|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
24.05.2012 08:53:49
|
|
|
ottf, ilmselgelt pole sa varasemaid diabloid mänginud või siis pole diablo olemusest aru saanud...
Ise tegin normali üksi läbi ja nightmare co-opis, hoopis teine elamus ja story oli küll viimane asi mis mulle meelde tuli...
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
24.05.2012 08:54:00
|
|
|
Olen hetkel Hell act I-s ja mõtlen, et mis hetkel küll see mäng raskeks muutub. Hetkel SK maas. Aga ilmselt mu üleolek maksab kätte varsti.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.05.2012 08:57:54
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
ottf, ilmselgelt pole sa varasemaid diabloid mänginud või siis pole diablo olemusest aru saanud...
Ise tegin normali üksi läbi ja nightmare co-opis, hoopis teine elamus ja story oli küll viimane asi mis mulle meelde tuli... |
jah ma olen kunagi d2-te mägninud aga väga vähe.
Olemusest aru saada on üks asi.. kui sulle müüakse seda pähe, et nii peabki olema ja sa lepid ning sulle meeldib see siis way to go
mina kui tegelikult uue mängijana d3-s kel pole isegi varasemat erilist aimu ning kui mäng tüütab nii kiiresti ära siis on see samahea kui järgmine call of duty alien invasion või mis iganes.
Tehtud siis vähemalt nii, et 1-60 on üks raskustase vms.. teil omal oleks contenti mängida ulmeliselt rohkem - aga kui lepid sellega, et nii nagu on - ongi õige siis jah... igaleühele oma.
Muidugi mul võib täielik vale arusaam olla d3 olemusest jne. kuid point jääb endiseks
viimati muutis ottf 24.05.2012 08:59:53, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
24.05.2012 08:59:13
|
|
|
krt, andsin enne vale battletagi.
Õige on Leinö#2804
Lisage.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
24.05.2012 09:13:55
|
|
|
| ArchMage kirjutas: |
Olen hetkel Hell act I-s ja mõtlen, et mis hetkel küll see mäng raskeks muutub. Hetkel SK maas. Aga ilmselt mu üleolek maksab kätte varsti.  |
Act I ongi selline "petlik" act mis tekitab iga järgmise raskusastme juures mulje et kõik on vägagi kerge.. Ja siis Act II-s tulevad sinised tüübid ja virutavad lihtsalt su kena näolapi kõrbeliiva sisse
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.05.2012 10:00:06
|
|
|
| tsitaat: |
Olemusest aru saada on üks asi.. kui sulle müüakse seda pähe, et nii peabki olema ja sa lepid ning sulle meeldib see siis way to go
|
Diablo on ALATI olnud sedasi, et finish normal, go next, finish next go next... D2's oli 99 Levelit, arvad, et seal oli tõesti storyt kogu selleks 99ks leveliks?
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.05.2012 10:06:41
|
|
|
selles mõttes küll, et lõpukas oleks võinud olla ainult viimases astmes oleks tiba põnevust jätnud (äkki)
|
|
| Kommentaarid: 826 loe/lisa |
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 10:09:40
|
|
|
thank you hero, but our diablo is in another difficulty setting?
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.05.2012 10:18:06
|
|
|
| Hazar kirjutas: |
thank you hero, but our diablo is in another difficulty setting?  |
nojah, öeldakse et mine arene veel
|
|
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
24.05.2012 10:29:26
|
|
|
| Osad mängud on seda implementeerinud. Mulle kah meeldib see mõte. Aga mis siin enam... Mäng on juba selline nagu ta on.
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.05.2012 10:50:05
|
|
|
|
Diablo on ALATI olnud sedasi, et finish normal, go next, finish next go next... D2's oli 99 Levelit, arvad, et seal oli tõesti storyt kogu selleks 99ks leveliks? |
ei arvagi aga võiks ju edasi areneda ja teha D3 kus on 10x rohkem contenti... 11 aastast...............
11 a nüüd d3 ei tehtud jah aga siiski. Poleks arvanud, et nii väheseks jätkub.. sellele kes ei aja taga inferno d3 achit
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2012 11:22:31
|
|
|
üsna sürreaalsed expectationid on inimestel...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 11:45:22
|
|
|
Kui D2 pidevaks teemaks ja võrdluseks võtta siis täpsuse huvides tuleb märkida
et itemfest läks lahti alles LOD-is siis tulid ruunid ja enamik uniquesid jms.
Aga Blizzi suhtumine tundub selline ....
