuliselt on see sama kui mina ütleksin et edaspidi ma maksan ainult kaks eurot kuus aga ma tahan endiselt seda teenust saada ........mille poolest see erinev oleks ?????????????
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.05.2012 10:29:55
|
|
|
Suhtumine on tõesti allapoole igasugust arvestust. Sama kogesin ma ka ise Elisa klient olles. Muidugi polnud mul M-Internetiga tegu, vaid tavakõnedega. Tehnik mõõtis levi , selgus, et levi kehv. Pakkusin igasuguseid variante kahju korvamiseks. Ei midagi. Halvasti keegi ei öelnud, aga kontakti ka keegi ei suvatsenud võtta. Kaebuse peale sain lakoonilise automaatvastuse.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
25.05.2012 12:59:13
|
|
|
tegemist oli poolte kokkuleppega.
|
Ja sinu kui ignorandi kukkumisega auku.
Kallis foorumlane, mõista, et osaled turumajanduses, kus reklaamitav teenus ei vasta umbestäpselt mitte kunagi sisule.
Lõpuks on see ikka sinu aps.
On selge, et keegi ei müü sulle puhast saia mõne kopikaga, sest toormaterjali kulu on ilmselgelt kallim lõpphinnast, olgu lepe milline tahes.
Konks on alati; kes leiab, see leiab.
Mis puutub graafikutesse, siis võimalik, et sisuarvestus jookseb natukene järgi: ala 23ndal on nii palju kahe päeva taguse seisuga, ja vaadates täna näeme reaalset 23nda seisu, kus on lõpparvestus tehtud.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
25.05.2012 13:31:10
|
|
|
| Mario. kirjutas: |
tegemist oli poolte kokkuleppega.
|
Ja sinu kui ignorandi kukkumisega auku.
Kallis foorumlane, mõista, et osaled turumajanduses, kus reklaamitav teenus ei vasta umbestäpselt mitte kunagi sisule.
Lõpuks on see ikka sinu aps.
On selge, et keegi ei müü sulle puhast saia mõne kopikaga, sest toormaterjali kulu on ilmselgelt kallim lõpphinnast, olgu lepe milline tahes.
Konks on alati; kes leiab, see leiab.
Mis puutub graafikutesse, siis võimalik, et sisuarvestus jookseb natukene järgi: ala 23ndal on nii palju kahe päeva taguse seisuga, ja vaadates täna näeme reaalset 23nda seisu, kus on lõpparvestus tehtud. |
Jäägitult teenusepakkujat uskuda on lihtsameelne - nõus.
Teenusepakkujapoolne valetamine/liialdamine/ebatäpse info esitamine on küll paratamatus, kuid sellega vaikides leppida ei tohi - sellisel juhul läheb teenusepakkuja järjest ülbemaks.
Selles mõttes on väga hea, et leidub selliseid sõdijaid, kes lähevad tarbijakaitseni välja ning piiravad sellega teenusepakkuja kaldumist mõnevõrra süüdimatust täiesti süüdimatuks.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
25.05.2012 18:29:06
|
|
|
Mina küll arvan, et sellise käitumise puhul tuleb Elisale vastu hakata. Olen ise ka pidevalt nendega sõdinud, sest lubatakse üht, aga reaalsus on teine. Klienditeenindajad on ka Elisas ikka erilised tüübid, ka mul on toru ära pandud (ja ma isegi ei karjunud, lihtsalt ütlesin, et 0.07 Mbit/s kiirus pole normaalne). Seega ära lase endal pähe istuda!
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
saimo
HV vaatleja
|
25.05.2012 21:43:48
|
|
|
nomisasja ma teen ...........lepingus on kirjas et ma nõustun nende üldtingimustega või mis iganes ........
teate .....ma lihtsalt ei viitsi hakata kemplema uuesti ......ma esimese piirangu ajal üritasin .........aga see oli nagu vastu seina jooksmine ........ma pigem kannatan see viis kuud ära ja siis saadan selle sita persse tagasi ................
ma siin just lugesin postimehe tarbijalehelt ühest inimesest kellel oli ka probleem elisaga ........... http://www.tarbija24.ee/854130/stopp-teenus-ei-takista-telefonile-koneaja-laadimist/
sellest artiklist lähtub selgelt nende poliitika .........leitakse mingid pisinüansid mis ehk hirmutavad kliendi oma kaebustest eemale ........et vot meil seal ikka on see ja see kirjas ..........sittagi ..........inimesi pidi teavitatama ka sellest üleminekust 50GB piirangule aga mind vähemalt ei teavitatud ..............ja raudselt nad leiaksid sellele ka mingi põhjenduse et näete teil on gmail ...võibolla see blokeeris kirja ära ...
ma lihtsalt spekuleerin aga ma lihtsalt tunnen et .........ma ei viitsi selle sitaga võidelda .........sest tegelikult ........nagu nad väidavad on neil õigus oma kasutustingimusi muuta ...ja lepingus see ongi selgelt kirjas et kasutustingimused on sellised .................
