Sain mõni päev tagasi ka endale lõpuks B2K ära soetatud ning nüüd üritan siin neid assignmentse läbida. Snaipri oma on üsna tüütu mulle. Kohe üldse ei oska snaipreid kasutada. Aga õnneks assigmentside hulgast on vaja snaipri kille vaid ühe relva unlockiks. 5 killi veel ja ongi käes.
Kunagi pole snaiper meeldinud olla ja ei arva ka nüüd teisiti... Tõsiselt igav ja pole mingit funi ju. Vb saad parema tuju, kui kuskilt kaugelt paned mõne headshoti, aga sedagi korraks ja ikkagi väga üksikluine olla snaipri ameti peal.
kui sa isegi 5 killi saamist pead pingutuseks siis sa ei ole selle kitiga ju üldse mänginud.
ma tegin ka teistega 3-4 service stari ära ja snaipri jätsin viimaseks, sest igav aga nüüd mitu nädalat juba passin katustel ja ei suuda tagasi vahetada. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
minul kll snaipriga igav ei hakka
enne kasutasin ka SKS kuid M98B ja 8x optic üle prahi _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Nu, saidi omanik teenib adsensiga klikkidega pappi
sks - foregrip/summuti/pka(holo) võta mingi citymap ja killle tuleb kolinal _________________ "Mõtle kriitiliselt"
jess, et iga patchiga läheb Hit det. aina sitemaks ja sitemaks. Ainult mingit TDM mapi kannatab mängida. Muidu on mingid mint-internetipulga poisid igal pool. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Milline see radarit segav rõivastus oli? oli sellist?
Mitte radarit segav, vaid termaal-signatuuri vähendav rõivastus on - SpecOps camo. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tegin selle Elioni ruuteriga väga lihtsalt- viskasin vahelt ära ja juhe otse mobosse. Ruuter oli pidevalt kuum. Telefoni jaoks kasutan nternetitelefoni ja digi tv'd ei kasuta. Asi muutus talutavaks.
Kas keegi oskab soovitada mõnde squadi või clanni mis tegeleb sellise vähe kõrgema taseme bf3 mängimisega esl turniiridel või muudel turniiridel hetkel olen ise Estonian Gaming Clubis aga otsin ikkagi vähe kõrgemat tasemet koostöös et kas keegi oskab soovitada või on kellelgi huvi selle vastu ? Sest tahaks panna kokku vähe tõsisisemat squadi või liituda ühega. Minu gamertag on McGroover.
Regage siia www.Eestiklann.com siin saab Estonian Gaming clubiga liituda ja koos teiste eestlastega koos omade servus mängida ja noh seltsis segasem.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.