|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
EvilMick007
HV veteran
|
23.04.2012 18:33:33
|
|
|
| margus645 kirjutas: |
Mingi jant prose kasutusega.
Küll vana e6600@2.9ghz and prose kasutus mängus 100% olenemata sellest kas kõik on high või täitsa maas low peal.
kellelgi sama teema? |
See detailsuse kruttimine mõjub ikka rohkem video koormusele, mitte prosele üldiselt.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
23.04.2012 18:45:27
|
|
|
Tegin just sõbraga beta co-op'is läbi. Väga vinge, soovitan, kes veel pole teinud.
Normal lihtne, aga raskema astmega kindlasti väga challanging...
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
23.04.2012 18:45:45
|
|
|
| Minu arust need settingud seal ei muuda üldse midagi, low/high fps koguaeg sama. Ja D3 foorumist 1 sinine kirjutas, et see laag/stuttering pidi releaseks korras olema, see pidi mingi bug olema vms.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.04.2012 19:10:47
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
| Teema sai alguse sellest, et mõned väitsid diablo 3 on täielik saast võrreldes diablo 2-ga. Edasine oli lihtsalt loogiline jätk. |
mõned ei ole öelnud, et täielik saast. küll aga et teatud (gameplay) elemendid olid eelmises paremini lahendatud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
23.04.2012 19:15:14
|
|
|
| Torchlight sümptomitega, Drakensang Online sarnane ... tegelikult küll kaasakiskuvam kui kumbki neist.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
4 :: |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
23.04.2012 19:50:14
|
|
|
| Kas open beta serverid ongi nüüd kuni mängu reliisini maas või on veel võimalus sellele käpad külge saada?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
23.04.2012 19:56:14
|
|
|
| Naysayer kirjutas: |
| Kas open beta serverid ongi nüüd kuni mängu reliisini maas või on veel võimalus sellele käpad külge saada? |
Open beta kestis AINULT see nädalavahetus. Need, kellel beta key on, saavad mängida 1. maini ning siis läheb beta kinni.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
23.04.2012 20:00:59
|
|
|
| Imo oli Reede kuni Esmaspäev... ehk siis täna peaks ka veel saama.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
23.04.2012 20:03:28
|
|
|
| Läks kinni ära juba
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
23.04.2012 20:04:32
|
|
|
| Jajah, minu viga. Just 10min tagasi seda sõnumit seal veel polnud.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
23.04.2012 20:14:33
|
|
|
| Selge pilt, tuleb siis full ära oodata!
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
23.04.2012 20:48:09
|
|
|
Tegin kõik 13 peale ära ainult see kaaslaste resurectimis achievement jäi puudu
Krt ma ikka ei tea, millega ma alustan ..
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
23.04.2012 20:51:02
|
|
|
kahjuks avastasin selle beta olemasolust alles siis kui üks sõber mulle HDTaneli video saatis - laupäeva õhtul, ja täna olin tööl, niiet playtime oli suht piiratud, kuskil 10 tundi jäi puudu.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
23.04.2012 21:47:18
|
|
|
| Muide, kui palju see mäng protsessorit sööb? CPU
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
23.04.2012 22:52:45
|
|
|
| Linnas on prosekasutus 12-15% vahel, i7 @2,8Ghz
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anar.
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Kreisi kasutaja

|
24.04.2012 02:03:26
|
|
|
Sellise pasa graafika jaoks peab end ettevalmistama. jubeeee
_________________ Gdesainer |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.04.2012 02:18:55
|
|
|
Kuna omal ligipääsu pole, siis vaatasin striimi 2 HC runni ilma gearita. Päris fun
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
24.04.2012 02:26:52
|
|
|
Konn @ 2:16 on megalahe.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
24.04.2012 02:37:38
|
|
|
ahvilõust, Kust otsast see graafika nii pask on et paha hakkab? Gameplay ja lore on palju tähtsam ikka kui graafika... Samas keegi ei käse sul ju ette valmistuda, kui tõesti näost roheliseks lähed graafika pärast siis milleks üldse vaevata ennast?
