Kui nüüd ühte suurt jaekaubandusketti uskuda, siis tundub, et Eestis on veel vähemalt üks koht, kust endale CE muretseda saab.
Vanadus vanadus...
CE'st meeldis mulle ainukesena see kolp Samas ega mingit praktilist väärtust sellel pole. Lihtsam oleks hiinast tellida mingi "dragon skull statue", saad vingema, ca 10x odavamalt ka
Aga jah, heietada on tore. Mäletan hästi veel neid ammuseid aegu, kus paljude mängude collectors editionid ajasid hamba verele. Warhammer online, age of conan, world of warcraft.. selle expansionid...
Väga hästi mäletan.. Mul polnud CE'ks raha ja siis lunisin isa, et kas tohin jalgratta maha müüa, mis mulle nädal tagasi oli suure mangumise peale ostetud (Neid täringuid, peab tunnistama, näen küll esimest korda )
Aga isiklikult tahan D3 CE'st kõige rohkem seda raamatut.
Võiks ikka parem olla. Hinnad sarnaselt ida-regioonile, kus me reaalselt ka oleme...
Sa võrdled Eesti rahvaarvu Venemaaga? Tule taevas appi.
HInna määrab ikka see, kui palju on võimalik mänge müüa ja reaalselt korraga sisse osta.
Vene firmad võivad südamerahus osta mänge koguses 100000 sisse ja neid müüa. Vene firmadele kehtivad ka teised hinnad. Lisaks on Venemaal paljude mängude puhul eraldi diilid, lokaliseeritud versioonid, mis on kohapeal trükitud, ilma manualideta, tavalises jewelcase karbis jne jne...
Aga arendame su mõtet edasi. Tahad ida-regiooni mängude hindu? gamepood.ee palun, osta venekeelne mäng. Tahad veel odavamalt? Osta otse venemaalt. Tahad vee odavamalt? KOli venemaale.
Tuletan agaratele foorumi kasutajatele meelde, et mängufoorum pole ei ärifoorum, kasutaja profiil või ostuabi foorum. Kui tahate teada, kust mängu osta, siis infot on teemas piisavalt, lisaks on hvs ka Ostuabi alamfoorum, kust võib alati küsida nõu, kust saab kõige odavamalt üht-teist osta.
Tuletan agaratele foorumi kasutajatele meelde, et mängufoorum pole ei ärifoorum, kasutaja profiil või ostuabi foorum. Kui tahate teada, kust mängu osta, siis infot on teemas piisavalt, lisaks on hvs ka Ostuabi alamfoorum, kust võib alati küsida nõu, kust saab kõige odavamalt üht-teist osta.
Mängust niipalju, et küsitlus paneb imestama. Miks nii vähe Wizardeid? Mage on alati OP ju? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Puhast wizardit on reeglina RPGs raskem mängida, kui muid klasse. Samas on ka potentsiaal olla parim. Warri (või üldse melee tüüpi) on alati kõige kergem mängida. Ma kah suht laisk inimene, vaatan meuke klass kõige vähem mikrot tahab ja seda mängingi. _________________ Avatar by Flacko
Mängust niipalju, et küsitlus paneb imestama. Miks nii vähe Wizardeid? Mage on alati OP ju?
Sorceressi mängisin 3 aastat ja alates D3 väljakuulutamise hetkest kuni tänaseni olin alati Wizardiga mängida plaaninud. Nägin siis seda küsitlust siin teemas ja klikkasin Demon Hunteri peale . Ja tulebki DH, ei tõmba see Wizard enam miskipärast.
sain Progamesist 2n tagasi hinnaga 47.99
Eile läksime sõbraga talle ostma ja enam sellsie hinanga ei saa vaid peab maksma 55 eur
Küsimusele Miks see nii on , tuli väga huvitav vastus müüja poolt "Eeltellimusi oli nii palju, et allahindlust enam ei paku"
WTF nagu, seriously????
See on nukker uudis. 48 vs zpsy 40 karbi eest poleks nii hull olnud, kuid 15€ rohkem maksta paberi eest...tempting... _________________ Winter is coming...
KUsjuures kui psi kontrollisin, siis tõesti talle zpsy praegune msn ei läinud. Arvatavasti ajasin mingi teise kasutajaga segamini ja copypastesin vale msni. Scami kahjuks ei olnud sellel korral
Mind eriti need küsitluse tulemused ei üllata. Diablo puhul alati warrior/barbar väga popid olnud. Lisaks pvps on barbariga uuel tegijal midagi lihtsma ära teha AI.. samas unustasin, diablo 3 ei tule alguses pvpga. Ei ürita trollida. Lihtsalt mulle tundub barbar pvps lihtsma klass, keda masterida.
