Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madmel
HV veteran

|
30.04.2012 22:18:50
|
|
|
mulle on hakanud miski md5tool näkku panema.Uuendasin pb ära aga ikka.Oskab keegi vihjet anda kust viga otsida?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.04.2012 22:34:34
|
|
|
mingi built in piirang võiks tulla mis nudib osavaid jetipiloote kui neil serveris vastast pole. täiesti bs on mängida kui sul midagi õhus ei püsi, kuna mingi vend on sündinud kang perses. pointless ausalt.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
30.04.2012 22:43:50
|
|
|
Meie metro serveris on M26 nüüd kick listis. Mehi läheb serverist nagu loogu
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
30.04.2012 22:52:07
|
|
|
painkillah kirjutas: |
mingi built in piirang võiks tulla mis nudib osavaid jetipiloote kui neil serveris vastast pole. täiesti bs on mängida kui sul midagi õhus ei püsi, kuna mingi vend on sündinud kang <b>piixus</b>. pointless ausalt. |
Mida see endast kujutama peaks? Et jagame elutööga hakkama saanud töösturite raha laiskade inimeste vahel võrdselt ära ja kõik on häppid. Kehtestad piirangu mängija oskustele? Ma ei saa enam midagi aru...No more drinks for that guy!
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.04.2012 23:02:31
|
|
|
no ilgelt vinge on mängida kui su tiim saab täiega rappi, sest mingi jorsu lendab 80-2 ja keegi teda maha ei saa. ükski asi taevasse ei saa ja muu kama. balanssi on vaja. tüübile on vaja ka vastast. muidu on sama hea kui massiga ringi joosta ja mõelda "I R GUT"
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.04.2012 23:20:16
|
|
|
see InAiRSkyLine kõmutas jah päris rängalt alla teisi..
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
30.04.2012 23:23:37
|
|
|
in-sane kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
Midagi vist leidsin: The Application Experience service entered the running state. Ja online help annab selle kohta lisa infoks: Service Control Manager transmits control requests to running services and driver services. It also maintains status information about those services, and reports configuration changes and state changes.
Et siis vist ikka mingi driverit jama |
Detailide all võiks ka midagi täpsemat ehk kirjas olla millise applikatsiooniga ta pange pani vms.... |
aga mingit muud asja salvestama ei saa panna mängu ajaks? ikka samamoodi loobib igakord mängu kinni.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
30.04.2012 23:39:59
|
|
|
no ilgelt vinge on mängida kui su tiim saab täiega rappi, sest mingi jorsu lendab 80-2 ja keegi teda maha ei saa. ükski asi taevasse ei saa ja muu kama. balanssi on vaja. tüübile on vaja ka vastast. muidu on sama hea kui massiga ringi joosta ja mõelda "I R GUT" |
BF2 aegu meenutades, kui mina sinna 2007. aastal läksin ja lennukitel võistelda üritasin, lõppes see alati kogenud vastase piloodi ülekaaluka võiduga. Ja nii umbes 2 aastat järjest. Loomulikult teeb see tigedaks ja vahest sundis isegi neile igasugu p@sk kirjutama. Ma ei jätnud jonni ja 2009. aastal sai minust juba päris tugev vastane. 2011 aastal jätkus kogu BF2 üksikuid piloote, kes mulle õhus totaalselt peksa andsid. Need, kellega alustasin, ei soovinud kunagi enam õhku tõusta, kuna pelgasid kaotust. Jätka samas vaimus, ära häbene kaotada ja sust võib saada hea piloot. Muide BF3 on oluliselt paramini tasakaalustatud, kui Battlefield 2.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
30.04.2012 23:54:33
|
|
|
mingi built in piirang võiks tulla mis nudib osavaid jetipiloote kui neil serveris vastast pole. täiesti bs on mängida kui sul midagi õhus ei püsi, kuna mingi vend on sündinud kang <b>piixus</b>. pointless ausalt. |
Kas sa mitte see vend polnud, kes kirus, et igast AA relvad su super-kopteritiimi tööd segasid?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.05.2012 00:01:02
