Need, kes gamestarist ostnud, kannatust pisut. Logistikafirmad ei ole hommikul 8st ukse taga alati. Ootaks miskine 15:00...16:00-ni ära ja siis helistaks ning küsiks, et kas on asi kohale jõudnud ning seejärel postitaks siia teistele ka teadmiseks. Pole pointi väga iga paarikümne minuti tagant meil nende telefone haamerdada.
Gamestari staff käib saalis neurootiliselt ringi, iga 5 minuti tagant telefon helisemas, "kuradi mängurid".
Näis kuna mängin, way too hardcore nädal ülikoolis seoses lõpetamisega. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Need, kes gamestarist ostnud, kannatust pisut. Logistikafirmad ei ole hommikul 8st ukse taga alati. Ootaks miskine 15:00...16:00-ni ära ja siis helistaks ning küsiks, et kas on asi kohale jõudnud ning seejärel postitaks siia teistele ka teadmiseks. Pole pointi väga iga paarikümne minuti tagant meil nende telefone haamerdada.
Gamestar on öelnud, et neil on kohal väike kogus mänge ja juurde tuleb homme. Ja kui ma ei eksi, siis see tänane kogus läheb öömüüki ..
Gamestar on öelnud, et neil on kohal väike kogus mänge ja juurde tuleb homme. Ja kui ma ei eksi, siis see tänane kogus läheb öömüüki ..
wtf
saatke laiali niipalju kui on
kui nii on, siis viimane kord, kui gamestarist midagi tellida! _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Ei imestaks, et 25% gamestar tellijatest järgmiste mängudega zypsi poole pöörduvad, et õigel ajal kood saada .D
Olekski pöördunud aga asi oli hetkel pigem selles, et mulle meeldib midagi füüsiliselt käes tunda. Antud hetkel, kui küsisin, siis zpsy käest oli karbiversioon tunduvalt kallim võrreldes gamestariga ja sp ka taolise otsuse langetasin. Kui aus olla, siis ise elan üle ka selle, kui teisipäeval järgi läheksin. Ei oleks nagunii eriti palju aega mängida veel.
btw ma siiski ei usu, et 25% d3 tellijatest eeldas, et saab kohe launchi õhtul järele minna ja õigel hetkel serverisse. Suurem osa ikka tellis ja ootab seda teisipäeva lõunaks kuskile smartposti. Nende kahjuks küll ilmselt enne kolmapäeva nad seda ei näe siis.
viimati muutis KillerXP 14.05.2012 11:52:56, muudetud 1 kord
Ei imestaks, et 25% gamestar tellijatest järgmiste mängudega zypsi poole pöörduvad, et õigel ajal kood saada .D
Olekski pöördunud aga asi oli hetkel pigem selles, et mulle meeldib midagi füüsiliselt käes tunda. Antud hetkel, kui küsisin, siis zpsy käest oli karbiversioon tunduvalt kallim võrreldes gamestariga ja sp ka taolise otsuse langetasin.
Eks enamus ostab sellepärast .D _________________ Web3 | ERC721A
Vean kihla, et selle video tegija on salaja kõige suurem D3 fänn.
Või siis nutab nurgas, kui miljonid täna mängiva hakkavad ja tema videole dislike panid. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Progames ütles, et neil mängud kohal juba reedest saati ja need kes on preorderi teinud ning tahavad täna öösel mängima hakata siis need saavad regada oma meiliaadressid progamesiga ja nad öömüügi asemel saadavad keyd meiliga ning järgmine päev võib karbi kätte saada. Nii ma sain vähemalt aru eile kui rääkisin nendega.
Gamestar teeb vähemalt öömüügi for sho (alates keskööst) ning võimalik on küsida ka võti oma emailile, kui öösel või homme järgi minna pole võimalik.
Mis on öömüük? Kas neil mitte pole mängud otsas, st. mingit müüki enam pole vaid väljastamine toimub.
Mulle öeldi gamestarist, kui avaldasin soovi järgi tulla mängule, et tulge alates 12-01 ja saate kätte. Tänan, head aega. Lihtne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.