ma mängisin oma esimesed 50-70h oma praegusest 240-st ainult snaiprina. Siis viskas see üle. Nüüd jõudsin teiste klassidaga järgi snaiprile ja nüüd on kõik klassid suht võrdsed minu silmis. BF3-s on variatsioon suur, kuidas mängida ja kus mängida. Vahepeal viskab cq large üle, teen paar roundi rushi või tdm-i. Vahepeal on üldse sqdm tuju. Selles mõttes on mäng super.
ma mängisin oma esimesed 50-70h oma praegusest 240-st ainult snaiprina. Siis viskas see üle. Nüüd jõudsin teiste klassidaga järgi snaiprile ja nüüd on kõik klassid suht võrdsed minu silmis. BF3-s on variatsioon suur, kuidas mängida ja kus mängida. Vahepeal viskab cq large üle, teen paar roundi rushi või tdm-i. Vahepeal on üldse sqdm tuju. Selles mõttes on mäng super.
Jep, paljudel see sama probleem, ise pole veel proovinud sisse logida, äkki sama jama.. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Admin sai paar korda mult kuuli (snaiprina), olin hästi ära peidetud kivitaha ja kickis... põhjuseks, et ma olevat main baasis cämpinud. Hoopiski olin sealt väljas ja lihtsalt hästi camo ja ümbruskonda kasutades ära peidetud. Lapiskud adminnid on lapsikud..
EDIT: kahju, et serveritel mingit ratingu süsteemi ei ole..
Double EDIT: And now banned kuna vaidlesin ülima adminniga.. Main base lõppeb seal kus tema seda ette näeb.. ehk kuidas kunagi. Samas kui jetid meie baasi rapevad tegeleb tema hoopis sellega, et teda maha lasknud inimesed mängust kaoksid.
Admin sai paar korda mult kuuli (snaiprina), olin hästi ära peidetud kivitaha ja kickis... põhjuseks, et ma olevat main baasis cämpinud. Hoopiski olin sealt väljas ja lihtsalt hästi camo ja ümbruskonda kasutades ära peidetud. Lapiskud adminnid on lapsikud..
EDIT: kahju, et serveritel mingit ratingu süsteemi ei ole..
Double EDIT: And now banned kuna vaidlesin ülima adminniga.. Main base lõppeb seal kus tema seda ette näeb.. ehk kuidas kunagi. Samas kui jetid meie baasi rapevad tegeleb tema hoopis sellega, et teda maha lasknud inimesed mängust kaoksid.
sotamees, mida hala! Mine tegele asjaga, mitte ära kämbi tagalat. 89% oli seal baserape rule ka, aga sul pold mahti neid lugeda kindlasti ja hea adminne süüdistada. Muutusid ju kiviks ja tahtsid raundi lõpuni seal kämpida... siis said kiki. Kogu skilli ja mine lahingusse. Õlu läheb soojaks ju järgmist laipa oodates. Aga noh, siin foorumis ju kõik kiidavad takka. Häbilugu!
sotamees, mida hala! Mine tegele asjaga, mitte ära kämbi tagalat. 89% oli seal baserape rule ka, aga sul pold mahti neid lugeda kindlasti ja hea adminne süüdistada. Muutusid ju kiviks ja tahtsid raundi lõpuni seal kämpida... siis said kiki. Kogu skilli ja mine lahingusse. Õlu läheb soojaks ju järgmist laipa oodates. Aga noh, siin foorumis ju kõik kiidavad takka. Häbilugu!
Tänapäeval ei ole campimine enam hale, vaid vägagi taktikaline tegevus, kui see on efektiivne.
On tõesti nende jaoks efektiivne, kuttidel oma paari killi ja ühegi surmata K/D laes, peavad laagrit oma pikkade torudega kusagil karupees, selle asemel et objective-t mängida. Tiimile ei anna muhvigi sellised vennad juurde. Samas kui mingit baasi või MCOMi vaja kaitsta, on päris hea LMG vastaseid niita.
paar snaiprit tiimi peale ei tee kahju midagi. ka neil on oma ülesanne vastusnaipimise ja spottimise näol. kõik ei pea ju kisaga ringi jooksma nagu vene armee ilmasõja ajal. kui kõik kämperid on, siis on muidugi kaka lugu. eriti mingis metro rushi taolisel kaardil. kõige õudsem pilt, mis ei lähe mul siiani meelest, on see, kui BC2es jooksis pidevalt USASiga wookie minu kill-camis ringi.
Endal savi kuidas mängitakse, põhiline on ju saadud lõbu, mis teistele on peavalu muidogi
Cämpasin LAV-AD AA sõidukiga casp borderi antenni taga. 30-2 vms skoor ka ei olnud, jummel kui närvi vastased läksid. Ainult kamikazerahe sadas taevast alla, kas siis otse lennukiga üritati vastu crashida või enesetaputerrorist C4'ga jooksis frontaalrünnakut vs minigun.
Endal savi kuidas mängitakse, põhiline on ju saadud lõbu, mis teistele on peavalu muidogi
Cämpasin LAV-AD AA sõidukiga casp borderi antenni taga. 30-2 vms skoor ka ei olnud, jummel kui närvi vastased läksid. Ainult kamikazerahe sadas taevast alla, kas siis otse lennukiga üritati vastu crashida või enesetaputerrorist C4'ga jooksis frontaalrünnakut vs minigun.
