Tore lugeda, et ma pole ainus. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Olen samuti pikalt WP7-t kasutanud ja ei jaga sinu arusaama, kas ma olen nüüd ajupuudega?
ma ei tea, ütle sina? Ma võin sind aidata testimisel:
Kas sa suudad telefoni ekraanil ainult 2x2cm kastidele pihta saada, kõik sellest keerulisem ajab sind liigselt segadusse? (algeline ja kole UI)
Kui ekraanipilt muutub, siis ei suuda sa enam telefoni kasutada (sellepärast ei saa UI'd skinnida, pidavat elamuse ära rikkuma)
Kas sa ei suuda navigeerida menüüs, mis on sügavam, kui 3 taset? (väidetavalt on UI ja telefon üldse sellepärast nii primitiivne ja mittekonfitav, et kasutajat mitte liigselt segadusse ajada)
Kas sa ei suuda ise otsustada, mis sulle meeldib ja mugavam on? (kui MS otsustab, et seda või teist pole kellelegi vaja, siis ongi nii ja midagi ise lisada ei saa (alternatiivne browser, java, jne, jne))
Kas sa oled nõus kõigega, mis sulle kätte antakse, isegi kui seda on oluliselt vähem, kui sa ootasid? (pooled igale nutitelefonile omased asjad puudu, MSD, VPN, diktofon, paljud muud programmid)
Kas sa oled nii lihtsameelne, et annad ikka uuesti ja uuesti suure osa oma varandusest (digitaalsest elust) kellegi kätte, keda sul pole mingisugust põhjust usaldada ja kes su usaldust kuritarvitab? (näiteks uploadid oma pildid Skydrive ja hiljem avastad, et neist on seal järgi ainult hõredad thumbnailid)
Kas sa teed ainult seda, mida ja kuidas kästakse, päevast päeva, tahtmata sama asja teha oluliselt kiiremini ja lihtsamalt, nagu teised? (selle asemel, et BT, WiFi või MSD kaudu pilte ja videosi arvutisse kopeerida, piinad ennast Zunega ja installeerid selle igasse arvutisse, mille taha telefoni ühendad, jms.)
Kui sa vastad kõigile küsimustele jaatavalt, ja oled täiskasvanud inimene, siis jah, sa oled tõenäoliselt eelpool nimetatud puudega, või äärmiselt lihtsameelne ja vähenõudlik. Sellest ei ole midagi hullu, kui sind lohutab, siis mõni protsenti nutitelefonide omanikest on samasugused. Sarnase protsendi moodustate te koos d3t'ga ka selle teemas sõna võtnud inimeste arvust. Ma vabandan, kui ma sind või kedagi kuidagi solvasin, aga olukorra enesele tunnistamine on pool võitu.
Olen samuti pikalt WP7-t kasutanud ja ei jaga sinu arusaama, kas ma olen nüüd ajupuudega?
Kas sa suudad telefoni ekraanil ainult 2x2cm kastidele pihta saada, kõik sellest keerulisem ajab sind liigselt segadusse? (algeline ja kole UI)
<- Kui sulle ei meeldi Metro disainikeel, peaksid ehk üldse vaatama aegsasti mujale. Ka Windows 8 saab selle endale külge.
Kui ekraanipilt muutub, siis ei suuda sa enam telefoni kasutada (sellepärast ei saa UI'd skinnida, pidavat elamuse ära rikkuma)
<- Veidi liialdatud nüüd. UI skinnimisega on oluliselt rohkem probleeme kui taustapildi vahetamine. Nt. kui vahetatakse süsteemi ikoone, siis ei pruugi sa visuaalselt enam kokku viia mis rakendusega tegu on jne. Symbianiga küllalt seda muret nähtud.
Kas sa ei suuda navigeerida menüüs, mis on sügavam, kui 3 taset? (väidetavalt on UI ja telefon üldse sellepärast nii primitiivne ja mittekonfitav, et kasutajat mitte liigselt segadusse ajada)
<- Kas sa viitsiksid sellega üldse tegeleda? Kõik asjad peaksid olema vaid paari puute kaugusel.
