praegune kellaaeg 19.06.2025 15:43:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JOKKER666
HV veteran

|
23.04.2012 21:21:46
Windowsi OEM võtmed |
|
|
Tahtsin installida ühele arvutile uue win peale. Kleepsult pole võti 100% loetav, siis igaks juhuks otsisin miskise proge(magical jelly bean key finder) win sees võtme tuvastamiseks. Selle proge leitud võti ei vasta aga üldse mitte kleepsul olevale. Pidi olema orig win. No siis huvi pärast sekkasin oma arvutil sama asja. Ja sama lugu - võti ei vasta kleepsule. Kas ongi selline praktika tavaline, et tehases paigaldatakse kleepsud ja opsüs'id nii kuis juhtub?
|
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
23.04.2012 21:26:10
|
|
|
Kindel, et installimis meedia oli ka ikka OEM ja õige versioon?
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
23.04.2012 21:30:27
|
|
|
No win pidi olema algne. Ja mu enda arvutil on 100% algne win. Enamus koodist on loetav, osa numbreid/tähti teeb kindlaks katse-eksituse meetodil. Ehk siis win installimata ei jää, aga huvi just hakkaski pakkuma see, et kas selline asi on normaalne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
23.04.2012 22:51:07
|
|
|
See on täitsa normaalne. Suurtootjatel on oma oem võtmed, mis on seotud riistvaraga. Põhja alust võtit läheb vaja juhul kui poest ostetud oem meedia abil tahad uut Windowsi installeerida
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
27.04.2012 16:22:57
|
|
|
Kaugelt minevikust meenub mulle, et Mircosoft ütles mulle telefoni teel, kui litsents ei ole loetav siis Win ei ole legaalne(seaduse mõistes).
Kui just kleeps valgeks ei ole kulunud, siis tasuks erinevaid variante läbi proovida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
27.04.2012 17:12:48
|
|
|
peacemaki kirjutas: |
Kaugelt minevikust meenub mulle, et Mircosoft ütles mulle telefoni teel, kui litsents ei ole loetav siis Win ei ole legaalne(seaduse mõistes).
|
Mikki võiks minna kuhugi selle jutuga. 10-15 aastat tagasi tehtud klepsud on nagu uued, paari aasta vanustelt ei loe miskit välja. Ei usu, et "hea materjal" on vahepeal otsa saanud.
Põhimõtteliselt on need uued kleepsud igavesti uuendatavad. Kui Mikki ei suuda midagi sealt välja lugeda- ostku kangemad prillid.
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|