Siiski, kas keegi oskaks ära seletada, miks mängu development nii kaua aega võttis?
Minu meelest nad alustasid nö 'otsast peale' kaks korda Diablo 3'ga.
Still worth it imo.
Kaua tehtud kaunikene (see peab Blizzi kohta paika küll) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Mehed, võtke aeg maha.
Minge tagasi esimesele lehele ja lugege paar lehte sealt, päris naljakas ja huvitav on lugeda kuidas me teadmatuses olime ja kui kaua me arvasime, et me peame ootama ja kui kaua me päriselt ootasime D3.
pani muigama
Lugesin ka täna threadi algust ja sellised arvamusliidrid tekitasid väikse /facepalmi:
"Diablo III ei tule arvatavasti ligilähedaltki sama hea kui Diablo II. Blizzard North on ammu laiali läinud ja inimesed, kes Blizzardile kuulsust kogusid, lahkunud.
Öelda, et Hellgate:London tuleb kõnts, on üsna lühinägelik, arvestades, et selle asutasid Diablo II peamised autorid"
Täitsa huvitav kas inimesed ise ka oma vanu poste lugedes kohati pead vangutavad.
Siiski, kas keegi oskaks ära seletada, miks mängu development nii kaua aega võttis?
Minu meelest nad alustasid nö 'otsast peale' kaks korda Diablo 3'ga.
Still worth it imo.
Kaua tehtud kaunikene (see peab Blizzi kohta paika küll)
See ta on. Blizzardi mängud on küll viimseni lihvitud ja kohendatud. Võib küll olla sama mängu šanr, aga gameplay, story ja üldine feeling on alati parem.
Kahju, et pole esimest ja teist mänginud, selle video järgi olid kindlasti hea sisuga, samas vaevalt, et see kolmandat rikub. War3 oli ka esimene mille story läbi tegin (War2 mängisin mõned chapterid aga eriti storyle ei pühendudn tol ajal) ja on siiani parim RTS mis mänginud olen (story poolest siis).
Võtke aeg maha.
Sinul on SK lvl 1 run 20 minta
ennem oli siin fastest beta läbijooks 15 minta
usual beta läbimis aeg oli 40 minta
beta läbi tegemiseks läks ala 20 tundi, mina näiteks sinnani ei jõudnud. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
See oli küll väärt 22minutit .
Huvitav, kas kunagi ka täispikk film tuleb. Ilmselt polegi küsimus "kas" vaid küsimus on "millal?" _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Lugesin ka täna threadi algust ja sellised arvamusliidrid tekitasid väikse /facepalmi:
"Diablo III ei tule arvatavasti ligilähedaltki sama hea kui Diablo II. Blizzard North on ammu laiali läinud ja inimesed, kes Blizzardile kuulsust kogusid, lahkunud.
Öelda, et Hellgate:London tuleb kõnts, on üsna lühinägelik, arvestades, et selle asutasid Diablo II peamised autorid"
Täitsa huvitav kas inimesed ise ka oma vanu poste lugedes kohati pead vangutavad.
See oli minu poolt välja öeldud, kuigi arvamusliidriks ma end ei nimetaks. Olen siiani sama meelt ja pead ei vanguta. Hellgate meeldis mulle väga, D3 on vähemalt beta põhjal lahja ja D2 on endiselt kuningas.
Mis asi see guest pass on ja mis sellega teha annab?
See on spets võti, mis annab ligipääsu starter editionile. Mäng on tugevalt piiratud, s.h. viimane quest, mida teha saad on Skeleton King tapmine ja üle level 13 sa oma tegelast leveldada ei saa. Umbes 15. juunist on starter edition tasuta kättesaadav kõigile, ilma guest passita.
Kui beta ajal sai D3 tõmmatud, kas see töötab release datil? Või on vaja panna uuesti laadima?
kohe kindlasti uus. Beta klient ei tööta üldse ning installer mis enne 12ndat maid tõmmatud on ka vigadega. Paar lehekülge tagasi vms on ka siin threadis info selle kohta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.