_________________ The truth is out there |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Midigi
HV kasutaja

|
24.05.2012 11:45:49
|
|
|
Keegi guest passi viitsib jägada mulle?
Tänud
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
24.05.2012 11:47:22
|
|
|
jõudsin ka eile act IV, Witch Doctor, lvl 31 ja gametime 18hrs, act IV veel ees, usun ,et tuleb normalis mingi 20 hrs rahulikult kampaania läbimängimiseks täis, mis on kindlasti väga hea saavutus, tänapäeva standardeid arvestades, Diablo 2 koos lisadega jõudsin vist omal ajal 2 korda läbi mängida, diablo 3 usun ,et tunduvalt rohkem, minu meelest väga õnnestunud asi, nprmal võib olla on natukene liiga lihtne, kokku olen vist selle aja peale 3-4x surma saanud, aga eks ta ongi rohkem sissejuhatav klassitutvustus ja kuna blizzard teeb ikka väga ilusaid cinematicuid, siis võiks neid ka rohkem olla, nagu SC2 oli nt, siis ma oleks eriti rahul. Mäng ise igatahes vastab kõikidele ootustele ja pettumust pole kordagi valmistanud, so what etAH vahel ei tööta või alguses sisse logida ei saanud, blizzard ju, kes varem blizzardi uuemate mängudega kokku puutunud on, peaks sellega juba harjunud olema, mingit tühja ja mõttetut vingumist minult selle pärast ei tulnud.
võiks ju mõista, et mängu ei tehtud 11 aastat, see kui 2 mängu vahe on 11 aastat ei tähenda seda, et see on kogu selle aja tegemises olnud.
aga noh alati on ju selliseid leidunud, kes iga asja pärast virisevad, mina näen ,et mänguga on tegeletud piisavalt, blizzardile omane feel on sees, kindlasti on tegu hea Diabloga
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.05.2012 11:48:53
|
|
|
aga noh alati on ju selliseid leidunud, kes iga asja pärast virisevad, mina näen ,et mänguga on tegeletud piisavalt, blizzardile omane feel on sees, kindlasti on tegu hea Diabloga
|
+1
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 11:50:23
|
|
|
|
+1 |
Huvipärast küsiks palju sellise arvamuse esindajaid on mänginud kahte esimest ?
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.05.2012 11:54:04
|
|
|
| madest, mina olen mänginud, aga ma ei näe enam maailma läbi samade prillide nagu ma nägin seda 12 aastat tagasi. Ajad on muutunud ja samuti meie. Praegu tunduvad enamus 2000a kandis ilmunud mängud head ...
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.05.2012 12:11:35
|
|
|
vasques, nonoh kohe näha kuidas mängu kiirelt läbitakse. Aga jah 30h läks täpselt, et terve mäng läbida ja kõik nurgad ka läbi kolada... kuulasin ka kõik tekstid ära, mis leida suutsin. Siiski palju jäi ilmselt tegemata veel. Cow levelit ka ei teinud veel
Tore vähemalt, et enamus kohti on random generated kuigi enamus neist ei ole midagi uut kuna kõik kohad on välja lõigatud ja lihtsalt teistpidi kokku pandud.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
24.05.2012 12:21:27
|
|
|
| Varsti tuleb analoogne virisemise moment, kui linastub film Prometheus, mis peaks Alieni fännidele magus suutäis olema. Raudselt see ei meeldi fännidele ja üldse jube pask kõik...
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 12:31:32
|
|
|
| madest Ajad on muutunud ja samuti meie. Praegu tunduvad enamus 2000a kandis ilmunud mängud head ... |
Endalgi aastaid omajagu aga kui meile 10 aasta tagused mängud head tunduvad siis ma arvan et meie ei ole eriti muutunud pigem on muutunud see et mänge ei toodeta nii vanadele mängijatele.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
24.05.2012 12:46:10
|
|
|
| madest, mina olen mänginud, aga ma ei näe enam maailma läbi samade prillide nagu ma nägin seda 12 aastat tagasi. Ajad on muutunud ja samuti meie. Praegu tunduvad enamus 2000a kandis ilmunud mängud head ... |
Väga õige! Paljud võrdlevad siin mänge ainult tekkinud emotsioonide pealt. Kui ükshaaval erinevaid mänguelemente objektiivselt võrdlema hakata, on ju edasiminek märgatav.
