Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flavius
HV Guru
|
08.05.2012 13:41:14
|
|
|
Saad küll selle KKH'ga sisse.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
08.05.2012 13:41:52
|
|
|
Muli oli 2,5 kanti Oleks saanud tasuta sisse ka aga kuna TÜ's juba käisin aga tulin ära siis TTÜ'le se ei meeldinud ja tasuta kohale ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
08.05.2012 22:36:37
|
|
|
Kõige mõistlikum ma arvan, et oleks minul minna TPT-sse(Tallinna polütehnikum) ja peale seda IT Kolledž-i. Leian, et niimoodi saab IT alase põhja rohkem alla, kui saaks gümnaasiumis.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
08.05.2012 22:54:33
|
|
|
Natuke materdatud tõesti.. kas keegi oskab mõnda muud head kutsekooli soovitada hea IT-alase keskhariduse omandamiseks?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
08.05.2012 23:07:07
|
|
|
Mario jutt on sulatõsi. Iga lause.
Kuid kui tahta kunagi edasi minna kõrgkooli, kus sisseastumise tingimusteks on keskmine hinne (IT Kolledž) ning keskas ei veaks vajalikku tulemust välja siis kutsekas pole halb valik selles mõttes, et kui ise natukene liigutada ning õppida siis jääb midagi kõrvataha ning keskmine hinne on 5.0 lähedal.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
08.05.2012 23:22:06
|
|
|
Heh, siin võib mõnele jääda mulje, et kui kooli sisse on saadud, kukub paber ise kolme aasta pärast kätte. Mina soovitaks igaljuhul pigem mingit tugeva reaali kallakuga kooli, sest tavaliselt kukutakse just nende ainete pärast välja...
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flem
HV vaatleja

|
08.05.2012 23:59:42
|
|
|
Jep, enamasti tekitab IT Kolledžis just probleeme Matemaatiline Analüüs ja Füüsika, mõningal määral ka Matemaatiline statistika.
Aga TPT on kindlasti mõttekas, kui sealt läbi viitsid punnida ennast, saad Ülikooli tulles pmslt 70 EAP-d üle kanda umbes ja kohe teisele kursusele asuda.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
09.05.2012 00:00:13
|
|
|
HellWalKeR kirjutas: |
|
Oli.
Viimase aastaga on kool olulise arengu teinud. Arenenud on nii tehnika (laborid jne), kui ka on võetud hunnik uusi ja häid õppejõudusid. Ja juba viimased 2 või 3 aastat on IT erialal uus õppekava, mis paistab natuke loogilisem, kui vana.
Seega nõustun Raunts33'ga, et tulevastel itihuvilistel on kindlasti TPT hea valik, kui endal vähegi huvi on.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
09.05.2012 00:00:46
|
|
|
Kui tähti närida, siis IT kolledž ei ole ülikool.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 00:28:28
|
|
|
Q. kirjutas: |
HellWalKeR kirjutas: |
|
Oli.
Viimase aastaga on kool olulise arengu teinud. Arenenud on nii tehnika (laborid jne), kui ka on võetud hunnik uusi ja häid õppejõudusid. Ja juba viimased 2 või 3 aastat on IT erialal uus õppekava, mis paistab natuke loogilisem, kui vana.
Seega nõustun Raunts33'ga, et tulevastel itihuvilistel on kindlasti TPT hea valik, kui endal vähegi huvi on. |
TPT tõesti pole enam see mis ta oli näiteks 3 aastat tagasi. Selle aja jooksul on toimunud väga hüppeline areng - kapitaalremont, uued laborid, kõik vana tehnika minema visatud ja uued asemele ostetud, uued õppekavad, uuenev õppejõud ja väljaspool õpperuume pole kohta kuhu kaamerasilm ei näeks
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
09.05.2012 00:34:14
|
|
|
Q., veel aasta tagasi oli see täielik loomaaed. Mario jutt haakus 100% minu kogemustega. Paraku mul nii hästi, kui temal, ei läinud. Kuid vigadest õpitakse ja seega teistele TPT kaalujatele soovitaks seda kooli vaid siis, kui tahad rohelisena sinna minna ja vähemalt sama rohelisena sealt väljuda ja jumala eest ära näita nutti liiga palju välja, või hakkab juhtkond sulle käru keerama ja sind välja sööma... isegi kui kõigi õpetajatega paremini läbi saad, kui keegi teine. (omal nahal tuntud, ärge proovige...) Neile meeldib arutu loll hall mass ja kui miskit teistmoodi järsku on, on see halb ja tuleb elimineerida, et jumala eest soe tagumikualune ei väriseks ja tööd seal püramiidi otsas ei peaks tegema.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 00:56:51
|
|
|
jnt kirjutas: |
Q., veel aasta tagasi oli see täielik loomaaed. Mario jutt haakus 100% minu kogemustega. Paraku mul nii hästi, kui temal, ei läinud. Kuid vigadest õpitakse ja seega teistele TPT kaalujatele soovitaks seda kooli vaid siis, kui tahad rohelisena sinna minna ja vähemalt sama rohelisena sealt väljuda ja jumala eest ära näita nutti liiga palju välja, või hakkab juhtkond sulle käru keerama ja sind välja sööma... isegi kui kõigi õpetajatega paremini läbi saad, kui keegi teine. (omal nahal tuntud, ärge proovige...) Neile meeldib arutu loll hall mass ja kui miskit teistmoodi järsku on, on see halb ja tuleb elimineerida, et jumala eest soe tagumikualune ei väriseks ja tööd seal püramiidi otsas ei peaks tegema. |
see küll nüüd tõele ei vasta, vähemalt telekommunikatsiooni õppides pole sellist asja kohanud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
09.05.2012 01:04:34
|
|
|
