Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
29.04.2012 14:26:29
|
|
|
Kristjan94, aga ürita Originis endas updateda.. Parem klikk BF3 mängu peal (Originis) ning "Check for Update".
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.04.2012 16:15:54
|
|
|
Mulle nii meeldib kuidas enam üks stinger ei võta jeti/helit disablesse. Kas see on mingi tore balance fix või suutsid nad selle vahepealse patchiga midagi juurikasse keerata jälle?
Ja kindlasti peab ära mainima mõnusat muutust. Kui enne suurt patchi pidid sa flared/ecm i õieti ajastama, et sellest kasu oleks - siis nüüd võid lasta flared/ecm i välja ka siis, kui rakett on su õhusõiduki sabast ala 5-10m kaugusel, mingi ulme ime läbi iga kord distractib ära. Lugematu kord paneb stinger/igla üldse paugu sisse ära, hunnik tossu ja möllu aga hitmarkerit ei tule.
Jälle on lenduritel mingi uber ezmod - vähemalt neil kes teavad mis nupp X on ja oskavad maa poole tõmmata.
Kas ei ole patchi mis midagi katki EI teeks...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
29.04.2012 18:13:34
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Lugematu kord paneb stinger/igla üldse paugu sisse ära, hunnik tossu ja möllu aga hitmarkerit ei tule.
Jälle on lenduritel mingi uber ezmod - vähemalt neil kes teavad mis nupp X on ja oskavad maa poole tõmmata.
Kas ei ole patchi mis midagi katki EI teeks... |
'
Registreerimata paugud on üldiselt seotud CSHDga - mida hullema kvaliteediga ühendus/riistvara on sul või su märklaual, seda tõenäolisem on, et lasku tema poolt ei registreerita seoses packet loss, extreemselt kõrge ping jne. Tulemuseks tolmupilv. Kui dusty shot on sinu poolt hakanud palju esinema, tee PBle uninstall ja pane peale uuesti. Vahest on see segi.
Nagu ma varem öelnud olen, siis seda mängu täielikult parandada enam pole võimalik, kahjuks. DICE lapib kinni ühe augu, samal ajal hakkab mujalt tilkuma. Võibolla, väike lootus jääb, kui minna üle server side hit detectionile, aga see on väga ebareaalne.
Samas arvan, et sa vaatad ka asja liiga ühekülgselt, sest piloodina võin öelda, et sarnast instant lock ja läbi kõigi vigurite satub ikka vahel mõni rakett läbi ja olen maas ning WTF
E: Just täna oli üks olukord, ajasin vaenlast taga ja tulistasin 3 salve lihtsalt LÄBI (bulletbroof??), enne kui keegi teine ta mingist muust suunast maha võttis. Me ju täpselt ei tea, millised keerulised protsessid toimuvad BF3 admesides, mis seda täpselt takistab või parandab, seega kõik on võimalik ja vahest paneb ennast küll imestama.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.04.2012 18:13:55
|
|
|
instant missile lockist olen aru saanud nii - et kellegi teise peale lockitud rakett võib sinu külge hüpata, kui õigel ajal möödumine toimub. Vähemalt paar kuud tagasi juhtus seda korduvalt. Lockisin mingi jeti peale, lasin välja, ja pihta sai hoopis helikopter kellest ta möödus.
Pingid on kõik normis, tavaline ping on 9-35 vahemikus. Keegi ei stutteri ega ei warpi ringi. Eks nad suudavad iga patchiga mingeid konflikte tekitada. Ei tea mis parameetritel nad salaja kallal käivad.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.04.2012 19:22:14
|
|
|
Keegi oskaks öelda, milles jama võib öelda, kui mõni kord helikas kui ka nendes Infantry Fighting Vehicles gunner olles see valge täpike ära kaob?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
29.04.2012 19:43:19
|
|
|
Eks ta üks järjekordne bug ole, aitab kui masinast korra välja lähed. Samamoodi ei teki mõnikord Javeliniga lokkides seda ruutu ja ei näe teisi laser lukustatud masinaid.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.04.2012 19:51:05
|
|
|
Jap, mul selle Javeliniga ka sama probleem. Ehk siis ei ole mul ainukesena need probleemid.