VB on asi minus, aga graafikaga harjub üsna kiiresti ära ja seda ei pane eriti tähelegi. Ilusa graafika puhul on alguses muidugi suu lahti, aga peale mõnetunnist mängimist on mul küll graafikast väga suva (eeldades et ikka hea ja kaasahaarava mänguga tegu).
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Kreisi kasutaja

|
24.04.2012 04:49:58
|
|
|
ObNixilis, pärast Terad mängides tekib selline rõve tunne. D3 pole lihtsalt värvide poolest kole, näiteks juba vaenlasi, hooneid ja muid mudeleid on vastik vaadata. Õnneks pole kunagi Wowi mänginud oleks ka vist ära "harjunud".
_________________ Gdesainer |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 08:21:45
|
|
|
Zombie wall, zombie sammas, see suur koll ja eriti konnarahe on küll . On ikka vaimukas tegelane tehtud. Nagu juba enne ütlesin, siis kindlasti minu esimene valik.
Kahju, et see video nii viletsa kvaliteediga salvestatud on. Hea kodeeringuga ja 1080p oleks saanud sealt paar lahedat screenshoti võtta.
ahvilõust, vähemalt sinu postitusi me siin teemas rohkem siis ei näe. Sina mängu ei osta. Rohkem kommenteerida polegi vaja.
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 08:25:11
|
|
|
Siin lihtsalt mingi kontingent inimesi kes suhtuvad D-sse kriitikavabalt...
Osati on see ajendatud täna asjaolust, et tegu on beta'ga; küll aga ma ei usu, et mingi hüpe toimub fulli peale minekul. Mine tea.
Samuti mõistan, et graafika pole kesksel kohal ning "in the midst of action" ei jõuta/tahagi iga pikslit üle lugeda, aga see graafika on konkreetselt aastast 2006
Siiski, lugedes ja uurides Blizi enda mõtetest ja soovidest mängu osas olen natuke positiivsemaks muutunud ; mina tea, äkki ostangi
Kristoferr, kas mängu ost/läbitegemine annavad ainult kommenteerimisõiguse? Kriitika on keelatud? Kõik veinikriitikud peavad enne tegema ise Chateau Haut-Brion 'i valmis, kui võivad sõna võtta?
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
24.04.2012 08:29:15
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
Osati on see ajendatud täna asjaolust, et tegu on beta'ga; küll aga ma ei usu, et mingi hüpe toimub fulli peale minekul. Mine tea.
Samuti mõistan, et graafika pole kesksel kohal ning "in the midst of action" ei jõuta/tahagi iga pikslit üle lugeda, aga see graafika on konkreetselt aastast 2006
Siiski, lugedes ja uurides Blizi enda mõtetest ja soovidest mängu osas olen natuke positiivsemaks muutunud ; mina tea, äkki ostangi
Kristoferr, kas mängu ost/läbitegemine annavad ainult kommenteerimisõiguse? Kriitika on keelatud? Kõik veinikriitikud peavad enne tegema ise Chateau Haut-Brion 'i valmis, kui võivad sõna võtta? |
Üldiselt nendele küsimustele, kas millelegi pühendatud teemas võivad ainult fännid kommenteerida vastaks ma küsimusega. Kas sa läheks näiteks päriselus kuhugi metalbaari ja karjuks üksinda keset tuba, et metal imeb?
Mõistan, et graafika pole igaühele, aga on igati loogiline eeldada, et teema, mis on tehtud mängule, on üldiselt täidetud selle mängu austajate/ootajatega. Enne tõite sina ja Londiste ka paar kriitilist punkti välja, mida ka mõjuvalt enda jaoks ära põhjendasite, nii et sellest pole probleemi. Aga öelda niisama "oppaaa mul hakkas küll halb sellest graafikast" ei tekita muud kui vastakaid tundeid. Eriti kuna Diablo seeria ei ole kunagi just hiilanud enda graafika poolest.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 08:48:41
|
|
|
| Aeron, kus sa näed, et ma ei lubanud tal kommenteerida. Ma vihjasin sellele, et tema kahest "oksele ajamise" postitusest piisas, et me kõik teaksime tema arvamust D3st. Kolmandat korda pakkima hakata ei ole vaja.