Mul on ka TPTst enamasti negatiivsed mälestused. Sai seal kunagi aastake veedetud. Pikemalt praegu kirjutada ei viitsi. Vabatahtlikult ma ennast õpilaste nimekirjast kustutada ei saanud. Avalduse peale naerdi ja härra Kukk arvas, et ma peaksin mingid joonestustunni paljundatud näidised talle tagasi viima. Neid mul muidugi alles ei olnud, uute printimise/paljundamise rahalise kompenseerimisega nad ka nõus ei olnud, sest asi pidavat "põhimõttes" olema. Igatahes oodati ära sügiseni, kui pearahasüsteemi alusel riigipoolne raha kätte saadi. Nimekirjast kustutati mind alles septembri lõpus, kui uus õppeaasta oli täies hoos (ja mina rõõmsalt juba teises koolis). Õnneks ei saanud see tavagümnaasimusse astumisel takistuseks.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
09.05.2012 07:09:40
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
jnt kirjutas: |
Q., veel aasta tagasi oli see täielik loomaaed. Mario jutt haakus 100% minu kogemustega. Paraku mul nii hästi, kui temal, ei läinud. Kuid vigadest õpitakse ja seega teistele TPT kaalujatele soovitaks seda kooli vaid siis, kui tahad rohelisena sinna minna ja vähemalt sama rohelisena sealt väljuda ja jumala eest ära näita nutti liiga palju välja, või hakkab juhtkond sulle käru keerama ja sind välja sööma... isegi kui kõigi õpetajatega paremini läbi saad, kui keegi teine. (omal nahal tuntud, ärge proovige...) Neile meeldib arutu loll hall mass ja kui miskit teistmoodi järsku on, on see halb ja tuleb elimineerida, et jumala eest soe tagumikualune ei väriseks ja tööd seal püramiidi otsas ei peaks tegema. |
see küll nüüd tõele ei vasta, vähemalt telekommunikatsiooni õppides pole sellist asja kohanud. |
Mina pole ka sellist asja kohanud. Enda rühmastki üks sell käib ja möllab koguaeg igal pool ja teda paistab juhtkond ainult kiitmast. Või kuidas see "liiga palju nuti" näitamine välja peaks nägema?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.05.2012 08:27:34
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Kui tähti närida, siis IT kolledž ei ole ülikool. |
Kui veel tähte närida, siis TTÜ pole ka ülikool.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
09.05.2012 09:24:46
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Kui veel tähte närida, siis TTÜ pole ka ülikool.  |
Mis asi siis TTÜ sinu arvates on?
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
webromps
HV kasutaja
|
09.05.2012 09:39:37
|
|
|
ilmselt ta mõtles tehnikaülikooli. Kuigi ka tehnikaülikool on ülikool.
Kuna reaalselt jaguneb kõrgharidus 2-ks. Ülikoolideks ja rakenduskõrgkoolideks.
"Ülikool
Ülikoolis toimub õpe kolmel kõrgharidustaseme astmel: bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppes. Õppida saab täis- või osakoormusega või eksternina. Eestis eksisteerib kahte liiki kõrgkoole: avalik-õiguslikud ülikoolid ja eraülikoolid.
Rakenduskõrgkool
Rakenduskõrgharidusõpe on kõrghariduse esimese astme õpe, mille jooksul omandab üliõpilane kindlal kutsealal töötamiseks või magistriõppes edasiõppimiseks vajalikud pädevused. Rakenduskõrgharidust on võimalik omandada rakenduskõrgkoolides, keskkooli baasil tegutsevates kutseõppeasutustes ja ülikoolide kolledžites."
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.05.2012 10:33:51
|
|
|
Getomees kirjutas: |
Mis asi siis TTÜ sinu arvates on?  |
Tehniline kõrgkool. Klassikalises ülikoolis peab olema filosoofia, õigus, usu ja arstiteaduskond. TTÜs pole neist ühtegi. Aga nagu ma ütlesin on tegu tähenärimisega.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.05.2012 10:34:15
|
|
|
Klassikalises ülikoolis peab olema filosoofia, õigus, usu ja arstiteaduskond. |
Millise definitsiooni järgi?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 10:36:48
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Klassikalises ülikoolis peab olema filosoofia, õigus, usu ja arstiteaduskond. |
Millise definitsiooni järgi? |
Eks ikka klassikaliste ülikoolide endi poolt defineeritu järgi
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
09.05.2012 11:40:07
|
|
|
Getomees kirjutas: |
Mis asi siis TTÜ sinu arvates on?  |
Tehniline kõrgkool. Klassikalises ülikoolis peab olema filosoofia, õigus, usu ja arstiteaduskond. TTÜs pole neist ühtegi. Aga nagu ma ütlesin on tegu tähenärimisega.  |
Elame siiski 21. sajandil, mitte keskajas. Eestis on kuus ülikooli ja TTÜ on üks neist.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raunts33
HV kasutaja
|
09.05.2012 21:35:37
|
|
|
Aga siis on ka TPT korralikku õppe saamiseks hea, kui hiljem plaanis ITK?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
09.05.2012 21:43:19
|
|
|
Mina olen küll seda meelt. Saab nii ühte kui teist näppida ja hiljem ITK's juba palju lihtsam asjaga edasi minna.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
09.05.2012 21:48:46
|
|
|
Raunts33 kirjutas: |
Aga siis on ka TPT korralikku õppe saamiseks hea, kui hiljem plaanis ITK? |
Ausaltöeldes pole vahet mida õpid tegelikult. Kui tahe on suur siis saab igal juhul hakkama.
Ma ise läksin elektriku haridusega ITKsse ja leian, et erialaõppe koha pealt võiks esimene aasta palju kõvem olla.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|