Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ... |
Far Shiverpeaks |
|
57% |
[ 73 ] |
Desolation |
|
16% |
[ 21 ] |
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas. |
|
25% |
[ 33 ] |
|
hääli kokku : 127 |
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
02.05.2012 00:03:42
|
|
|
Kui õigesti aru sain siis maksimaalselt on korraga kasutada 5+5 relva skilli mille vahel swappida saad + 5 professioni/klassi põhist. Loomulikult kokku on sul kasutada kõvasti enam neid kuid ühes lahingus kasutatavate hulk on piiratud "speci" ja käes olevate relvadega. Mõnel skillil on ka miskit sorti "combod" kus järjest toksides tehakse erinevaid asju kuid wow'i laadset olukorda kus pool klaverist on keybinditud kõiksugu eri variandi CC ja muu taolise alla seal ei eksisteeri.
Aga selle koha pealt nõustun, et combat on suht meaningles mashimine paraku.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
02.05.2012 00:11:23
|
|
|
Järgmine beeta event aja ennast level 30 peale, tee ascalon catacombsi ja ütle veel et mõttetu smashimine on
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.05.2012 00:13:49
|
|
|
Et lisandub ringi rullimine-jooksmine ning rahvas jagatakse (de)buff botideks ning ülejäänud vaikselt nokivad mobe maha?
Muidu kas betas oli võimalik ka questide kohta tagasisidet saata enne nende lõpetamist? Koperdasin ühe äärmiselt bugise otsa mida ei olnud võimalik läbida kuid ei tabanud ära kuidas saaks sellest märku anda.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
02.05.2012 00:18:26
|
|
|
Mulle meeldis betas, et koostöö teiste mängijatega on väga sujuvaks tehtud. Esimest korda MMO-d mängides ei mõelnud ma teist mängijat nähes, et mis killi ta mult seekord varastab. 40 inimesega norni alal 20 minutit jääkoletist tappa oli samuti mulle esmakordne elamus, kuna ma tavaliselt raidimisest ei huvitu. Kui nüüd mäng ka alla 1000 € arvutite peal normaalselt jooksma pannakse, ei oskagi midagi eriti kurta. Kuumaksu puudumine paneb järele mõtlema, et mille eest eelmistes MMO-des siis nii väga maksti.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
02.05.2012 00:33:48
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Muidu kas betas oli võimalik ka questide kohta tagasisidet saata enne nende lõpetamist? Koperdasin ühe äärmiselt bugise otsa mida ei olnud võimalik läbida kuid ei tabanud ära kuidas saaks sellest märku anda. |
Foorumisse oleks saanud Beta Weekend Event ajal kirjutada, kuid praegu suletud jälle.
Edit: Ei ole vist ka suletud https://forum-en.guildwars2.com/forum. Varem oli suurelt kirjutatud, et suletud.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
02.05.2012 09:05:18
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kui õigesti aru sain siis maksimaalselt on korraga kasutada 5+5 relva skilli mille vahel swappida saad + 5 professioni/klassi põhist. Loomulikult kokku on sul kasutada kõvasti enam neid kuid ühes lahingus kasutatavate hulk on piiratud "speci" ja käes olevate relvadega. Mõnel skillil on ka miskit sorti "combod" kus järjest toksides tehakse erinevaid asju kuid wow'i laadset olukorda kus pool klaverist on keybinditud kõiksugu eri variandi CC ja muu taolise alla seal ei eksisteeri.
Aga selle koha pealt nõustun, et combat on suht meaningles mashimine paraku. |
Veelkord, ma ei leia et lennusimulaatori jagu keybinde teeks combati huvitavaks. Wow'i võis täiesti vabalt vist kõigi klassidega samuti läbi "mashida" paari nuppu tagudes. Et nii hakkama sai ei tähenda ometi, et see oli parim viis asja teha.
See, et sa pead otsustama millised kaks skillsetti ja utilitid sa combatisse kaasa võtad lisab pigem raskust - encounterites kus see loeb.
See, et mingid random noob questid kus kari matse vehkis olid läbi mashitavad ei ole küll mingi adekvaatne alus järelduste tegemiseks.
Wowis võid päris kaugele leveldada kahte skilli kasutades ja siis teatada, et mõttetu mäng, mingi hunnik skille aga ainult kahte smashides tegin kõik ära
edit: bugreport nupp on mängus vasakul üleval menüürea lõpus, lepatriinu ikooniga
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.05.2012 10:13:08
|
|
|
xmaster kirjutas: |
Veelkord, ma ei leia et lennusimulaatori jagu keybinde teeks combati huvitavaks |
Tõsi kuid samuti piirab see tugevalt võimalusi kuidas ootamatult tekkivate olukordadega hakkama saada.