Julm, kuidas ei suudeta probleeme sellise pika aja jooksul ära parandada... Ei saa aru, miks nad siis nii bugise mängu pidid ikkagi nii kiiresti välja laskma? Isegi ei suudeta mitmete patchide ja muude väiksemate uuendustega ära parandada neid.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fixed
HV kasutaja
|
29.04.2012 21:33:00
|
|
|
Kas vene keyga single playerit mängida ei saa???
Mnul igatahes esimest missiooni ära ei lõpeta, jookseb lihtsalt mäng kinni. MP ja CO OP toimib ideaalselt.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.04.2012 21:36:27
|
|
|
Kui tihend on nigel siis ei saa jah
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.04.2012 21:37:40
|
|
|
Fixed, Peab saama küll. Vene BF3 on ka originaalne, ainult keeleline vahe. Mingeid puudusi vene omal ei ole.
Kohe peale viimase punkti täitmise lõpetamist jookseb lihtsalt mäng kinni?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
29.04.2012 22:15:13
|
|
|
Krt silmade ees ka juba see sihik
Polegi ammu ühtegi mängu nii palju mänginud. Praegu küll väga algaja veel ja suht raske, aga mulle meeldib.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fixed
HV kasutaja
|
29.04.2012 22:34:28
|
|
|
Jah esimese missiooni lõpus alati mäng jookseb kinni aga las ta siis olla
kuna siin BATTLEFIELD 3 teemas SP ei tohi rääkida, tundub et MP arutelu ainult siin...............
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
29.04.2012 22:52:49
|
|
|
Julgeks kõigepealt vaid mängu reinstalli soovitada, välistamaks, et sul miski fail puudulik või vigane pole.. Teine etapp oleks videokaardi draiverid.
Igasugused viirusetõrjed/kilbid jms. võiks ka ajutiselt mängu ajaks kinni lükata - tihti tekitavad rohkem probleeme, kui asi väärt on.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
29.04.2012 22:56:44
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Siim159 kirjutas: |
Fixed, Peab saama küll. Vene BF3 on ka originaalne, ainult keeleline vahe. Mingeid puudusi vene omal ei ole.
Kohe peale viimase punkti täitmise lõpetamist jookseb lihtsalt mäng kinni? |
on ju eraldi teema selle jaoks! https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=530967&highlight=
minge ajage oma vene teemat seal palun |
See on see kui 1 räägib aiast ja teine aiaaugust. See lingitud teema ju et rus vers eng teha aga inimesel sp probleem.
Kui midagi öelda ei ole tasuks jätta pigem ütlemata.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
29.04.2012 23:11:24
|
|
|
viimane back2karkand kood alles, aega veel 7 tundi enne kui aegub .
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
30.04.2012 01:35:08
|
|
|
hetkel Skill 666... ei tahaks enam seda muuta
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
30.04.2012 13:08:29
|
|
|
T4 kirjutas: |
El-Fuego kirjutas: |
Siim159 kirjutas: |
Kohe peale viimase punkti täitmise lõpetamist jookseb lihtsalt mäng kinni? |
on ju eraldi teema selle jaoks! https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=530967&highlight=
minge ajage oma vene teemat seal palun |
See on see kui 1 räägib aiast ja teine aiaaugust. See lingitud teema ju et rus vers eng teha aga inimesel sp probleem.
Kes on aiaaugust rääkinud??? Ole kena ära rohkem targuta.
Kui midagi öelda ei ole tasuks jätta pigem ütlemata. |
On tal vene ver. on on tal probleem sellega on, erealdi teema on selle kohta on. Ära rohkem peale võta
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.04.2012 13:13:49
|
|
|
El-Fuego, to teema läheb kustutamisele, seega seal pole mõtet vene key juttu ajada.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
30.04.2012 14:36:24
|
|
|
Leinö kirjutas: |
El-Fuego, to teema läheb kustutamisele, seega seal pole mõtet vene key juttu ajada. |
Olgem ausad Leinö, et enamus siinsest txt kuulub mingi vene jura alla ja iga teine postitus on ``appi``
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
30.04.2012 14:43:24
|
|
|
El-Fuego, Kle saa juba yle oma venekey'st, mitte mingit olulist vahet neil versioonidel ei ole. Sul lihtsalt krutib ja krutib.... suht haige vaadata kuidas sa vingud siin ja toad rusikatega vasta rinda... lase lahti ja aita kui oskad või ole vait!...sssss
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.04.2012 14:50:57
|
|
|
El-Fuego, oleksin ise ka täna peaaegu abi küsinud
Peale paaripäeva tagust mini-patchi tõmbas mul uuesti kõik keelefailid.