|
|
|
Ma ei viitsi üldse õhus olla, kuna 80% ajast on mingi jeti tryhard mille vastu on mõttetu saada, kui su tiimis samasugust pole. Täiesti braindead shit on see, kuna terve mäng on korstnasse kirjutada, kui sul pole vastast tollele panna. Balanced my ass.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
01.05.2012 00:19:25
|
|
|
Ma ei tea kuidas mul siis nii vedanud on. Pole vist kordagi selliste 80-2 vendadega kokku sattunud. Üksinda ma kahele vastase hävitajale veel vastu ei saa( kui just algajad pole), kuid kui omal tiimis teine ka selline on, kes juhtida mõistab, siis püsin ilma probleemideta õhus ning nii mitmelgi korral seisavad lõpuks vastaste baasis mõlemad hävitajad tühjana.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
01.05.2012 07:56:09
|
|
|
mis vasakpoolsete paraad see on? kõigile võrdsus. keegi parem ei lase sul parim olla. selle vastu ongi ju õppimine või serveri vahetus. eile sai ka kuhugi Firestormi serverisse eksitud, kus mingi topgun teisi maha niitis. peale korralikku kambakat ja õhutõrjet lõpetas ta roundi lõpuni oma baasi statsionaarses AAs. ei saa ju olla, et kui keegi on liiga hea, siis tal näiteks automaatselt kuule pole.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
01.05.2012 10:31:46
|
|
|
XATM092 kirjutas: |
Spoiler 
LKits kirjutas: |
Teoorias on nii, et pole EA asi, mida mina Internetist alla tõmban. Jagada jah ei tohi, aga alla võib tõmmata oma otstarbeks seda, mida tahad. Vähemalt kuni ACTA tulekuni...
Ja mängu kataloogi võin kopeerida ükskõik, mis faili - kasvõi "mingifail.txt" sisuga "Kirjutan siia, mida tahan!".
Aga see selleks... Kisub veits rappa see teema. |
Polegi väitnud, et see EA asi on mida Sa netist alla tõmbad. Ma rääkisin jagamisest. ACTA jama ei hakka kommenteerima.
Võid sinna kopeerida mida tahad aga failide kasutamiseks, mida key ei võimalda omandada ei oma mängija ka mingit õigust.
Spoiler 
tsitaat: |
This End User License Agreement (“License”) is an agreement between you and Electronic Arts Inc., its subsidiaries and affiliates (“EA”). This License governs your use of this software product and all related documentation, and updates and upgrades that replace or supplement the software in any respect and which are not distributed with a separate license (collectively, the "Software"). This Software is licensed to you, not sold.
|
Installeerimise käigus antakse mängijale õigus kasutada ainult seda versiooni mängust mida ta parasjagu installeerib.
|
ot: |
Lihtsalt teadmiseks, et mängu ei pea installeerima Originist alla laadides. Saab ka installida offline plaadilt, aga Origin vahendab seda (install on mingi 40MB/s vms).
Mul on endal plaat, kus on olemas kõik keeled ja installisin selle plaadiga. Registreerisin vene key'ga.
Plaat on legaalne, aga plaadi key on lihtsalt kellegi teise poolt kasutuses. |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
01.05.2012 11:32:50
|
|
|
madmel kirjutas: |
mulle on hakanud miski md5tool näkku panema.Uuendasin pb ära aga ikka.Oskab keegi vihjet anda kust viga otsida? |
1. Ava Windows Explorer ja mine c:\windows\syswow64
2. Rulli allapoole, kuni leiad PnkBstrA.exe - PnkBstrB.exe,
3. Parem-klikk PnkBstrA.exe - PnkBstrB.exe ja vali Properties.
4. Vajuta Compatiblity tabi.
5. Vajuta nupule "Change settings for all users".
6. Tee linnuke "Run this program as an administrator".
7. Vajuta "Ok".
8. Reboot arvutile
Nüüd peaks olema sinu poolt kõik korras. Enjoy!
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
01.05.2012 13:08:33
|
|
|
Lihtsalt teadmiseks, et mängu ei pea installeerima Originist alla laadides. Saab ka installida offline plaadilt, aga Origin vahendab seda (install on mingi 40MB/s vms).
Mul on endal plaat, kus on olemas kõik keeled ja installisin selle plaadiga. Registreerisin vene key'ga.
