Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.05.2012 13:12:08 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
DrZ kirjutas:
Esimene 4man inferno cleared!
team nolife
icon_cool.gif
http://www.mmo-champion.com/threads/1135072-World-First-4man-Inferno-Clear-by-Team-Nolife?p=16886863
Nende streame juba ammu vaadanud, päris pingeline oli vahepeal icon_razz1.gif

Method sai enne. Vist. (Vaata mu eelmist posti, kuskil kell 22 eile). Ja üks suvaline tüüp tegi üldse Solo veel enne ära. Vist. icon_biggrin.gif

Method sai enne, sest nad ei suutnud terve mäng 4maniga läbi teha ja tegid izual/diablo sologa(kellegi veel äkki? pole kindel). Anyway SOLO on palju kergem. icon_wink.gif

tsitaat:
Räägi siis, kui sa ise sinna jõudnud oled... hell Act1 championid on juba ajusurm, kui sul piisavat geari pole. See kui mingid vennad boostitakse sinna world firsti nimel ei näita absoluutselt mitte midagi.

Ei boostitud ju. Mängisid otsast peale nende asjadega mis nad leidsid/mille jaoks kulda suutsid koguda icon_razz.gif
Lihtsalt mängu eesmärgiga mängimisel ja niisama slashimisel on vahe thumbs_up.gif

viimati muutis Velociraptor 20.05.2012 13:15:20, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2012 13:13:56 vasta tsitaadiga

Minu lühike iseloomustus mängule on selline:

Jutt, et kõik buidid toimivad on alates Hell´ist täielik BS. Ei toimi. Suht paar buildi ja geari kombinatsiooni klassi kohta.
Ei ole mõtet võrrelda erinevaid raskusastmeid ja öelda, et: "siiani on kõik lihtne". Hell ja inferno on nagu öö ja päev. Inferno kõige esimene hall mob lööb kohati üle 7000 sisse. Tugevama meleega eliidid sõna otseses mõttes oneshottivad mind. Mul on 36K HP hetkel.
Barbi on kuni Hellini nii lihtne, et võid silmad kinni taguda. Sealt edasi tuleb tõsiselt mõtlema hakata, mis geari ja talendi kombinatsioone kasutada. WD samamoodi. Teised klassid kindlasti ka.
WD pet build on mõttetus kuubis. Ainuke, mis hädas aitab on army ja garga, koos enrage ruuniga. high DPS- survival wizard saab meil hellis 3 laksuga surma. Ei ole ka temal väga lihtne. Viimane Hell diablo kill koos temaga, pidin teda 5x ressima. icon_biggrin.gif Ise leiutasin lõpuks viable WD Hell buildi, millel on väga hea DPS ja hea survivability.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#fSTXUP!ZcU!caZYca

Strat: Locust Swarm- zombie Charger. 4 ülejäänud spelli pidevas CDs, et mana ja elu tagasi tuleks ning võimalikult palju +100% armor oleks. Passivid annavad +40% damage reductionit + kiire mana regen.

Hall trash kukub hetkega. Ülejäänuid tuleb kiteda.

Gear strat: Vitality, kõik resistance, intellect.

tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 20.05.2012 13:32:12 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Cromaclear kirjutas:
Sain lõpuks mungale hea geari selga, et infero act1s rare ja elite farmida. Siiani pole ühtegi groupi vahele jätnud ja enamus on suhteliselt kergelt maha läinud. Skeleton King oli väga lihtne.
Dropis ka blacksmithing recipe level 10 blacksmithingule. Enne süda ööd sai ka viimane hell act IV farm tehtud ja Butcheri legendary relv dropis.
Hetke seisuga on mungal 41k hp , 8.1k damage , 58% damage red. , 36% all resistance thumbs_up.gif

mis nänn sul mungal seljas on? mis sul hellis seljas oli?

Hellis oli puhas dps gear, mängime neljakesti üldjuhul (pilt kah kuskil üleval pool meie hell diablo killist) Helli lõpuks oli 25k hp ja 5500 dps ja jooksin dual wieldiga ringi. Inferno alguses vedas kah dropiga , sain 461 DPS daggeri juurde , AS on hetkel 2.10 ja saab Mantra Of Healingut spammida.

tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 14:34:12 vasta tsitaadiga

sten260, ma ei tea kui rahul ma endaga peaks olema, et infernos juba, tundub et nüüd on game over. icon_biggrin.gif Nagu keegi ka mainis, siis suht lamp on barbarianiga kiteda mobe, sest muidu lihtsalt saaks peksa kohe. Ja see, et 3 raskusastet nüüdseks läbi on, ei tähenda et inferno lähiajal oma otsa leiab, võrreldes inferno algusega oli hell täiesti kõkimõki. Hellis jooksin lihtsalt paarikümne mobi keskele ja spammisin renvege/rend kui asi hulluks läks, siis ignore peain peale. Elud koguaeg fullis, aga infernos, ei suuda tankida lihtsalt suvalisi zombisi, ilma oma abiliseta oleks vapsjee hull, siis poleks mingid ranged dmg.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 15:05:38 vasta tsitaadiga