Kas sa ei suuda ise otsustada, mis sulle meeldib ja mugavam on? (kui MS otsustab, et seda või teist pole kellelegi vaja, siis ongi nii ja midagi ise lisada ei saa (alternatiivne browser, java, jne, jne))
<- Liialdad veidi ehk?
Kas sa oled nõus kõigega, mis sulle kätte antakse, isegi kui seda on oluliselt vähem, kui sa ootasid? (pooled igale nutitelefonile omased asjad puudu, MSD, VPN, diktofon, paljud muud programmid)
<- Diktofon on olemas marketplaces, sellest on korduvalt siin teemas räägitud. Ning valikus on neid rohkem kui üks.
Kas sa oled nii lihtsameelne, et annad ikka uuesti ja uuesti suure osa oma varandusest (digitaalsest elust) kellegi kätte, keda sul pole mingisugust põhjust usaldada ja kes su usaldust kuritarvitab? (näiteks uploadid oma pildid Skydrive ja hiljem avastad, et neist on seal järgi ainult hõredad thumbnailid)
<- Hõredad thumbnailid on räme liialdus. Veebis jagamiseks sobilik formaat ehk küll. Loomulikult 3MB suuruseid originaale üle mobiilivõrgu ülesse laadima ei hakata.
Kas sa teed ainult seda, mida ja kuidas kästakse, päevast päeva, tahtmata sama asja teha oluliselt kiiremini ja lihtsamalt, nagu teised? (selle asemel, et BT, WiFi või MSD kaudu pilte ja videosi arvutisse kopeerida, piinad ennast Zunega ja installeerid selle igasse arvutisse, mille taha telefoni ühendad, jms.)
<- Enamus kodanike süngivad oma seadet siiski oma personaalse arvutiga mitte 1001 ja arvutiga ja iga päev uuega.
Kui sa vastad kõigile küsimustele jaatavalt, ja oled täiskasvanud inimene, siis jah, sa oled tõenäoliselt eelpool nimetatud puudega. Sellest ei ole midagi hullu, kui sind lohutab, siis mõni protsenti nutitelefonide omanikest on samasugused. Sarnase protsendi moodustate te koos d3t'ga ka selle teemas sõna võtnud inimeste arvust. Ma vabandan, kui ma sind või kedagi kuidagi solvasin, aga olukorra enesele tunnistamine on pool võitu.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
<- Kui sulle ei meeldi Metro disainikeel, peaksid ehk üldse vaatama aegsasti mujale. Ka Windows 8 saab selle endale külge.
enamusele potensiaalsetest klientidest ilmselt ei meeldigi ja vaatavadki ju.
Kui see on ainuke UI, mille W8 endale külge saab, siis muutub ta paratamatult samasuguseks nishitooteks, nagu WP7.
<- Veidi liialdatud nüüd. UI skinnimisega on oluliselt rohkem probleeme kui taustapildi vahetamine.
<- Nt. kui vahetatakse süsteemi ikoone, siis ei pruugi sa visuaalselt enam kokku viia mis rakendusega tegu on jne.
Miks MS arvab, et kasutaja on idioot? Kui peale ikooni vahetamist enam sama ikooni ära ei tunta, peaks uued prillid ostma.
<- Kas sa viitsiksid sellega üldse tegeleda? Kõik asjad peaksid olema vaid paari puute kaugusel.
jah, ma tahaks telefoni omale käepäraseks konfida, vanast telefonist andmed üle kanda ja siis kasutada nii, nagu mulle meeldib.
Jah ma tahaks et asjad, näiteks andmeside sisse välja lülitamine oleks ühe puute kaugusel, paraku pole see võimalik. Samas see on võimalik symbianil ja Androidil.
<- Liialdad veidi ehk?
ei absoluutselt mitte, või on sul mõni teooria välja pakkuda, miks ükski tõsine tegija (Mozilla, Oracle, Google, Adobe, rääkimata igasugu opensource tegijatest (videolan jt.)) WP7'le softi teha ei taha või pigem ei saa. Mul oleks hädasti alternatiivset browserit vaja, sest veebileht, mille vaatamise jaoks tööandja mulle selle telefoni ostis, peale mingit uuendust enam ei avane. Küsib parooli, laadib ära ja siis on ainult valge ekraan.
