Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KarvaneOnu
HV vaatleja

sõnum 18.05.2012 09:09:07 vasta tsitaadiga

Kulleriga ja sularahas on võimalik kusagilt tellida?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.05.2012 09:24:22 vasta tsitaadiga

Viimastel lehtedel mitmeid kordi mainitud, et koos mängida tahate. Tulge raidcalli. Igaüks paneb battle tagi allkirja ja nii on lihtne omi leida. icon_smile.gif
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 18.05.2012 09:29:52 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi eriti stunnida, lifesteal + dps. Võtta hp%/regen shout + dps shput 30% dmg runega, wrath of the berserker 100% dmg increase ja frenzy sidearm ruuniga, ignore pain 20% lifesteal ruuniga ja viimane skill kas rend või revenge lifesteal ruuniga, olenevalt fightist, passived-berserker rage/inspiring precence ja olenevevalt olukorrast kas nerves of steel või weapon mastery. Antud combo töötab väga hästi kõigi peal, va The butcher. Frenzile 5 charge täis, fury maxed, siis WOB peale ja autoattack, selle 20 seci jooksul mis wob activated, võtab bossil 50% vabalt maha.

Ja tava olukorras vs nende jooksikute vastu, ei viitsi spelle ümber näppida koguaeg, kõike on pidevalt vaja mis atm kasutuses. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 18.05.2012 09:39:09 vasta tsitaadiga

Normal läbi, demonhunter 32, ca 17h kulus. Act 3-4 bossid olid küll naljanumber, Diablo ise pakkus veidi pinget, aga alla ta läks icon_biggrin.gif Muidugi blizzardi disaineritele ja video tegijatele 5+ nende vaheklippide eest
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
WillPower
HV vaatleja
WillPower

sõnum 18.05.2012 09:51:37 vasta tsitaadiga

Kolm champion tegelast või mõni suurem mob võivad palju ohtlikumad olla kui nii mõnigi boss. Aeg-ajalt ikka üllatab nõnda.

Heli on tasemel ja mängu atmosfäär on alles. Mäletan D1 rohkem kui dekaad tagasi. Lihunikuga kohtumine ajas külmajudinad peale. Nüüd ka. icon_evil.gif

Edit: vaheklippide kvaliteet on jah, üle prahi. Parem, kui ehe video! icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 18.05.2012 09:51:57 vasta tsitaadiga

Neile, kes veel ei teadnud, siis "Options->Gameplay->Elective mode check.gif" saab ühe spelli kategooria alt mitu spelli valida.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.05.2012 10:29:43 vasta tsitaadiga

umbes 9,5h gameplay'd selja taga ja act II lõpupoole. level on 23.
mängin demon hunteriga ja stiiliks hit and run. väga hästi töötab: vaenlaste sekka, 3nda taseme ruuniga caltropi vastaste keskele, et nad seisma panna, niisama või vaultiga taganemine ja ruunitud bola shotid (väga hea splash damage just väikestele kollidele) ning ruunitud chakramid selga. karmimatel juhtudel võib enne taganemist või kui ümber piiravad mõnusa fan-of-knivesi näkku lasta (väga valusalt niidab). chakramid töötavad tegelikult kõige paremini lähedalt, siis niidab ikka mehiselt, näiteks oneshottib neid maa seest tulevaid worme. kaugelt nii hästi enam ei tööta, vähemalt kangematele vastastele (nagu sinised või kollased). cull of the weak on passivena peal ka ja aeglustatud vennad saavad +15% lisadammi ka.
ainsaks puuduseks on hetkel veidike iganenud gear, pole viimase 5 leveliga väga mõistlikke armoreid leidnud. gear on kollane-sinine segamini. relvaks socketiga kollane amb u 30dps. kogu raha läheb sisuliselt treenimiseks ja leiud enamik ulatuses salvagemiseks.

enne level 15-t oli taktika pisut teine (entangle + rapid fire ja põgenemiseks vault).

