Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wey
HV vaatleja

sõnum 07.05.2012 19:03:21 vasta tsitaadiga

zpsy, saad ehk mulle ps saata? palju võti maksab ja millal kätte saab. oleksin huvitatud kahest d3 võtmest, ise ei saa psi saata kuna liiga värske HV kasutaja
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sten260
HV kasutaja

sõnum 07.05.2012 19:09:14 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
Kas keegi seletaks MIKS on need asjad vajalikud? Miks ma pean bossi tapma 4 minutiga, miks peab mul olema raskem kui ma seda kauem tapan. Ma ei saa absoluutselt aru sellise asja vajalikkusest. HC tegelasega oleks ikka väga idiootne surra mingi mõttetu jura pärast, kuna sa ei suutnud bossi tappa ettenähtud ajaga.
painkillah kirjutas:
igati normaalne see enrage taimer. pole vaja igal mudakoonul siis soolos oma nina bossi peale pista, kui hakkama ei saa.

Seega peaksin enne bossi farmima hakkama? Krt see pole mingi MMO.

Loodan, et normali saab vähemalt ilma sellise jurata läbi teha.

Et raskem oleks? See on inferno ,kui seda lihtsamaks teha ,kaotaks see ju oma mõtte.
Tegelikult piisab ainult normali läbi tegemisest, sealt saad kõik story ja asjad kätte, lihtsal raskusastmel. Ülejäänud raskused on neile, kes viitsivad edasi mobe taguda:)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.05.2012 19:11:10 vasta tsitaadiga

noh idee poolest võiks ju kõik vastased oneshottima panna kui sa korra mööda lööd näiteks. oleks ka raskem. omaette küsimus, kas ka lõbus.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.05.2012 19:37:25 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
noh idee poolest võiks ju kõik vastased oneshottima panna kui sa korra mööda lööd näiteks. oleks ka raskem. omaette küsimus, kas ka lõbus.

Minu arust pole see ka lõbus, kui sulle on kill garanteeritud selle tõttu, et leidsid mingi aeglase viisi, kuidas sina ei sure ja boss võtab endiselt dämmi. Kui sul on nö enrage timer, siis peab vähe mõtlema ka, et kuidas paremini saab + adrenaliin tõuseb samuti teades, et sul on boss 5% peal ning kohe-kohe võid räigelt tappa saada.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.05.2012 19:37:56 vasta tsitaadiga

Nii, 4man coop on vist kõige kiirem viis lvl upiks ja uue geari saamiseks, samas kui kuskil lampi poola madrustega seda teha jääb asi suht tihti stoppama. Ideaalne lahendus coopi meestele oleks lehekülg kus saab enda kohta infot sisestada(mis lvl mis quest millal pelab jne, mõni tähtsam asi mõni vähetähtsam), ehk siis ka väikene edetabel eesti mängijate kohta. Siinkohal peaks ära mainima et otsin siis 3 inimest kes 15ndal suht reliisi avatundidel paugutama hakata(näiteks üks saab varem mängu sisselogitud teeb teistele start geari ära jne... icon_razz.gif). Siinkohal ka küsimus, pole ise sellist teemat näinud, aga kas võimalik saada infernoni ilma et single playerit avad(ehk siis coopis koguaeg).

Inferno kohta see mis seal videos mainis et def spelle aoe spell ja single target spelle, rohkem mõtles seda et näiteks, inferno skeleton king fight - barb tauntib, kui dam reduction ja taunt läbi saab, et siis oleks millega keegi teine, näiteks monk kasutab sanci(op skill cd reductioniks), või wiz slowmod kui skeletone liiga palju spawnib... ilmselgelt on vaja tiimitööd ja omavahelist suhtlemist, sest niisama vist isegi über defiga ei tanki seda skeleton kingi ära.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.05.2012 19:39:32 vasta tsitaadiga

vasques, miks ei peaks võimalik olema? eelmistes diablotes on olnud ja d3 beetast on selge, et singleplayerit mängus ei ole olemaski. isegi kui "singleplayerit" mängid, siis sõbrad võivad su mängu ikka sisse vajuda.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 07.05.2012 19:40:42 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
Kas keegi seletaks MIKS on need asjad vajalikud? Miks ma pean bossi tapma 4 minutiga, miks peab mul olema raskem kui ma seda kauem tapan. Ma ei saa absoluutselt aru sellise asja vajalikkusest. HC tegelasega oleks ikka väga idiootne surra mingi mõttetu jura pärast, kuna sa ei suutnud bossi tappa ettenähtud ajaga.
painkillah kirjutas:
igati normaalne see enrage taimer. pole vaja igal mudakoonul siis soolos oma nina bossi peale pista, kui hakkama ei saa.