<- Diktofon on olemas marketplaces, sellest on korduvalt siin teemas räägitud. Ning valikus on neid rohkem kui üks.
praktiliselt kõikidel telefonidel, mis ma viimase 10a jooksul käes hoidnud olen, ka 20 eurostel on see kaasas olnud. Marketplaces on üks ühe ja teine teise hädaga. Diktofon pole sugugi ainus elementaarne asi, mis puudu on (ka stopper näiteks), see oli lihtsalt näide. Asju on oluliselt lihtsam mitte kasutada või uninstalleerida, kui neid mööda ilma taga ajada.
<- Hõredad thumbnailid on räme liialdus. Veebis jagamiseks sobilik formaat ehk küll. Loomulikult 3MB suuruseid originaale üle mobiilivõrgu ülesse laadima ei hakata.
Kui 3MB pildist saab 250kB'ne, siis see ei ole räme liialdus. Aga ok, see "featuur" võiks kuskil suurelt kirjas olla ja praegune olukord ei soodusta sugugi usalduse tekkimist igasugu pilveteenustesse. Ei või iial teada mida mu dokumentidega tehakse, lõigatakse ka lõpp ära? Pealegi, mis keelab mul neid üle WiFi üles laadida? Ja tegelikult ma tahaks ülepeakaela ise otsustada, kui suuri faile mul on vaja üles laadida. Täpselt selline asi, mulle pilve juures ei meeldigi. Kui maht on ette antud, siis mis see nende asi on, mida ma pildistan, või kui suuri pilte teen. Sama muide kehtib ka mailiga saatmisel, kõik pildid nuditakse ära, ilma igasuguse hoiatuseta.
<- Enamus kodanike süngivad oma seadet siiski oma personaalse arvutiga mitte 1001 ja arvutiga ja iga päev uuega.
enamus inimestel on mitu arvutit, enamus inimeste lastel, vanematel ja ämmal on arvuti. Enamus inimestel on tööjuures arvuti, samuti on võibolla mõnedel töökaaslastel arvuti, jne, jne. Ma teen väga palju pilte (ausaltöeldes on see üks vähestest hästi töötavatest funktsioonidest) ja kui just Zune CD'd kaasas ei tassi, siis pidevalt on häda piltide õigesse kohta saamisega. Koguaeg mõtle mitu sammu ette, et millal ma nüüd satun selle arvuti juurde, kus Zune sees on ja kellele siis mis pildid saatma peaks.
Ma ei ütlegi, et WP7 oleks täiesti kasutuskõlbmatu, aga ta on nii primitiivne ja jäik, et samu asju saab teha kordades odavama telefoniga. Mul on siin laual kõrvuti 99 eurone Android ja 380 eurone WP7. Jättes kõrvale mõned tehnilised detailid (kaamera ja ekraani resolutsioon), siis Android teeb kõike seda, mida WP7 ja oluliselt rohkemgi. Kui mulle meeldib lihtsus, ma roogin ta ekraani tühjaks ja ei roni kohtadesse, mis mind ei huvita. Kui tahan, topin kõik neli lehte ikoone silmini täis ja kõik asjad on ühe vajutuse kaugusel. Kui ma tahan ainult helistada, siis milleks üldse nutitelefon? Jah WP7 föön näeb oma ergu ekraaniga üldiselt sile ja viisakas välja, ning ilmselt tal on mingi andunud kasutajaskond, kuid sa ju ometi möönad, et valdav enamus rahakotiga hääletavatest tarbijatest on pigem minuga sarnasel seisukohal ja WP7 müük ei lähe sugugi hästi. Nokia paat on suisa kummuli minemas. Kui veel mõni aeg tagasi põhjendati kehva müüki systeemi nooruse ja uudsusega, siis aasta hiljem pole mingeid muutusi ja see argument hakkab vaikselt ära langema. Kui lähiajal mingit kannapööret ei toimu, siis mina arvan küll, et MS võib terve selle Windows Phone omale sisse soolata, sest rong on lõplikult läinud.