Samas jäi mulje, et CC on seal nii ehk naa suht minimaalne ning poogitud default skillide külge, seega erilist probleemi vast ei teki.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.05.2012 10:49:21
|
|
|
tsitaat: |
Koperdasin ühe äärmiselt bugise otsa mida ei olnud võimalik läbida kuid ei tabanud ära kuidas saaks sellest märku anda.
|
seal oli suur nupp kas report bug nimeline lausa vist?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
02.05.2012 10:54:56
|
|
|
Kellelegi ei paku vist huvi pidevate stunlockidega tapetud saada.. CC on olemas, aga väga lühiajaline ja ei riku mängulõbu. Smashida nuppe pole ju vaja - nr 1 on sisuliselt põhiskill, mis peale esimest vajutust tööle jääb, seda pidevalt pekstes toimub skilli pidev sisse ja väljalülitamine Ülejäänud skillide osas, alati pole ju idee panna kõik cooldowni, vaid kasutada neid siis, kui olukord nõuab, pvp'is oli see vahel päris oluline, et skill õigel hetkel käepärast oleks. Kindlasti muutub see huvitavamaks ka kõrgemal levelil kui kõik lukust lahti.
PvE pluss (nii paljukest kui ma seda tegin) on minu jaoks ehk see, et ei pea mingist laagrist portsu queste kokku korjama, siis need mingil alal ära tegama ja jälle laagrisse tagasi vantsima. Pigemini lihtsalt uurid maailma ja selle käigus saad ka oma expi/questid kätte.
Kõige paremad elamused minu jaoks tulid siiski World vs World pvp'st (kolm serverit ühel hiiglaslikul mapil koos). Oli juba näha ka katapulte ja ramme kindluste rünnakul, kuigi kõik alles väike level ja raha vähe ning kui kaks maailma juba ägedat lahingut pidasid, ilmus välja ka kolmas ja siis läks juba väga põnevaks Ainus häiriv asi WvWvW pvp osas olid paranduskulud. Tundub, et kuigi karmat saab seal rohkem kui pve'd tehes, siis raha tuli jälle vähem ja siis mingi hetk avastad, et peaaegu kogu oma raha oled raisanud armori parandusele. Loodetavasti seda veel parandatakse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
02.05.2012 11:35:04
|
|
|
no ütle nüüd... ja mina loll murdsin pead, kuidas seda autoattacki maha võtta
selle eest
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
BDKIAF
HV vaatleja
|
02.05.2012 11:59:58
|
|
|
Ma tegin oma karakteri level 7 ja avasin kõik vajalikud skilling ning läksin World PvPsse kuna lag esimesel päeval PvEs oli väljakannatamatu.
Põhiliselt sinna ma jäingi ning viimasel päeval olin ma World PvPga level 24.
Ma ei nuriseks paranduskulude üle. Samas ma sain "Exp survivor" achievementi seal, seega ma ei pidanudki eriti parandama minema. (2-3 korda) Raha parandamiseks saab WvWvW-s kindlasti - 1 silver outpostide, 2 silverit fortide võtmise eest + kaitsmise evendid. Siis kui ma avastasin, et mul on 46 silverit vaba raha, hakkasin ma raha kulutama siege peale. Siis ma mõistsin, et millisest lõbust ma ilma olin jäänud. Parim hetk oli siis, kui ühe suvalise tüübiga kaitsesime ~20 mehe rünnaku kindluse peale, kasutades ainult arrow carti ja burning oili.
Kuna World PvPs mängib rolli armor ja relvad, mida sa kannad, siis mulle tundus, et siis kui mäng välja tuleb, on parem kui teeks PvE-s kiirelt kõrge leveli, sest siis on edumaa teiste, nõrgemate ees. Ma tundsin ikka arusaadavat vahet, kui ma level 20-nesena võitlesin alla level 10-tega. (Mul oli 9 skilli, tal 7) Samuti rüü ja relvade vahe. WvWvW-s saab muidugi suurepäraseid armoreid ja relvi osta, aga betas olid need level 60 ja vajasid ~208 ''Badge of Honorit'' ehk siis 208 player killi, keda lootides saab neid. Seega parem oleks PvE-s endale max asjad ära teha. Samas lowlevel pvp-l pole ka viga midagi.