Seega peaksin enne bossi farmima hakkama? Krt see pole mingi MMO.

Loodan, et normali saab vähemalt ilma sellise jurata läbi teha.

Enrage timerid peaksid ainult inferno tasemel olema.
Ilmselt on enrage mehaanika kõige lihtsam viis võitluse raskuse kontrollimiseks. Põhimõtteliselt on tegijatel vaja ainult 1 numbrit muuta , et võitlust kergemaks või raskemaks teha. Lisaks sellele välistab enrage timer igasugused kummalised taktikad - nagu kiten inferno diablot 12h ja tapan ta ära. Arvestades Blizzardi suhtumist ja prestiizi mida annaks maailma esimene inferno läbi tegemine ei taha tegijad kindlasti , et seda tehakse mingit odavat taktikat kasutades. (ilmselt tuleb 1 tapmine siiski cheatimise piiripeal taktikaga.)

Kui sa juhtusid diablofans viimaseid poste lugema või siis selle quotet siin samas foorumis , siis oli seal grindimise kohta hea vastus.
Ilmselt pole sa Diablo fänn.
Kui sa oleksid , siis oleks sa mängu ajalooga kursis ja kõrgema taseme grindimine ei valmistaks sulle mingit üllatust. Ise ütleks , et diablo 1-2 lõppmäng oli puhtalt grindimisele üles ehitatud.

Enrage timerist veel veits. Blizzadi filosoofia on alati olnud - pikem enrage tähendab raskemat võitlust.
Üldjuhul on võitlus tasakaalustatud maksimumi lähedast DPS-i silmas pidades. 15 minutit enrage tähendab seda, et sa pead kogu 15 minutit oma max dps-i tegema. Seejuures pead sa vigu vältima. Kõige karmimad võitlused ongi need kus ka kõige väiksem viga rikub kõik ära.
Seega , mina võtaks pigem 5 minutilise enrage timeri.

Praeguse info kohaselt võiks ütelda. Tegijad tahavad et inferno oleks väga raske. Hardcore mängijad tahavad , et inferno oleks väga raske.
Jääb vaid loota, et inferno ongi väga raske.Samuti loodan,et Blizzard ei hakka selle raskust nerfima. Nagu tal WoW-is kombeks on.

Tavalistel mängijatel pole lõpu raskuse kohalt mõtet viriseda. Teie jaoks on tehtud mängu algus tasemed.
tagasi üles
alkh
HV vaatleja

sõnum 07.05.2012 19:43:51 vasta tsitaadiga

Kas kusagilt eestist on üldse veel võimalik CE osta? Kui kellelgi infot selle kohta on, siis võib PMda või niisama öelda siin! Lisaks kui keegi gamestarsist CE tellis ja ümber mõtles, et ei taha siis võib ka teada anda : DD
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 07.05.2012 19:54:03 vasta tsitaadiga

Olen siinkohal SirAskAlot'iga nõus. Inferno polegi casual playerile mõeldud, inferno peabki olema väga raske ja challenging. Otse hellist infernosse minnes suure tõenäosusega ei jõua sa väga kaugele (loe: hea üldse kui sa linna esimesed questid tehtud saad)
tagasi üles
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 07.05.2012 19:58:07 vasta tsitaadiga

alkh, minu teada isegi tavalist eriti kuskil karbiga tellida enam ei saa, kui ainult natuke peale reliisi. keydega lihtsam, ei ole mingit posti jama icon_smile.gif ja noh, kui väga karpi tahaks siis võib pärast karbi versiooni osta ja sealt key maha müüa icon_smile.gif
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 07.05.2012 20:09:11 vasta tsitaadiga

Ma toetan ka seda arvamust, et inferno peaks nii raske olema, et 90% mängijatest seda iial ei lõpeta icon_biggrin.gif Siis on alati tunne, et midagi on veel teha mängus. Ning inferno ei peagi fun olema ,see peab olema selline, et sa vihkad seda mängu pärast icon_lol.gif See on nagunii luksus ju , sul on võimalus 3 korda erineval raskustasemel ennem mäng läbi mängida ning kõik nurga tagused läbi tuhnida. Ma arvan, et ma ei viitsi selle Infernoga üldse jebida, sest arvatavasti ma failiks seal nii et maa on must. Põhiline on story ning üleüldine gameplay minu jaoks ,ei sihi top 1000, kuna ei näe lihtsalt mõtet icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 07.05.2012 20:14:11 vasta tsitaadiga

Tellisin ka ühe võtme zpsy käest ja ootan nüüd rahulikult mängu icon_smile.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 141
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 07.05.2012 20:23:11 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Enrage timerist veel veits. Blizzadi filosoofia on alati olnud - pikem enrage tähendab raskemat võitlust.
Üldjuhul on võitlus tasakaalustatud maksimumi lähedast DPS-i silmas pidades. 15 minutit enrage tähendab seda, et sa pead kogu 15 minutit oma max dps-i tegema. Seejuures pead sa vigu vältima. Kõige karmimad võitlused ongi need kus ka kõige väiksem viga rikub kõik ära.
Seega , mina võtaks pigem 5 minutilise enrage timeri.