Kui sa vastad kõigile küsimustele jaatavalt, ja oled täiskasvanud inimene, siis jah, sa oled tõenäoliselt eelpool nimetatud puudega, või äärmiselt lihtsameelne ja vähenõudlik. Sellest ei ole midagi hullu, kui sind lohutab, siis mõni protsenti nutitelefonide omanikest on samasugused. Sarnase protsendi moodustate te koos d3t'ga ka selle teemas sõna võtnud inimeste arvust. Ma vabandan, kui ma sind või kedagi kuidagi solvasin, aga olukorra enesele tunnistamine on pool võitu.
Milleks sellist lollust kirjutada? Ma olen eelnevalt kasutanud Androidi ja seda ka confinud (custom rom'id, baseband uuendused ja isegi Qualcommi kivi üle usb flashinud, kui telefon telliseks otsustas hakata), aga mingil hetkel sai villand sellest jamast. Pärast paaripäevast-nädalast kasutamist jäi telefon aeglaseks, menüüd uimasid, taustale jäid programmid käima (no ei tule iga kord meelde kinni panna), browser laggis (laggib kõikidel Android telefonidel), aeg-ajalt läks launcher lolliks ja pidi kõik gadgetid uuesti panema jne. Otsustasin muretseda endale telefoni, mida ma saan kasutada endale vajalikeks toimingutes, mida ma ei pea sättima koguaeg, on targematki enda ajaga teha.
See, et WP7 on intuitiivsem, kui Android, ei tähenda, et ta kehvem on. Vastupidi, see tähendab, et ta on parem. Pilte saad jagada näiteks Skydrive kaudu (olgem ausad, mobiilipildi puhul pole mitte mingit vahet, kas ta on 3mb või 300kb), dokumente saad redigeerida telefonis näiteks Office abil ja seejärel on need kohe ka arvutis kättesaadavad Skydrive kaudu või siis suvalise arvuti taga saad neid redigeerida Office Online kaudu, mis on muide tunduvalt funktsionaalsem kui Google Docs.
Lisaks on kontaktihaldus ja newsfeed lausa võrratult mugav võrreldes Androidiga.
netmaster kirjutas:
Ma ei ütlegi, et WP7 oleks täiesti kasutuskõlbmatu, aga ta on nii primitiivne ja jäik, et samu asju saab teha kordades odavama telefoniga. Mul on siin laual kõrvuti 99 eurone Android ja 380 eurone WP7. Jättes kõrvale mõned tehnilised detailid (kaamera ja ekraani resolutsioon), siis Android teeb kõike seda, mida WP7 ja oluliselt rohkemgi. Kui mulle meeldib lihtsus, ma roogin ta ekraani tühjaks ja ei roni kohtadesse, mis mind ei huvita. Kui tahan, topin kõik neli lehte ikoone silmini täis ja kõik asjad on ühe vajutuse kaugusel. Kui ma tahan ainult helistada, siis milleks üldse nutitelefon? Jah WP7 föön näeb oma ergu ekraaniga üldiselt sile ja viisakas välja, ning ilmselt tal on mingi andunud kasutajaskond, kuid sa ju ometi möönad, et valdav enamus rahakotiga hääletavatest tarbijatest on pigem minuga sarnasel seisukohal ja WP7 müük ei lähe sugugi hästi. Nokia paat on suisa kummuli minemas. Kui veel mõni aeg tagasi põhjendati kehva müüki systeemi nooruse ja uudsusega, siis aasta hiljem pole mingeid muutusi ja see argument hakkab vaikselt ära langema. Kui lähiajal mingit kannapööret ei toimu, siis mina arvan küll, et MS võib terve selle Windows Phone omale sisse soolata, sest rong on lõplikult läinud.