Anar. kirjutas:
sten260, ma ei tea kui rahul ma endaga peaks olema, et infernos juba, tundub et nüüd on game over. icon_biggrin.gif Nagu keegi ka mainis, siis suht lamp on barbarianiga kiteda mobe, sest muidu lihtsalt saaks peksa kohe. Ja see, et 3 raskusastet nüüdseks läbi on, ei tähenda et inferno lähiajal oma otsa leiab, võrreldes inferno algusega oli hell täiesti kõkimõki. Hellis jooksin lihtsalt paarikümne mobi keskele ja spammisin renvege/rend kui asi hulluks läks, siis ignore peain peale. Elud koguaeg fullis, aga infernos, ei suuda tankida lihtsalt suvalisi zombisi, ilma oma abiliseta oleks vapsjee hull, siis poleks mingid ranged dmg.

Ühe jutiga panid kohe normal-> nightmare>hell läbi? Vahepeal pidi geari ka farmima, et elus püsida? Ma arvasin, et umbes nii on ,et nightmares hakkama saamiseks on vaja suhteliselt "best in the slot" normal raskusastme varustust ja hellis jälle nightmare oma. Ei tubli muidu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 20.05.2012 15:17:37 vasta tsitaadiga

Geari pidime farmima ja AHst ka ostma loomulikult. Muudmoodi Hellist läbi ei saa, kui just meeletult droppidega ei joppa.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 20.05.2012 15:20:24 vasta tsitaadiga

Teil ka ingame chatis võtab mingi minut aega, et tekst kohale jõuaks?
sten260
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 15:20:51 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Geari pidime farmima ja AHst ka ostma loomulikult. Muudmoodi Hellist läbi ei saa, kui just meeletult droppidega ei joppa.

seda on hea kuulda, siis peaks RMAHis ikka neid ostjaid olema icon_biggrin.gif Enamus hea gear lendab ikka sinna ennem kui gold AHsse arvatavasti
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 15:49:07 vasta tsitaadiga

Inferno ei ole enam meelelahutus. icon_biggrin.gif Pean kaks korda linnas asju parandamas käima, ennem kui ühe eliidipaki maha saan. icon_sad.gif
tagasi üles
R3ality
HV kasutaja
R3ality

sõnum 20.05.2012 16:05:30 vasta tsitaadiga

EDIT: Guest pass läinud..

Muidu Barbarianiga Hellis SK kastis, level 53. Üks Legendary droppis ka achievemente farmides mingist random Normal astme mobist (samad saastad püksid mida siin keegi juba postitas). Läksid praegu Wizard altile jalga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 20.05.2012 16:07:19 vasta tsitaadiga

Ei tea kas ma olen ise loll, aga guest pass koodi sisestades viskab errori
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
R3ality
HV kasutaja
R3ality

sõnum 20.05.2012 16:09:30 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Ei tea kas ma olen ise loll, aga guest pass koodi sisestades viskab errori
Spoiler Spoiler Spoiler
Hetkel Blizzardil mingid jamad vist ja game server ka katki (sellepärast oligi aega korra nina välja pista ja foorumisse tulla icon_biggrin.gif). Et ehk on mingid ajutised häired. Kui muidug pärast peaks selguma, et key on typoga siis anna teada mul see papist kaart on karbis olemas..

EDIT: Oligi üks täht vahelt puudu, tegin korrektuuri. icon_lol.gif

viimati muutis R3ality 20.05.2012 16:16:44, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 20.05.2012 16:09:49 vasta tsitaadiga

Okei. Eks ma proovin mõne tunni pärast uuesti icon_smile.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 20.05.2012 16:18:39 vasta tsitaadiga

jälle server 3 minuti etteteatamisega maha.
isegi gracefully ei buudita sind mängust vaid server kukub lihtsalt tagant ära with 10 seconds to go.
lambakari.

edit:
huvitav kuidas mul õnnestub iga kord sel ajal mingi keskklassi bossiga madistada? icon_smile.gif

tagasi üles
kheelo
HV vaatleja
kheelo

sõnum 20.05.2012 16:19:09 vasta tsitaadiga

Ilus ajastus icon_lol.gif , ja jäigi mõned sekundid puudu et maha saada
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 20.05.2012 16:23:28 vasta tsitaadiga

Krt, täna sai mäng ostetud ja sellised serveriprobleemid. 30min mängitud aga see servu jama tekitab paha maigu suhu.

