Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
Oliverk
HV veteran
|
15.05.2012 17:13:49
|
|
|
R3ality kirjutas: |
ArchMage kirjutas: |
Hei! Mina saan mängida seda starterit, kuid hea sõber ei saa kahjuks sisse. Kas kellelgil oleks talle Guest Passi jagada minu kaudu? Oleksin väga tänulik! (ta ootab koos minuga zpsy võtmeid ja tahame koos vähemalt jäneseidki peksta) |
A miks sõber sisse ei saa? Siin on kõik ju ainult bneti konto alusel starteri saanud juba kes tahtsid. Spammigu buttonit rohkem (varasemalt siin kirjutati et vahepeal annab mingit licence errorit jms aga lõpuks peaks saama)
Võiks muidu key-gi anda aga pole karpi kätte saanud  |
Umbes 100 korda olen pressinud, enam ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
15.05.2012 17:16:42
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
Hei! Mina saan mängida seda starterit, kuid hea sõber ei saa kahjuks sisse. Kas kellelgil oleks talle Guest Passi jagada minu kaudu? Oleksin väga tänulik! (ta ootab koos minuga zpsy võtmeid ja tahame koos vähemalt jäneseidki peksta) |
A miks sõber sisse ei saa? Siin on kõik ju ainult bneti konto alusel starteri saanud juba kes tahtsid. Spammigu buttonit rohkem (varasemalt siin kirjutati et vahepeal annab mingit licence errorit jms aga lõpuks peaks saama)
Umbes 100 korda olen pressinud, enam ei viitsi. |
Ega midagi tarka soovitada ei oska küll. Ise tean inimesi kes edukalt siiamaani sisse-välja voorivad mängust starteriga. Regiooni valik nii Battle.net-s kui ka mängu enda optionsites on ikka õige ma eeldan? Ja klient ei ole US installitud?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
15.05.2012 17:23:30
|
|
|
Spoiler 
Oliverk kirjutas: |
Umbes 100 korda olen pressinud, enam ei viitsi. |
Ega midagi tarka soovitada ei oska küll. Ise tean inimesi kes edukalt siiamaani sisse-välja voorivad mängust starteriga. Regiooni valik nii Battle.net-s kui ka mängu enda optionsites on ikka õige ma eeldan? Ja klient ei ole US installitud? |
GB installitud tal
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeng
HV vaatleja
|
15.05.2012 17:58:46
|
|
|
kõik siin räägivad, et guest passi pole vaja ja saab ilma. no aga ei saa ju. error 12.
aga mis seal ikka, ootan parem oma key ära.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.05.2012 18:00:34
|
|
|
NB! tuletaks meelde, et see siin pole pole ärifoorum, kaugeltki Zpsy äriteema, seega ajage palun omi äriasju mujal !

viimati muutis DigeBeni 15.05.2012 18:00:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
15.05.2012 18:00:34
|
|
|
bush kirjutas: |
Pole vaja guest passi. Logige sisse ja saate tasuta mängida. |
Mis selleks tegema peab?
1. client DL
2. Mängu DL
3. Install
4. Log In ---> "This battle.net acc. does not have DIII Licence. Error12
Acc ammu, SCII ajast..
Et siis kes saab, kes mitte selle guest passita..
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
15.05.2012 18:00:40
|
|
|
zeng kirjutas: |
kõik siin räägivad, et guest passi pole vaja ja saab ilma. no aga ei saa ju. error 12.
aga mis seal ikka, ootan parem oma key ära. |
sama error siin.
keegi ei tea rohtu selle vastu?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
15.05.2012 18:02:25
|
|
|
Need kes mängivad, mis siis kõige "oh wow!" moment olnud on? ming rare drop? napikas pääsemine?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
15.05.2012 18:08:48
|
|
|
Kusjuures installisin ka GB versiooni, aga server oli by default USA. Muutsin optionist enne sisselogimist EU-ks ja mingit probleemi starter editioniga pole olnud. Teine variant et kasutajatel pole battle tag battle.net-is tehtud?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
15.05.2012 18:10:09
|
|
|
Redikate, kõige lähedam sellele "oh wow" momendile oli mul see kui mingist suvalisest pisikesest kastist kollase nuia leidsin.... muidu on neid ainult elitide/bosside käest saanud.
Esimene surm oli küll "wtf mis toimus" - act 2 jäin aoe kollide sisse kinni
BTW mängin wizardiga
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
15.05.2012 18:13:08
|
|
|
Vahepeal oli mul wow hetk see kui terve ekraan oli mingeid skeletone ja elukaid täis ja vot siis oli sääne andmine. aga ega muud väga polegi. Loot on kah paras s*tt , 1 sõrmus on ainult kukkunud 0 gemmi ja amuletti. Õlakaitsmeid pole ka kukkunud, pidin craftima. Samas norm kui drop rate si*t on. Vähe põnevam kui kohe hea stuff peale saada. Teen mingit Queen Araneae questi ACT 1-s mängitud kokku vahelduva eduga umbes 5-6 tundi. Kõik kohad kammin otsast otsani läbi ja loen Lore-i jne. Väga ei kiirusta, kuna sõbrad pole zpsy käest koode kätte saanud. Ei taha väga eest minna.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thepretend
HV vaatleja
|
15.05.2012 18:13:50
|
|
|
LOL, veits nalja kaa. Niisiis, helistasin smartposti oma Gamestarsist tehtud pre-orderi kohta kuna täna pole mängu tulnud. Nemad ütlesid, et pakk pole nende kätte sorteerimiskeskusesse jõudnud, küll aga tellimus on Gamestari poolt smartpostile tehtud. Väga hull ma ei saa aru kuidas Gamestar ei saa ühel aasta tähtsamal päeval ja veel ette tellitud teenust õigel ajal tellijateni viia.