WP7 müük ei ole massidesse läinud päris suuresti ka seetõttu, et süsteeminõuded on üsna kõrged ja seni ei ole odavaid telefone tehtud. Üsna pea see olukord muutub ja turule tulevad ka odavamad WP7 telefonid, loomulikult müüakse odavamaid telefone rohkem kui 300-400 euroseid. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Loen siin seda teemat jälle kerge muigega. Päris vihane vaidlus käib.
d3ti puhul häirib see, et nii palju asju põhjendatakse sellega, et " kasutajal pole vajadust." C'mon, sellise poliitikaga peaks olema hea marketing taga, et miks ei ole vaja või mis selle alternatiiv on (Apple teeb nii edukalt), mitte jäärapäiselt öelda, et nii on.
Öelda, et mass storage'it pole vaja kuna on pilveteenus, on täielik jama! Suure mälumahuga telefonis peaks olema elementaarselt võimalus seda mass storage'ina kasutada. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle tundub, et paadunud häkkerid vinguvad WP7 puuduste üle, olles ise oma Androidi või iOS-i ära häkkinud, et osa funktsionaalsust saada. Kui ikka arvestada, milline see tavaline Androidi või iOS-i kasutaja tegelikult on ja millega ta suurem osa ajast telefoni kallal tegeleb, on ikka probleeme WP7-le väga vähe ette visata.
Endal on isiklikult Androidi üle mõistuse idiootsest ja pidevalt ümber nurga asjaajamisest vaikselt ikka tugevalt siiber saamas. Paraku ei aita pelgalt telefoni vahetus, tuleb vist tõepoolest lähitulevikus platvormi vahetada. Olen ise oma Androidi telefonid kõik ära ruutinud ja custom-ROM-e kasutanud, ent see pole ikkagi mind rahule jätnud. Telefoni kasutamine on Androidi puhul, vähemalt minu kui peaaegu 2aastase kasutajakogemusega, liiga keeruline ning kahjuks pole ka ICS teinud väga suuri edasiminekuid, kuid asi vähemalt loodetavasti liigub paremuse suunas.
Kaalun tugevalt WP7/8-le kolimist, kui vanade telefonide upgrade plaanid ja uute telefonide paremad specid avalikuks saavad.
ma omaarust arendan argumenteeritud vestlust. Kui sul on minu argumentide vastu midagi, siis lükka need ümber, või avalda arvamust.
tsitaat:
Otsustasin muretseda endale telefoni, mida ma saan kasutada endale vajalikeks toimingutes, mida ma ei pea sättima koguaeg, on targematki enda ajaga teha.
see on tüüpiline WP7 fänni jutt. "Ma ostan nutitelefoni selle pärast, et temaga mittemidagi (nutikat) teha". Helistada ja lahjasi pilte Facebooki saata saab tänapäeval suvalise lutsuga.
tsitaat:
See, et WP7 on intuitiivsem, kui Android, ei tähenda, et ta kehvem on.
kui kogu intuitiivsus saavutatakse elementaarse funktsionaalsuse maharatsimise hinnaga, siis ikka tähendab küll.
tsitaat:
olgem ausad, mobiilipildi puhul pole mitte mingit vahet, kas ta on 3mb või 300kb
arhiveerimise seisukohalt on vahe mäekõrgune. Võrdle kahte pilti. Milleks üldse 5 või 8 Mpix kaamera, kui sellega saab teha 0.3-1Mpix pilte.
tsitaat:
Lisaks on kontaktihaldus ja newsfeed lausa võrratult mugav võrreldes Androidiga.
kontaktihaldus? äkki õpetad siis teistele ka, kuidas WP7'st kontakte sisse/välja importida, või kuidas aadressiraamatus olevate sünnipäevade kohta meeldetuletusi saada? Või miks ta sisse helistades ei tunne endiselt ära osalisi numbreid? Asjad mida iga vähegi asisem nutitelefon on teinud viimased 10 aastat. See, et midagi on lihtne, ei tähenda üldjuhul automaatselt, et ta on parim. Pigem vastupidi. Kui kuskil on mingeid võimalusi, siis keegi ei sunni neid kasutama. Kui aga pole mingit võimalust, siis need kellel vaja on ja oskavad kasutada, on nördinud ja ei osta.
tsitaat:
WP7 müük ei ole massidesse läinud päris suuresti ka seetõttu, et süsteeminõuded on üsna kõrged ja seni ei ole odavaid telefone tehtud.
valdav enamus Androide on samast hinnaklassist, või kallimadki. Mittekunagi ei ole hind pidurdanud (ok, mõistuse piires) hea telefoni läbimüüki.
