Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
contramort
HV kasutaja
|
21.04.2012 14:44:06
UFS-3 Tornado |
|
|
Olemas sihukene box nagu UFS-3 Tornado (originaal). Pole seda aastaid kasutanud, see masin kuhu kunagi selle jaoks soft installitud oli on ammu parematele jahimaadele läinud. Raua poolest kõik olemas, box ja hunnik kaableid vanematele telefonidele, aga softiga tekkis probleem. Ei õnnestunud ametlikku supporti enam leida, otsisin softi google abiga, aga midagi mõistlikku ei õnnestunud leida.
Tegeleb keegi sellega veel või on tegu juba vanarauaga? Kust võiks leida softi ja installeerimisjuhiseid? Vene keeles nagu tundus midagi olevat, aga kahjuks seda keelt ei valda nii hästi. Kas Windows 7 jaoks üleüldse leidub mingit softi?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
contramort
HV kasutaja
|
22.04.2012 15:21:58
|
|
|
Seal foorumis ka surnud linkidega sticky'd. Üldiselt leidsin küll sealt softi, mida ilmselt oleks ka võimalik kasutada, aga tuleb välja, et minu box on ilma hwk'ta ja see soft ei tööta. Selle häkkimisega ei tahaks pead vaevata, midagi peaks ju ka ilma hwk'ta boxiga teha olema? Vajaduse koha pealt oleks vaja vahel mõne vanema telefoni softi vahetada, DCT-3 ja 4 nokiatest piisaks küll, BB5 telefonide jaoks puuduvad nagunii kaablid.
_________________ ... |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
22.04.2012 16:17:22
|
|
|
Jaf peaks ka ufs3'ga töötama. Viimase versiooni (1.98.62) peaksid kiiresti piraadilahest kätte saama.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
22.04.2012 18:17:21
|
|
|
ufs ilma hwk'ta on pm mõttetu asi
Mingi soft mul peaks olema mis ei vajanud hwk moodulit... Homme proovin välja otsid selle...
_________________ nutitarvikud24 osta.ee / kaup24.ee / instagram / facebook
Telefon 55 77 2 33 (viber/whatsapp) |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
contramort
HV kasutaja
|
24.04.2012 10:58:40
|
|
|
Kahjuks jaf andis juba installimisel vea, nii et ei teagi kuidas sellega on.
Aga kui juba jutuks tuli, kas seda HWK moodulit osta ka on võimalik? Kui see olemas oleks, siis ilmselt kõik töötaks korralikult. Selle softiga mida proovisin tundis boxi ilusti ära, alles kui mooduliga kontakti saada üritas andis veateate. Teiseks niipalju kui uurisin, HWK olemasolu korral peaks see ufs box veel täiesti asjalik olema. Ehk tulevikus ka miskit asja vaja ajada, siis piisaks vaid kaablite ostmisest.
_________________ ... |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
24.04.2012 13:21:58
|
|
|
nii, veidi uurisin maad ja selgus et kõik hetkel olev soft tahab HWK´d
vana soft aga enam ei tööta, proovitud isegi "puhtal" arvuti peal ning selleks ajaks tirisin välja ka HWK mooduli!
Osta seda ikka saab, uuest peast oli see ca 50.- euri.
Koos HWK mooduliga see boks nüüd kah väga asjalik enam pole - aga oleneb ka mida teha tahad!
Vanemate Nokiatega saab hakkama ilusti, uuemaid saad ainult softida ja unlokida (turvalukk miite võrgulukk).
Samuti toetab ka Samsung, LG, SE ja muud. Ühesõnaga esimeseks boksiks kõlbab
|
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
contramort
HV kasutaja
|
24.04.2012 14:19:53
|
|
|
See tähendab, et ilma HWK'ta ongi tegu lihtsalt vanarauaga
Kui asjal mingisugust perspektiivi siiski on, siis iseenesest see 50 eurine investeering pole ka nüüd teab mis suur summa. Asja vaja niisama nokitsemiseks, teenust pakkuda ei kavatse ja uuemate telefonide vajadus tekib ilmselt siis kui need juba vanad on
Iseküsimus on muidugi see kust saaks seda mugavalt osta. Eestist ilmselt pole seda eriti lootust leida, tellides jälle omad mured, erilisi kogemusi pole ja ei sooviks hiljem mingeid lisamakse ka maksta, nagu on juhtunud mõne odava asja tellimisega.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
24.04.2012 15:05:06
|
|
|
Ausalt öeldes mina neid bokse kah ei telli posti teel, tavaliselt toon ise neid välismaalt kui selline vajadus on...
ja seda ka ühelt teenusepakkujalt! Tegin päringu neile... vaatab mis vastavad...
p.s.
Järgmine minek mul välismaale mai-juuni kuus aga kui teoks läheb siis tahaks selle sinu boksi enda juurde et asja ära testida ja ka tahaks ise HWK´d sisse panna et pärast mingeid jamasi poleks... et ei tööta jne
|
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
contramort
HV kasutaja
|
24.04.2012 17:57:41
|
|
|
GoGGy kirjutas: |
Ausalt öeldes mina neid bokse kah ei telli posti teel, tavaliselt toon ise neid välismaalt kui selline vajadus on...
ja seda ka ühelt teenusepakkujalt! Tegin päringu neile... vaatab mis vastavad...
p.s.
Järgmine minek mul välismaale mai-juuni kuus aga kui teoks läheb siis tahaks selle sinu boksi enda juurde et asja ära testida ja ka tahaks ise HWK´d sisse panna et pärast mingeid jamasi poleks... et ei tööta jne |
Teoreetiliselt on see variant mõeldav. Sel juhul oleks mul mõistlik see box kohe sulle ära saata, läheb siis nii palju aega kui läheb, nagunii mul temaga midagi teha pole. Pane mingi variant privasse, kuidas box sinuni võiks jõuda. Ja see ka mis oleks orienteeruv hind ja kas mingi teenustasu ka juurde tuleb?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|