Mul on samuti väga head mälestused sellest, kui ma esimest korda D1 ja D2 mängisin, kuid kui ma paar päeva enne D3 launchi uuesti D1 peale lasin, et story't meelde tuletada, oli täpselt selline tunne, et "wtf is this sh*t?". Sama tunne on paljude vanade mängudega, mis kunagi tundusid parimad mängud üldse, kuid 10 aastat hiljem neid uuesti mängides enam taolist tunnet ei teki.
Seega, kui tahate mänge võimalikult objektiivselt võrrelda, ärge tehke seda emotsioonide pealt. Kui inimene, kes pole ühtegi Diablot varem mänginud, proovib esimesena D3-e ja pärast seda D1 ja D2-e, mis te arvate, millist mängu ta parimaks peab? (Tegelikult pole järjekord oluline, kui see toimub piisavalt väikse aja jooksul)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.05.2012 12:58:53
|
|
|
eks kõigeparem on alati vait olla või ülistada siis meeldib kõigile.
mäng on hea muidugi tho
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.05.2012 12:59:28
|
|
|
| ottf, sul olid lihtsalt ootused paigast ära muud midagi. Mina ei tuld selle pealegi, et D3'st oodata 50h-100h gameplayd skyrimi suuruses maailmas.
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.05.2012 13:05:04
|
|
|
Asjad mis võiksid veel mängus olla:
Mingi nn "training dummy" kus saaks skille testida.
Kahte relva kandes võiks korraga näidata mõlema relva dmgit/attack speedi + lisaks võiks olla kuskil nähtaval kohal weapon damage, mitte ainult DPS
Skillide jaoks võiks olla mingid nn profiilid - hetkel peab ühekaupa kõik ümber vahetama vastavalt sellele kas mängin üksi või co op.
Muidu 2h relvadel võiks ikka rohkem boonusid olla... ütleme et kui samasse klassi kuuluval 1h mõõgal on 5 random asja pela märgitud ( st 2 mõõka/kilpi kandes saad sa kokku 10 mingisugust boonust) siis 2h relval võiks neid näiteks 8-10 olla vms.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
24.05.2012 13:29:37
|
|
|
2h relvadel on suurem DPS. Muud statid on selle kõrval mikroskoopilise tähtsusega (overall dps'i seisukohast), st. DPSi vahe 1handeriga võrreldes teeb need extra statid enam kui tasa.
viimati muutis Elitegamer 24.05.2012 13:30:18, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2012 13:30:11
|
|
|
ja dualwieldil on penaltyd :p
1h+shield on tunduvalt väikema dämmiga.
kõik on tradeoff.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.05.2012 13:33:12
|
|
|
| No siis ilmselt pole mul vedanud lihtsalt... siiani enamus 1h relvad suurema DPSiga kui 2h omad
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.05.2012 13:34:48
|
|
|
| Elitegamer kirjutas: |
| 2h relvadel on suurem DPS. Muud statid on selle kõrval mikroskoopilise tähtsusega (overall dps'i seisukohast), st. DPSi vahe 1handeriga võrreldes teeb need extra statid enam kui tasa. |
jama on see, et kui sul on dualwield equipped ja siis püüad leiutada kas leitud 2h on parem dualwieldist või mitte. kahjuks toimub võrdlus ainult 1 equipped relvaga Võiks aga mõlemad equipped relvad kokku liita ja seda siis võrrelda 2h relvaga
|
|
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
24.05.2012 14:00:42
|
|
|
| Voyage kirjutas: |
| 2h relvadel on suurem DPS. Muud statid on selle kõrval mikroskoopilise tähtsusega (overall dps'i seisukohast), st. DPSi vahe 1handeriga võrreldes teeb need extra statid enam kui tasa. |
jama on see, et kui sul on dualwield equipped ja siis püüad leiutada kas leitud 2h on parem dualwieldist või mitte. kahjuks toimub võrdlus ainult 1 equipped relvaga Võiks aga mõlemad equipped relvad kokku liita ja seda siis võrrelda 2h relvaga |
Aga 1h relvi ei "liidetagi" reaalselt kokku.
Lööd ühe relvaga, siis teisega. Siis jälle ühega, siis teisega.
50DPS + 30DPS combo on nõrgem kui 45DPS relv
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 14:01:15
|
|
|
See ottf käib iga teema all trollimas ja pasundamas kui sitt mingi mäng on. Mõttetu taustheli - ei mingit objektiivust. Nagu väike tüdruk mulle ei meeldi see mulle ei meeldi too. Tahaks nagu midagi aga ise kah ei tea mida tahan.