Päris huvitav arutelu. Kahju, et endal pole ühtegi WP7 telefoni kusagil käepärast - hea meelega uuriks isegi lähemalt ja pikemalt. Poes olen näppinud sutsu aga sellest jääb väheks.
See on natuke uitmõte juba kuid WP7 tundub päris hea alternatiivina nendele nutitelefonihuvilistele, kellele Android ei istu (põhjuseid on ka siin teemas välja toodud), iPhone jääb kalliks ning Nokia raud meeldib. St kui Microsoft/Nokia suudavad pakkuda iOS'i mugavust Applest märksa odavamalt. Hetkel tundub, et WP7'ga on veel lastehaiguste ajad aga eks alguses on kõigil vaja aega paikaloksumiseks.
Üks kena stereotüüpne Windows Phone kasutaja _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Mulle tundub, et siin laidetakse low end Androidi maha ja kiidetakse high end WP7 telefoni
Võtame ikka sama hinnaklassi ja ICS'iga Androidi fööni ja võrdleme seda WP7 telefoniga. Vahepeal on ikka toimunud väga suur edasiminek.
WP7 on väga huvitava ja lihtsa kasutajaliidesega ning oleks olnud mu järgmine telefon kui kasutajale oleks rohkem vabadust antud(ei ütle seda filmide või poes katsumise põhjal vaid korterinaabril on nii Lumia kui ka HTC föön mõlemad WP7'ga ja olen näppinud neid kõvasti)
softis, asjad millekohta ma olen öelnud puudub vajadus on lihtsalt aegunud vaade asjadele. Kui Apple Floppy eemaldas ning hiljem DVD eemaldas siis virisisesid ka paljud, et ma ei osta kunagi seda. Reaalsuses aga ei vähendanud see karvavõrdki müüki, kuna enamusele polnud neid vaja.
Vermon, pean nõustuma, et ICS'iga on tehtud kõva edasiminek, kahjuks on sama hinnaklassi Android telefon ikka aeglasem kui Windows Phone. Ning see on üks asi, peale millega ära harjumist on võimatu midagi muud kasutada. See sujuvus mida iOS ja WP7 pakuvad on midagi millega isegi ICS'i kasutades lähedale ei jõua. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
DigeBeni, küsimus ei ole selles, kas me suudame kilomeetri seadeid ära mahutada ekraanile vaid seda kuidas need seaded mõjutavad seadme enda käitumist. Toome näiteks fondi suuruse muutmise - muudad fonti ning sellega peab arvestama kogu UI ning mitte ainult, ka kolmanda osapoole rakendused. Tekst üksteise peale kirjutamas on vaid üks esimesi näiteid mis seda muutes juhtuda võib. Kui lubada igat rakendust locksreanile kirjutama näeb see lõpuks välja nagu juudijõulupuu jne. Kodanikud, kellele on kasutusmugavus ja intiuitiivsus tähtsam valivad WP7 või iOS seadme, teised Androidi. Ma ei näe sind samamoodi iOS teemas selle üle virisemas, miks?
