Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.05.2012 11:17:01 vasta tsitaadiga

Kuidas on võimalik blokkida inimesi oma mängu tulemast... jumala närvi ajab, mingi sepp tuleb mängu ja hakkab queste ära täitma nii, et ma ei jõua lugedagi midagi... Pidi ju olema võimalus, et paned busy vms ja siis sel hetkel keegi su mängu tulla ei saa... panin aga ikka tuldi, dafuq
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
un3v3n
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.05.2012 11:18:41 vasta tsitaadiga

endal elioni 50mbs ja laggib nii mis kole , eriti 2 viimast päeva
Kommentaarid: 339 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 299
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 19.05.2012 11:20:20 vasta tsitaadiga

esimestel päevadel oli 30-40, kuid kaks viimast päeva kõigub tihti 200-300 vahel..... + tänahommikune game terminated seeria, mis oli tingitud service updatest.

irw, ma ei saa flawless sqaure rubysi/emeralde ah müüa, panin isegi 1 g eest aga ei näita ja kahju et b-support on nagu windowsis F1...

un3v3n
HV Guru

sõnum 19.05.2012 11:20:31 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Kuidas on võimalik blokkida inimesi oma mängu tulemast... jumala närvi ajab, mingi sepp tuleb mängu ja hakkab queste ära täitma nii, et ma ei jõua lugedagi midagi... Pidi ju olema võimalus, et paned busy vms ja siis sel hetkel keegi su mängu tulla ei saa... panin aga ikka tuldi, dafuq

oot ma tulen kohe su mängu Tanel icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 339 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 299
tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 19.05.2012 11:24:47 vasta tsitaadiga

Aga milleks üldse mäng public panna kui tahad asju teha/lugeda? Teadagi värk ju, et kõik käivad seal queste/leveleid ainult läbi "jooksmas".
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.05.2012 11:33:10 vasta tsitaadiga

Tal tuleb arvatavasti mõni sõber seltsi...
486
HV Guru

sõnum 19.05.2012 12:56:43 vasta tsitaadiga

Imelik, et kõik välja müüdud. Eile käisin kõik suuremad poed läbi ja kuskil polnud enam. Alles viimases väikses arvuti poes oli ainuke eksemplar veel alles, mida müüa pidi stendilt maha võtma. Kas nii vähe koopiaid või liiga palju ostjaid?

Mängust nii palju, et D2 fiilingut küll ei teki. Ainult Act 2 tegin ka veel aga see skillide süsteem on nats jüra. Ainult teatud levelitel saab uusi skille. Vahepeal kuhugi punkte panna polegi, lihtsalt level up ja kõik. Muidu mäng pole paha, tekitab rohkem Warcraft 3 fiilingut kus tegelased koos kambaga kuhugi liiguvad ja juttu ajavad.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2012 13:14:23 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Imelik, et kõik välja müüdud. Eile käisin kõik suuremad poed läbi ja kuskil polnud enam. Alles viimases väikses arvuti poes oli ainuke eksemplar veel alles, mida müüa pidi stendilt maha võtma. Kas nii vähe koopiaid või liiga palju ostjaid?

Mängust nii palju, et D2 fiilingut küll ei teki. Ainult Act 2 tegin ka veel aga see skillide süsteem on nats jüra. Ainult teatud levelitel saab uusi skille. Vahepeal kuhugi punkte panna polegi, lihtsalt level up ja kõik. Muidu mäng pole paha, tekitab rohkem Warcraft 3 fiilingut kus tegelased koos kambaga kuhugi liiguvad ja juttu ajavad.

Skillide süsteem tegelikult väga hea. Ei teki tunnet, nagu sind pressitakse mingisse koogivormi skillide koha pealt. Kasuta mida tahad - olenevalt gearist ja vastastest on viable builde niipalju, kui suudad välja mõelda. D2-s oli sul iga klassi kohta reaalselt paar võimalust, kuidas tegelast üles ehitada, kui tahtsid kuidagi Helli lõpuni teha.
Ise vist mingi 3 tegelasega jäi helli viimane act tegemata, kuna lihtsalt build jooksis liiga kokku ja muuta enam ju ei saanud. Kui just netist asju ei vaadanud siis kippusid ise mingi jama kokku keerama. icon_biggrin.gif

Niih, pean tööd tegema aga Nightmare Act. II hakkab läbi saama. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Heix112
HV vaatleja

sõnum 19.05.2012 13:29:51 vasta tsitaadiga

Vaata options -> social ja võta "allow quick join" maha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 19.05.2012 14:46:49 vasta tsitaadiga

Heix112 kirjutas:

Vaata options -> social ja võta "allow quick join" maha.