LKits kirjutas:
Ei võrdle rahvaarvu... pole kunagi võrrelnudki!
Võrdlen lääne riikide keskmist palka meie keskmise palgaga - mängude hinnad on meil samad.
Ja Venemaalt ostmise kohapealt - seda ma teengi.
Lisakso nvõimalus panna püsti oma mängude maaletoomisega tegelev firma ja siis vaata, kas lääneriigid hakkavad sulle mingeid hinnaalandusi 1000se koguse pealt tegema, sest Eesti palk on väiksem kui UK palk
Mängust niipalju, et küsitlus paneb imestama. Miks nii vähe Wizardeid? Mage on alati OP ju?
Sorceressi mängisin 3 aastat ja alates D3 väljakuulutamise hetkest kuni tänaseni olin alati Wizardiga mängida plaaninud. Nägin siis seda küsitlust siin teemas ja klikkasin Demon Hunteri peale . Ja tulebki DH, ei tõmba see Wizard enam miskipärast.
Jay Wilson ütles, et kõik klassid peavadki tunduma OP-d. Mul tuleb Wizard suht kindel esimene alt mainile... kui mitte main ise. Hetkel kaldun siiski Monki poole.
ot:
Redikate kirjutas:
Keegi üldse kasutab MSN'i või?
Jah, leian seda kohati mugavamana kui Skype'i. Kuigi Skype'i kasutan ka. MSNis saab ka offline inimestele sõnumeid saata, Skypes aga saadetakse nad teele alles siis kui samaaegselt sees ollakse.
Teen ka barbariani, sest lihtsalt põkina ringi käia ja random stuffi nuiaga peksta on mõnus ju Ja samuti talub natuke lööke ka, mitte nagu mõni glasscannon, kes saab paari laksuga surma, olgugi et manööverdada suudavad rohkem.
Timberg, tead seda sina ja tean seda mina ... et eestis on mängudes vähemalt 25% õhku, kui mitte 30% ... seega, kohta kust soodust teha on piisavalt. Vabalt saaks UK hindadega konkureerida,aga eesti kaupmees ei oska ju 5% hinnakattega ennast majandada. Ratsa rikkaks on selle asja nimi ja siis kurdetakse ajalehes, kuidas kõik internetist ostavad ..
bait/tank wiz oleks op, pmst ei pea ju barbarian see olema kes kogu damage enda peale võtab. Samas kahtlen kas lategames see mind niiväga aitab kui teami kaasas pole....aga alati saab 2hte setti hoida, instaskillchange tankiks kui tiimiga lahingusse lähen... _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Natuke võib-bolla offtopic, aga diablo announceti siis ju öeldi et see mäng ilmub ka konsoolidele, otsisin aga ei leidnud mingit conformi sellele jne. Oskab keegi midagi tarka öelda konsoolide kohta?
Natuke võib-bolla offtopic, aga diablo announceti siis ju öeldi et see mäng ilmub ka konsoolidele, otsisin aga ei leidnud mingit conformi sellele jne. Oskab keegi midagi tarka öelda konsoolide kohta?
Väga mitmes intervjuus on konsooli teema üles kerkinud, otsi natuke.
Keegi siit reaalselt wizardi ka esimesena rollib? (küsitlus näitab, et keegi ikka on)
Nu ma kavatsen temaga alustada jah. Huvitavam kui niisama haamriga peksta.
Ja keegi rääkis kuskil mingist melee mage-ist _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Eile läksime sõbraga talle ostma ja enam sellsie hinanga ei saa vaid peab maksma 55 eur
Küsimusele Miks see nii on , tuli väga huvitav vastus müüja poolt "Eeltellimusi oli nii palju, et allahindlust enam ei paku"
WTF nagu, seriously????
Ma ei oska kommenteerida, miks konkreetne müüja sulle nii ütles, aga julgen oletada, et üks selgitus võib olla midagi sellist.
Ettevõtted ostavad tooteid erinevatest kohtadest ja erinevate hindadega.
On võimalik, et esimene partii või teisisõnu "eelmüügiks mõeldud" partii või partiid olid lihtsalt läbimüüdud.
Veel lihtsamalt:
Ettevõte ostis 2000 mängu hinnaga 25€ tükk, mis oli mõeldud eemüügiks.
Need mängud müüdi maha.
Ettevõte ostis 1000 mängu juurde, hinnaga 32€ tükk, aga neid ei saanud enam sama soodsalt müüa, sest ostuhind oli kallim.
Nõme olukord, aga olen ise tänulik selle eest, et Eesti suuruses riigis on videomängude müügiga lood nii nagu on. Saaks palju hullem olla. Lisaks on alati võimalik tellida varem, odavamalt või osta maksupetturitelt cdkey või tellida välismaalt Vaba maa nö.