rekord hetkel 16 venda ühe matsuga icon_razz.gif
hetkel ongi nii, et enamik fighte lõppeb massacre bonusega, sest kogu fight käib väga kiiresti (alla 10 sek) ja väga karmi damagega. DH-ga peabki nii mängima, sest armorit/hp-d on üldjuhul vähe (kilpi ei kasuta ja strengthi ei edenda), natuke eluspüsimist aitab kõva vitality gear (kokku ligi +40, elusid u 1250 kanti vist).
soolotan, parim follower paistab olema DH-le templar, sest ta on tangina ees ja hoiab vastaseid kinni, seni kuni mina bolasid ja chakrameid loobin ja ta ka healib mõnuga; ainus, et tema damm oli üsna kesine. scoundrel oli umbe mõttetu, aga see enchantress tibi on tegelikult ka päris okei, kuigi vahest segab plaane: mina peatan caltropidega vennad kinni aga tema teeb oma maagiat ja paiskab vastased eemale icon_evil.gif

kõik on tegelikult tibens tobens, aga jään arvamuse juurde, et kingdom of amalur oli tegelikult natuke parem. nii stoori, side questid, skill tree kui ka võitlused, eriti just meeldis, et erinevat tüüpi vastased nõudsid erinevat lähenemist. Aga titan questist on igast küljest lahjem, seda kindlasti. TQ muutus jube kiiresti igavaks, ei olnud sellist mitu-tundi-jutti viitimist ja progress oli tunduvalt aeglasem ka.
skyrim oli stoorina vast parim, aga UI ja quest-bugid röövisid pool mängumõnu, lisaks oli võitlus üsna üheülbaline (nii kuidas oma chari üles ehitasid, nii oli ka võitlus enamasti väga üksluine).

d3-s võiks sidequeste (ja normaalseid, stooriga kooskäivaid) rohkem olla, skill tree-d niiväga taga ei nutagi, ongi hea, saab iga kell ringi ehitada.

battletag highq#2314, aga mängida saan nüüd alles pühapäeval ja see on ka sõpradega juba bronnitud.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.05.2012 10:44:45 vasta tsitaadiga

ärge normalis veel kilgake. ma sain normalis surma ainult otse mingi suurema karja sisse joostes. nightmares kukun ikka suhteliselt tihti, sest lihtsalt mingi random elite mob sisuliselt oneshotib.
nightmares on championidel rohkem modifiereid, mõned ka uued. fire chains ja molten on tüütud, kui koos fastiga, siis surmav. arcane enchanted on iga nurga alt halb, horde ja illusionist võivad olenevalt olukorrast rämedalt probleeme tekitada. jne.

kingdom of amalur oli saast. generic as hell. ja hullem grind kui diablo kunagi oli, seda sp mängus.
lisaks on diablo sellega võrreldes hästi kirjutatud ja mängib vähemalt oma osa, mitte ei ürita midagi enamat olla.

edit:
aa, itemization on kräpp. vähemalt nightmare lõpuni on dps > all. ehk siis relvad suurima dämmiga ja koguda kõigisse muudesse inventory slottidesse lademes main stati ja soovitavalt vit.
niipalju siis "paremast" statisüsteemist. helli pole veel jõudnud, seal vast tulevad resistid ka.

skillide osas, oeh. ma olen mänginud alates <l20 samade skillidega. ruunid on ka enamasti reas teised, ehk siis enne seda unlockunud. vahetanud ei ole ja edaspidi ei näe ka midagi, mille peale vahetada tahaks.

edit2:
katkised achievementid on nõmedad. ma pole act1-2 pooli kolle näinud näiteks. butcherit olen ma ainult nightmares tapnud, ju ma hiilisin normalis mööda icon_smile.gif

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.05.2012 10:46:53 vasta tsitaadiga

... ega jah, mängin witch doctoriga sest see on suurte mööndustega kõige lähedasem minu lemmiktegelasele d2-st ehk siis necromancerile ja suht-koht kola üleskorjamise vaev ainult normalis, kui just mõne bossfighti ajal liialt unistama ei jää ...
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 18.05.2012 10:47:34 vasta tsitaadiga

londiste, eks arvamusi on mitmeid.
mulle näiteks meeldis KoA just seetõttu, et sõltuvalt kilikkamisest oli ka tulemus erinev, tuli n.ö lisadimensioon juurde. graafikapool las olla, tõenäoliselt oli see d3 puhul taotluslik, et süsteeminõudmisi mitte taga ajada.
aga side-queste võiks ühes korralikus rpg-s ikka olla, kasvõi geari, lisaexpi või raha saamiseks. praegu on sidequeste väga üksikuid ja satud neile peale ainult siis, kui kogu kaarti exploreda

võibolla see on ainult minu arvamus, aga raskemad raskusastmed ongi loodud co-op mp ideoloogia tarbeks, mitte soolokannatusteks, siis saab erinevaid oskusi kokku panna.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 18.05.2012 11:18:24 vasta tsitaadiga

AH annab tõesti kerge cheatimise maitse ajale juurde.
Wiz vist alles lvl 18 voi miskit sarnast.
pärast väikest shopingut sain elud 800 pealt 2500 peale ja dmg 180% pealt 260% peale.. jne..

