Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ruutud
HV vaatleja

|
29.04.2012 22:34:00
Kuidas kätte saada raha paypalis? Suurem summa. |
|
|
Tere,
Oskate öelda kust kohast leiaks inimesi kellel on Paypali äri konto. Ja saab võtta välja üle 500EUR päevas.
Mul on kontol $11k . Endal pole firma kontot nii et limiit on 500EUR päevas.
Oleks vaja see raha kätte saada mõne päeva jooksul kuna maja maksed vaja ära teha.
Nii et on kellelgi ideid kuida seda kätte saada. ?
Ma oleks isegi nõus maksma $1000 selle peale et kiiremini kätte saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
30.04.2012 09:03:24
|
|
|
Ei saagi.
Kohe kui sellist summat hakkad kiiruga välja võtma lükkavad kinni ajutiselt konto ning nõuvad erinevaid tõendusi. Samuti lähevad suure tõenäosusega kinni ka kõik need kontod kuhu sa raha kannad.
Need on juba karmimad nõuded kui need alguses id kaart ja elukoha tõend. Nt kui sa oled midagi müünud, millel sa ei saa saatmist tõendada (ehk siis ükskõik mis Eesti Postiga saadetud nodi) siis võib juhtuda nii, et saa ei saagi raha kätte enne poolt aastat. Lisaks küsivad nad tõendeid, et sa oled kaupa endale lattu ostnud ning kui sul seda anda pole (nt kui teed dropshippingut) siis jällegi jääb konto pooleks aastaks kinni. PayPali ärimudelisse on need lõksud sisse programmeeritud ja oma kasumi teenivadki nad sinu raha investeerides, sest neile on see ilma intressita laen.
PayPalis ei tohiks hoida kunagi suurt summat vaid seda peaks regulaarsete intervallide järel tühendama.
Olen ise nendega maid jaganud oioi kui palju ja kaotanud suure osa oma sissetulekust tänu nende juba eos shaakalikuks disainitud süsteemile.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutud
HV vaatleja

|
30.04.2012 13:29:54
|
|
|
Aga kui mul kord paari nädala tagant tulebki siuke summa peale. Ja kaup on suht digitaalne (tarkvara) (seo teenused) jne.
Mis siis saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
30.04.2012 13:38:51
|
|
|
Helista ja räägi klienditeenindusega oma murest/kartusest.
Suure summaga plehku pistmine seostub neile petuskeemidega, kus kauba/teenuse ostja jaab rahast ja kaubast ilma.
Soovitus on ka toimetamisel hea eesmärgi nimel suure puhversumma arvele.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
30.04.2012 14:53:20
|
|
|
Mingist summast alates saad endale taotleda account manageri.
Klienditeeninduse hindud ei oma mingit mõjuvõimu ning nendega rääkimine suurt midagi ei anna. Kui suudad ennast nende mingi managerini välja võidelda siis vahest saab midagi rääkida.
Palju oleneb ka sellest kontost kust sulle raha tuli. Ma digital goodside või servicite müügi tingimustega nii kursis ei ole, kuid üldiselt peab olema mingi proof of delivery ikka neile anda, sest kui asi läheb lukku ja sulle tekib see kast, et sisesta proof ning seal on valikutes ainult dhl etc kullerfirmade tracking nr võimalik panna siis on suht kellad. Ei huvita kedagi, et seda pole võimalik täita.
Kas sulle kantakse raha; sa esitad money requesti või ostetakse sult ette antud summas läbi sinu loodud button/lingi?
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutud
HV vaatleja

