praegune kellaaeg 19.06.2025 08:33:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Bssldr
HV kasutaja
|
07.05.2012 00:23:50
Ruuter - LAN turvaliseks? |
|
|
Ruuteriks on Thomson TG585 v7. Ma ei taha mingeid konkreetseid commande, eks neid otsin ise. Aga tahaks teada, kuidas üldiselt järgnevat korraldada ja kas TG585 ka seda toetaks.
Turvalisuse mõttes tahaks LAN'i seadistada järgnevatel põhimõtetel (seadmete all mõtlen ruuteriga ühendatud seadmeid, ruuterit ise nende alla ei loe):
1. Ruuter peaks olema ettevaatlik kõigi ühendatud seadmete usaldamisel.
2. Kõik seadmed peaksid olema ettevaatlikud ruuteri usaldamisel.
3. Ükski seade ei tohiks usaldada teisi seadmeid.
4. Ruuter peaks arvestama, et ükski ühendatud seadmetest ei taha teisi ühendatud seadmeid usaldada.
Eelkõige tahaks luua LAN'i, kus iga seade on isoleeritud - seega ei tohiks seade1 saada mingit infot seade2 kohta ega ka sellega suhelda (ja vastupidi).
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kpihus
Kreisi kasutaja

|
07.05.2012 00:42:22
|
|
|
See thomson peaks minu andmetel toetama VLAN'e, pistad kõik masinad eraldi VLAN'i ja peakski isoleeritud olema.
Mida sa selle ettevaatlikuse ja usalduse all mõtled, sellest päris hästi ei saa aru. Teadupärast masinad on ilma emotsioonideta, seega kui sina ütled, et ühendatagu, siis ühendatakse ja vastupidi.
Loomulikult võid ma muidugi oma masinad lanni ühendumiseks autentida, kas Thom selleks võimaline on, seda ei tea.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
07.05.2012 06:28:05
|
|
|
Thompson toetab mac registrit, millega saab lubada seadmeid.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|