Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
Archangel
HV veteran

|
21.05.2012 00:09:20
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Archangel, sa oled vale mängu teemas, kui siin oskustest räägid. 6 spelli konfimine ja klikkimine pole suurem asi oskus. Pigem OP ja UP jutt tuleb ikka sellest, et üks tüüp spämmib üht spelli ja niidab sellega kõik 10 sekiga maha. Suur oskus tõesti.  |
No mingi oskus ikka on, kuna foorumites loeb absull iga klassi kohta OP ja UP, lol. Järelikult ikka sõltub, kes mängib kah. Sest hetkel tundub, et see klass mis mõne jaoks OP, on teise jaoks täiesti UP.
Alles lugesin Official Foorumist suur teema, kus kõik nutsid, kui nõrk Wizard on. Siis muidugi tuli välja, et WF Diablo Inferno kill oli Wizard. Kõigil kohe mokk mass,
Hetkel vast nõksa vara raudkindlalt väita, kes on OP ja kes mitte kuna liiga vähe aega möödas, liiga vähe itemeid ringi liikumas jne.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
21.05.2012 00:09:35
|
|
|
Oeh, infernot mängides tuleb nutt peale. Homme vist peab hakkama nephalem valoriga Hell act 3-4 jooksma vms. Äkki joppab mingit head geeri mida saab kasutada või müüa.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
21.05.2012 00:18:00
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
Endal ajud mingi suvalise lingi mitte-klikkimiseks, kahtlastel lehekülgedel ei käi, eraldi email battle.net'i jaoks, telefonis authenticator ning parool koosneb 10 sümbolist sh suured ja väiksed tähed ning numbrid. Good luck high five selle ära häkkimisel.  |
Võid end küll turvaekspediks pidada, aga server side probleemide vastu ei aita sind ka korraga mandarinis, hiraganas ja elvishis kirjutatud parool.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
21.05.2012 00:25:37
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Igatahes räägivad, et peate authenticatorit kasutama aga noo isegi nendega häkitakse seppade kontosi, ... |
Paluks konkreetseid viiteid sellel väitele. Või jälle tegemist juhtumiga, et naised saunas rääkisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
21.05.2012 00:44:44
|
|
|
seeMees kirjutas: |
Igatahes räägivad, et peate authenticatorit kasutama aga noo isegi nendega häkitakse seppade kontosi, ... |
Paluks konkreetseid viiteid sellel väitele. Või jälle tegemist juhtumiga, et naised saunas rääkisid? |
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149008104?page=14#265
Aga üldjuhul ma kaldun arvama et see "kontode häkkimine" on pigem social engineeringu või data miningu tulem. Ikka inimene kipub see nõrgim lüli olema..
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Estnx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
3 :: |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
21.05.2012 00:52:24
|
|
|
Rahunete maha oma Quest passide osas, siis mõni GUEST pass ehk leidub ka.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
21.05.2012 01:32:14
|
|
|
See "authenticatori" teema on suht ebanormaalne vahepeal. Nad kohe tahavad,et sa seda kasutaks. Kui ei kasuta, siis mingi hetk tehakse alati tühjaks. Üks tüüp tegi uue win installi eraldi arvutisse, lasi ainult wowi peale ja netis üldse ei käinud ning tehti ikka konto puhtaks. Kasutas AINULT wowi mängimiseks, thats it. Väga kahtlane see teema. Tundub et blizz käib ja teeb ise vahepeal tühjaks
Eriti normaalne on see, et eestisse ei nad seda üldse ei toogi.. ostaks heameelega muidu
Mobla mul liiga juust ja ma ei tea, kas eesti sidepakujad üldse võimaldavad seda authenticatorit ?
FFS WTF nagu ?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.05.2012 01:34:28
|
|
|
Authenticatoril on ka mingi telefoni versioon. Kas keegi seda kasutab ja kas see maksab ka midagi? Kui raske kasutada? tüütu?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
21.05.2012 01:37:44
|
|
|
DrZ kirjutas: |
See "authenticatori" teema on suht ebanormaalne vahepeal. Nad kohe tahavad,et sa seda kasutaks. Kui ei kasuta, siis mingi hetk tehakse alati tühjaks. Üks tüüp tegi uue win installi eraldi arvutisse, lasi ainult wowi peale ja netis üldse ei käinud ning tehti ikka konto puhtaks. Kasutas AINULT wowi mängimiseks, thats it. Väga kahtlane see teema. Tundub et blizz käib ja teeb ise vahepeal tühjaks
Eriti normaalne on see, et eestisse ei nad seda üldse ei toogi.. ostaks heameelega muidu
Mobla mul liiga juust ja ma ei tea, kas eesti sidepakujad üldse võimaldavad seda authenticatorit ?
FFS WTF nagu ? |
Kas see on mingi isiklik kogemus et Eestisse ei saa tellida? Siit korvi lisades jms ma küll ei näe et peaks mingi takistus olema see postkasti/postkontorisse saada.
