Sony's website, unearthed by Andriasang, calls the model CECH-3000B. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
ok, ise otsisin endale uut ja sain siis valesti asjast aru. väga hea. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Ei leidnud konsoolimängude alt Dirt Showdowni teemat. Küsiks et, kas keegi mängib demo ja kui mängib siis ehk viitsib lisada sõbraks psn-is? See avab seal demos multiplayeri kui koos sõita jne. Kasutaja on G2rryEst
GT Academy 2012 on psn stores olemas. Tegin esimesed 2 eventi kullale ja ootan enda prize autosid.
FIN kontole seda õnne miskipärast ei võimaldata, peaks vist endale UK ka tegema.
Aga see kuulub pigem GT5 teemasse. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Kas 160GB ja 320GB slimil ka mingi erinevus peale ketta suuruse?
Endal 2 slimi ja mõtlen,et parem jätaks omale 160GB-se kuna ketast ma niigi ei saa täis:D _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Mis seerial? Ma võin tagant uurida aga mida otsima pean? _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Mis seerial? Ma võin tagant uurida aga mida otsima pean?
mudelinumber (cech-xxxx). slimid olid vist cech-2000, cech-2100, cech-2500, cech-3000. igal neil taga a või b.
nt. cech-2100a ja cech-2100b vahe tehases pandud kõvaketta suuruses.
Kas kellelgi on olemas EA Sports Active 2?
USB dongle läks katki ja mõtlesin, et ehk saab seda kuidagi duplitseerida. Vb teate kust saab tellida? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Remondiekspert OÜ
Keemia 11 10616 Tallinn Tel. 654 3219
Mõni aasta tagasi, kui töötasin veel ühe Eesti videomängude maaletooja ja edasimüüja juures, tegeles ülal mainitud firma ametlikult Sony playstationite remondiga. Võta ühendust, räägi ära, milles probleem ja saad kindlasti targemaks.
uu lõpetage ära. Garantiiga asja ära ise käppima hakka! Keemia tänavale ja nädala pärast antakse teine konsool asemele. Kõik asja kopeeri ennem kuskile ära, save data jne mida sul vaja läheb, plaat võta välja _________________ sometimes i hug myself for no reason.
uu lõpetage ära. Garantiiga asja ära ise käppima hakka! Keemia tänavale ja nädala pärast antakse teine konsool asemele. Kõik asja kopeeri ennem kuskile ära, save data jne mida sul vaja läheb, plaat võta välja
Kas pagari ametile pole mõelnud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
uu lõpetage ära. Garantiiga asja ära ise käppima hakka! Keemia tänavale ja nädala pärast antakse teine konsool asemele. Kõik asja kopeeri ennem kuskile ära, save data jne mida sul vaja läheb, plaat võta välja
Inimene ju kirjutas, et garantii just lõppes.
Targem oleks vast kuskile remonti viia, kui ise näppima hakata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.