5 minutit enrage timer on ikka üpris tigedaksajav, eriti kui 25kesi bossi maha lüües jääb DPS järgi täpselt 1 sekund puudu icon_smile.gif

makaak
HV kasutaja

sõnum 07.05.2012 20:23:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Early Install
We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.

Meie aja järgi siis 18.01 saab installida.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.05.2012 20:28:13 vasta tsitaadiga

makaak kirjutas:
tsitaat:

Early Install
We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.

Meie aja järgi siis 18.01 saab installida.

No tere talv, enamus mehi magab sellel ajal.... if u know what i mean....

Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 07.05.2012 20:31:51 vasta tsitaadiga

Keegi ka uurind on mis kellast alates gamestaris kohapeal mängu võimalik kätte saada on?
00.00 või on ka enne lootust
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 07.05.2012 20:36:26 vasta tsitaadiga

Mõte teha eestlaste D3 ventrilo või teamspeak sarnane asi. Seal oleks hea kokku saada ja koos lõbusam lobada/mängida.
Keegi teab ehk kõige odavamat või hoopis tasuta varianti?

Mingi 25 slotine oleks ilmselt paras. icon_smile.gif
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 07.05.2012 20:40:07 vasta tsitaadiga

Palju siin IRCi kasutajaid on muidu? D3'mele võiks mingi eesti kanal olla küll, või on juba?
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.05.2012 20:41:26 vasta tsitaadiga

mis see üks key maksab ka. Kas ilma keyta ei saa midagi teha?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 07.05.2012 20:59:03 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:

Firefly kirjutas:

40,5 eurot
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 141
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.05.2012 21:03:13 vasta tsitaadiga

Firefly kirjutas:
pois11 kirjutas:

Firefly kirjutas:

40,5 eurot

tahtsin sama vastata aga tuli hoopis tühi post koos kirjaga et mul on piirang sellesse teemasse postitada :/

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 07.05.2012 21:31:58 vasta tsitaadiga

Kristoferr, Redikate, Ventrilo oleks hea mõte, aga IRC nagu väga ei kutsu. Olen korduvalt "hakanud" kasutama IRCi, aga no ei tõmba ikka kuidagi.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 07.05.2012 21:35:04 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:

Ilmselt pole sa Diablo fänn.
Kui sa oleksid , siis oleks sa mängu ajalooga kursis ja kõrgema taseme grindimine ei valmistaks sulle mingit üllatust. Ise ütleks , et diablo 1-2 lõppmäng oli puhtalt grindimisele üles ehitatud.

Ise ma pean ennast küll Diablo fänniks - see, et ma D2 ajal piirdusin normal raskusastmega tuli ilmselgelt sellest, et ma olin noor, mul polnud internetti ja ei olnud ka võimalust LANi teha sõpradega - asi muutus igavaks. D2's tegin kõikide tegelastega normali läbi (üks neist HC) ning D1 mängisin peale D2 läbi - ühe korra normaliga, et teada saada, mis seal toimus.

See, et infernos mingid "enrage timerid" on mind ei häiri... tahaks proovida, aga see pole mu eesmärk. Niipalju kui ma aru saan on ka need timerid WoWist tulnud. WoW rikkus WC minu jaoks täielikult ära - pole suutnud WoWi mängida kuna mul on seletamatu viha selle vastu icon_neutral.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.05.2012 21:35:38 vasta tsitaadiga

aga kuidas oleks eesti kommuuni leheküljega, koht kus saab pidevat infot, edetabelid, kerged õpetused, nõrgemate aitamised jne.... teeks ise aga puudub igasugune kogemus icon_sad.gif
alkh
HV vaatleja

sõnum 07.05.2012 21:42:17 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
aga kuidas oleks eesti kommuuni leheküljega, koht kus saab pidevat infot, edetabelid, kerged õpetused, nõrgemate aitamised jne.... teeks ise aga puudub igasugune kogemus icon_sad.gif

www.diablo.ee Sama inimene tegi, kes ka starcraft 2 communityga tegeleb.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.