praegune kellaaeg 19.06.2025 22:01:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
07.05.2012 14:15:05
nokia c1-01 |
|
|
viskan tulle järgmise nokija.... http://www.gsmarena.com/nokia_c1_01-3365.php Kui pikka reviewde listi lugeda,siis jääb mulje kui vaese mehe nutitelefonist,st siis masin mis saab võrgus hakkama kenasti peamiste toimingutega:msn(ebuddy,)pangatoimingud,ajalehed,hv foorum,saab asjaga teostada google otsinguid kenasti jne.Konkreetselt sel mudelil mis mul näpuvahel on sees 1gb mälukas.Ootaks nüüd kasutajate arvamusi,kes seda näppind-käppind ligemalt.Kas tasub sel firmi upida?hetkel tal peal 03.35. >Üldiselt tulistage....
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.05.2012 15:07:19
|
|
|
2 aastat vana mudel, millel masendava kvaliteediga lukuauguna tunduv ekraan ja GPRS. See on pigem vaese mehe telefon, mitte vaese mehe nutitelefon. Meil on töö juures neid paarile vanurile ostetud. Helistada saab, maksab vähe ja aku peab normaalselt. Good enough. Kes iganes selle aparaadi endale netiskäimiseks plaanib soetada, seda võib masohhistiks lahterdada
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.05.2012 15:22:13
|
|
|
Tõesti kõva nutitelefon
tsitaat: |
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
16 MB RAM
|
Kujutan ette milline piin sellise ühendusega ajalehti lugeda on, reklaame täis postimees
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
07.05.2012 16:36:23
|
|
|
muide,käidud ka vanemate aparaatidega netis ja täitsa edukalt loeb isegi õhtulehte.Ja ülla-ülla ma seda teinud nokia 6230i´ga väga edukalt...ja nagunii ei hakka iialgi mitte ükski telefon oma võimekusega arvutile nn pähe tegema,kes nüüd seda arvavad...telefon jääb telefoniks,maksku või 600€ seekord naeran mina paremini:) Aga ootan endiselt kasutanud isikute asjalikke arvamusi,kes ei oota telefonist näiteks pentium d võimekust:) ahjaa,ja ma ei leia et kuidagi tänapäevane nn nutimölafon suudab msni/ebuddyga paremini hakkama saada:)ja nagu ma olen tähelepannud ongi siin enamikel lugemisega raskusi...ma räägin tähtsamatest asjadest,teinemees tuleb rääkima postimehe lugemisest :lol:betamax ja üldiselt ei eelista ma lugeda ajalehti ka aeglaste kokkujooksvate nutikate pisikestelt ekranidelt,kui siis tõesti mingi pommuudise loen teblaga.Muidu ikka eelistan suuremt,17´´ ekraaniga arvutit:)
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.05.2012 17:46:12
|
|
|
hallhunt, Naljamies.
Esiteks on vanemate arvutite võimsusega telefone küll juba, Galaxy SIII näiteks, 4 tuuma, 1 giga RAM'i.
Miks ei suuda "nutimölafoon" paremini hakkama saada ebuddyga näiteks, qwerty'ga trükkimine ikka "numeric key"'dest üle.
tsitaat: |
ma räägin tähtsamatest asjadest,teinemees tuleb rääkima postimehe lugemisest |
Ise rääkisid uudiste lugemisest
"aeglased kokkujooksvad nutikad pisikeste ekraanidega", minul üks odavamatest nutitelefonidest, ehk LG p500, 1.4" suurem ekraan kui sinu "nutitelefonil", 496 MB RAM'i rohkem, lisaks eraldiseisev GPU.
"Pommuudist" ei loe sa telefoniga kuna sinu telefon ei suuda sa seda teha.
17" ekraan ei ole just suur.
(Iga lause lõpus smaili ei ole eriti meeldiv lugeda)
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|