Karta on ainult , et kõrgema lvli asjad maksavad juba palju palju rohkem...

eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 18.05.2012 11:23:25 vasta tsitaadiga

heh, kuidas siis nimetada alt'i mängimist, millele sa ise geari kätte annad main charilt?icon_biggrin.gif yber cheating? Mul on kõikidele klassidele lev 15 jaoks socketiga relvad, kuhu saab panna pure damage gem'id ja ma juba kujutan ette, kui lihtsalt normal läheb altidel... :d
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.05.2012 11:30:54 vasta tsitaadiga

... normalis tuleks AH täiega ignoreerida, muidu rikub esmamulje täiesti ära. Normal on täpselt sellise tasemega, et sisuliselt iga vähegi žanriga tuttav inimene kõnnib selle selg ees läbi ja kui endale veel AH abiga gear selga osta, siis kaob igasugune põnevuse moment ära ...
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 18.05.2012 11:44:21 vasta tsitaadiga

Siin pole champione see pole League OF LEGENDS. need championid võite endale piixu pista.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.05.2012 11:45:17 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Siin pole champione see pole League OF LEGENDS. need championid võite endale piixu pista.

Mine võta oma rohud ära.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
WillPower
HV vaatleja
WillPower

sõnum 18.05.2012 11:51:39 vasta tsitaadiga

[quote="Scart"][quote="bush"]Siin pole champione see pole League OF LEGENDS. need championid võite endale piixu pista.[/quote]

Mine võta oma rohud ära.[/quote]

icon_lol.gif

Ei saa aru, kuidas see quote asi õigesti töötab? icon_eek.gif
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 18.05.2012 12:19:32 vasta tsitaadiga

ot:
Kood on sul kõik õigesti... ei ta mah miks ta sul ei tööta icon_lol.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 18.05.2012 12:20:13 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:

http://www.answers.com/topic/champion icon_smile.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.05.2012 12:38:16 vasta tsitaadiga

bush, http://www.diablowiki.net/Champion
say what?

tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 18.05.2012 12:58:22 vasta tsitaadiga

Leidsin kõige jubedama vastase, pole ammu juba niimoodi corpseganki saanud. icon_biggrin.gif Desecration, Invurnable ja waller fire casterid, raibe oli nii kiire ka, et ajas terve koopa mind taga ja alati sai oma walliga kätte mind ja sis pew pew, oma 15 korda sain küll põske ennem kui quest itemi üles leidsin..
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.05.2012 13:23:19 vasta tsitaadiga

Normal oli läbijooks jah...samas NM juba pakub pinget (isegi AH'st soetatud geariga)
Eks selle AH geariga on ka nii, et enam ei jõua seda osta (normali gear maksis kopikaid, hetkel pean korraliku jupi eest > 100k välja käima)

tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 18.05.2012 13:35:12 vasta tsitaadiga

ACT I on küll nii lihtne normalis, et seal surra on lausa häbiasi... Kahju, et starter nightmare'i mängida ei saa...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.05.2012 13:40:49 vasta tsitaadiga

tahaksid oma 10 dpsiga nightmare mobe pool tundi peksta ?
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.05.2012 13:42:58 vasta tsitaadiga

Mis Nuppudega teie mängite? On keegi veel kes minu moodi 1234 asendas WASD kominatsiooniga, mingi hetk tundus see 1234 klõbistamine ikka ebamugav, seda enam et Healt Potion on mugavalt Q. Võimalik, et mul käsi lihtsalt harjunud seal olema aga igal juhul peale vahetust asendus suvaline spämm läbimõeldud skilli kasutamisega icon_smile.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 18.05.2012 13:48:55 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Mis Nuppudega teie mängite? On keegi veel kes minu moodi 1234 asendas WASD kominatsiooniga, mingi hetk tundus see 1234 klõbistamine ikka ebamugav, seda enam et Healt Potion on mugavalt Q. Võimalik, et mul käsi lihtsalt harjunud seal olema aga igal juhul peale vahetust asendus suvaline spämm läbimõeldud skilli kasutamisega icon_smile.gif

WASD on tõepoolest efektiivsem. Mul on lisaks veel kõik skillid hiirele dubleeritud, et saaks ühe käega mängida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 181, 182, 183 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.