Olen tõenäoliselt tulija kuid kui just väga vaja pole siis sõidaks mustamäelt otse sakku-ehk siis kui palju transporti vajavaid inimesi linnas on ja kas mikk võtab kõik soovijad peale? Mustamäelt võib minu vankrile kah kaubelda.
Ma pigem teen ühed soojendusõlled _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Mikk tuleb viimsist, ehk siis sõidab läbi raua nurga ja korjab sealt rahvast. Võimalusel auto täis. (vb siis mups kah, kui mahub)
Aiku tuleb mustamäelt ja sõidab otse sakku. Auto jumala tühi ...
mina võin sõita vajadusel, kuid eeldatavasti, kui kusagil ruuni oleks, seda ei teeks.
äää tuleb peale Kerese bussipeatusest(vist).
Keegi veel on tulemas? mis sellest saatkonnatädikesest sai/saab? On kellelgi kontakte?
Ehk siis ... ma helistan punkt kell 19:00 mikule. Selleks ajaks peaks ta olema kusagil raua kandis. Ehk ootab ~5 minutit ja korjab peale need, kes sealt tulevad. Kui ära ei mahu, mõtleme kiiresti midagi välja, kuid kui mahub, siis küsin mitu inimest autos. Kui kaks vaba kohta, äkki saame Mikuga Sakku.
Aiku tuleb mustakalt ja äkki korjab ise mupo peale? Oleks üks tulek enivei ja vähendaks võimalust, et keegi miku autost maha jääb. Mupo, helista ise Aikuga läbi vms.
Ja ... siiamaani olekski vast kõik? Kui keegi veel tulemas, siis kirjutage kiirelt kust ja millega. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Oot kes veel siis Rauast peale tulevad? Ma saan aru, et Tanel ise reisil, nii temaga ei maksa arvestada... _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Mul ei ole ka Aiku numbrit, profiilis ka pole. Keegi võiks igaks juhuks anda... _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
ok, Aiku just helistas ja võtab mina ja äää'd keresest peale. Mis muponaudist saab? Jääb miku kanda? _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Mul ka soe sees, ootan Mikku _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Mõningast puudulikkust märgistusest hoolimata oli tegelt täitsa ok rada
Ma jäin Sakku, ülejäänud läksid linna Buldogi sööma _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Täna, kui meelde tuleb ja olud seda lubavad, proovime Hashi Hümni harjutada.
Seega pange vaim valmis. Alustame aeglaselt ja lahtiseletatult. Laulupeo raames saame seda esitada _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
krt ma küll ühtegi säästukat seal ei tea
eks ma siis pargin Audentese juurde ära ja edasi otsime jala vms ... _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Kas selline hümni esitlus sobib ? Mitte et mul eestlase versiooni vastu midagi oleks, aga see on esimene youtube vaste. Kui leiab versiooni mis kõigile aksepteeritav siis on ju ülemaailmne rahu ja paabeli torn valminud
ei ole midagi, järgmiseks korraks õpite te kõik oma versiooni ja seda rohkem nalja saab. ma olen no vähemalt 10 korda üritanud seda õpetada ja seekord ei saanud esimeses reast kaugemale, seega nagu näha, internet kubiseb vägevatest versioonidest ja järgmiseks korraks siis soov, et kõik omale Hashi hümni selgeks teeks, koos liigutustega! Järgmine kord teeme selle algusest lõpuni läbi ja et oleks kõigil veatult kõik see asi. Peegli ees harjutamine aitab btw
ja veel, et EI OLE OLEMAS õiget hashi laulu! Iga Hash kujundab enivei oma play listi ja kõige meeldivamad lood jäävad igapäevaseks kasutamiseks. Googeldage meie Hashi laule ja te näete, et neid erinevaid versioone on ka nendest nii palju, et kõike ei jõua väljagi printida. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.