Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
Velociraptor
HV veteran

|
20.05.2012 13:12:08
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Method sai enne. Vist. (Vaata mu eelmist posti, kuskil kell 22 eile). Ja üks suvaline tüüp tegi üldse Solo veel enne ära. Vist.  |
Method sai enne, sest nad ei suutnud terve mäng 4maniga läbi teha ja tegid izual/diablo sologa(kellegi veel äkki? pole kindel). Anyway SOLO on palju kergem.
tsitaat: |
Räägi siis, kui sa ise sinna jõudnud oled... hell Act1 championid on juba ajusurm, kui sul piisavat geari pole. See kui mingid vennad boostitakse sinna world firsti nimel ei näita absoluutselt mitte midagi. |
Ei boostitud ju. Mängisid otsast peale nende asjadega mis nad leidsid/mille jaoks kulda suutsid koguda
Lihtsalt mängu eesmärgiga mängimisel ja niisama slashimisel on vahe
viimati muutis Velociraptor 20.05.2012 13:15:20, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
20.05.2012 13:13:56
|
|
|
Minu lühike iseloomustus mängule on selline:
Jutt, et kõik buidid toimivad on alates Hell´ist täielik BS. Ei toimi. Suht paar buildi ja geari kombinatsiooni klassi kohta.
Ei ole mõtet võrrelda erinevaid raskusastmeid ja öelda, et: "siiani on kõik lihtne". Hell ja inferno on nagu öö ja päev. Inferno kõige esimene hall mob lööb kohati üle 7000 sisse. Tugevama meleega eliidid sõna otseses mõttes oneshottivad mind. Mul on 36K HP hetkel.
Barbi on kuni Hellini nii lihtne, et võid silmad kinni taguda. Sealt edasi tuleb tõsiselt mõtlema hakata, mis geari ja talendi kombinatsioone kasutada. WD samamoodi. Teised klassid kindlasti ka.
WD pet build on mõttetus kuubis. Ainuke, mis hädas aitab on army ja garga, koos enrage ruuniga. high DPS- survival wizard saab meil hellis 3 laksuga surma. Ei ole ka temal väga lihtne. Viimane Hell diablo kill koos temaga, pidin teda 5x ressima. Ise leiutasin lõpuks viable WD Hell buildi, millel on väga hea DPS ja hea survivability.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#fSTXUP!ZcU!caZYca
Strat: Locust Swarm- zombie Charger. 4 ülejäänud spelli pidevas CDs, et mana ja elu tagasi tuleks ning võimalikult palju +100% armor oleks. Passivid annavad +40% damage reductionit + kiire mana regen.
Hall trash kukub hetkega. Ülejäänuid tuleb kiteda.
Gear strat: Vitality, kõik resistance, intellect.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
20.05.2012 13:32:12
|
|
|
londiste kirjutas: |
Cromaclear kirjutas: |
Sain lõpuks mungale hea geari selga, et infero act1s rare ja elite farmida. Siiani pole ühtegi groupi vahele jätnud ja enamus on suhteliselt kergelt maha läinud. Skeleton King oli väga lihtne.
Dropis ka blacksmithing recipe level 10 blacksmithingule. Enne süda ööd sai ka viimane hell act IV farm tehtud ja Butcheri legendary relv dropis.
Hetke seisuga on mungal 41k hp , 8.1k damage , 58% damage red. , 36% all resistance  |
mis nänn sul mungal seljas on? mis sul hellis seljas oli? |
Hellis oli puhas dps gear, mängime neljakesti üldjuhul (pilt kah kuskil üleval pool meie hell diablo killist) Helli lõpuks oli 25k hp ja 5500 dps ja jooksin dual wieldiga ringi. Inferno alguses vedas kah dropiga , sain 461 DPS daggeri juurde , AS on hetkel 2.10 ja saab Mantra Of Healingut spammida.
