praegune kellaaeg 22.06.2025 07:01:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ti
HV kasutaja

|
08.01.2004 02:35:19
Probleem :80GB 8MB cahce SATA kettaga |
|
|
Nimelt lugu selline et panin täna arvuti käima ja ootasin Wini laadimist.Kuna tavaliselt käib see mul üsna kähku siis seekord võttis see kuidagi väga kaua aega ja taga tipuks pani win mulle laadimise pealt korraga sinist ja tegi restardi.Algul mõtlesin et Winis midagi pees, proovisin Safe mode'i (sellega tegi ka rebooti).Siis proovisin Wini Repaire'ima minna aga kui ta jõudis sinna kohta kus partitsioone valida saab siis setup pangestus.Muidu leiab Bios kõik ketta ilusti üles ja päris algul wini laadides ketas mõtleb ka natuke.Kas kellelgi oleks palun mingit nõu anda ?Kui see kettas pees siis see on juba kolmas Maxtori ketas mis mul otsad annab.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mizzo
HV vaatleja

|
08.01.2004 12:30:21
|
|
|
arvatavasti kontra peetis. Proovi mingi tesega ja sama vindiga, mis teeb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ti
HV kasutaja

|
08.01.2004 14:47:03
|
|
|
Mis see kontra muidu on ?Mul teises arvutis ei õnnestunud testida (pole palju inimesi kellel oleks SATA toetus) sai juba garantiisse ära tassitud.Proovisin muidu win 98 plaadiga ka sii proovis C partitsiooni formattima hakata aga ütles et partitsioonil on mingi error.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|