Juustusisaldus telefoniaparaadis ei tohiks samuti kuidagi määrav olla. Igasugune nutitelefon (iPhone või androidi baasil) peaks omama tuge nende authenticator appi jaoks (mis on tasuta) ning SMS authentication peaks ka mistahes vanema telefoni puhul toimima (SMS on SMS, vahet pole mis seda saadab või mis eesmärgil)
Timberg kirjutas: |
Authenticatoril on ka mingi telefoni versioon. Kas keegi seda kasutab ja kas see maksab ka midagi? Kui raske kasutada? tüütu? |
Nutitelefoni app on küll üsna lihtne ja loogiline (ja tasuta). Ise saad valida kas küsib sult koodi kord nädalas (ja vist ka IP muutmumisel jms) või iga kord kui mängu logid. Battle.net-i logides küsib enivei igal korral. Vot selle koodi mida ta küsib annabki sulle see app, iga mingi 5-10 sek tagant tekib uus kood.
Tüütu(m) on ta muidugi küll kui võrrelda sellega, et lihtsalt parool sisse lüüa. Pead ju telefoni ka välja otsima, ekraaniluku maha võtma, appi käima panema, koodi lugema, koodi arvutisse lööma (ja kui kood kohe-kohe aegumas on, pead juba järgmist ootama kuna tead, et ei jõua )
viimati muutis R3ality 21.05.2012 01:40:53, muudetud 2 korda |
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
21.05.2012 01:38:21
|
|
|
Inferno Skel King maas. Üllatavalt mannetu tüüp. Rare pakid on tema kõrval ikka tõeline peavalu.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
4 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.05.2012 01:47:59
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kui ma ei eksi, siis Battle.net authenticator toetab ka SMS varianti.
On kellelgi kogemusi, kas see maksab?
Google'i poolt pakutav igatahes ei maksa ja on samuti taolise süsteemiga. |
Lugesin natuke d3 foorumeid ja hull paranoia tuleb peale. Nii palju teateid selle khota, et inimestel kontosid häkitakse, ka neil, kellel aunthenticator peal.
Mineviku kogemustest, olen kaotanud usu blizzardi serverite turvalisussse, sest minu wowi konto nt häkiti korduvalt ära ning see juhtus just samal päeval (või oli päev hiljem) peale seda, kui liitsin konto nende uue ja uhke batytleneti süsteemiga. Sama laks juhtus ka tuttaval, järgmisel päeval. NIi et... kurat... jah tahaks, et diablo 3 tegelane oleks kaitstud võimalikult palju, kuid samas ei taha selle präast ka smartphone osta, sest mu vana mobiil kaalub vähem, peab kauem vastu ja saan sellega oma asjad aetud. Eraldi authenticatorit osta... kurat kui see ei paku 99% kaitset, siis ka nagu väga mõtet ei näe. what to dooo...
ebay.co.uk
viimati muutis Timberg 21.05.2012 01:51:43, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
21.05.2012 01:50:22
|
|
|
Aha, mul ainult Estonia profiilis ja selle peale kisama ei hakanud. Huvitav, äkki mõni Soomes paiknev HV-lane tahab hakata äri tegema ja maarjamaa meestele authenticatoreid tellima
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.05.2012 01:52:31
|
|
|
R3ality kirjutas: |
Aha, mul ainult Estonia profiilis ja selle peale kisama ei hakanud. Huvitav, äkki mõni Soomes paiknev HV-lane tahab hakata äri tegema ja maarjamaa meestele authenticatoreid tellima  |
Mõttetu äri. Sellega ei teeni midagi. Ajakulu liiga suur.
Ostke endale aga ebay.co.uk'st ja asi korras.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
21.05.2012 01:59:57
|
|
|
Timberg kirjutas: |
R3ality kirjutas: |
Aha, mul ainult Estonia profiilis ja selle peale kisama ei hakanud. Huvitav, äkki mõni Soomes paiknev HV-lane tahab hakata äri tegema ja maarjamaa meestele authenticatoreid tellima  |
Mõttetu äri. Sellega ei teeni midagi. Ajakulu liiga suur.
Ostke endale aga ebay.co.uk'st ja asi korras. |
No vaevalt siin nüüd ajakulu määrav oleks. Kui kodanik enivei Eesti-Soome vahet liikleb, asi siis seal korra postkontorist läbi põigata. Pigem on küsimus selles, palju siin neid tellijaid üldse oleks - ilmselt mitte hordides.
Aga, et see authenticatorite teema nüüd liiga ulmeliseks ei muutuks, siis nagu ütlesin on nõrgimaks lüliks 99% juhtudel ikka inimene ise. Selle vastu ei päästa ka patarei toitel koode väljastav imevidin: http://wow.joystiq.com/2010/02/28/man-in-the-middle-attacks-circumventing-authenticators
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.05.2012 02:09:35
|
|
|
Huvitav on see, et nüüd kui uuesti mängin, siis lisaks sellele, et mu blacksmith alles on sama kõrge leveliga on veel mõned uued mobid kohtades kus neid varem ei olnud. hmm, päris huvitav tegelt
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2012 02:29:08
|
|
|
Huvitav on see, et nüüd kui uuesti mängin, siis lisaks sellele, et mu blacksmith alles on sama kõrge leveliga on veel mõned uued mobid kohtades kus neid varem ei olnud. hmm, päris huvitav tegelt  |
Kõik mapid on random ning lisaks on igas mapis vist kuni 5 rare eventi, mis vahelduvad. Näiteks Act. II Path to Oasis mappi farmisin mingi 20x vist. Kokku nägin ära küll vist oma 15 erinevat eventi, igal evendil siis kas tükk storyt või lihtsalt boss või cave vms.
Selles suhtes hea otsus Blizzi poolt. Nii ei muutu kontent just väga kiiresti igavaks. D2-s areate farmimine oli küll OUT. Bosse võisid teha aga seegi oli ju tüütu. kaks-kolm minti Boss run, rinse and repeat. Weee.... fun.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
21.05.2012 03:03:59
|
|
|
D3'mes on sellesmõttes päris hästi jah. BOSS runid võtavad kõik suht üle 1h (eriti infernos), ei ole nii et astud bossi juurde, lööd maha ja rinse and repeat. Pealegi mingid rared dropivad suurema tõenäosusega midagi l33ti kui boss anyway.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.05.2012 03:26:08
|
|
|
Archangel, täitsa lõpp, just tahtsingi mainida, et nüüd oli ACT I-s kus seda krooni tooma pean 4 TOMB-i, enne oli 3 :S ja ühes oli mingi sick event kus hordide viisi skeletone peale lendas see oli jõhker, tegin toreda rekordi ära 84monsters killed
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2012 06:02:35
|
|
|
Archangel, täitsa lõpp, just tahtsingi mainida, et nüüd oli ACT I-s kus seda krooni tooma pean 4 TOMB-i, enne oli 3 :S ja ühes oli mingi sick event kus hordide viisi skeletone peale lendas see oli jõhker, tegin toreda rekordi ära 84monsters killed  |
Nice! Mul on see olnud vist mitu korda juba. NM oli ka ning kahel tegelasel Normalis.
NM-s kogusin kõik skeletonid kokku ja tegin ka massaceri.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonso
HV vaatleja
|
21.05.2012 07:10:56
|
|
|
Hei. Ikka ei väsi veel küsimast quest, vabandust Guest passi kui leidub siis pm palun .
|
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
21.05.2012 07:19:25
|
|
|
Oot oot, mille pärast siin nüüd authenticatorit maha tehakse? Authenticator kaitseb sind täpselt nii palju kui et sa endale mõnda man in the middle troojat sisse ei saa. Authenticatori tööpõhimõte: Iga 30 sekundi tagant genereerib authenticator küljesolevale söödale vastava unikaalse koodi, kasutades selleks 30-sekundi timestampi. Kui kasutaja üritab sisse logida, genereerib server omalt poolt vastavalt kontole attachitud söödaga ning kohaliku timestampiga (sync on mobiilidel selle jaoks, et programm teaks serveri ja kohaliku aja vahet) omapoolse koodi. Seejärel neid kahte võrreldakse ja - kui ühtivad, lastakse sisse. Ühtegi koodi kaks korda kasutada ei saa, isegi siis kui sisselogimine ebaõnnestus vale parooli tõttu. Lisaks saab ühte koodi kasutada ainult talle ette antud timeframei jooksul, mis tegelikult ei ole mitte 30 sekundit vaid umbes paar minutit, kompenseerimaks kliendi ja serveri vahelist mõtlemisaega ning kasutaja uimasust.
Tõsi, authenticatoril on oma nõrgad küljed samuti, kui keegi suudab täpse timestampiga kolm korda järjest su koodi teada saada, siis on sealt võimalik mingi sööt genereerida, mitte küll 100% täpne, aga enamvähem. Selle informatsiooni kättesaamiseks peab siiski ass backwards käima ja kõige etem on asi füüsiliselt enda kätte saada. Mis muidugi defeatib ka kogu turvalisuse. Blizzard kasutab täiesti standardset OTP algoritmi mis on laialdaselt teada ning kasutusel paljude firmade poolt. Isegi SEB kasutab oma internetipanga tokenites.
Ühesõnaga... protect your mobile or token and your account will be as safe as if it was in Hogwarts... oh wait, bad analogy... ;P
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.05.2012 07:23:25
|
|
|
Krt mäng on ikka haigelt põnev... siiamaani jutti pelan siin maagiga eks kaon magama kui taas Chapter II jõuan aga maag on ikka tooohutult parem kui Barbar :S
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|