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
20.05.2012 14:34:12
|
|
|
sten260, ma ei tea kui rahul ma endaga peaks olema, et infernos juba, tundub et nüüd on game over. Nagu keegi ka mainis, siis suht lamp on barbarianiga kiteda mobe, sest muidu lihtsalt saaks peksa kohe. Ja see, et 3 raskusastet nüüdseks läbi on, ei tähenda et inferno lähiajal oma otsa leiab, võrreldes inferno algusega oli hell täiesti kõkimõki. Hellis jooksin lihtsalt paarikümne mobi keskele ja spammisin renvege/rend kui asi hulluks läks, siis ignore peain peale. Elud koguaeg fullis, aga infernos, ei suuda tankida lihtsalt suvalisi zombisi, ilma oma abiliseta oleks vapsjee hull, siis poleks mingid ranged dmg.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
20.05.2012 15:05:38
|
|
|
Anar. kirjutas: |
sten260, ma ei tea kui rahul ma endaga peaks olema, et infernos juba, tundub et nüüd on game over. Nagu keegi ka mainis, siis suht lamp on barbarianiga kiteda mobe, sest muidu lihtsalt saaks peksa kohe. Ja see, et 3 raskusastet nüüdseks läbi on, ei tähenda et inferno lähiajal oma otsa leiab, võrreldes inferno algusega oli hell täiesti kõkimõki. Hellis jooksin lihtsalt paarikümne mobi keskele ja spammisin renvege/rend kui asi hulluks läks, siis ignore peain peale. Elud koguaeg fullis, aga infernos, ei suuda tankida lihtsalt suvalisi zombisi, ilma oma abiliseta oleks vapsjee hull, siis poleks mingid ranged dmg. |
Ühe jutiga panid kohe normal-> nightmare>hell läbi? Vahepeal pidi geari ka farmima, et elus püsida? Ma arvasin, et umbes nii on ,et nightmares hakkama saamiseks on vaja suhteliselt "best in the slot" normal raskusastme varustust ja hellis jälle nightmare oma. Ei tubli muidu
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
20.05.2012 15:17:37
|
|
|
Geari pidime farmima ja AHst ka ostma loomulikult. Muudmoodi Hellist läbi ei saa, kui just meeletult droppidega ei joppa.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
20.05.2012 15:20:51
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Geari pidime farmima ja AHst ka ostma loomulikult. Muudmoodi Hellist läbi ei saa, kui just meeletult droppidega ei joppa. |
seda on hea kuulda, siis peaks RMAHis ikka neid ostjaid olema Enamus hea gear lendab ikka sinna ennem kui gold AHsse arvatavasti
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
20.05.2012 15:49:07
|
|
|
Inferno ei ole enam meelelahutus. Pean kaks korda linnas asju parandamas käima, ennem kui ühe eliidipaki maha saan.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
20.05.2012 16:05:30
|
|
|
EDIT: Guest pass läinud..
Muidu Barbarianiga Hellis SK kastis, level 53. Üks Legendary droppis ka achievemente farmides mingist random Normal astme mobist (samad saastad püksid mida siin keegi juba postitas). Läksid praegu Wizard altile jalga
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
20.05.2012 16:07:19
|
|
|
Ei tea kas ma olen ise loll, aga guest pass koodi sisestades viskab errori
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
20.05.2012 16:09:30
|
|
|
puik17 kirjutas: |
Ei tea kas ma olen ise loll, aga guest pass koodi sisestades viskab errori
Spoiler 
|
Hetkel Blizzardil mingid jamad vist ja game server ka katki (sellepärast oligi aega korra nina välja pista ja foorumisse tulla ). Et ehk on mingid ajutised häired. Kui muidug pärast peaks selguma, et key on typoga siis anna teada mul see papist kaart on karbis olemas..
EDIT: Oligi üks täht vahelt puudu, tegin korrektuuri.
viimati muutis R3ality 20.05.2012 16:16:44, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
20.05.2012 16:09:49
|
|
|
Okei. Eks ma proovin mõne tunni pärast uuesti
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.05.2012 16:18:39
|
|
|
jälle server 3 minuti etteteatamisega maha.
isegi gracefully ei buudita sind mängust vaid server kukub lihtsalt tagant ära with 10 seconds to go.
lambakari.
edit:
huvitav kuidas mul õnnestub iga kord sel ajal mingi keskklassi bossiga madistada?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
kheelo
HV vaatleja

|
20.05.2012 16:19:09
|
|
|
Ilus ajastus , ja jäigi mõned sekundid puudu et maha saada
Spoiler 
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kallu20
HV kasutaja
|
20.05.2012 16:23:28
|
|
|
Krt, täna sai mäng ostetud ja sellised serveriprobleemid. 30min mängitud aga see servu jama tekitab paha maigu suhu.
EDIT: Ei tea kauaks see server maas nüüd on, vabal päeval siis on maas ja töönädalal raudselt laitmatus korras
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
20.05.2012 16:25:52
|
|
|
Veelgi hullem on pidev suur latency. Kui ma UKs mängisin, oli server lag kuskil 500-2000ms kanti pidevalt ja üsna sitt oli mängida. Eelistan downtime'i sellele.
Tegin eile õhtul koos sõbraga oma Monki normali act III algusest nightmare'i act II-ni. Päris fun stuff. Nüüd lvl 37 monk ühe legendary weaponiga (mida enne linkisin siin).
Kuni jälle mängime sõbraga, veedan aega oma nuub wizardit leveldades. Nüüd on natuke kahju tegelt, et head geari oma altile ei hoidnud. Oleks võinud vähemalt head wizardi +exp asjad jätta alles.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
20.05.2012 16:29:18
|
|
|
Endiselt on mul 3 elioni taga istuvat sõpra, kes kinnitavad, et nendel pole mängu välja tulekust saati ühendusega jamasi olnud, pole kordagi DC'sid saanud ega miskit.
Mine või vaheta 100mbit starman 12mbit elioni vastu välja selleks, et nett stabiilsena püsiks...
Ma vaevlen DC'de ja lagspiked käes päris tihti.
_________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 20.05.2012 16:29:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.05.2012 16:30:58
|
|
|
Öösiti, just hommiku-poole on ikka hea mängida. Kohe näha, et Server Load on väike, Latency mingi 30-50, lol. Päeval enamasti jah ikka sinna 150-250 kanti. Lampi viskab vahest mingi 1000 peale paariks sekiks - ei tea, mis kamm on. Aga enamasti ainult mingit ala loadides.
NeroEST kirjutas: |
Endiselt on mul 3 elioni taga istuvat sõpra, kes kinnitavad, et nendel pole mängu välja tulekust saati ühendusega jamasi olnud, pole kordagi DC'sid saanud ega miskit.
Mine või vaheta 100mbit starman 12mbit elioni vastu välja selleks, et nett stabiilsena püsiks...
Ma vaevlen DC'de ja lagspiked käes päris tihti. |
Ei tea jah. Endal ka Elion ja kõik 5+ selles suhtes.
Kas pordid on sul kenasti lahti ja kõik vajalik seadistatud vms? Ma pole ise selle arvutimaailma osaga väga kursis, aga võimalik, et Starmani ühenduses on mingid settingud teised, mis segavad? Nende klienditeenindus ei saa aidata?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.05.2012 16:44:27
|
|
|
Butcheri enrage on suht jama jah, eriti kui res sitt on
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
20.05.2012 16:58:00
|
|
|
Keegi inferno/hell wizard kah on? Foorumist tundub, et kõige raskem solo class, palju nuttu ja hala on. Kuigi noh, kindlasti leidub teiste classide foorumites samasuguseid teemasid . Ja tuleb tunnistada et kerge ei ole tõesti, samas võrdlusmoment puudub.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
20.05.2012 17:02:15
|
|
|
kukemaim, Wizard on just kõige lihtsam soolo klass. World first inferno Diablo kill ka wizard ju.
Ma QQn siin WD üle, kellega ma Infernos rare/eliitide vastu üldse hakkama ei saa. Spell range on nii väike, et tegemist rohkem melee klassiga, ilma damage reductionita.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
20.05.2012 17:08:27
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
kukemaim, Wizard on just kõige lihtsam soolo klass. World first inferno Diablo kill ka wizard ju.
Ma QQn siin WD üle, kellega ma Infernos rare/eliitide vastu üldse hakkama ei saa. Spell range on nii väike, et tegemist rohkem melee klassiga, ilma damage reductionita.  |
Jah aga too diablo oli ühe konkreetse skilli ruuni kuritarvitamine. Energy armouril selline ruun, mis muudab maksimaalse sisse tuleva dmg 35%-liseks max hp'st. Seda kombineeritakse üliväikse hp'ga (6k vms) ja kõrge lifesteeliga + tolle absorb skilliga, kuna kõik statsid intis siis dmg 40k+ Enamustes situatsioonides on see aga täiesti kasutu nt kui kolle on palju ja nad löövad tihti.
Võimaik, et see asi saab hotfixitud
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |