Olgu, aga kas keegi saab öelda kas kuidagi nende kaaslastega on võimalik sidequeste ka teha? Mitmed juba vihjavad mingile missioonile aga täita nagu kuidagi ei saa _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
londiste, co-opis võetakse party Magic findiks, kõigi mängus olijate keskmine. Nii, et kui tahate minigit magic find runne teha oleks tark leida rahvast kellel kõigil kõva mf gear + nephalem valor võib väga pro tulemuse anda.
AH hinnad on imelikud tõesti, näiteks kõige lahjem chipped gem võib maksta sama hinda mis 4 kvaliteediklassi parem gem ja ärge te jumala eest midagi ise craftima midagi hakake! Näiteks tahad endale flawless square topazi craftida, siis Artisan tahab selleks tome of jewelcraft, kolm square topazi tükihinnaga 1400gc ja veel lisaks 7500gc tööraha. Nii et hinnaks miski 10800-1100. Samas AH-st saad sama kivi kätte 9600-ga. Sama kehtib põhimõtteliselt ka blacksmithi kohta, täiesti asjatult tagusin nende sellide arendamisse, AH-st saab enam-vähem soovitud parameetritega nänni odavamalt kätte kui sepa käest.
Sellega nõustun. YTegin neid flawless Square Geme, ei pannud tähele et iga tegemine läks 20k maksma. Samas saaks selle gemi ah-st osta 14k .
Kas kusagil on olemas muidu nimekiri ka HinnaVaatluse kasutajatest, kes Diablo 3-e mängivad? Et saaks hõlpsasti kõik tuleviku ja oleviku mõttes endale sõbralisti visata.
edit: Tegin ise algelise tabeli googledocsis valmis, aga ühe postituse puhul võivad paljud sellest kiiresti lugedes mööda minna. Kas keegi teab mingit head lahendust, kuidas võimalikult paljud sinna enda nimed kannaks? Võite kõik muuta ka, kui soovite midagi lisada. Tegu on väga algelise versiooniga.
Hm, see level 60 MF buff stackib ainult 5 korda ma vaatan. Ehk siis 5 x 15% MF. Samas hea kah, muidu soodustaks liialt nolife rune kus kogu acti puhtaks teed
viimati muutis kukemaim 21.05.2012 23:05:19, muudetud 1 kord
page of blacksmithing maksis mingi 683 vms viimati keskmiselt
Hetkel näitab 330g...
Kus neid lehti müüakse? Mitte ei suuda leida.
nojah kus te usa serveris v
Spoiler
tome of blacksmith maksab hetkel 200 g kuna bliz suutis last day average ära nullida, fsq gemmid kukkusid kõik 3-4 k, ja kuna crafted gemmid on AH-s bugged (müüa ei saa) siis niipea kui seda teha saab siis hakkavad hinnad eelduste kohaselt tõusma, lihtne matemaatika. low lvl gemme ei ole mõtet ennem üles korjata kui fsq maksab 50 k+ , mis aga tähendab et psq gem maksaks 250k, ja rsq gem kuskil 800k+. Kui nüüd reaalselt võtta siis high tier gemmid peaksid low lvlid ära fikseerima, niimoodi et neid ise craftides miinustesse ei jääks, sest mis kasutada enda raha kuskil 100k et saada gem mis maksab 50k kui vaja võin siia täpsema punaselt värvitud skeemi teha kui keegi asjast aru ei saa
ot:
See on kolmas kord kus ma räägin sellest gem bugist, palun posti kustutamise korral minuga ühendust võtta ja asja selgitada miks ma seda teistega jagada ei tohi
un3v3n kirjutas:
sain ka lvl 60 täis , hell act 4 alguses.
dps nüüd 12k ja elusid 35k.
üritan helli lõpus mingi 15k /40k saada.
Alati oleks hea kui mainid ära klassi, dps on iga klassi puhul erinev, näiteks 15k barb on op, aga 15 k wiz on suht pet.
kukemaim kirjutas:
Spoiler
Hm, see level 60 MF buff stackib ainult 5 korda ma vaatan. Ehk siis 5 x 15% MF. Samas hea kah, muidu soodustaks liialt nolife rune kus kogu acti puhtaks teed
paluks ikka spoilerit kasutada _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Küsimus selle authenticatori kohta, nimelt, jätsin, et küsiks iga nädal koodi, kas ta küsib ka seda koodi, kui üritatakse teisest arvutist sisse minna, või kuna täna ennast auditentisin, siis homme saab varas juba sisse? _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Senimaani on jutud, et authenticator ei aita, sest sisse minnakse serveri poolt. Ühesõnaga ei varastata mingeid paroole ega kasutajanimesi - mille vastu autehnticator mõeldud on.
Küsimus selle authenticatori kohta, nimelt, jätsin, et küsiks iga nädal koodi, kas ta küsib ka seda koodi, kui üritatakse teisest arvutist sisse minna, või kuna täna ennast auditentisin, siis homme saab varas juba sisse?
Küsib uuesti jah. Isegi kui sama arvutiga mujal sisse minna.
Hetkel lõpetan normalit ja olen Diablo juures, öeldu sellest, et pole ühtegi asja ostunud AH'st ja kogu gear on seljas mida olen leidnud mängides (ei jookse läbi ja mängin mängu). Olen hetkel 3 korda asja tapnud ja koguaeg surma saanud (bard da hell) umbes 20-25% juures (diablot ma mõtlen). Ei kavatse osta paremat geari AH'st ka mitte, kuna mulle meeldib mängida, mitte läbi asju "teha". Saan selle asja homseks maha ka, ka BT on Tactile#1344, kui kedagi huvitab.. Pole siiamaani "rushinud" ja ei hakka ka...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.