Päeva jooksul saavutasime täieliku ülemvõimu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
02.05.2012 12:53:38
|
|
|
BDKIAF kirjutas: |
Ma ei nuriseks paranduskulude üle. Samas ma sain "Exp survivor" achievementi seal, seega ma ei pidanudki eriti parandama minema. (2-3 korda) Raha parandamiseks saab WvWvW-s kindlasti - 1 silver outpostide, 2 silverit fortide võtmise eest + kaitsmise evendid. Siis kui ma avastasin, et mul on 46 silverit vaba raha, hakkasin ma raha kulutama siege peale. Siis ma mõistsin, et millisest lõbust ma ilma olin jäänud. Parim hetk oli siis, kui ühe suvalise tüübiga kaitsesime ~20 mehe rünnaku kindluse peale, kasutades ainult arrow carti ja burning oili. |
Ise mängisin Whiteside Ridge's ja sellist ülemvõimu meils seal küll polnud, kõik kolm serverit olid suht tasavägises seisus, pidev võitlus esikoha nimel. Nii arrow cart kui ka kahurid on ikka väga valusad
Surma saime me algul küll rohkem sellepärast, et oli vaja pisikese grupiga oma mitte just väga ohututesse kohtadesse ronida ja uudishimu tapab kui kahe zergi vahele jääd :p
Oli momente kus sai 5 kindlust järjest võetud ja siis mindi pisut ülbeks ja löödigi meie salk kuuenda kindluse juures maha. Nii seda parandamist jälle kogunes
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
BDKIAF
HV vaatleja
|
02.05.2012 13:24:05
|
|
|
Video, mis näitab, missugune skilli vahe on button smasherite ja targasti kasutajate vahel.
PvP ei ole buttonsmash, PvE võib-olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
02.05.2012 14:21:16
|
|
|
Selle mängu ma ostan juba puht PvP pärast.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
T6nu
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.05.2012 18:11:35
|
|
|
T6nu, Riftis oli lausa sedasi, et sa võisid turvaliselt külas välja logida, tagasi logides küla enam polnud:P
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
02.05.2012 19:15:05
|
|
|
Kust osta tasuks ?
Betasse saab ainult pre-orderiga, eks ?
(saab seda ka canceldada kui ei meeldi?)
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
02.05.2012 19:20:39
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Kust osta tasuks ?
Betasse saab ainult pre-orderiga, eks ?
(saab seda ka canceldada kui ei meeldi?) |
osta võib www.gamestar.ee saidilt näiteks
Beta eventidesse saab ainult pre-purchase tehes, lisaks saad 3-day headstarti ja paar muud lisanänni,
pre-order annab vaid 1-day headstarti ja ei midagi muud, ei saa midagi trikitada, otsi tuttav kes prooviks kontot shareb järgmise eventi ajal kui kindel ei ole.
üks uudis järgmiste eventide kohta:
We do not have a date for BWE2 at this point. The BWE goal is *roughly* once a month, but subject to change. ~RB2 (http://kh.ro/Bj)
nõrk, ootaks ikka rohkem neid.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
02.05.2012 21:25:52
|
|
|
parem kui teeks PvE-s kiirelt kõrge leveli, sest siis on edumaa teiste, nõrgemate ees. |
Päris palju mehi nähtud, kes sama suhtumisega kiirelt contenti suurelt osalt skippides läbi rushivad ja siis pärast nutavad, et midagi pole teha
Video, mis näitab, missugune skilli vahe on button smasherite ja targasti kasutajate vahel.
PvP ei ole buttonsmash, PvE võib-olla. |
See video pigem nä'itam, et hetkel on warrior op. Kui tüüp räägib sellist juttu, et "i dont want to use cooldowns on 1vs1, i'm keeping them for 1vs2 situations", siis on ilmselge, et klass, millega ta mängib, ei ole tasakaalus.
viimati muutis Timberg 02.05.2012 21:37:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.05.2012 21:36:38
|
|
|
Timberg kirjutas: |
parem kui teeks PvE-s kiirelt kõrge leveli, sest siis on edumaa teiste, nõrgemate ees. |
Päris palju mehi nähtud, kes sama suhtumisega kiirelt contenti suurelt osalt skippides läbi rushivad ja siis pärast nutavad, et midagi pole teha  |
Ja mismoodi sa õigustad seda, et kui inimesed teevad max leveli, et end-games mängida.. ja end-game lihtsalt pole veel valmis?
