Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d3t
HV Guru

|
03.04.2012 17:49:44
|
|
|
WAV, sa tahad öelda, et sa oleks nõus 294€ terve kuu täistööajaga tööd tegema, vastutama kõige eest, tegema analüüse, suhtlema jne? Mina nt. ei elaks sellest ära, ainuüksi korteri üür on suurem kui 294€.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
03.04.2012 21:38:30
|
|
|
d3t kirjutas: |
WAV, sa tahad öelda, et sa oleks nõus 294€ terve kuu täistööajaga tööd tegema, vastutama kõige eest, tegema analüüse, suhtlema jne? Mina nt. ei elaks sellest ära, ainuüksi korteri üür on suurem kui 294€. |
Väga nõus. Sellest summast jätkub mulle kõigeks mida mul mugavaks äraelamiseks vaja ja jääb veel kolmandik üle laristamiseks (ja seejuures pole mingeid lisaallikaid ega sponsoreid). Kusjuures oleksin nõus seda tööd tegema 70 tundi nädalas. Ainsa tingimusena oleks täieliku otsustusõiguse saamine ja reformeerimise lubamine.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rägapart
HV vaatleja

|
25.04.2012 16:23:48
|
|
|
WAV kirjutas: |
WAV, sa tahad öelda, et sa oleks nõus 294€ terve kuu täistööajaga tööd tegema, vastutama kõige eest, tegema analüüse, suhtlema jne? Mina nt. ei elaks sellest ära, ainuüksi korteri üür on suurem kui 294€. |
Väga nõus. Sellest summast jätkub mulle kõigeks mida mul mugavaks äraelamiseks vaja ja jääb veel kolmandik üle laristamiseks (ja seejuures pole mingeid lisaallikaid ega sponsoreid). Kusjuures oleksin nõus seda tööd tegema 70 tundi nädalas. Ainsa tingimusena oleks täieliku otsustusõiguse saamine ja reformeerimise lubamine. |
Pole tükk aega sõna võtnud, aga see postitus on küll comedy cold. Kiire otsing näitab, et keskmine pension oli 2011 aastal 304 eurot. Miiniumpalk on praegu 290€. Tuleb meelde Lipstok ja tema 5000 krooni. Aga noh, kui elad oma talus ja kasvatad kõik ise (traktori asemel on härg puust äkke ees), siis saab vist küll 196€-iga hakkama (kolmandik 294-st pidi ju ülegi olema).
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.04.2012 20:33:45
|
|
|
WAV pidas tõenäoliselt silmas võimalust täiendavate sissetulekute saamiseks, sest kirjutas ju: "Ainsa tingimusena oleks täieliku otsustusõiguse saamine ja reformeerimise lubamine."
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
26.04.2012 06:54:06
|
|
|
montez kirjutas: |
WAV pidas tõenäoliselt silmas võimalust täiendavate sissetulekute saamiseks, sest kirjutas ju: "Ainsa tingimusena oleks täieliku otsustusõiguse saamine ja reformeerimise lubamine." |
ot: |
Tegelikult ma mõtlesin ikkagi otseselt seda, et 200€ eest elaks ära küll. Seni olen vabalt juba pikemat aega just niimoodi toime tulnud, seega pole tegemist ka niisama hooplemise või katteta väitega (kel huvi, võin saata PS'i oma kõigi kulude täpsema arvepidamise). Mingeid muid allikaid ja teiste abi ei kasuta. Lihtsalt vähenõudlik inimene kes praktiliselt ühe koha pealt kuhugi ei liigu ja mingeid võlgu ega kohustusi ei oma.
Samas aga otsin endale rakendust. Mind huvitaks just midagi üldrahvalikult kasulikku ära teha. Kasulikku, mis oleks samas ka mõistlik ja mõttekas. Seejuures vihkan kõige rohkem igasugust onupojapoliitikat ja susserdamist, nii rahade kui ka mõjuvõimuga. Eneseteostus, jah seda vajan küll. |
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
02.05.2012 19:42:18
|
|
|
Ennevanasti manati kesknoori. Kuid ma vaatan et ega seal erilist vahet pole, kõikide parteide noorkaardivägi on ühesugune. Pime ja mõtlemisvõimeta odav tööjõud.
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
07.05.2012 12:44:07
|
|
|
Ma ei saa sellest generaatori mõttest aru. Generaatorit on vaja selleks, et tööarvutit tööl hoidmiseks, lihtsam oleks igale töötajale läptop sebida, akud peavad teatavasti üle 2h tunni vastu.
Ei tahaks uskuda, et Eesti Interneti SA on mingid superserverid, mis seda vajavad. Lihtsam on hoida serverid näiteks Eesti Infosüsteemide majas, kui ise hakata ratast leiutama. Ädala tänaval on terve maja selle otstarbeks ehitatud.
Ausalt ma ei ole aru saanus Eesti Interneti SA põhimõtest ja mis teenust nad selle raha eesti pakuvad.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.05.2012 13:21:24
|
|
|
peacemaki, tundub, et generaatori ost on ISKE tase H nõue lihtsalt. Vähemalt seal on see kirjas.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2012 13:43:00
|
|
|
Vähemalt seal on see kirjas. |
Saad toda kohta linkida?
Samuti ootan huviga kuluarvestuste võrdlust isikliku serveriruumi ehitamise-sisustamise vs rentimise koha pealt ning põhjendusi miks rentimisega tegeleda ei soovitud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2012 14:50:23
|
|
|
Kas nood nõuded on ette nähtud tollele serveripargile mis domeenimajandust jooksutab või nende kontoris oleva võrgu jooksutamiseks?
Senini olen arvanud, et domeenimajanduse infra jaoks renditakse servereid koos kogu vajaliku infrastruktuuriga ning genekas on sisuliselt nende eralõbu. Kas see on valeinfo?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
23.05.2012 20:35:49
|
|
|
Selle 2 aastaga jõudis ta rohkem halba kui head teha (domeenireformile mõeldes).
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|