Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson Xperia ray märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.04.2012 09:12:43 vasta tsitaadiga

need kellel update on tehtud on oma telefoni väljaspoolt eestit ostnud ma pakun...
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

sõnum 18.04.2012 09:30:38 vasta tsitaadiga

oliver. kirjutas:
Tõsi ta on, et kõige aeglasem ja takerduvam funktsioon on see, mis puudutab helistamist ja kontakte. Üsna häiriv, arvestades, et tegu on ikkagi telefoniga...
Mõnesekundised viited peaksid tänapäeva telefonis lubamatud olema.

Enne seda telefoni oli mul Samsung Wave, mis vähemasti Bada 1.2-ga oli sujuvam. Aga rakendusi oli vähe.
Järgmine telefon saab ilmselt olema kas Windows Phone (hetkel sealgi appe vähe ilmselt) või iPhone (kallis, appe samas jagub, neetult sujuv igas asendis).
Kõik tippklassi riistvaraga androidid, mis jõnksutavad vähem (aga siiski), on ju mingid eriliselt suured labidad.

Ma usun, et uued telefonid, mis on loodud 4.0 kasutama jõnksutavad vähem. Konkreetseid ei mäleta, kuid olen kohanud viiteid, et 4.0 uuenduse puhul enamik tootjaid lihtsalt ei viitsi piisavalt optimeerida rakendusi (saab enam-vähem jooksma - käib küll) - kasulikum on kulutada rohkem ressurssi uute telefonide softi väljatöötamisse, vanad ju rohkem raha sisse ei too (kaudset oodatavat tulu, mis peaks väljenduma rahuloleva kasutaja tootjalojaalsuses järgmise telefoni valikul, on raske mõõta ning veel raskem finantsjuhile selgeks teha).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
darud
HV kasutaja
darud

sõnum 18.04.2012 09:32:09 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
need kellel update on tehtud on oma telefoni väljaspoolt eestit ostnud ma pakun...

Mul Elionist ja pühapäeval pakkus tarkvara uuendust. Nüüd 4.0.3 peal.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 18.04.2012 09:40:05 vasta tsitaadiga

oliver. kirjutas:
WaHur kirjutas:
oliver. kirjutas:
Mul on ametlik 4.0.3 eilsest peal. Telefon ise teavitas, et uuendus olemas

Küsiks siis otse: "Mis imeloom siis sinu telefon on et juba teavitas...? icon_rolleyes.gif

Eeldan, et sama, mis teistel siin teemas postitajatel icon_biggrin.gif

Mul oleks kah justkui see telefon, aga proovi uuendust juhtmega või ilma... ei midagi icon_eek.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 18.04.2012 10:50:56 vasta tsitaadiga

mul on tele2st ostetud, poolteist kuud tagasi.

Draqula kirjutas:

Ma usun, et uued telefonid, mis on loodud 4.0 kasutama jõnksutavad vähem. Konkreetseid ei mäleta, kuid olen kohanud viiteid, et 4.0 uuenduse puhul enamik tootjaid lihtsalt ei viitsi piisavalt optimeerida rakendusi (saab enam-vähem jooksma - käib küll) - kasulikum on kulutada rohkem ressurssi uute telefonide softi väljatöötamisse, vanad ju rohkem raha sisse ei too (kaudset oodatavat tulu, mis peaks väljenduma rahuloleva kasutaja tootjalojaalsuses järgmise telefoni valikul, on raske mõõta ning veel raskem finantsjuhile selgeks teha).

See ongi asi, et "vähem". Olen Galaxy Nexust proovinud, no täpselt ICSi jaoks ehitatud aparaat, eks. Ikka hakkis siin-seal.
Kindlasti tuleb nüüd mõni väitega, et kui nüüd ruutida, fläshida ja veel sada imet teha, hakkab sujuvalt tööle, aga ju ma olen
liiga vana selleks ja sooviks kohe osta asja, mis töötab.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.04.2012 10:58:54 vasta tsitaadiga

... ma soovitaks neil, kes uue tarkvara peale lasevad, teha kohe ka tehase seadete taastamine, et vanast tarkvarast üle jäänud läbu probleeme ei põhjustaks ...
Draqula
HV Guru

sõnum 18.04.2012 13:07:37 vasta tsitaadiga

oliver. kirjutas:
mul on tele2st ostetud, poolteist kuud tagasi.

Draqula kirjutas:

See ongi asi, et "vähem". Olen Galaxy Nexust proovinud, no täpselt ICSi jaoks ehitatud aparaat, eks. Ikka hakkis siin-seal.
Kindlasti tuleb nüüd mõni väitega, et kui nüüd ruutida, fläshida ja veel sada imet teha, hakkab sujuvalt tööle, aga ju ma olen
liiga vana selleks ja sooviks kohe osta asja, mis töötab.