Vastastel ühtegi nii helge mõistusega mängijat polnud, et tankiga peale tulla?
Jack Vegas, ma sama kino teinud mis heretic, ei tule nad midagi nii lihtsalt kui sul endal javelin tagataskus. Pole ju raske korraks välja hüpata ja tankile vastu kütta
Jack Vegas, ma sama kino teinud mis heretic, ei tule nad midagi nii lihtsalt kui sul endal javelin tagataskus. Pole ju raske korraks välja hüpata ja tankile vastu kütta
Enda tiimikaaslased ässad on, siis vastaste tankidel muud ka teha kui õhutõrjet nüpeldama minna . Ning kui vastaste mobiilne AA närvidele käib, siis lihtsalt rocket podidega suurelt kõrguselt otse sööstan alla ja saadan kraami teele, eject ja langevarjuga alla liueldes veel javelin ka ahtrisse järele saata ja pikka pidu siis enam pole .
igasuguseid debiilikuid admineid on jalaga segada, paljudele meeldib kui neid kummardatakse nagu jumalat
adminnidel on lihtsalt admini sündroom. st on vaja näidata, et tal on mingi ülemvõim. Eelmine nädal lambist hakkas üks vend minuga norima, et
dude u aint right, you cheat jne. ja kui nati vastu mölisesin siis tuli killed by admin. Üks pugeja hakkas seepeale mulle korduvalt votebani' tegema kuigi admin oleks võinud seda ju ise teha niisamagi.
Oli vaja lihtsalt demonstreerida võimu.
Mingi hetk see admin sai mu tog tagi ja rahunes maha. Cheateri jutu asemel hakkas niisama juttu ajama ja see pugeja ka ning roundi lõppedes saatsid mõlemad mulle friend requesti _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Ah, et sellised on lood praegu BF3-s. Pole juba mitu nädalat mänginud. Pakun, et peale Max Payne'i release-i jätan selle täielikult kõrvale. _________________ Battlelog: Aivar1988
igasuguseid debiilikuid admineid on jalaga segada, paljudele meeldib kui neid kummardatakse nagu jumalat
adminnidel on lihtsalt admini sündroom. st on vaja näidata, et tal on mingi ülemvõim. Eelmine nädal lambist hakkas üks vend minuga norima, et
dude u aint right, you cheat jne. ja kui nati vastu mölisesin siis tuli killed by admin. Üks pugeja hakkas seepeale mulle korduvalt votebani' tegema kuigi admin oleks võinud seda ju ise teha niisamagi.
Oli vaja lihtsalt demonstreerida võimu.
Mingi hetk see admin sai mu tog tagi ja rahunes maha. Cheateri jutu asemel hakkas niisama juttu ajama ja see pugeja ka ning roundi lõppedes saatsid mõlemad mulle friend requesti
Paras huumor jah. Mul oli Grand Bazaaris nii, et seal allyways käis räme RPG/SMAWi ja GLi spämmimine. Ma kirjutasin chatti: "RPG and GL are lame." Mingi admin kukkus kohe kaagutama, et respekteeri seda, mida teised kasutavad. Minu vastus oli lihtsalt: "No." Siis vist selle adminni godmode activated ja tüüp ütles mulle: "Say it once more, i dare you." Ma sain aru, et mingi suht douche tüüp ja ei öelnud enam midagi, olin vait ja mängisin edasi. Läks paar minutit mööda ja sain kicki. Sõber küsis, et mille eest ma kicki sain ja siis sai ka tema, vastust saamata, kicki.
Taolist asja on veel kord-paar juhtunud. Nii kui julged midagi vastu öelda siis kohe kick majas ka.
Järgmiseks fixiks võikski tulla kindlad reeglid admineile.
Sest DICE/EA jaoks on vaja mängijaid. Kui mingi mu*n admin mängu ära rikub enda ülemvõimutsemisega, siis võtab ikka mänguisu ära.
Järgmiseks fixiks võikski tulla kindlad reeglid admineile.
Sest DICE/EA jaoks on vaja mängijaid. Kui mingi mu*n admin mängu ära rikub enda ülemvõimutsemisega, siis võtab ikka mänguisu ära.
Pakun et igas pelas on selliseid mängijaid/adminne. Oli CS1.6-s ja on siin ka . Pole nagu midagi uut v põnevat millest rääkida ja kindlasti ei erine BF3 teistest analoogsetest mängudest adminnide poolest, täiesti oleneb millise otsa satud parasjagu
Isegi olen adminite poolt kicki saanud jms,Liiga hea nende jaoks vist _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Mitte ei saa aru mis serverites te mängite, pole kordagi bani saanud ja korra kicki aga see oli ka enda viga.
Sama lugu. Olen vahepeal mõne eestlasega koos serverisse sattunud ja ma ei imesta miks bannid jms kukuvad. Pidev mölisemini chatis jms. _________________ Lae pildid -> pilt.io
krt, metro serveri reeglid: no explosives.
vastased, kus ka admin mängib viskavad vabalt nade + rpg mehed seal ka oleams.
mul on dao + frag rounds, 10 lasuga 5 vastased maha sain, tuli kick "explosive rounds"
Kuidas neid MVP medaleid saab? kas neid antakse tiimi parimatele, või kahe tiimi peale parimatele? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.