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 08:52:23
|
|
|
|
Titan quest on aastast 2006 ja tunduvalt parem näeb välja kui D3
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 09:02:23
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
ahvilõust, vähemalt sinu postitusi me siin teemas rohkem siis ei näe. Sina mängu ei osta. Rohkem kommenteerida polegi vaja. |
Väike passiivagressiivne "go fuck yourself" comment? Mul jääb küll mulje, et pigem soovitatakse viisakalt kõnelejal mulk kinni hoida.
| kupi_kloon kirjutas: |
Üldiselt nendele küsimustele, kas millelegi pühendatud teemas võivad ainult fännid kommenteerida vastaks ma küsimusega. Kas sa läheks näiteks päriselus kuhugi metalbaari ja karjuks üksinda keset tuba, et metal imeb? |
Erm, küll aga läheks ma foorumisse kus tehtud teema mängu üle arutamiseks ning lahkaks seal mängu koos selle tugevate külgede ja vigadega. Müstiline paralleel või äkki on selle teema nimi hoopis "kiidame DIII-e" ja mina olen vaegnägija vms?
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
24.04.2012 09:05:44
|
|
|
| Villemk2 kirjutas: |
|
Titan quest on aastast 2006 ja tunduvalt parem näeb välja kui D3  |
Ja kui võrrelda nüüd Titan Questi ja D3 shader efekte, füüsikamootorit, vastaste arvu korraga ekraanil? Kui läheb juba arvamustepõhiseks loopimiseks, siis minu jaoks Titan Quest enda püüdlusega ARPG-s fotorealistlikku stiili püüda näeb nüüdseks iganenud välja ja paistab nagu indie rämps. Hiljuti just Diablo ootuses lasime sõbraga seda LANis ja spell efektid olid küll vähemalt nii masendavalt tühised, et ei hakanud nende classidega vaevumagi.
edit:
| Erm, küll aga läheks ma foorumisse kus tehtud teema mängu üle arutamiseks ning lahkaks seal mängu koos selle tugevate külgede ja vigadega. Müstiline paralleel või äkki on selle teema nimi hoopis "kiidame DIII-e" ja mina olen vaegnägija vms? |
Jällegi läksid mugavalt mööda minu postituse teisest osast. Mul pole midagi selle vastu, kui tuuakse põhjendatud argumente (mida oled ka teinud) mängu tugevatest ja nõrkadest külgedest. Aga millist arutelu tekitab "no see graafika näeb küll nõme välja" peale "minu meelest mitte" ja "ma nõustun"?
Arvestades Blizzardi eelarvet ning D3 seeria olulisust ja vanust julgen ma väga kahelda, et selline stiliseeritud välimus (mis tõesti kõigile ei meeldi) jäeti sinna kogemata, sest raha sai otsa. Pigem on põhirõhk mujal ning sellise stiiliga on võimalik mängida nii highend arvutite omanikel kui ka paari aasta tagustel midrange meestel nii, et mängu kõige olulisem osa (gameplay) jääb sama sujuvaks.
D3: http://i.imgur.com/utlpE.jpg
TQ: http://i.imgur.com/WfDyB.jpg
Maitse asi, aga ma eelistan küll vähemalt D3-e (eriti liikumises ja ise mängides)
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 09:09:07
|
|
|
See "stilistiline lahend" on otsene derivaat 12a development tsüklist kus umbes aastal 2005 tehti mootori osas valik ära ning loodeti, et 2007 on mäng valmis [lambi aastad]. Hiljem oli seal korvis juba väga palju mune, et seda maha pillata ja seega mängiti erinevate stilistiliste udukogudega, mis kõige paremini mootori puudujääke varjavad.