EDIT: Ei tea kauaks see server maas nüüd on, vabal päeval siis on maas ja töönädalal raudselt laitmatus korras icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 20.05.2012 16:24:46 vasta tsitaadiga

Ehk ülesse minnes on vähe stabiilsem. Praegu oli räme laag küll, vahepeal voice chatis jõudis tekst minut hiljem kohale
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 20.05.2012 16:25:52 vasta tsitaadiga

Veelgi hullem on pidev suur latency. Kui ma UKs mängisin, oli server lag kuskil 500-2000ms kanti pidevalt ja üsna sitt oli mängida. Eelistan downtime'i sellele.
Tegin eile õhtul koos sõbraga oma Monki normali act III algusest nightmare'i act II-ni. Päris fun stuff. Nüüd lvl 37 monk ühe legendary weaponiga (mida enne linkisin siin).
Kuni jälle mängime sõbraga, veedan aega oma nuub wizardit leveldades. Nüüd on natuke kahju tegelt, et head geari oma altile ei hoidnud. Oleks võinud vähemalt head wizardi +exp asjad jätta alles.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 20.05.2012 16:29:18 vasta tsitaadiga

Endiselt on mul 3 elioni taga istuvat sõpra, kes kinnitavad, et nendel pole mängu välja tulekust saati ühendusega jamasi olnud, pole kordagi DC'sid saanud ega miskit.

Mine või vaheta 100mbit starman 12mbit elioni vastu välja selleks, et nett stabiilsena püsiks...

Ma vaevlen DC'de ja lagspiked käes päris tihti.

viimati muutis NeroEST 20.05.2012 16:29:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 20.05.2012 16:30:58 vasta tsitaadiga

Öösiti, just hommiku-poole on ikka hea mängida. Kohe näha, et Server Load on väike, Latency mingi 30-50, lol. Päeval enamasti jah ikka sinna 150-250 kanti. Lampi viskab vahest mingi 1000 peale paariks sekiks - ei tea, mis kamm on. Aga enamasti ainult mingit ala loadides.

NeroEST kirjutas:
Endiselt on mul 3 elioni taga istuvat sõpra, kes kinnitavad, et nendel pole mängu välja tulekust saati ühendusega jamasi olnud, pole kordagi DC'sid saanud ega miskit.

Mine või vaheta 100mbit starman 12mbit elioni vastu välja selleks, et nett stabiilsena püsiks...

Ma vaevlen DC'de ja lagspiked käes päris tihti.

Ei tea jah. Endal ka Elion ja kõik 5+ selles suhtes.

Kas pordid on sul kenasti lahti ja kõik vajalik seadistatud vms? Ma pole ise selle arvutimaailma osaga väga kursis, aga võimalik, et Starmani ühenduses on mingid settingud teised, mis segavad? Nende klienditeenindus ei saa aidata?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 20.05.2012 16:33:02 vasta tsitaadiga

Solo butcher infernos jäi tüübil 200k hp alles ja nii 3 korda, enrage timer icon_neutral.gif Õhtuks saan maha kah
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 20.05.2012 16:44:27 vasta tsitaadiga

Butcheri enrage on suht jama jah, eriti kui res sitt on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 20.05.2012 16:58:00 vasta tsitaadiga

Keegi inferno/hell wizard kah on? Foorumist tundub, et kõige raskem solo class, palju nuttu ja hala on. Kuigi noh, kindlasti leidub teiste classide foorumites samasuguseid teemasid icon_biggrin.gif. Ja tuleb tunnistada et kerge ei ole tõesti, samas võrdlusmoment puudub.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 20.05.2012 17:02:15 vasta tsitaadiga

kukemaim, Wizard on just kõige lihtsam soolo klass. World first inferno Diablo kill ka wizard ju.
Ma QQn siin WD üle, kellega ma Infernos rare/eliitide vastu üldse hakkama ei saa. Spell range on nii väike, et tegemist rohkem melee klassiga, ilma damage reductionita. icon_biggrin.gif

tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 20.05.2012 17:08:27 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
kukemaim, Wizard on just kõige lihtsam soolo klass. World first inferno Diablo kill ka wizard ju.
Ma QQn siin WD üle, kellega ma Infernos rare/eliitide vastu üldse hakkama ei saa. Spell range on nii väike, et tegemist rohkem melee klassiga, ilma damage reductionita. icon_biggrin.gif

Jah aga too diablo oli ühe konkreetse skilli ruuni kuritarvitamine. Energy armouril selline ruun, mis muudab maksimaalse sisse tuleva dmg 35%-liseks max hp'st. Seda kombineeritakse üliväikse hp'ga (6k vms) ja kõrge lifesteeliga + tolle absorb skilliga, kuna kõik statsid intis siis dmg 40k+ Enamustes situatsioonides on see aga täiesti kasutu nt kui kolle on palju ja nad löövad tihti.

Võimaik, et see asi saab hotfixitud
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.