Oot, et kõik mängud mis eksisteerivad on head siis ? Et sitta ei olegi ? Eriti absurdne arusaam ju. Kui oled ikka alates esimesest päevast fännanud ja siis keeratakse kogu asi nii peesse, siis ma arvan PEAB sellest neile teada andma. Fännide tahtmisega pole siin mitte midagi arvestatud, puhtalt sellega, et rohkem accessible olla e. rohkem raha sisse tuua. Iseenesest on raha teenimine ju alati nende eesmärk, aga vot osad ei lähe seda kõige lihtsamat teed pidi.. ja siiani ei läinud ja Hitmani valmistajad.
SinineSiil kirjutas:
Mängutegija teeb mängu kirjastaja tahtmise järgi mitte enda. Tänapäev selline ju on.
SQE noh Nii ta on jah, aga ei pea tingimata olema.
Eks lõplikult näeb siis, kui asi välja tuleb. Aga hetke info on küll Mingit tagasisidet küsimustele kah ei tundu olevat, kuigi release date peaks olema ju mingi Q1..
Alates esimest päevast oma unikaalse "kiiksuga" mäng tundub nüüd minevat tavaliseks action mänguks..
Arvestama peab sellega,et mäng pole mängijate tellimusel tehtud.nad ei ole vastutavad SINU ees.Perse minek saab olla ainult siis kui mäng on visatud või lipalapa tehtud.Kui tegemist on uudse stiili või lahendusega mis sulle ei meeldi siis on see SINU probleem mitte nende.
enda perses suhtumine tuleb ära muuta.
PCGamerist.
IO Interactive have released a screenshot teasing the new crowd tech that’ll feature in Hitman: Absolution.
The tech will support crowds of up to 1200 strong. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Loodame, et ikka wallhack kah sisse jääb ja aimbulletassist slowmotion timeslow. Noh, et ikka keskmine foorumlane kah läbi teha suudaks. _________________ >50$ pokkeri bankroll
mingi hitmani mäng oli, kus nägin esimest korda korraliku crowdi...suht muljetavaldav oli, andis VÄGA palju juurde konkreetsele levelile ja mängule üldse seega ootan täitsa huviga seda uut "crowdtechi" ja asja tulemust, ammu oleks aeg minumeelest, et sellistes mängudes korralikud crowdid liiguksid, mis krdi tühjasid tänavaid pidi huiamine see on koguaeg _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
mingi hitmani mäng oli, kus nägin esimest korda korraliku crowdi...suht muljetavaldav oli, andis VÄGA palju juurde konkreetsele levelile ja mängule üldse seega ootan täitsa huviga seda uut "crowdtechi" ja asja tulemust, ammu oleks aeg minumeelest, et sellistes mängudes korralikud crowdid liiguksid, mis krdi tühjasid tänavaid pidi huiamine see on koguaeg
Vaatasin algul, et saab mingid replicad kaasa aga see on hoopis mingi lame DLC.
Ma ei saa aru miks nad ei müü korraliku merchandisei ? Ma usun, et näiteks Silverballer replicatel oleks turgu küll ja küll. Mingi dual silverballerid seinale panna.. jummala pro ju
Ma ei saa aru miks nad ei müü korraliku merchandisei ? Ma usun, et näiteks Silverballer replicatel oleks turgu küll ja küll. Mingi dual silverballerid seinale panna.. jummala pro ju
Sest mõni teine tark "jummala pro" USA kaak võtaks need replicad kooli kaasa ja korraldaks korraliku möllu. Ja muidugi kooli juhtkond ei saaks ka aru, et tegu mänguasjadega ning Square-Enix saaks paraja katastroofse kohtuasja osaliseks.
Sest mõni teine tark "jummala pro" USA kaak võtaks need replicad kooli kaasa ja korraldaks korraliku möllu. Ja muidugi kooli juhtkond ei saaks ka aru, et tegu mänguasjadega ning Square-Enix saaks paraja katastroofse kohtuasja osaliseks.
Minu teada tongipüsse müüakse endiselt lelupoodides lastele, mis näevad nagu tavalised püstolid välja. Peaks siis kõik kohtusse kaebama?
eip, hoopis kõik peaks ennetavalt vangi ära panema tegelikult tuleks terve see kuradi USA põhja lasta koos kõigi sabade ja sulgedega, aga selleks.
mina küll mingeid plastmassist boolereid omale ei tahaks, päris relv võiks soodukaga pakis olla küll _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Minuarust võiks tegu olla miniatuuriga... vägagi nice näeks kuskil riiulis dvd karbi kõrval välja see. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ei noh palju odavam on ju DLC relvi "special edition"isse toppida
Nagu ükski "real hitman player" kasutaks ühtegi neist relvadest kunagi _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
mõni jällegi tõmbab määrdepritsi näiteks välja ja pumpab autol rehvid tavotti täis ning laseb siis tänaval lõhki suure pauguga. selles suhtes, et inimesi on erinevaid...aga relvad võiks ikka pauku teha ja lurjused eemalt pikali tõmmata _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ei noh kui sa leiad 2x päris silverballerit normaalse hinna eest siis palun..(AMT HARDBALLER) aga nö custom made, mitte see tavaelus kasutatav(ilmselt ei leia kuskilt, ja peabki ise nö special tellimuse tegema) Lisaks veel eesti seadused ja relvaload ja värgid
Sõjardid mis te üldse passite arvutimängude foorumis ja siis hakkate poisteks ja ma ei tea milleks veel sõimama ? Ma lihtsalt pakkusin välja, milline peaks tänapäeval üks tõeline collectors edition olema. Kui te tahate tõesti selle asemel mingit downloadable DLCd relvadega, mida nagunii ei kasuta siis be my guest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.