Selline maitse jääb suhu vähemalt...
... ja mulle tõesti meeldib Blizzard!
ps: võta ikka mõni võrreldav pilt kõrvale - vähemalt samas meeleolus:
http://www.mobygames.com/images/shots/l/297532-titan-quest-windows-screenshot-some-dungeon-in-egypt-i-hate.jpg
Võrdle nt põrandat algatuseks
God damn, see D screen mis sa tõid siia on ikka pääääääääääääääääris jube...
Holy crap kui halb. Mängus sees ei hakanud paha, aga seda vaadates, aastal 2012.. ouch. Tegelt ka, mis asi see lilla plönn seal peaks olema? Char? rly?
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 24.04.2012 09:13:39, muudetud 4 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 09:09:40
|
|
|
| TQ peabki aegunud välja nägema, sest tegu on siiski kuus aastat vana mänguga, aga TQ graafika on D3-st üle sellegi poolest.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
24.04.2012 09:17:29
|
|
|
See "stilistiline lahend" on otsene derivaat 12a development tsüklist kus umbes aastal 2005 tehti mootori osas valik ära ning loodeti, et 2007 on mäng valmis [lambi aastad]. Hiljem oli seal korvis juba väga palju mune, et seda maha pillata ja seega mängiti erinevate stilistiliste udukogudega, mis kõige paremini mootori puudujääke varjavad.
Selline maitse jääb suhu vähemalt...
... ja mulle tõesti meeldib Blizzard!
ps: võta ikka mõni võrreldav pilt kõrvale - vähemalt samas meeleolus:
http://www.mobygames.com/images/shots/l/297532-titan-quest-windows-screenshot-some-dungeon-in-egypt-i-hate.jpg
Võrdle nt põrandat algatuseks
God damn, see D screen mis sa tõid siia on ikka pääääääääääääääääris jube...
Holy crap kui halb. Mängus sees ei hakanud paha, aga seda vaadates, aastal 2012.. ouch. Tegelt ka, mis asi see lilla plönn seal peaks olema? Char? rly? |
Okei vaatan seda põrandat ja on teravam tekstuur, aga ülejäänud mäng näeb ikkagi täiesti flat välja. Võrdleks Diablo 3 teise praegu beetas oleva mänguga ehk Dota2-ga, mis mõlemad on otsustanud "maalilise" välimuse kasuks.
Küll aga kummardan end sellest konkreetsest vaidlusest välja, sest paistab, et meie filosoofiad mängude suhtes lihtsalt lahknevad siin.
Kui FPSid ja järjekordsed sisutühjad MMO-d välja arvata, siis ma lihtsalt ei järgi more graphics = better than koolkonda. Isegi seda mainides, eelistan D3 välimust, kuna tean kuivõrd sujuv ja meeldiv see reaalselt mängides on.
Paratamatult "fotorealistlikud" mängud näevad paigalseisvatel piltidel paremad välja.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 09:20:14
|
|
|
Aeron, mis sulle kohale ei jõua? Sai nagu selgelt öeldud, et kommentaare stiilis "ma ropsin ennast täis" ei taheta näha. Kõik sisukas kriitika on teretulnud.
Titan quest on aastast 2006 ja tunduvalt parem näeb välja kui D3  |
Titan Questi olen ise pikki tunde mänginud ja võib selgelt öelda, et ka Immortal Throne (2007) graafika ei ole isegi lähedal D3 graafikale. D3 polügonide arv, charide ja spellide detailsus on silma järgi otsustades ligi 2kordne, kui mitte rohkem. Kui nüüd lisada veel D3 üsna OK füüsika efektid, siis on vahe massiivne.
Samas tuleb tunnistada, et TQ loodus (puud, põõsad, kaljud, sillad, majad jms) jätab kohati parema mulje kui teeb seda D3. Kohe üldse ei meeldi mulle D3 looduse üle hägustatud olek.