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.05.2012 14:21:51
|
|
|
| bush kirjutas: |
| See ottf käib iga teema all trollimas ja pasundamas kui sitt mingi mäng on. Mõttetu taustheli - ei mingit objektiivust. Nagu väike tüdruk mulle ei meeldi see mulle ei meeldi too. Tahaks nagu midagi aga ise kah ei tea mida tahan. |
ära nüüd nuta ja mine mängi edasi
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.05.2012 14:24:10
|
|
|
jama on see, et kui sul on dualwield equipped ja siis püüad leiutada kas leitud 2h on parem dualwieldist või mitte. kahjuks toimub võrdlus ainult 1 equipped relvaga Võiks aga mõlemad equipped relvad kokku liita ja seda siis võrrelda 2h relvaga |
50DPS + 30DPS combo on nõrgem kui 45DPS relv |
tegelt siin loeb ju veel attack speed ka kui nendel 1h relvadel on see poole kiirem, siis jõutakse teha 2x samapalju lööke kui 2h relvaga e. combo võib ikkagi parem olla
|
|
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:29:54
|
|
|
| ObNixilis kirjutas: |
| Kahte relva kandes võiks korraga näidata mõlema relva dmgit/attack speedi |
Otsisin ka kusjuures seda, olen Dual Crossbowidega DH ja avastasin, et kui võtta inventory-Details ja siis tulistada (kasutades kasvõi Shifti) siis on näha kuidas Attack Speed vaheldub, kuna Crossbowid erineva Attack Speed boonusega.
Nähes kuidas mõnele imelik, et ülipikalt aega läheb Diablo peale, siis ütlen, et olen samasse auku, 21 tundi ja Act 3 Normal lõpusirgel (ma vähemalt arvan) ja olen Level 30. Ei teagi mis selle põhjuseks võib olla, aga vabandan ennast välja nii, et makstes mängule suurt raha, püüan igat mänguminutit lihtsalt nautida, pole mul kiiret järgmiste raskusastmete jõudmiseks, teine põhjus on ka see, et sõbrad pole jõudnud mängu soetada, ehk pole mille nimel kiirustada, nad kartsid, et äkki tuleb kehvavõitu mäng, aga proovides neile meeldis, aga nüüd pole karbitoodet kuskilt saadaval (üks ootab vene versiooni).
(Kõik järgnev on ainult minu arvamus) Tulles mängu juurde, ütleks, et tegemist ikka väga hea mänguga, olen aastaid otsinud sellist laadi mängu pärast Diablo 2-te, parim mis leidsin oli Titan Quest, aga seda ei suuda ma kauem kui mõned tunnid teha, igavaks läheb, story ei arene, action on üksluine ja palju muud hädasi. Diablo 2 peale tagasi ma ka ei suutnud minna, sest Titan Questil oli potentsiaali, aga jäi paljudes aspektides alla ning tulemus oli see, et kumbagi mängu enam ei suutnud mängida, sest üks oli juba minu jaoks liialt aegunud ja teine lihtsalt igav. Kui aga Diablo 3 kuulutati, läksid mu ootused siiski ülikõrgeks, et ehk nüüd on võimalik jälle korralikku Dungeon Crawlerit mängida, hoidsin ennast tagasi mängu uurimisega kuna pidevalt jäid silma, kuidas mängu lahmiti (graafika nõrk, multikas, vikerkaared jne. (sealhulgas oli ka paar sõpra, kes eelnevas jutus pärit)) siis mina püüdsin mängule võimaluse anda, kuna tean, et siiski Blizzard (minu silmis firma, kes ei oska kehva mängu teha) kui lõpuks reliis tuli siis sai mäng ka ikka soetatud. Mäng oli mul tulemas 15. Mai päeval, jälgisin stardipauku ja siis lahmimine aina suurenes, probleemide pärast, mis siin mitmeid kordi jutuks tulnud. Kätte saades, sain ise probleemivabalt mängida (Suurim probleem tekkis eile õhtu, kui pidin 2 korda suurt koobast läbi kõmpima aga mõlemal korral kui hakkasin checkpointi jõudma disconnectis) ja mäng meeldib mulle rohkem kui arvata oskasin, täpselt see mida need 8-9 aastat oodanud olin ja enamgi veel.
Kes aga mind lisada sõbraks lisada soovib, siis nimi mul signatuuris, hoiatan, et enne nightmare ei plaani igatahes Coopi tegema hakata.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
24.05.2012 14:31:13
|
|
|
tegelt siin loeb ju veel attack speed ka kui nendel 1h relvadel on see poole kiirem, siis jõutakse teha 2x samapalju lööke kui 2h relvaga e. combo võib ikkagi parem olla  |
Mis mõttes? DPS ongi ju Damage Per Second. Not?
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:34:02
|
|
|
Mina ise kasutan 2x hand xbow.Kuna asi palju mobiilsem ja kiirem kasutada mis annab mulle võimaluse rohkem ringi liikuda ja ellu jääda
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.05.2012 14:34:52
|
|
|
| Jackinthex kirjutas: |
tegelt siin loeb ju veel attack speed ka kui nendel 1h relvadel on see poole kiirem, siis jõutakse teha 2x samapalju lööke kui 2h relvaga e. combo võib ikkagi parem olla  |
Mis mõttes? DPS ongi ju Damage Per Second. Not? |
ma lähen nurka häbenema nüüd
|
|
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:43:03
|
|
|
Ma ei mõtle seda,et kõvemini lööb.hand crossbowiga saab kiiremini joostes korra lasta ja edasi joosta kui vibuga näiteks.Eks hand crossbowiga saaks ka seda quiver kasutada.
Edit:Hellist ja edasi on üpris tähtis koguaeg kiirelt edasi liikuda
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
24.05.2012 14:45:13
|
|
|
üks asi unustatakse ära dual-wieldi juures. dual-wieldimine annab ainult 15% attack-speedis juurde, mitte 2x; sest loogiliselt võttes sa ei saa ju samaaegselt mõlemaga lüüa, kord lööd ühe, kord teisega.
kahjuks dual-wieldimisele, on aga enamik quivereid vähemalt +10% attack speediga (ehk siis pea sama tuleb välja, kõrgematel levelitel on isegi kuni +17% ehk isegi parem kui dual wieldimine) ja kui on veel socketiga ja päris hea lisa statsidega (mul on miski +50dex, +magic find, +0.5hatred per sec regen ja pluss veel socket +dexiga), ehk siis lisab tublisti kogu statsidele.
viimati muutis High-Q 24.05.2012 14:49:34, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:47:38
|
|
|
Eks proovin selle quiveriga kah veel.
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:56:12
|
|
|
Mungaga on enamus damage skille 1h relvaga täiesti mõttetud minu arust. Näiteks Seven sided strike teeb poole vähem dmgit kuna see baseerub weapon dmgil mitte DPSil, seetõttu oleks hea kui kuskil näeks ka enda reaalset weapon dmigit mitte ainult DPSi - väga võõras on see, et näeb DPSi ja atk speedi ja siis arvuta seda DMGit.
Lihtne loogika on see, et skillidel mida saad spammida pole erilist vahet kas teed 2 nõrka lööki (dual wield(1h+kilp) või 1 tugeva löögi (2h relv). Skillidel, millel on cooldown või tahavad palju mana, spiritit jne on kasulikum 2h relv kuna teed palju rohkem dmgit iga kasutusega.
BTW... eriti loll on see et munk peksab alati kätega... vahet pole mis relvad ma talle panen... isegi fistid kaovad ära. 2h relva kasutust olen ainult 1 animatsiooni juures näinud - Dashing strike vms...
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
24.05.2012 14:58:03
|
|
|
DPS all on DMG ju kirjas,ming 100-200 vms.
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.05.2012 15:02:06
|
|
|
inks88, Aga imelikul kombel teen ma tunduvalt rohkem kui 100-200. Ma ei mõtle relva dmgit.. see on jah kirjas, aga tahaks enda tegelase dmgit teada... see mida statside juures näitab on DPS ju.
E: Ja selle DPSi sisse arvutatakse miskit moodi isegi critical chance...
Kõike muud näitab eraldi... crit chance/dmg, attack speed kuid damagit ennast ei ole suudetud ära mahutada. :S
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
24.05.2012 15:02:21
|
|
|
Hmm,Okey seda küll jah.
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
24.05.2012 15:08:44
|
|
|
Tuleb vist esimesse klassi tagasi minna ja arvutama õppida, ega muud üle ei jää.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.05.2012 15:35:00
|
|
|
| gloom kirjutas: |
Tuleb vist esimesse klassi tagasi minna ja arvutama õppida, ega muud üle ei jää.  |
Arvutamisega mul probleeme ei ole ja esimeses klassis ei õpetata selliste arvudega korrutamist.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|