|
30.04.2012 15:50:11
|
|
|
Ma enamasti teen inimestele invoice. Ja siis nad maksavad. Keskmine order on kuskil $1200 ringi.
Muidu saan ma suht hästi läbi seal ja suht tihti ikka helistan.
Aga see account manageri asi on hea. Pole sellest kuulnudki.
Hetkel tundub et äri läheb hästi ja kui läheks nii nagu arvestan siis sissetulek peaks kuus tulema $40k kuni $50K mõne kuu pärast ( kasum muidugi palju väiksem)
Aga. Kui ma päevas saan võtta ainult 500EUR siis ma jäängi võtma. Kuna koguaeg tuleb peale siis see summa seal ainult suureneb. Mis nagu on suht pointless.
Ja mul on vaja palkasid jne maksta ja toodete eest. See hakkab mu cashflowd kahjustama.
Mõtlesin juba mingi 3 erinevat äri kontot teha. Siis saaks vähemalt 1500 EUR kaupa päevas võtta.
ZorroZip kirjutas: |
Mingist summast alates saad endale taotleda account manageri.
Klienditeeninduse hindud ei oma mingit mõjuvõimu ning nendega rääkimine suurt midagi ei anna. Kui suudad ennast nende mingi managerini välja võidelda siis vahest saab midagi rääkida.
Palju oleneb ka sellest kontost kust sulle raha tuli. Ma digital goodside või servicite müügi tingimustega nii kursis ei ole, kuid üldiselt peab olema mingi proof of delivery ikka neile anda, sest kui asi läheb lukku ja sulle tekib see kast, et sisesta proof ning seal on valikutes ainult dhl etc kullerfirmade tracking nr võimalik panna siis on suht kellad. Ei huvita kedagi, et seda pole võimalik täita.
Kas sulle kantakse raha; sa esitad money requesti või ostetakse sult ette antud summas läbi sinu loodud button/lingi? |
|
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
30.04.2012 17:02:27
|
|
|
Sul võib olla korraga 2 kontot - 1 personal ja 1 business.
Sa saad lasta endal paluda aktiveerida selline feature, mis nt iga päev v iga nädal x summa kontolt maha kannab või isegi konto tühjaks, ma täpselt ei tea selle võimalusi aga selline asi on olemas, uuri selle kohta ka.
Mõtle kindlasti ka tagala kindlustamisele, mis saab siis kui PP kinni läheb. Ürita hajutada oma sissetulekud ära võimalikult laialt - Skrill, AlertPay, 2checkout, Western Union etc.
Ainult PayPali peale oma sissetulek ning teiste inimeste sissetulekud rajada on VÄGA õhukesel jääl käimine.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutud
HV vaatleja

|
30.04.2012 18:33:14
|
|
|
Eks sul ole õigus jah, tuleb hajutada. Aga noh see neti äri ja netis maksjad (eriti tarkvara,seo,ebookide ostjad) need eelistavad paypali.
Aga eks ma tean vendasi kelles $30k+ lihtsalt 180neks päevaks kinni.
Suht karm värk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
30.04.2012 20:32:51
|
|
|
ruutud kirjutas: |
Eks sul ole õigus jah, tuleb hajutada. Aga noh see neti äri ja netis maksjad (eriti tarkvara,seo,ebookide ostjad) need eelistavad paypali.
Aga eks ma tean vendasi kelles $30k+ lihtsalt 180neks päevaks kinni.
Suht karm värk. |
See on suht pas_ jah.Pärast seda kui Bush enda sõda hakkas pidama Lähis Idas siis võeti PayPal Anti-Money Laundering and Counter-Terrorist Financing Statement vastu
Mis paneb kõigile ajudesse, kes vähegi netis äri püüab teha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
30.04.2012 21:51:32
|
|
|
Mõttetu skeemitada ju. Sul on seal arvel 8500 € /500
17 päevaga saaks selle papi kätte ja pole mingeid imeskeeme vaja, et kellelegi kilodaala peale maksta jne.
Ma ei taha hakata kedagi solvama, aga esimene mõte, mis seda posti lugedes pähe tuleb on krdi prints zamundast, et kanna mulle 50 daala, ma kannan sulle 500 vastu jms crap.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutud
HV vaatleja

|
30.04.2012 21:57:30
|
|
|
dex kirjutas: |
Mõttetu skeemitada ju. Sul on seal arvel 8500 € /500
17 päevaga saaks selle papi kätte ja pole mingeid imeskeeme vaja, et kellelegi kilodaala peale maksta jne.
Ma ei taha hakata kedagi solvama, aga esimene mõte, mis seda posti lugedes pähe tuleb on krdi prints zamundast, et kanna mulle 50 daala, ma kannan sulle 500 vastu jms crap. |
Jah ja ei. Aga mis siis kui 10 päeva pärast tuleb uuesti selline summa? Siis mul jälle sama probleem. Ja jääbki nii olema , ning see summa mis paypalil on järjest suureneb.
Sest keskmiselt päevas tuleb mulle yle €700 peale. Ja €500 saan välja võtta. Tee järeldused ise
Aga samas , saan täitsa aru kuida see välja paistab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
30.04.2012 21:59:14
|
|
|
eks sul on vaja inimest, kes pidevalt aitab sul seda raha välja kanda, mitte ühekordne diil, sest nagunii sul koguaeg voolab seda raha juurde.?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutud
HV vaatleja

|
30.04.2012 22:14:45
|
|
|
Char kirjutas: |
eks sul on vaja inimest, kes pidevalt aitab sul seda raha välja kanda, mitte ühekordne diil, sest nagunii sul koguaeg voolab seda raha juurde.? |
Eks jah.. Kuni siis ajani millal saan limiidi kõrgemaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Helseth
HV kasutaja
|
30.04.2012 23:00:02
|
|
|
Eks see eluke olegi raske.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzain
HV vaatleja
|
08.05.2012 10:11:32
|
|
|
Mul ka sama mure mis teema algatajal aga pole siiamaani sobivat lahendust leidnud, tuleb leppida antud olukorraga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|