Kui õigesti mäletan, siis Galaxy Nexus peal oli see 4.0 eriline õnnetus, vahepealsed uuendused muutsid täiesti kasutuskõlbmatuks telefoni - ei oska öelda, mis praegu viimane seis.
Kõrgemaid lootusi omaks mõne värske Motorola suhtes - see ju nüüd Google siseteema.

Kohe töötav asi vist on kahjuks ainult iPhone.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 19.04.2012 12:56:07 vasta tsitaadiga

lasin ka flashtooliga originaali peale, companion ei andnud veel igatahes. kasutatud mälu protsesside all tõusis ~90MB (130->220). muidu graafiline pool meeldib rohkem, võibolla paneb mingi hetk custom romi kus on kõik jama eemaldatud.
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 19.04.2012 15:50:59 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Kohe töötav asi vist on kahjuks ainult iPhone.

Kui juba totaalseks OT-ks läks, siis hõikaks vahele, et pole ka see ilmselt päris korrektne väide. On ju praktiliselt iga uue ifööni ilmumisega kaasas käinud kiirustamisest tingitud suuremad ja väiksemad probleemikesed (kuigi jah mitte alati tarkvaraga seotud). a-la levi probleemid, aku drainingud jne jne
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
DefconV
HV kasutaja
DefconV

sõnum 20.04.2012 23:21:18 vasta tsitaadiga

Tegin tarkvarauuenduse umbes kuu tagasi läbi telefoni (kuna pc companioniga uuendamine ei õnnestunud) mis tõmbas aku päris maltsaks. Katsetamise mõttes seisis sisselülitatuna täiesti laetuna ainult idles ~5 päeva laual ja kooles maha. icon_sad.gif Nüüd proovisin companioniga repairi ja vaatab kas on vahet. Telefon ise mõõtmetelt väga hea, ei ole labidas, kuid jah, see akukestvus nüüd.... .
Androidi versiooni näitab ikkagi 2.3.4 , kuidas seda uuendada? Aprillis pidi tulema 4.0.3 ka ray-le kui ma ei eksi.

kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 21.04.2012 01:22:44 vasta tsitaadiga

MisterXL kirjutas:
Tegin tarkvarauuenduse umbes kuu tagasi läbi telefoni (kuna pc companioniga uuendamine ei õnnestunud) mis tõmbas aku päris maltsaks. Katsetamise mõttes seisis sisselülitatuna täiesti laetuna ainult idles ~5 päeva laual ja kooles maha. icon_sad.gif Nüüd proovisin companioniga repairi ja vaatab kas on vahet. Telefon ise mõõtmetelt väga hea, ei ole labidas, kuid jah, see akukestvus nüüd.... .
Androidi versiooni näitab ikkagi 2.3.4 , kuidas seda uuendada? Aprillis pidi tulema 4.0.3 ka ray-le kui ma ei eksi.

Veendu, et kõik andmevahetuse kanalid (wifi, bluetooth, andmeside) oleksid välja lülitatud. Iseenesest 5 päeva nutitelefoni kohta idles polegi ju nii paha. Minul tuleb töö tõttu telefoniga palju rääkida ja kui telefoni ainult kõnelemiseks kasutada (no wifi, no surfing, no playing), siis peab telefon ilusti 48h vastu. Kokkuvõttes: sellel telefonil akukestvusega probleeme olla ei tohiks! 4.0.3 on juba osadele RAY isenditele läbi PC companioni saadaval. On's vist seotud sellega, kuhu riiki telefon on registreeritud...

Minule telefon sobib ja meeldib väga. Elu esimene nutitelefon ja just tänu sellele, et ta ei ole selline labidas nagu teised turul olevad telefonid vaid just selline ideaalse suurusega TELEFON, millega saab ka nutikaid asju korraldada - sõõm värsket õhku nutitelefonide turul:)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 24.04.2012 15:52:45 vasta tsitaadiga

ICS rootimine lihtsal kujul http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1600728
ise tegin ja toimib.
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 25.04.2012 23:16:13 vasta tsitaadiga

õnn sõitis ka nende õuele, kel Eestis ostetud telefon.... pakub uuendust icon_razz.gif
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 25.04.2012 23:50:33 vasta tsitaadiga

Ajuvaba... täna lihtsalt ei saa enam välja helistada... vaid kellele helistad "Üh. loomine" ning sekundi pärast "Kõne on lõpetatud" icon_mad.gif
Ei aita restart egas midagi... oskab keegi öelda mis juhtus??

xpr
HV vaatleja

sõnum 26.04.2012 10:43:55 vasta tsitaadiga

Pigem mingi võrgu/teenusepakkuja probleem.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 27.04.2012 02:53:01 vasta tsitaadiga

xpr kirjutas:
Pigem mingi võrgu/teenusepakkuja probleem.

