Optimeerige mängu, et saaks ka normaalse graafikaga ilma jõnksudeta mängida. Ma ei saa aru, kuidas ma sama videokaardiga, aga eelmise emaplaadi, aeglasema RAMi ning protsessoriga sain mängida. Krt ei tule enam meelde, mis seadeid ja patchi kasutasin.
Mis möllad,, seda minagi arvasin, aga võin ka täiesti valesti mäletada. Mäletan, et sai ka proovitud erinevaid graafikaseadeid, et jõnksutamisest lahti saada ning sain tulemuse, kus pilt oli hea, isegi minimaalsed varjud sai sisse lülitada ning jõnksutamist polnud. Vahest harva muutus mäng uimaseks, kui taustal mingi programm käivitus vms, aga muidu oli priima. Siis oli piduriks protsessori kiirus (AMD athlon x2 7750).
Võibolla tõesti kasutasin väga lower seadeid, et korralikult mängida sain.
Läks mõningad rastaman postitused ja sellega seosnev prügikasti.
rastaman, iga klikitav pilt mida postitasid, viitas miskisele xxx-webcam show'le, mis on taunitav.
Kasuta mõnda muud hostingut. _________________
Läks kogemata ka minu oma ja seega küsin uuesti - kas on kuidagi võimalik lukustada kaamera auto taha ning jalamehe selja taha? Et kui ristmikul keeran, siis kaamera liiguks koheselt samas suunas, nagu auto keerab? Praegusel juhul keerates paremale liigub kaamera auto taha väikese viivitusega.
Läks mõningad rastaman postitused ja sellega seosnev prügikasti.
rastaman, iga klikitav pilt mida postitasid, viitas miskisele xxx-webcam show'le, mis on taunitav.
Kasuta mõnda muud hostingut.
tohoh, mul küll mingit siukest jama ette ei tulnud. eks enam siis seda imagebam ei kasuta. asi vb selles et mul on adblocker, peaksite äkki ise ka seda kasutama ??
eks panen siis uuesti need pildid. võrdlus H1Vltg3 versiooniga
x6 1090t lausa kuus tuuma ju ja ikka läägab kuigi fps ei lähe alla 35-gi + mul reso ka madal 1440x900 vaid , aga lugedes seda teemat siis paljudel läägimisega jama.
x6 1090t lausa kuus tuuma ju ja ikka läägab kuigi fps ei lähe alla 35-gi + mul reso ka madal 1440x900 vaid , aga lugedes seda teemat siis paljudel läägimisega jama.
GTA 4 jooksebki vanemate prosedege paremini. Ülimalt pask optimiseerimine.
mis jura sa ajad... jookseb vanemate prosedega paremini?
Q6600 ei jooksnud üldse hästi... panin i5 peal käima ja asi lendas _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Reso alandasin 1024 peale, varjud keerasin kinni, kõik muu on high peal ning distants on ka 45 peal. Kuigi iga poole sekundi või sekundi tagant teeb kerge jõnksu, kui kurvides keerata, siis peab sellega leppima. Otse sõites on pilt sujuv. Hetkel maadlen siin ikka sellega, et kaamera lukustuks sõidukite taha, mitte ei liiguks viivitusega.
Reso alandasin 1024 peale, varjud keerasin kinni, kõik muu on high peal ning distants on ka 45 peal. Kuigi iga poole sekundi või sekundi tagant teeb kerge jõnksu, kui kurvides keerata, siis peab sellega leppima. Otse sõites on pilt sujuv. Hetkel maadlen siin ikka sellega, et kaamera lukustuks sõidukite taha, mitte ei liiguks viivitusega.
Kuidas te mängu ajal seda fpsi näete?
lülita event log service välja, siis peaks see keeramise ajal läg ära kaduma
Ma sain autode neljandat vaadet muuta ning kaamera lukustada auto taha, aga see krt vibreerib üles-alla kohutaval kombel. Võiks arvata, et GTA IV tänavad on täis "auke", et auto pidevalt loksub.
Edit: Handling editorist ei saanud essurgi aru, AGA ... sain väikese läbimurde kaamera fixi osas.
Kaks viga on, esiteks see ei salvesta paikapandud seadeid ning iga kord uuesti seadistamine on üsnagi tülikas; teiseks, kuid mitte nii suur mure on, et käsitsi ei saa kaamerat liigutada. Kui oleks vaja näiteks künka või külje peale vaadata ...
Seega peab veel uurima ...
Edit2: Enda jaoks meelespidamiseks nimekiri modidest:
Need on patch 1.0.7 jaoks ja testitud mängul ilma multiplayerita. Samuti on see nimekiri minu enda jaoks juhuks, kui hiljem ära unustan midagi või kõvaketas lõplikult otsad annab ...
Edit3: Jätsin kaamerafixi, mängus seadsin gaasiks W asemel numpad 8, piduriks S asemel numpad 9 ning Xpadderis seostasin ainult parempoolse kangi nende klahvidega. Kaamera fix tuleb välja lülitada ainult siis, kui on vaja sõidu ajal sihtida ja tulistada. Kaamera fixil on paar viga küljes, aga tuleb nendega leppida.
seda olen jah proovinud,kuid ei saa tuhkagi aru mis seal muutma peab...midagi tegin ja läks 10 korda hullemaks.Et kas mõnda teist patchi pole selle jaoks veel.
Kui sa paned mängu uusi autosid siis sa pead ka handling line ära muutma, mis on tavaliselt tõmmatud autol readme-s. Seda saad teha gta4>common>data>handling.dat
Kummaline küll, kuidas sageli arvatakse, et pira mäng tähendab valesti toimivat ning vigast mängu, pira Windows tähendab suuri probleeme Windowsiga jne. Siiamaani küll ühtegi juhust ei tea, et oleks süüdi olnud pira versioon (v.a tarkvara käivitumine, mis tead-küll-mille-pärast ei tiku vahest toimima).
Kummaline küll, kuidas sageli arvatakse, et pira mäng tähendab valesti toimivat ning vigast mängu, pira Windows tähendab suuri probleeme Windowsiga jne. Siiamaani küll ühtegi juhust ei tea, et oleks süüdi olnud pira versioon (v.a tarkvara käivitumine, mis tead-küll-mille-pärast ei tiku vahest toimima).
gta 4 müüki tuli, siis justnimelt piraversiooniga lülitus drunkmode sisse ja normaalselt sõita ei saanud _________________ ☠
libe, ise ka usud, mis ütlesid? Kui gta 4 välja tuli, siis ma tunnistan, et tõmbasingi netist, sest tahtsin näha, kas arvuti jooksutab ära.. enne ei hakkand originaali ostma.. ei olnd mingit drunk mode seal, kõik toimis kenasti, aga kuna tahtsin ka multiplayerit, siis sai ära ostetud ikka.
est4ever, jah oli küll drunkmode. Võibolla mitte kõigil reliisidel. Loe kasvõi siitsamast teemast seda perioodi kui mäng välja tuli. _________________ There is no place like 127.0.0.1
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.