praegune kellaaeg 19.06.2025 22:07:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raxz
HV Guru
|
22.05.2012 23:13:29
Androidile arendamine, õpiks natuke |
|
|
Mul tekkis väike soov õppida Androidi programmi loomist Javas.
Et hakkaks ühte programmi looma ning püüaks selle käigus õppida.
Kasutan Eclipse softi Macile ning midagi olen teinud ka ning telefonis käima ajanud.
Programm hakkab suhtlema ühe kontrolleriga ning selle abil seadmeid juhtima ning infot lugema.
Teek kontrolleriga suhtlemiseks on olemas ning olen isegi lugeda ja kirjutada saanud.
Niisama netis olen tutorialeid taga ajanud ja teinud, aga see nagu väga ei õpeta seda, mida vaja.
Programmeerimiskogemust mul veidi on. Olen tegelenud PHPga ning programmeerinud AVR mikrokontrollereid.
Kas on keegi, kes viitsiks juhendada ning mis sellise juhendamise hinnaks võib olla?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
23.05.2012 08:33:35
|
|
|
Pidasid silmas vast Ardunino programmeerimist, mitte Androidi?
_________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
23.05.2012 08:45:30
|
|
|
miks arduino?
Eclipse on android dev tool ju.
Ja arduino pole telefon.
Kas saaksid äkki hoopis seletada, kuidas ja mille sa täpsemalt telefoniga ühendasid? Hakkas väga sama asi nüüd huvitama.
Edit: ah, arduinole saab ka eclipsega ikka.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erti-Chris
HV vaatleja

|
23.05.2012 08:46:01
|
|
|
troglodyte kirjutas: |
Pidasid silmas vast Ardunino programmeerimist, mitte Androidi? |
Miks seda arvad? Postis kirjas ju, et telefonile tahab rakendust, millega saaks suhelda kontrolleriga.
raxz kirjutas: |
Mul tekkis väike soov õppida Androidi programmi loomist Javas.
Et hakkaks ühte programmi looma ning püüaks selle käigus õppida.
Kasutan Eclipse softi Macile ning midagi olen teinud ka ning telefonis käima ajanud.
Programm hakkab suhtlema ühe kontrolleriga ning selle abil seadmeid juhtima ning infot lugema.
Teek kontrolleriga suhtlemiseks on olemas ning olen isegi lugeda ja kirjutada saanud.
Niisama netis olen tutorialeid taga ajanud ja teinud, aga see nagu väga ei õpeta seda, mida vaja.
Programmeerimiskogemust mul veidi on. Olen tegelenud PHPga ning programmeerinud AVR mikrokontrollereid.
Kas on keegi, kes viitsiks juhendada ning mis sellise juhendamise hinnaks võib olla? |
Aja kokkuhoiu pärast soovitaks kellelgi teise see ära teha(võid PMis ühendust võtta). Aga kui soov ise teha, siis võiks vaadata lihtsalt mingi raamat omale, see läbi lugeda&töötleda(harjutused). Pärast seda on parem põhi all. Ja siis võid üritada oma rakendust teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
23.05.2012 09:04:04
|
|
|
Kuulge, ärge ajage jama nüüd.
OP ütles konkreetselt "Android", "telefon" ning lisaks mainis ka seda, et "ta tahaks Androidi progemist õppida", mis ei tähenda seda, et "lase kellelgi teisel ära teha".
Õpitakse tehes. "Mingi raamat" ei ole ei kasulik ega ka mõistlik soovitus.
Esimese asjana soovitaks ennast Javaga natuke tuttavamaks teha, väga hea raamat on Bruce Eckeli Thinking in Java - http://www.mindview.net/Books/TIJ/
PHP tundmine väga palju java alustalasid ei õpeta, need kaks keelt on juba fundamentaalselt väga erinevad.
Teiseks tuleks vaadata Androidi tutorialide poole, sealt saab juba pisitasa edasi minna ja näiteks oma programmiga kätt harjutada. Stack Overflow on hea koht abi saamiseks, lihtsalt vaata, et enne teema tegemist Google käest nõu küsid
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
23.05.2012 15:26:32
|
|
|
Olen tutorialeid lugenud ja teinud, aga nagu ei saa seda, mida tahaks. Mingite lihtsamate asjadega saan hakkama, mida tutorialid õpetavad.
Ja tahaks ikka ise teha, kuna oskus võib tulevikus kasuks tulla.
The_Boss, tegemist Siemensi tööstusliku kontrolleriga, mis võrku ühendatud ning Android on wifiga ühendatud. Praegu saab juhtida paneelilt ning on ka veebiliides.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
23.05.2012 16:25:05
|
|
|
No üks võimalus on siis see, et sa pusid ikkagi ise edasi, guugeldad oma murekohtasid ja küsid kas siin või mõnes muus asjakohases foorumis konkreetsete tõrgete kohapealt nõu. Mingit üldist, et "keegi tuleb ja õpetab sind progemisjumalaks" meetodit ei õnnestu siin olukorras väga rakendada.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|