kui oleks mingi ühiskiri või meeleavaldus selle sitase elisa vastu .........ma hea meelega võtaks osa ..............aga mingit ühemehevõitlust pidama selle telliskivi vastu .........ma ei näe pointi .......ma lihtsalt lähen teise operaatori juurde .......umbes sama nagu et kui lind situb õlale siis lihtsam on sitt ära pühkida kui hakata seda lindu paaniliselt taga otsima ...........
elisa on pask .........ja te võite öelda et eks ta jääbki pasaks kui keegi midagi ei tee ...aga samas ...väga paljud inimesed on juba teinud ...nagu kuulda on just nende kohta tarbijakaitseametis kõige rohkem kaebusi ..........kas midagi on muutunud ??? ..........ei.
nii et ma lihtsalt ei viitsi hakata seda sitta veel rohkem näppima ...mul oli plaan küll minna elisa esindusse ja seal kosnultandil kõri pihku võtta ja tema laud segi peksta ...aga mida ma sellega võidaksin ...saaks ise trahvi ...ja milles see närune konsultant süüdi on ...see firma on lihtsalt oma aluspõhimõtetelt nii vale et ...ega seal muud olegi kui inimesed ajapikku loodetavasti avastavad selle ja siis see sitane mint jääbki kusagil kapa kohilas kasutamiseks .............
no offence kapa kohila suhtes ...........
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.05.2012 21:46:09
|
|
|
saimo, väga emotsionaalsed postitused. Lisan, et keegi ei kohusta seda viite kuud ootama, vaid uue operaatoriga võid liituda juba täna ja et mitte leppetrahvi maksta, siis jooksutad Elisa lepingut veel viis kuud edasi. 5 kuud on sellisel juhul küll topeltarve, aga see-eest on sul piiramata internet.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
26.05.2012 11:39:37
|
|
|
Alati kui ma neid Elisa pressiteateid loen nagu nüüd Jõgevamaa kohta tuli, et kui äge nett meil on ja kuidas pea terve eesti on ära kaetud, lähen näost siniseks ja tahaks kergelt oksendada. Praegu olen Pärnu linnast mõned kilomeetrid eemal Pärnu jõe ääres Tammistes ja neti kiirus on selline: 0.11Mpbs alla, 0.06Mpbs üles ja ping on 698ms. Rääkimata sellest, et kaks aastat on neile kirju saadetud, et Tallinnas Mähel ei tööta nende nett isegi mitte rahuldaval tasemel. Mida krt sellise kiirusega vaadata saab, ma küll aru ei saa
edit: proovisin nüüd väljas ka: nii alla kui üles 0.05Mbps ja ping 799ms
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
26.05.2012 17:51:21
|
|
|
Spoiler 
Pole alates 15.05 Elisa pulka arvutile sisse toppinud. Istun juba 2 nädalat Tele 2 otsas. Kas skaalal olev info on mööda?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.05.2012 18:01:12
|
|
|
| Eric80: See Sinu kasutuse langusgraafik on täiesti OK, kuna Elisa matemaatiline mudel lubab langust isegi mitmeid kuid, enne kui kuhugile 0-i lähedale jõutakse.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
26.05.2012 18:05:12
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| Alati kui ma neid Elisa pressiteateid loen nagu nüüd Jõgevamaa kohta tuli, et kui äge nett meil on ja kuidas pea terve eesti on ära kaetud, lähen näost siniseks ja tahaks kergelt oksendada. |
mina jälle lähen näost tele2 mida kasutan linnas tuli maal (jõgeva mk) 3G saamiseks õue ronida ja siis sai ka alla 1mbit, elisaga ei saanud edgetki korralikult.
Nüüd toas elisaga 5mbit+
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
26.05.2012 18:31:35
|
|
|
Positiivne, et Elisa kiirgas lõpuks ka Tapalt 900MHz raskemalt välja.
Talve sai 3G'ta elatud, aga kevade algul näitas telefon üllatuseks täisrohelist signaalitugevust ja lepingujärgset kiirust. Loodame, et on kestev.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.05.2012 18:57:02
|
|
|
| Mario. kirjutas: |
| Talve sai 3G'ta elatud, aga kevade algul näitas telefon üllatuseks täisrohelist signaalitugevust ja lepingujärgset kiirust. Loodame, et on kestev. |
Ära sa seda reklaami siin midagi nii kõva häälega Vaat kui tuleb sinnakanti kasutajaid juurde.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.05.2012 19:08:01
|
|
|
LiivaneLord: Mõlemad, nii Elisa kui Tele2 arendavad usinasti ka oma kanalimahte. See on 2-kuulise pideva paralleel-kasutuse korral täiesti märgatav olnud.
Tundub, et 3.5G turu-rabelemine käib selle nimel, et Tele2 oma suurarendusega ei läheks Elisast mööda, lükates sellega Elisa kolmandale kohale Eesti ISP-de hulgas.
----------------------------
Küll võiksid ISP-d hakkama saada tänapäeval interaktiivsete levikaartidega ja kus siis on koheselt näha, kus midagi on muutunud. Maste juurde rakendatud, kiiruseid tõstetud jms.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|