... kuidas sellest jutust nüüd aru saama peaks ? Kasutaja peab leppima M$ pakutavaga sest M$ ei viitsi panustada arendustegevusse, et kujundada paindlikku kasutajliidest ? Miks sa eeldad, et täisväärtusliku funktsionaalsuse jaoks peaks kasutajaliidest üle komplitseerima ? Selleks on ju menüüd, kuhu saab ära peita kõik see, mis pole esmavajalik (pangu sinna juurde suurelt ja punaselt hoiatav sopp märk ja kaitsku PIN'iga, kui pole soovi sinna kerge elu nautlejaid ligi lasta, vähemalt on natuke pädevamatel võimalus olemas, mitte ei pea platvormi vahetama või kommuuni abil garantiist ilma jääma), seega ma ei näe kuskil loogilist põhjendust, mis toetaks sinu teooriaid. Samuti ei saa ma aru, kuidas õigustaks see rohkem WP kriitikat, kui ma paralleelselt iOS'i kritiseeriks ? iOS'il on küll samuti ebameeldivad piiranguid, kuid võrreldes WP -ga, pole need isegi mainimist väärt ja üldises plaanis saab võrreldavas hinnaklassis märksa rohkem normaalselt ja mitmekesiselt tarbitavat toodet, kui WP puhul ... _________________
Kogu selle suure vaidluse peale ütles ütleks nõnda: Kui sa lased kasutajal valida, siis valib ta valesti. See on fakt. Tuhat ja viisada korda on mul on olnud häda nende tavainimestega kes seda androidi poest ostavad. Küll ta jookseb kokku ja on aeglane ja pilte ei näita jne. jne. Ta on avatud telefon mis on mõeldud väga kitsale osale tarbijatest. Need kes tahavad ära häkkida seal kõik võimalikud asjad. WP on selle koha pealt väga hea asi. Seda ei ole võimalik katki teha tavainimesel. Ja kui sa selle ära root-id siis sa teed sellega rohkem kui androidiga enivei(vihjeks xda-developers). Head päeva! _________________ Classified my ass, it's a fuckin' secret and you know it...
Otsustasin muretseda endale telefoni, mida ma saan kasutada endale vajalikeks toimingutes, mida ma ei pea sättima koguaeg, on targematki enda ajaga teha.
see on tüüpiline WP7 fänni jutt. "Ma ostan nutitelefoni selle pärast, et temaga mittemidagi (nutikat) teha". Helistada ja lahjasi pilte Facebooki saata saab tänapäeval suvalise lutsuga.
Kasutan telefoni helistamiseks, e-mailide haldamiseks, GPS-na, veebi browsimiseks, ajaviiteks mängimiseks, pildistamiseks ja podcastide kuulamiseks. Need on siis põhilised tegevused. Ei saa öelda, et need ei oleks "nutitelefoni" tegevused, lisaks on need kuratlikult mugavad.
tsitaat:
tsitaat:
See, et WP7 on intuitiivsem, kui Android, ei tähenda, et ta kehvem on.
kui kogu intuitiivsus saavutatakse elementaarse funktsionaalsuse maharatsimise hinnaga, siis ikka tähendab küll.
Milline elementaarne funktsionaalsus on maharatsitud? Siin-seal on üksikuid vajakajäämisi (nagu kõikidel platvormidel), aga midagi fundamentaalselt küll valesti või puudu pole. Vähemalt ei ole mina tähele pannud.
tsitaat:
tsitaat:
olgem ausad, mobiilipildi puhul pole mitte mingit vahet, kas ta on 3mb või 300kb
arhiveerimise seisukohalt on vahe mäekõrgune. Võrdle kahte pilti. Milleks üldse 5 või 8 Mpix kaamera, kui sellega saab teha 0.3-1Mpix pilte.
Mobiilipiltide puhul polegi sageli vahet, kas tegemist on 1mpix või 5mpix pildiga. Tõsi, proovisin ja veidi kehv on see kvaliteet tõesti, samas on võimalik täissuuruses pildid zune kaudu kätte saada, problem solved.
tsitaat:
tsitaat:
kontaktihaldus? äkki õpetad siis teistele ka, kuidas WP7'st kontakte sisse/välja importida, või kuidas aadressiraamatus olevate sünnipäevade kohta meeldetuletusi saada? Või miks ta sisse helistades ei tunne endiselt ära osalisi numbreid? Asjad mida iga vähegi asisem nutitelefon on teinud viimased 10 aastat. See, et midagi on lihtne, ei tähenda üldjuhul automaatselt, et ta on parim. Pigem vastupidi. Kui kuskil on mingeid võimalusi, siis keegi ei sunni neid kasutama. Kui aga pole mingit võimalust, siis need kellel vaja on ja oskavad kasutada, on nördinud ja ei osta.