Teenusepakkuja oli vahetanud tarkvara ja seega ei teavitanud süsteem, et kõneaeg oli otsa saanud vaid lihtsalt ei loo ühendust. icon_lol.gif

siven
HV veteran
siven

sõnum 27.04.2012 15:28:00 vasta tsitaadiga

Ostsin elisast 4 kuud tgsi ja uuendust endiselt ei paku icon_sad.gif
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 27.04.2012 18:13:45 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:

Proovisid ikka juhtmega?
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 29.04.2012 11:25:15 vasta tsitaadiga

WaHur kirjutas:
siven kirjutas:

Proovisid ikka juhtmega?

Ei homme proovin siis juhtmega ka

nii uuendasin ka ära aga tundub et telefoni tegi veits aeglasemaks küll.
muidu näeb ilus ja mõnusam välja küll!
tagasi üles
Tux
HV kasutaja

sõnum 29.04.2012 22:37:25 vasta tsitaadiga

Sai siis ka süsteem uuendatud. Mingit vau ütlema panevat asja ei tulnud, aga ehk jah pisut kenam näeb välja kui varem. Üks asi, mille pärast Sonyl kratist kinni tahaks võtta küll tuli. Mis hea pärast nimelt oli jälle vaja kaamera seadistusvõimalused ära kaotada? On kellelgi ehk mõnda paremat kaamera rakendust soovitada?
DefconV
HV kasutaja
DefconV

sõnum 29.04.2012 22:52:35 vasta tsitaadiga

Läks ka 4.0.3 peale lauba õdagu. Vaatab kas aku kestvusele ka mingit mõju avaldab. Loodab. icon_smile.gif
madoc
HV kasutaja

sõnum 30.04.2012 12:06:47 vasta tsitaadiga

Kaamera seaded on ju alles, vajuta paremat puutetundlikku klahvi.
Ise alustasin igatahes üsna tühja mälukaardiga ja seejärel uuendasin.
Loen praegu siin teisi xperia teemisid, kes uuenduse said ja osad ainult kiruvad uut. Ma arvan, et see telefoni kiirus peale uuendust on natuke enda käitumises kinni. Kes uuendavad, tehke igaljuhul tehaseseadete taastamine ja tühjendage mälukaart.

Mul hakib videokaamera pilt ainult lindistamise ajal, pärast vaadates on korras. Võtsin videostabilisaatori maha, see tekitab mu arust ainult probleeme ja vähendab video kvaliteeti. Ilusamad videod tulevad stabilisaator off seades(nii enne kui peale uuendust). Samuti ka pildid. JPG faili suurus on kasvanud ca 1,5 korda, niiet kvaliteet on paranenud. Stabilisaator rakendab rangemat mürasummutust, millega jääb detailidest ilma, kasu võib sellest olla ainult pimedas(sest säriaeg on siis 2x lühem ja see aitab parema pildi saada).

Ise olen rahul, et tehase ICS töötab niimoodi 1 tuumalisel eelmise aasta seadmel. Kes kiidavad, et miks sama riistvaraga HTC ONE V nii palju paremini jookseb, soovitan videoülevaadetes vaadata osa, kus testitakse brauserit ja see on ONE V´l kohta väga väga aeglane. Ray brauser sai uuendusega ikka palju parem(sujuvam, kiirem) ja on vähemalt sama hea kui eelmise aasta kahetuumalistel 2.3 androidiga.

GSM peal, andmeside väljas võtab 10h öösel max 4% akut, niiet puhast ooteaega on 250h(üle 10 päeva).
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Villem01
HV vaatleja

sõnum 30.04.2012 14:27:32 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:
Loen praegu siin teisi xperia teemisid, kes uuenduse said ja osad ainult kiruvad uut. Ma arvan, et see telefoni kiirus peale uuendust on natuke enda käitumises kinni. Kes uuendavad, tehke igaljuhul tehaseseadete taastamine ja tühjendage mälukaart.

Tere

Kui tehaseseadete taastamise teed, kas siis kõik alla laetud rakendused, browseri järjehoidjad, salvestatud paroolid, kontaktid jne kustuvad?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 30.04.2012 14:36:53 vasta tsitaadiga

Villem01 kirjutas:
madoc kirjutas:

Tere

Kui tehaseseadete taastamise teed, kas siis kõik alla laetud rakendused, browseri järjehoidjad, salvestatud paroolid, kontaktid jne kustuvad?

just.
aga kõik mis mälukaardil jääb alles
tagasi üles
Tux
HV kasutaja

sõnum 30.04.2012 16:27:30 vasta tsitaadiga

madoc kirjutas:

Jah, mingid naeratuse tuvastamised jms kellad-viled on alles, aga isegi lihtsamad kaamera manuaalse kontrolli asjad, nagu särikompensatsioon, valgusmõõtmine ja teravustamispunktide valik on kaduma läinud.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson Xperia ray mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.