Mäng oli vene keelne (proovisin mängida, kuid ei loe vene keelt nii kiiresti, et aru saada mille eest punkte tuli jne tekst kaob enne ära )
Tegin tavalise drilli läbi, pilt must ees, midagi teha pole. Tegin kõik algusest peale, ikka midagi.
Lõpuks jagasin laksu välja ning uurisin registrit, seal polnudki ühtegi sissekannet BF3 keele kohta
Sain LKits signatuuris olevalt lingilt .reg faili ja asi korras.
Tollest topicust... Scart võiks esimesse posti panna kõik vajaliku infi ja viite BF3 teema pealkirja.
Ma talle sellest saatsin PS kuid ignoreerib seda.
Näiteks ma ise ei teadnudki tolle teema olemasolust, sest ühtegi viidet pole.
Kuna Average-Joe ei tule selle peale, et ühe mängu jaoks on mitu teemat ja ei viitsi TERVET BF3 teemat läbi lapata, siis kirjutab ta siia ja küsib abi.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
30.04.2012 14:57:02
|
|
|
El-Fuego, oleksin ise ka täna peaaegu abi küsinud
Peale paaripäeva tagust mini-patchi tõmbas mul uuesti kõik keelefailid.
Mäng oli vene keelne (proovisin mängida, kuid ei loe vene keelt nii kiiresti, et aru saada mille eest punkte tuli jne tekst kaob enne ära )
Tegin tavalise drilli läbi, pilt must ees, midagi teha pole. Tegin kõik algusest peale, ikka midagi.
Lõpuks jagasin laksu välja ning uurisin registrit, seal polnudki ühtegi sissekannet BF3 keele kohta
Sain LKits signatuuris olevalt lingilt .reg faili ja asi korras.
Tollest topicust... Scart võiks esimesse posti panna kõik vajaliku infi ja viite BF3 teema pealkirja.
Ma talle sellest saatsin PS kuid ignoreerib seda.
Näiteks ma ise ei teadnudki tolle teema olemasolust, sest ühtegi viidet pole.
Kuna Average-Joe ei tule selle peale, et ühe mängu jaoks on mitu teemat ja ei viitsi TERVET BF3 teemat läbi lapata, siis kirjutab ta siia ja küsib abi. |
Leinö tegelikult ongi nii, et ei viitsita süveneda ja tahetakse liiga lihtsalt saada. Nagu sa siin oma kirjas mainistd, tõesti tuleks ka postitajate signatuure vaadata, võib ka sealt rohtu leida nagu sa ise oled maininud. Kuid olgu see selleks ja siin ühele eelmisele tegelasele vastuseks, et faktide konstateerimine pole `` virisemine`` .
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
30.04.2012 16:38:09
|
|
|
Ma talle sellest saatsin PS kuid ignoreerib seda. |
See ei muuda asja tegelikult, ei minu loodud eraldi seisev teema ega topicu päises vajaliku teabe toppimine. Kes ise pole harjunud oma silmadega ringi uurima ja infot koguma, ei aita talle ka punaseks värvitud viited.
Neile, kes siin valjuhäälselt kiremas käivad, et venekeelse verisooni muutmine inglisekeelseks on täielikult legaalne ning lubatud, soovitaks edasipidi mitte sellel teema sõna võtta. See on kõige lihtsakoelisem regioonihack, mida tootja oma kleintidel teha pole lubanud. See, et kontroll selle teema üle puudub, et tähenda, et iga kodukootud programmer võiks põlveotsas mängu (versiooni) muutma hakata. Kõik, mis pole lubatud on keelatud. Tõeline BF3 fänn hangib omale korralik versioon ja unustab need hädad ära.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|