Kontaktid on seotud sinu Live kontoga ja neid ei ole vaja sisse/välja importida, seda tehakse automaatselt sinu eest. Sünnipäevadega ei ole kursis, ei ole ise sellest puudust tundnud ja seega ei ole ka uurinud. Lihtsam != intuitiivsem.
tsitaat:
tsitaat:
WP7 müük ei ole massidesse läinud päris suuresti ka seetõttu, et süsteeminõuded on üsna kõrged ja seni ei ole odavaid telefone tehtud.
valdav enamus Androide on samast hinnaklassist, või kallimadki. Mittekunagi ei ole hind pidurdanud (ok, mõistuse piires) hea telefoni läbimüüki.
Seda saame näha siis, kui odavamad WP7 telefonid on turule jõudnud, praegu on tegemist ennustamisega. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Some highlighted features:
• Fully unlocked
• Install XAPs using Internet Explorer
• Bazaar pre-installed
• Bluetooth File Transfer by DFT pre-installed
• Exclusive wallpapers "metro ROCK"
• Added tethering functionality
• Deleted Nokia's apps (Nokia Music, etc.)
• Added Google and Yandex as available search engines
2lk Huumorit Täna terve päeva oma WP7ga telefoni näppides olen sellega üsna rahule jäänud.
Ilusa UI'ga kiire telefon mida on mugav kasutada. Vähemalt selle jaoks, mida ma sellega teen ehk siis helistamiseks, e-maili lugemiseks (pdf'ide lugemine oli ka ülimalt sujuv), netis surfamiseks ja kohati ka GPS'ina kasutamiseks (Nokia Drive, mis on päris hea autoga sõitmiseks) on see igati hea telefon.
Ainuke asi, mida ma ei leidnud ja mida ma tahaks oleks wifi hotspoti vms asja loomine. Enamasti pole seda vaja, kuna, kui kusagil läpakat kasutan, siis on seal enamasti ka wifi olemas. Aga äkki keegi oskab selle kohta midagi komenteerida, et kas äkki see funktsioon on kuidagi võimalik hankida?
Ainuke asi, mida ma ei leidnud ja mida ma tahaks oleks wifi hotspoti vms asja loomine. Enamasti pole seda vaja, kuna, kui kusagil läpakat kasutan, siis on seal enamasti ka wifi olemas. Aga äkki keegi oskab selle kohta midagi komenteerida, et kas äkki see funktsioon on kuidagi võimalik hankida?
Arusaamatu, isegi mu HTC Mozartil on see settingute all (internet sharing) olemas
seda wifi hotspoti tegemist telefoniga eelistaksin ainult juhul, kui laadija olemas
muidu pigem hangiks enda läpakale pisikese 3g mooduli või teeks usb jagamise
kas winpho toetab juhtmega netijagamist? _________________ ☠
seda wifi hotspoti tegemist telefoniga eelistaksin ainult juhul, kui laadija olemas
kas winpho toetab juhtmega netijagamist?
Kui juhtmes on, siis ju laeb ja wifi hotspot toimib ikka. Või mis muu eelis juhtmega netijagamisel on?
kas winpho toetab juhtmega netijagamist?
Kui juhtmes on, siis ju laeb ja wifi hotspot toimib ikka. Või mis muu eelis juhtmega netijagamisel on?
jagatakse läbi juhtme ja ei pea wifisaatjale energiat raiskama _________________ ☠
WiFi jagamine leiab oma tee Nokia seadmetele Tango uuendusega. Vähemalt nii on Nokia oma Twitteris väitnud. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Eks see ilmselt on tiba kallutatud kokkuvõte kuid huvitav lugeda siiski. Sest kui emotsioonid kõrvale jätta siis ilmselt on nimekirjas oma iva.
...
Enamus neid asju siin on päris selgelt lausvaled. Paljudele asjade kohta võib julgelt öelda, et tegemist on spetsiifilsite soovidega mida väga üksikud kasutajad kasutavad.
No need vastuväited on küll väga nõrgad või üldse mööda kirjutatud, jätavad väga fanboy'liku mulje.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.