Suur tänu thumbs_up.gif Proovin järgi kohe kui D3 pelama hakkan icon_smile.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 19.05.2012 15:02:43 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

Mul on konspiratsiooniteooria: blizz kaotas char developmendi meelega ära, et itemid kannaks rohkem rõhku mis omakorda suurendaks mängus kommertsi. Kuna blizz saab kena kopika AH's ostetud ja müüdu eest saavad nad rohkem $$. Ehk kokkuvõtlikult: blizzard ei üritanud teha mitte kõige paremat mängu mida nad suudaksid vaid kõige paremat kopika generaatorit mida nad suudaksid. WoW'ga on raha mekk suhu saadud ja nüüd sellelt firmalt enam head mängu ei tule.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2012 15:32:46 vasta tsitaadiga

Hazar kirjutas:
486 kirjutas:

Mul on konspiratsiooniteooria: blizz kaotas char developmendi meelega ära, et itemid kannaks rohkem rõhku mis omakorda suurendaks mängus kommertsi. Kuna blizz saab kena kopika AH's ostetud ja müüdu eest saavad nad rohkem $$. Ehk kokkuvõtlikult: blizzard ei üritanud teha mitte kõige paremat mängu mida nad suudaksid vaid kõige paremat kopika generaatorit mida nad suudaksid. WoW'ga on raha mekk suhu saadud ja nüüd sellelt firmalt enam head mängu ei tule.

Aga olgem ausad - D2 skillide süsteem imes ju vilinal anyway. Selle kaotamiseks polnud mingit finantspõhjust vaja.

Itemite peal oli rõhk ka niivõinaa. Kui juba D2-s ulmahindadega igasugu itemitega äritseti anyway. Nüüd lihtsalt kogu fintants Blizzardi süsteemide kaudu, kust võetakse oma tükk. Jällegi - raha võivad nad ju teenida, aga IMO ei näe mina seal küll mingit kaotust endale, kui mängijale.
Idee on hea ning kama kaks, et Blizz nutsu teenib sellega, sest teenuse eest peakski maksma.

Parem ikka, kui mingi foorumi või msn'i kaudu kellegi käest itemit osta, kus on sama suur šanss piki kellasid saada, kui itemit ennast või oma raha kunagi uuesti näha, lol.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 19.05.2012 15:44:43 vasta tsitaadiga

Skillisüsteem ON liiga braindead. Võiks ikkagi olla variant kiiremini vahetada, kasvõi hiire nö main skille, nagu D2 s - f nuppudega.
Ja kõige debiilsem change ever, relva setide eemaldamine (said 2 seti relvi equippida, ja siis kiirelt vahetada nende vahel). No mis kuradi põhjus see veel oli - ametlik põhjus vist oli, et "liiga keeruline algajatele". WTF?
New era of gaming! Retards rise.
AH on ehe näide, kuidas developer oskab ajaga kaasas käia. If you cant fight them, join them - farmerite ja ingame mandi müümise kohta siis. Ja see töötab.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.05.2012 15:45:13 vasta tsitaadiga

Täitsa huvitav oleks näha, kui paljud reaalse raha eest ostma hakkavad...
Diablo 2 puhul käis nii suur raha asjade ümber just sellepärast, et osta oli lihtsam, kui müüa.
D3 on pigem vastupidi. Müümiseks pole mingit reaalset raha vaja ja ostmisel jällegi on. Aga eks rikkad ostavad icon_biggrin.gif

Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 19.05.2012 15:47:47 vasta tsitaadiga

Ma arvan,et suured summad seal liikuma eriti ei hakka.Legendary esemed mingi paarkümmend euri max ma arvan.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 19.05.2012 16:02:57 vasta tsitaadiga

Eks näha ole ajapikku, mis asjad kõige haruldasemaks osutuvad. Küll nende eest ka makstakse.
Ja noh, mingi lege dropi eest teenida paarkümmend euri pole paha ju. Paar korda joppab nii, et omal pole itemit vaja, ja ongi mäng sul 0 € "ostetud". Samas kui seda finantsi välja kuidagi kanda ei saa, siis võrdlemisi kasutu.

tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 19.05.2012 16:05:14 vasta tsitaadiga

ma ei näe ennast iialgi kulutamas päris raha D3 AH asjadele..
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 19.05.2012 16:06:46 vasta tsitaadiga

pms saab ju tuleviku blizzardi m2nge pms nn tasuta osta ? wowi m2nguaega jms ?
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2012 16:11:41 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Skillisüsteem ON liiga braindead. Võiks ikkagi olla variant kiiremini vahetada, kasvõi hiire nö main skille, nagu D2 s - f nuppudega.
Ja kõige debiilsem change ever, relva setide eemaldamine (said 2 seti relvi equippida, ja siis kiirelt vahetada nende vahel). No mis kuradi põhjus see veel oli - ametlik põhjus vist oli, et "liiga keeruline algajatele". WTF?
New era of gaming! Retards rise.
AH on ehe näide, kuidas developer oskab ajaga kaasas käia. If you cant fight them, join them - farmerite ja ingame mandi müümise kohta siis. Ja see töötab.

Mulle ikka hästi kohale ei jõua. Sul on 6 skilli mida kasutada. Hui sul oli 6-t aktiivset regulaarselt kasutatavat skilli D2-s.

Ehk võrreldes D2-ga on sul valik kasutada mistahes buildi iga hetk paari sekundilise ette-teatamisega. D2-s võisid skille ju nuppudele mappida ja hiirega tõmmelda, mis kole - aga enamik kasutas ainult 4-6 skilli anyway, seega D3 ei saa kuidagi kehvem olla.

See relvasettide vahetamine veel mõistetav. Mõtlesin ka, et veidi tobe vabandus. Idee poolest võiks selle tõesti tagasi tuua.

painkillah kirjutas:
Eks näha ole ajapikku, mis asjad kõige haruldasemaks osutuvad. Küll nende eest ka makstakse.
Ja noh, mingi lege dropi eest teenida paarkümmend euri pole paha ju. Paar korda joppab nii, et omal pole itemit vaja, ja ongi mäng sul 0 € "ostetud". Samas kui seda finantsi välja kuidagi kanda ei saa, siis võrdlemisi kasutu.

Välja saab ikka kanda. Lihtsalt PayPal kontoga siduda oma RMAH ja kogu teenitud raha laekub otse kontole. Teine valik siis Blizzardi accountile, kust saad ingame asju ainult vist osta vms.

freestyler kirjutas:

Ma ka mitte. Asjade leidmine on minu jaoks suurim lõbu. Ostmine teeb asja kuidagi odavaks liiga. Vähemalt päris raha eest küll.

Samas ma tean tüüpe, kes näiteks Drakensand Online alla kohe mängu alguses 1000$ magama panid. LOL.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 19.05.2012 17:05:11 vasta tsitaadiga

painkillah elective mode on ikka peal?icon_razz.gif mina küll skill süsteemis midagi halba ei näe ja d2 oma taga küll ei igatse. Praegu on mõnus poole pealt muuta skille, proovida teist speci jne.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 19.05.2012 17:09:31 vasta tsitaadiga

eShelobik, muidugi. Point rohkem selles, et see metsik suur aken mis ette hüppab on tüütu. Võiks olla variant skilli vahetada mingi kiire ning väikse popup menüüga. Või nagu ma ütlesin, et bindida mingid teised asjad F nuppudele, siis ning kiirelt vahetada.
Wowi haigus noh, kui on antud suur skillibaas siis tahaks vastavalt olukorrale asju valida ka...aga eks harjub.

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 19.05.2012 17:10:25 vasta tsitaadiga

UI scale võiks olla mängus, muust puudust ei tunne:)
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 19.05.2012 17:37:17 vasta tsitaadiga

LVL 60'ne juures unustate oma kiire skillchange vajaduse anyway ära ju. Või tahate koguaeg Valor buffist ilma jääda?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.05.2012 17:46:09 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:

Seda mõtled sa praegu. Kui varsti näed turul "soodsa" hinnaga lillat nuia, mida su maagile tegelikult vaja ei ole, siis köhid kohe 10€ välja.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2012 17:47:58 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
freestyler kirjutas:

Seda mõtled sa praegu. Kui varsti näed turul "soodsa" hinnaga lillat nuia, mida su maagile tegelikult vaja ei ole, siis köhid kohe 10€ välja.

Arvestades, et Lillat värvi asju ei olegi siis ma raiskaks ise ka 10 Eur, et olla ainuke kellel Lilla Nui. icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.