Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
18.05.2012 15:51:17
Tasuta veebilehe disainimise programm |
|
|
On plaanis hakata täna veebilehte tegema, aga enne olen ainult disaininud notepad 2 ccs-ga, aga tean, et veebilehe disainimiseks kasutatakse pigem programme.
Kas keegi oskab soovitada head tasuta veebilehe disainimise programmi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
18.05.2012 19:47:41
|
|
|
Kas keegi võiks konkreetsemat programmi soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.05.2012 19:50:26
|
|
|
Joomla?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
19.05.2012 01:18:24
|
|
|
Ma natuke olen seda kasutanud ja ausalt öeldes ei meeldi üldse see programm, ei saa seal üldse blokke kustutada. Aga ilmselt tuleb selle programmiga leppida, kuigi hetkel on küll selline tunne kasutaks jälle notepad 2 ja kujundaks ise veebilehte.
Sellel veebilehel ei saa ma, kuidagi ennast registeeritud.
Ma mõtlesin rohkem sellist tasuta veebilehe disainime programmi, kus pead ise kujundama, mitte et võtab juba valmis kujundatud veebilehe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.05.2012 07:07:58
|
|
|
Parim tasuta kodulehe kujundamise programm on aju ning selle teostavad 10 sõrme.
Lisaks, ainult HTMLis kirjutatud kodulehed on ajalugu ...
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
19.05.2012 13:27:59
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Parim tasuta kodulehe kujundamise programm on aju ning selle teostavad 10 sõrme.
Lisaks, ainult HTMLis kirjutatud kodulehed on ajalugu ... |
Seda ma tean, ilmselt pean php (või kasutan javat, tahaks seda rohkem õppida) ja javascripti ka kasutama, javascripti küll eriti ei oska, aga üldisemad asjad leiab ka netist. Ma loobusin neist programmidest ja hakkasin jälle notepad2 kasutama ja w3schools lehelt kasutasin css3 õpetusi ning hetkel on peaaegu esimese lehe kujundus valmis. Peaks uurima, kas eclipsel ei ole mingit veebilehe tegemise programmi, mälu järgi php oma vist oli. Esimese lehe tegin wix programmi abil, siis ei teadnud html-st midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.05.2012 18:18:07
|
|
|
Mina avastasin hiljaaegu, et suurepärane programm veebilehtede kirjutamiseks on Sublime text 2. Saab funktsioone ahendada, taanded on võimalik korrastada kogu tekstile, otsing teeb kastid ümber kõikidele vastetele ja kusjuures on tunduvalt mugavamaks tehtud leitud vastete muutmine/kopeerimine. Kui kasutad, siis saad aru.
Ainus miinus on see, et programmi seadistamiseks peab üldseadistusest kopeerima vajalikud read enda seadistusele ning vastavalt muutma. Ning kui unustad ridade lõppu koma (kopeerimise tulemusena), siis programm ei käivitu ja loobib errorit. Siis tuleb seadistusfail läbi Exploreri üles otsida ja koma eemaldada ning siis käivitub.
Vaikimisi FTP võimalus pole, aga selle jaoks on palju pluginaid, kus mina kasutan SFTP-d. Kuna see on kellegi poolt tasuliseks tehtud, siis mõnikord viskab teate, et peaksin selle ostma, aga õnneks on seda suht harva.
Osaliselt suurepäraselt tehtud, osaliselt jällegi algeline, aga kui seadistatud, siis mugav ...
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
20.05.2012 20:35:29
|
|
|
CommandsRef kirjutas: |
Adobe Dreamveawer
Tõmbad prooviversiooni alla ja kujundad 30 päeva nii et maa on must. |
ega ikka ei ole küll nii. 30 päeva võid programmiga tutvuda, mitte sellega tööd teha.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
20.05.2012 22:19:29
|
|
|
vipu kirjutas: |
CommandsRef kirjutas: |
Adobe Dreamveawer
Tõmbad prooviversiooni alla ja kujundad 30 päeva nii et maa on must. |
ega ikka ei ole küll nii. 30 päeva võid programmiga tutvuda, mitte sellega tööd teha. |
Mismoodi see tutvumine peaks käima kui mitte midagi ei tee? Autoga ka ei saa eriti tutvuda kui kilomeetreid ei läbi.
Mul on kuri tunne, et ta ei teegi sellega tööd - ta teeb seda lehte tasuta. Täiesti isiklik arvamus, mis võib valeks osutuda.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.05.2012 22:20:52
|
|
|
Sel juhul tuleks defineerida "töö" tähendus.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
21.05.2012 03:36:26
|
|
|
tsitaat: |
2.1 Limited Use.
2.1.1 The Software, or portions of the Software, may allow installation and use without a serial number. ... Further, you may install and use such non-serialized Software on any number of Computers for demonstration, evaluation, and training purposes only and only if any Output Files or other materials produced through such use are used only for internal, non-commercial, and non-production purposes." |
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
24.05.2012 10:14:13
|
|
|
Lihtsalt sportlikust huvist küsiks, et kes kontrollima tuleb, et sa tööd ei tee sellega? Senikaua kuni sa mingi firma ei ole kes prestiižikatele klientidele lehti ei tee pole mingit vahet kas sa hangid Dreamweaveri ametlikust poest või piraadivabriku punktist.
That. Lisaks Dreamweaverile on veel Expression Web (või oli see Blend?) ning kui ükskord ka backendiga tegelema hakkad, kirjutad ilmselt samas IDE's kus loogikat kribad, ka disaini.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veebidokto
HV vaatleja
|
26.03.2013 19:11:31
|
|
|
selline algeline jah wix. Kui tahad alt cc ära võtta siis muutub ta tasuliseks, muidu tasuta. Aga osta domeen ning tee wordpress peale. Neil on kõige suurem ja parem kommuun ning kõige enam plugine millega saad vastavalt vajadusele lehe ära kujundada
_________________ veebilehe tegemine |
|
tagasi üles |
|
 |
Rometl6
HV vaatleja

|
01.06.2013 17:45:05
|
|
|
Kui kellelgi on sama küsimus või teema algatajat veel huvitab, siis koodi kirjutamiseks on hea tasuta programm Crimson Editor.
Kujundamiseks sobib Photoshop või Gimp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
01.06.2013 22:43:41
|
|
|
Rometl6 kirjutas: |
Kui kellelgi on sama küsimus või teema algatajat veel huvitab, siis koodi kirjutamiseks on hea tasuta programm Crimson Editor.
Kujundamiseks sobib Photoshop või Gimp. |
Uusim versioon aastatst 2008
Notepad++ selleks otstarbeks
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rometl6
HV vaatleja

|
02.06.2013 00:49:56
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Rometl6 kirjutas: |
Kujundamiseks sobib Photoshop või Gimp. |
Uusim versioon aastatst 2008
Notepad++ selleks otstarbeks  |
On neid uuendusi hädasti vaja? Ma olen seda programmi ka proovinud, kuid eelistan Crimsonit.
Uuem versioon on Emerald Editor, kuid see küsib administraatori õiguseid iga kord kui faili avad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|