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
BDKIAF
HV vaatleja
|
02.05.2012 21:55:05
|
|
|
Päris palju mehi nähtud, kes sama suhtumisega kiirelt contenti suurelt osalt skippides läbi rushivad ja siis pärast nutavad, et midagi pole teha  |
PvP mängijana, sPvP ja World PvP peaks piisav olema minu meelele. Kahjuks efektiivseks World PvP-ks on vaja maksimaalse tasemega PvE itemeid, seega on vajadus PvE läbi rushida.
PvE-s võib alati uue karakteri teha ja nautida oma roleplay contenti juhul.
See video pigem nä'itam, et hetkel on warrior op. Kui tüüp räägib sellist juttu, et "i dont want to use cooldowns on 1vs1, i'm keeping them for 1vs2 situations", siis on ilmselge, et klass, millega ta mängib, ei ole tasakaalus. |
Foorumites taheti Warriorile armor buffi.
Kuigi ma leian, et nerf melee klassidele ei oleks väga õigustatud, kuna mäng eelistab ranged relvi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
T6nu
HV vaatleja
|
02.05.2012 22:05:14
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
T6nu, Riftis oli lausa sedasi, et sa võisid turvaliselt külas välja logida, tagasi logides küla enam polnud:P |
Teoorias võib GW2 sama olukord olla - juhtusin nägema kui Shaenoor garrison oli centauride valduses.
Rift'i sai betas ja mõned päevad peale launchi piisavalt grindida - midagi elavat seal küll ei tundunud. Täpselt sama case igas areas. Ei ole eriti meaningful kui vallutatud quest hub'id lihtsalt X aja möödudes resetivad, sest keegi ei viitsi neid clearida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
03.05.2012 10:46:17
|
|
|
T6nu kirjutas: |
T6nu, Riftis oli lausa sedasi, et sa võisid turvaliselt külas välja logida, tagasi logides küla enam polnud:P |
Teoorias võib GW2 sama olukord olla - juhtusin nägema kui Shaenoor garrison oli centauride valduses.
Rift'i sai betas ja mõned päevad peale launchi piisavalt grindida - midagi elavat seal küll ei tundunud. Täpselt sama case igas areas. Ei ole eriti meaningful kui vallutatud quest hub'id lihtsalt X aja möödudes resetivad, sest keegi ei viitsi neid clearida. |
Kas GW2'es on sama teema? St. kui event midagi worldis muudab, siis automaatselt resetib? Või peavad ikka playerid reaalselt vaeva nägema, et place ülesse saada.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
BDKIAF
HV vaatleja
|
03.05.2012 11:35:17
|
|
|
Redikate kirjutas: |
T6nu kirjutas: |
Rift'i sai betas ja mõned päevad peale launchi piisavalt grindida - midagi elavat seal küll ei tundunud. Täpselt sama case igas areas. Ei ole eriti meaningful kui vallutatud quest hub'id lihtsalt X aja möödudes resetivad, sest keegi ei viitsi neid clearida. |
Kas GW2'es on sama teema? St. kui event midagi worldis muudab, siis automaatselt resetib? Või peavad ikka playerid reaalselt vaeva nägema, et place ülesse saada. |
Ma panin tähele, et mõned eskortimised ja korjamised resetivad.
Inimeste alas oli päris mitu linna, küla, mida Kentaurid ründasid. Juhul, kui keegi neid ära ajama ei läinud, siis ei saanudki seda waypointi ennem kasutada, kui see Kentauridest puhtaks tehti.
Linnad päris ära ei kao, pigem võetakse üle. Kuid vägagi võimalik on, et mängu tulles, leiad end kentauride keskelt.
Panin tähele veel seda, et ei toimu vaid tuim kaitsmine vaid asi areneb edasi. Pärast kaitsmist, küla ehitaja ütles midagi, et nad said piisavalt supply kentauridelt, et ehitada arrow cart. (Ehitatigi arrow cart, mida ka mängijad said kasutada) Seega küla astub ise ka võitlusesse, et päästa end. Kuigi arvatavasti ülejärgmine rünnak oli poole tugevam, sest küla võeti inimestelt ära. Või siis see ongi n.ö "reset", et saadetakse lihtsalt suurem kogus vastaseid, et küla ise ei saaks lõpmatuseni üksi hakkama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
T6nu
HV vaatleja
|
03.05.2012 14:44:47
|
|
|
Ei, reset jutt käis Rifti kohta. GW2's ei tohiks ilma eventideta midagi muutuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|