Siiski, sümboolse tasu eest sooviks kelleltki quest passi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seven7h
HV kasutaja

|
15.05.2012 18:21:11
|
|
|
Kes enam oodata ei jõua key'd ja plaanib kallimat osta siis võtke teadmiseks et loginservud tunduvad väga umbes praegu olevat et arvatavasti mängima ikka ei saaks lähiajal
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
15.05.2012 18:23:04
|
|
|
Noh, mul act 2 läbi nüüd, kokku kuskil 9-10h mänginud, lvl 23 barbarian, kasutan 1h + kilp, tundub kõige mõistlikum siiamaani. Võib-olla hiljem kui paremat looti siis lähen DW või 2handeri peale. Main skillid Cleave koos plahvatus ruuniga ja Seismic slam stunni ruuniga. Võtan suht rahulikult käin ringi ja otsin kõik special mobid üles, et looti saada. BLacksmith lvl 4. Kollaseid ikka oma paarkümmend droppinud juba. Sinised tuleb ka palju rohkem kui betas. Ja imo pole see nii lihtne midagi, nagu beta ajala ohiti, et ei pea skille kasutama. Kui ikka korralik punt oma special mobidega tuleb saab suht korralikult põske. Ma olen mingi 10 korda küll surnud, vahest mingid uued kollid lihtsalt oneshotivad. Üldmulje väga hea ikka, alad pole ka nii pisikesed nagu betas, saab korralikult ringi joosta ikka.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.05.2012 18:45:28
|
|
|
Minu Barbarian jookseb ka nüüd Act I's ringi
Veidi harjumatu ainult hiirega seda mängida (harjunud nooltega kaarti liigutama RTS's) aga juba hakkab tulema.
Battle tag muidu " Ivo#2395 "
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
15.05.2012 18:58:57
|
|
|
Mehed pange ikka kõik mängu story-t puudutav jutt spoilerisse panna ning info ka ette, et tegu on mängu spoileriga.
Aga 7h on raudpolt speedrun, vaadates kui hirmsalt palju oli Beta Demo-s mängitavust, tahaks hirmsalt näha mingit kõrbe või lume osa Diablo II-st suuremaid kohti
Ise saan homme kätte
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2nesh
HV vaatleja
|
15.05.2012 19:13:43
|
|
|
infarkt kirjutas: |
On keegi zpsy-lt 5€ kallimalt võtme kätte saanud või on see ka kõigest paljaks lubaduseks jäänud? |
Ma võtsin. Ca 6 minutit läks kogu krempel ja sai kätte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.05.2012 19:31:03
|
|
|
Kas itemid on sama vääringus nagu WoW? Ehk siis sinised juba päris asised? Miskipärast ma oma Barbariga leian Siniseid Magic itemeid...bah
Muidu mäng tahab tiba harjumist kui enne pole Diablot mänginud, aga meeldib mulle väga siiani Graafika oleks võinud ikka sutsu parem olla, see on ikka tehtud nii, et igast juustud ka välja veaks, aga ega see absouluutselt ei häiri mängimist.
viimati muutis Pihv 15.05.2012 19:31:43, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
15.05.2012 19:32:09
|
|
|
Redikate, noo jumal küll, oota siis eks tulebki arvestada sellega, et kui kuskilt eriti odavalt saate mängu siis võib probleeme olla.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
15.05.2012 19:33:28
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Kas itemid on sama vääringus nagu WoW? Ehk siis sinised juba päris asised? Miskipärast ma oma Barbariga leian Siniseid Magic itemeid...bah |
Pigem nagu greenid. Kollased haruldasemad.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.05.2012 19:34:45
|
|
|
Kas te sõbrad-seltsimehed praegu mängu sisse logida saate? Mul väidab, et migni blizzardi service on ajutiselt maas.
Samas võtan mütsi maha blizzardi ees, sest nad on suutnud singlepalyer mängu panna piraatide pärast serverisse. Oleks võinud vähemalt sp jätta normaalseks, et tavainimene saaks seda rahulikult mängida, isegi kui netiühendust ei saa nende ülekoormatud serveriga. D2 puhul lahendas ju piramsie probleemi ka see, et osteti battlenetis mängimiseks originaal ja asi korras.
Iga aastaga hakkan üha halvemini blizzardist arvama. Peaks vist kodus kapil seismad d1 ja d2 pappkarbiga versioonid maha müüma kuni veel saab
viimati muutis Timberg 15.05.2012 19:38:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|