This Software is licensed to you, not sold. |
Omad litsentsi, et võõral plaadil olevaid faile kasutada?
Plaadi legaalsus ei oma mingit tähtsust.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
01.05.2012 13:55:35
|
|
|
Spoiler 
This Software is licensed to you, not sold. |
Omad litsentsi, et võõral plaadil olevaid faile kasutada?
Plaadi legaalsus ei oma mingit tähtsust. |
ot: |
Millisest lauseosast sa välja lugesid, et tegemist on võõra plaadiga? Plaat on legaalne ja ta on MINU OMA!
See CD-võti seal peal on lihtsalt kasutuses ja ei saa selle konkreetse võtmega netis mängida/mängu registreerida. Sellegipoolest, installeerimisel saab sisestada vene võtme.
PS: Järgmistel viidetel EULA sisule palun viita konkreetsele EULAle samuti (link vms). Äkki mul on mingit moodi erinev. |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
01.05.2012 20:19:15
|
|
|
Millisest lauseosast sa välja lugesid, et tegemist on võõra plaadiga? Plaat on legaalne ja ta on MINU OMA!
See CD-võti seal peal on lihtsalt kasutuses ja ei saa selle konkreetse võtmega netis mängida/mängu registreerida. Sellegipoolest, installeerimisel saab sisestada vene võtme.
PS: Järgmistel viidetel EULA sisule palun viita konkreetsele EULAle samuti (link vms). Äkki mul on mingit moodi erinev. |
Plaadi legaalsus ei oma mingit tähtsust, litsents on key mitte plaadi põhine. Võid eng plaadilt installida, eng failidega vene keyga mängida küll ja keegi sind veel ei takista aga litsents on see mis määrab millised mänguga seotud õigused sul on.
Jutt käib Battlefield 3 EULAst, see on mängu kaustas ja kahtlen et see sul erinev on.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
01.05.2012 20:46:51
|
|
|
Spoiler 
Plaadi legaalsus ei oma mingit tähtsust, litsents on key mitte plaadi põhine. Võid eng plaadilt installida, eng failidega vene keyga mängida küll ja keegi sind veel ei takista aga litsents on see mis määrab millised mänguga seotud õigused sul on.
Jutt käib Battlefield 3 EULAst, see on mängu kaustas ja kahtlen et see sul erinev on. |
Mille järgi sa järeldad, et litsents on key põhine? On see kusagil kirjas? Nii palju, kui ma olen aru saanud, siis see on mängu registreerimise/aktiveerimise võti.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
01.05.2012 23:38:03
|
|
|
Kust praegu kõige soodsamalt inglisekeelse BF3 saab? Sõber tahab mängida aga tal maksimaalselt 20 euri kulutada ja mingite keelefailidega jamada ei taha ja ei oska ka.
Ei taha nüüd soovitusi, et võta ikka RUS see on lihtne ümber teha jne. Vajaks ingliskeelset key`d. Tänud!
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
02.05.2012 00:02:07
|
|
|
kui su sõber ei oska 2x copy paste vajutada siis ehk soovitad tal mõne muu hobiga tegeleda, pole teab mis raske tegevus isegi vanaema saab hakkama...
Ja 20€ eest ei saa non RU keyd
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
02.05.2012 00:07:11
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
20€ eest ei saa non RU keyd |
Sellest oleks piisanud. Aga tänud, eks ma siis üritan teda veenda, et see keelemuutus on lihtne ja jääme lootma, et seda ei pea peale igat pätsi jälle uuesti tegema.
Kuna sõbra näol on tõesti tegemist inimesega, kelle jaoks on isegi 2xcopypaste liig
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.05.2012 00:08:31
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
kui su sõber ei oska 2x copy paste vajutada siis ehk soovitad tal mõne muu hobiga tegeleda, pole teab mis raske tegevus isegi vanaema saab hakkama...
Ja 20€ eest ei saa non RU keyd |
hahahahaaa... hakkame rääkima nüüd nendest, kes ei oska "2x copy paste" teha? Minu arust siin vähemalt iga kolmas leht neid hädasid täis. Ega ilmaasjata sellest RU teemast pole.
_________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 02.05.2012 00:09:16, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |