1) Da Muttz - Wassuup!
2) Gigi D'Agostino - La Passion
3) Texas - Inner Smile
4) Alice Deejay - Will I Ever _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Seda lugu mis Fizzi reklaamis on (vähemalt TV6's olen näinud seda).
Teab keegi? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sooviks saada loo nime teada. Lugu peaks olema stagna ajastust. Loos on kasutatud süntesaatorit, laulavad kaks inimest mees ja naine. Loos kõlav (peaks olema ref): "tsirkus .... saatus...". Kahjuks rohkem meelde ei tule. Lugu oli R2 eetris eile või üleeile lõuna paiku.
Mõni iiri musa teadja ehk oskab öelda, mis lugu mängib 10. märtsi saate lõpuosas? Ei välista, et see jupp seal on isegi kahest loost kokku pandud - sel juhul tahan mõlema loo andmeid.
Mõni iiri musa teadja ehk oskab öelda, mis lugu mängib 10. märtsi saate lõpuosas? Ei välista, et see jupp seal on isegi kahest loost kokku pandud - sel juhul tahan mõlema loo andmeid.
Mis laul see on, mingi thaka ta käib laulust pidevalt löbi. Powerist tuleb tavaliselt. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Kunagi, kui Raadio 2 oli veel normaalne raadio nign seal esksteerisid igasugused toredad saated (nagu näiteks timbulimbu show) lasti seal DJ Alligator - The Whistle Song baasil tehtud mingit eestikeelset laulu.
Ainult nii palju mäletan, et läbi käis fraas "Kus on kana?".
Ideid millega tegu võib olla? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Loogika ütleb, et esitajaks peaks olema Veiks ja Tambet. Antud lugu ma aga interneedusest ei leidnud.
Okei
sattusin ERR arhiivist timbulimbushow klippe kuulama. Hirnu herneks noh _________________ suck less | no slop grenade
Äkki keegi saab aidata.Sooviks siit laulust ainult muusikat 0:10 - 0:30. Ilma laulja hääleta.
http://www.youtube.com/watch?v=YIgzKsZEVH8
Muusika on sama ka snoop dogg - smoke weed everyday
Kunagi, kui Raadio 2 oli veel normaalne raadio nign seal esksteerisid igasugused toredad saated (nagu näiteks timbulimbu show) lasti seal DJ Alligator - The Whistle Song baasil tehtud mingit eestikeelset laulu.
Ainult nii palju mäletan, et läbi käis fraas "Kus on kana?".
Ideid millega tegu võib olla?
Kuressaare "bänd" SYS BAND tegi kunagi taolise loo, ähmaselt mäletan. _________________ raamatupidamine | laadakalender
Sooviks teada, bändi nime ning lugu. Loos räägitakse rummist ja coca-colast. Esitaja peaks olema "eldoraado"?, kuid sellist bändi just eesti oma ei leia. Lugu on eesti keeles.
L'DORADO - Rumm Ja Cola _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sooviks teada, bändi nime ning lugu. Loos räägitakse rummist ja coca-colast. Esitaja peaks olema "eldoraado"?, kuid sellist bändi just eesti oma ei leia. Lugu on eesti keeles.
L'Dorado, kui täpne olla.
Lugu on "Rumm&Cola"
ehk 8. lugu plaadilt "Kuuba Pulm"
http://www.hot.ee/ldorado/
krt, eestimussiekspert jõudis ette _________________ suck less | no slop grenade
Pole tänu väärt! _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siin siis esimesed 10 min. Aastakümneid tahaks juba teada, millega tegu?
See on päris äge pähkel.
Kõlab nagu mingi 70ndate Philip Glass või Brian Eno... selline minimalistlik-instrumentaal teema. Ripid ülejäänu ka ära? Kassett on mingisugune iselindistatud ja midagi peal kirjas ei ole?
Kassett on mingisugune iselindistatud ja midagi peal kirjas ei ole?
Täpselt nii. Asi sattus minu kätte millaski 1990 aasta paiku.
Tervet kassetti ei viitsi eriti arvutisse tõmmata, pealegi on albumi lõpp sealt nagunii puudu. Soov oleks leida CD ja kuulata seda asja enne surma veel ka korralikus kvaliteedis. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Siin siis esimesed 10 min. Aastakümneid tahaks juba teada, millega tegu?
Trükid guuglisse või youtuubi "chill out relax mantra music" ja tuleb tonnide viisi sellist... Vaevalt, et keegi konkreetset esitajat teab. Aastaarvu järgi ehk õnnestub otsingut piirata.
saatsin õemehele meili, ehk ta teab.
oleks ise hädas, siis kaevaks Kivisaare või Rannamäe jt Kullafondi DJ-de meilid välja, ning madalam kui muru, paluks abi! _________________ nooope!
Ajaviiteks paningi siis youtube otsingusse täpselt sellesama "chill out relax mantra music", ja esimese 12 seas polnud küll midagi, mis minu otsitavat meenutaks. Kui see oleks midagi, mida nagunii tonnide viisi vedeleb igal pool, siis ma seda ei otsiks. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Täpselt sõna-sõnalt ei maksa mu soovitust võtta, aga sellist muusikat on tõesti väga palju. Tasub veel proovida märksõnu, nagu meditation, new age, jne... Kui siis veel uurida 80ndate suuremate tegijate kohta selles vallas, võid jõuda ka oma loo autorini.
Ega ma arvanudki, et esimese tulemusena minu otsitav sealt välja kargaks. See oli mõeldud naljapärast ümber lükkamaks sinu väidet, et sellist muusikat on väga palju. Otse vastupidi, mulle see ikka päris unikaalse kõla ja ideega asi tundub. This is not your average new age.
Lähen vast postitan kuskil laias maailmas mõnda suuremasse foorumisse selle küsimuse. See on veel viimane muusikaline müsteerium vanade kassettide ja lintide pealt, ülejäänud olen ammu juba tuvastanud. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Kunagi aastaid-viis tagasi, kui energyfm raadio veel häid lugusid lasi, tuli üks hea mix, mille suutsin lindistada osaliselt ning siiani on üks lugu, mis remixiti superhästi ära, aga ei ole ma suuteline leidma seda kusagilt. Loo nimi on Peter Heller - Big Love, kuid kas see on mingi ametlik mix või kellegi dj käsitöö..?
Võibolla keegi teab sellist Iron Maideni lugu kus oli sõnades warrior sõna sees , kuid Weekend warrior see lugu ei olnud.
Rahulikum lugu oli. No ei tule meelde endal , juutuubis ka ei sattunud peale.
Tere, tuttav kuulis raadio2'st öösel lugu kus räpiti kassidest, kas keegi teab sellise loo nime? _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.