Ütlen ette ära, et ei tööta seal ega tea midagi, aga nii palju kui uusisin, siis maaletooja limiteeris eeltellimusi kuna neid on lihtsalt nii palju tehtud juba. Hinnatõusu tegi ka Euronics. Ja kui tahate teada, siis poodide jaoks omahind Diablo III'l on midagi 37 euri sisse + km, ehk siis 44 euri ja sealt peaks kasum ka veel tulema, eeltellimusega siis paar eurot ainult. Zypzy kohta ei oska öelda, isegi temalt ostnud, samas läbi interneti ta ilmselt käibemaksu ei nõua? _________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/ BF3 nick : KrisRhazta
WTF nagu, seriously????
Ma ei oska kommenteerida, miks konkreetne müüja sulle nii ütles, aga julgen oletada, et üks selgitus võib olla midagi sellist.
Ettevõtted ostavad tooteid erinevatest kohtadest ja erinevate hindadega.
On võimalik, et esimene partii või teisisõnu "eelmüügiks mõeldud" partii või partiid olid lihtsalt läbimüüdud.
Veel lihtsamalt:
Ettevõte ostis 2000 mängu hinnaga 25€ tükk, mis oli mõeldud eemüügiks.
Need mängud müüdi maha.
Ettevõte ostis 1000 mängu juurde, hinnaga 32€ tükk, aga neid ei saanud enam sama soodsalt müüa, sest ostuhind oli kallim.
Nõme olukord, aga olen ise tänulik selle eest, et Eesti suuruses riigis on videomängude müügiga lood nii nagu on. Saaks palju hullem olla. Lisaks on alati võimalik tellida varem, odavamalt või osta maksupetturitelt cdkey või tellida välismaalt Vaba maa nö.
Ütlen ette ära, et ei tööta seal ega tea midagi, aga nii palju kui uusisin, siis maaletooja limiteeris eeltellimusi kuna neid on lihtsalt nii palju tehtud juba. Hinnatõusu tegi ka Euronics. Ja kui tahate teada, siis poodide jaoks omahind Diablo III'l on midagi 37 euri sisse + km, ehk siis 44 euri ja sealt peaks kasum ka veel tulema, eeltellimusega siis paar eurot ainult. Zypzy kohta ei oska öelda, isegi temalt ostnud, samas läbi interneti ta ilmselt käibemaksu ei nõua?
Ilmselt nüüd ostab ettevõte mänge game.co.uk-st ükshaaval lõpptarbijahinnaga, sest selle hinnaga saab nende käest koos transa ja maksudega.
2 võtit tellitud , jään vaid huviga ootama siis , kahjuks pole betat peland aga arvan sellegipoolest et tasub end täitsa ära et venna ja muude sõprade/tuttavatega pelada .
Arvan et vast hakkan HC-ga ringi mängima
NB: Siit spoilerist saadud infot arutagem palun ka spoilerites (vähemalt niikaua kuni mäng väljas ei ole!) _________________ http://nodejs.org/
viimati muutis Redikate 11.05.2012 12:02:04, muudetud 1 kord
Ise sain positiivse üllatuse kui nägin achieve listis päris palju "event" achieve... Imo cool, et selliseid asju ka tehtud on, lisab jälle natuke vürtsi.
_________________ http://nodejs.org/
Huvitav on see, et seal raamatus on Achievement: Prepared for Battle- Equip all inventory slots with items that have a minimum required level of 60 or higher
Kas võib siis level gapi suurenemist oodata? Mis oleks väga positiivne
Aga muidu achievemente on küll ikka meeletult annab omajagu replay valued juurde
kui palju wow-i 10 miljonist subscriberist terve aasta mängis/mängib?
Ilmselt rohkem kui enamuse teiste online mängude mängijad. Vähemalt on need reaalsed inimesed kes kuumaksu maksavad. Blizzard veel nii masendunud ei ole ja tasuta kuud ei anaa, et kvartali lõpus mängijate arvu suurena näidata. f2p mängude mängijate arvutamisest pole mõtet vist üldse rääkida. Pigem võiks anektoote rääkida kuidas f2p mängude tegijad aktiivsete mängijate hulka suuremana üritavad näidata.
viimati muutis SirAskAlot 11.05.2012 15:14:12, muudetud 1 kord
Läheks D3 teemaga edasi jah.
Kes viitsib, võiks mõne huvitava talent buildi teha oma esimesest charist.
Ma alustan.
Sacrifice-haunt-mass confusion WD build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#VeYjQR!Yad!ZbZZcZ
Kindlasti üks build, mille ära proovin. Hirmus verine, aga põnev lahendus IMO.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.