praegune kellaaeg 22.06.2025 10:29:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lamp
HV Guru

|
13.06.2003 18:43:09
|
|
|
siis ilmselt on seal peal see siliconimage sil3112.
pead tegema sellise asja:
1. kui sul pole emaplaadiga kaasas flopit, millel need sil3112 draiverid peal, pead endale tegema yhe sellise. emaplaadi cd peal on arvatavasti draiverid olemas, samuti abiti lehel.
2. buudid xp cd'ga masina yles, vint siis juba sata kyljes
3. kui install palub vajutada F6, siis vajutad. ja valid flopilt draiveri
4. kui install leiab eelmise XP kettalt, siis valid "repair"
pärast seda installib ta xp sinna ilusti peale ja pärast on jälle töötav xp, aint et muidugi aeglasem
ja ettearvamatum aga selline juba see kettakontrollerivahetuse ja repairi koosmõju on.
Rain kirjutas: |
Emaplaat on nf7s. |
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
08.01.2004 15:56:42
|
|
|
Mul on Maxtor 80SATA ketas, XP ei leia seda ketast üles,nagu aru saan on vaja vajutada F6 ja anda talle diskett Silicon Image driveritega, mul arvutil aga ei ole flopidraivi, kas kuidagi muudmoodi ei saa talle neid drivereid anda? Emaplaat EPOX8RDA3+
XP installl ei leia ketast üle sannab sinist errorit, 98SE installis ennast ära tahtsin siis sealt xp upgrade teha ikka sinine error :S
Oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
0 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
08.01.2004 16:58:44
|
|
|
Mul oli analoogne juhtum kuigi kõva oli seagate 120 sata ja ema epox 4pdai siin ei aitanud muu kui vaja BIOS upgrate teha ja peale seda tuli sata jaoks vajalikud settingud BIOSI siit juba asi lihtne.
Muidex ei olnud mul kaasas mingeid sata draivereid emaplaadiga ja polnud neid vaja ka.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
08.01.2004 19:03:49
|
|
|
BIOSis on SATA olemas ja enabletud raid config menüü ka töötab (F4 bootimisel) aga windowsi jaoks on vaja draivereid, teab keegi mingit muud viisi kuidas neid anda talle kui flopit pole ?
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|