Gameplay koha pealt ei saa neid mänge kahjuks üldse võrrelda. TQs oskavad tegelased ja "kollid" teha sisuliselt kahte-kolme erinevat liigutust, mis suvalises järjekorras korduvad. D3s on see number kindlasti kahekordne. Sisuliselt iga spelli manamine on erineva effektiga.
Niipaljukest siis graafika võrdlusest.
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 09:27:06
|
|
|
Ma enne võrdlesin ainult graafikat. D3 on mänguna parem kui TQ. Mu point oli see, et kuus aastat vana (expansion 5a) mäng näeb parem välja.
E: Peab lootma, et mängul tuleb parem graafika kui demos on.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 09:28:16
|
|
|
Ma enne võrdlesin ainult graafikat. D3 on mänguna parem kui TQ. Mu point oli see, et kuus aastat vana (expansion 5a) mäng näeb parem välja.
E: Peab lootma, et mängul tuleb parem graafika kui demos on. |
Sa tahtsid öelda, et muru ja põrand näeb parem välja. Mitte mäng ise. Eks?
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 09:33:57
|
|
|
Üldpilt on parem. Laupäeval võrdlesin konkreetselt neid kahte mängu, küll mitte kõrvuti ekraanidel, aga siiski.
D3 spellid näevad lahedad välja küll ja char on mõnusalt detailne, aga kui mängu mängid, siis üldpilt on see mis loeb.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 09:35:41
|
|
|
| tsitaat: |
| Võrdleks Diablo 3 teise praegu beetas oleva mänguga ehk Dota2-ga, mis mõlemad on otsustanud "maalilise" välimuse kasuks. |
Dota 2 on ka suht kesise pildiga. Kas mootori piiratuse või stilistilise lahenduse tõttu ei ole süvenenud. Nüüd kui mainid seda, siis täiesti ilma proovimata tundub, et nad on suht sarnase mootoriga. Mäletan valesti?
| Kui FPSid ja järjekordsed sisutühjad MMO-d välja arvata, siis ma lihtsalt ei järgi more graphics = better than koolkonda. |
Sõber, ma tegin möödunud aasta jooksul 2x X-comi uuesti läbi. Andesta minu kommentaarid aeroonsete mõjude kohta, aga D'e graafiline külg on 2012 piinlik, isegi kui tal on kõigest 2x rohkem polügone ja füüsikata taga kui TQ.
| Samas tuleb tunnistada, et TQ loodus (puud, põõsad, kaljud, sillad, majad jms) jätab kohati parema mulje kui teeb seda D3. Kohe üldse ei meeldi mulle D3 looduse üle hägustatud olek. |
No millest ma siis räägin - vahepeal on pool dekaadi mööda läinud? See on meie valdonnas mitu põlvkonda...
Gameplay koha pealt ei saa neid mänge kahjuks üldse võrrelda. TQs oskavad tegelased ja "kollid" teha sisuliselt kahte-kolme erinevat liigutust, mis suvalises järjekorras korduvad. D3s on see number kindlasti kahekordne. Sisuliselt iga spelli manamine on erineva effektiga.
Niipaljukest siis graafika võrdlusest.  |
Niipaljukest siis graafika võrdlusest jah - D3 on pood dekaadi vanemast mängust pildi suhtes koledam (sinu sõnad), AGA GAMEPLAY ja ANIMATSIOONIDE poolest üle. No mis asja? Jah neid nigelaid kaardeid on rohkem kulutaud erinevate liigutuste loomiseks + vahest lagunevad majad ,aga see ei muuda seda, mis paljastub kui hakata pilt uurima. Ma ei räägi siin ju füüsikast või animeeritusest vaid sellest kui juba halva tekstuurid on ja kui "maakeeli" sakiline/udune kõik välja näeb... eristame ikka kahte asja on ju..
| D3 spellid näevad lahedad välja küll ja char on mõnusalt detailne, aga kui mängu mängid, siis üldpilt on see mis loeb. |
vs
Detailne?
viimati muutis Aeron 24.04.2012 09:49:10, muudetud 2 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
24.04.2012 09:35:46
|
|
|
| See Anari poolt postitatud WD video oli vist miski spetsiaalne arendajate testmap, nii jube see mäng ka ei ole. Mis TQ-ga võrdlemisse puutub, siis kunstnikud on saanud erinevad lähteülesanded, TQ kasutab palju kontraste ja puhtaid värvitoone (a la Teletupsumaa), Blizzardi omad läksid pastelli peale välja (a la Siil udus multifilm). Kusjuures kahtlustan, et esimest varianti lihtsamgi disainida.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 09:51:29
|
|
|
Aeron, Charide suhtes väga hea võrdluse leidnud
Isegi tegelase vari on TQ-l detailsem kui d3-l.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 09:52:39
|
|
|
| No millest ma siis räägin - vahepeal on pool dekaadi mööda läinud? See on meie valdonnas mitu põlvkonda... |
Jälle said valesti aru. Ma ütlesin ju selgelt, et D3 graafika on VÄGA palju arenenum, kui TQ. See, et mulle blurritud maapind ei meeldi on ainult isiklik arvamus. Siin pole mitte midagi ühist üldise graafilisusega või TQ algusest mööda läinud aastatega.
Rohkem ma graafika teemal ei viitsigi enam sõna võtta. Niipalju ainult ütlen, et üldine mängupilt on väga ok ja Beta põhjal olen ma oma preorderiga väga rahul . Nüüd tuleb 15mai ära oodata.
E: Lisaks. Idiootne on panna üles WD pilti, mis on mingist hägusest screenshotist võetud ja võrrelda seda TQ pildiga, mis on HQ salvestus. No mida veel? Asi hakkab vaikselt keskerakonna poliitikat meenutama. Ja veel. Kui need tegelased nüüd end veel liigutaks, siis näed, et TQ char liigub vaid a´la 3st kohast ja D3 char rohkem, kui 10st.
viimati muutis Kristoferr 24.04.2012 09:59:13, muudetud 2 korda |
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 09:52:53
|
|
|
No mulle endle see võrdlus ei meeldinud - ülekohtune on - aga fakt on see, et selline asi nagu D3 pildil on 2012 ikka väääga valus vaadata...
Kristoferr, minu meelest sa ütlesid, et " TQ loodus (puud, põõsad, kaljud, sillad, majad jms) jätab kohati parema mulje kui teeb seda D3" - parem välja = ei ole mingi pastell udukogu. Kus kohas see areng siin on?
Ma väga loodan, et tekstuurid tulevad fullis paremad, mis aga tundub kahtlane, sest full on ju meil kõigil juba allalaetud. Mis mõte oleks 7 GB paketil, kui see reliispäeval uuesti tõmmatakse. Seega ilmselt kosmeetilisi muudatusi väga palju ei tule. Meenutan ka, et installi käigus sai mängima hakata ca 30% dl ajal juba, seega oli mäng koos act 1'ga alla laetud juba.
Täna tundub, et mingid mehed lihtsalt jonnivad ja raiuvad, et on küll ilus ja pilti ei vaata...
viimati muutis Aeron 24.04.2012 10:01:25, muudetud 2 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
24.04.2012 09:54:54
|
|
|
| Siin pole mitte midagi ühist üldise graafilisusega või TQ algusest mööda läinud aastatega. |
Niipalju on ühist, et pilt on kole. Vahet pole kui arenenud, ikkagi kole.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.04.2012 10:04:39
|
|
|
Üks AA vs no AA zoom, eilsest:
Spoiler 
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
24.04.2012 10:06:53
|
|
|
| Keegi teab mida see sinine tärn pea kohal tähendab? Lihtsalt, et NPC-l on mingit infot jagada?
|
|
| Kommentaarid: 826 loe/lisa |
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.04.2012 10:10:50
|
|
|
| mõttetu hala graafika ümber. jah, 2012 võiks see märgatavalt parem olla, aga see on ju Blizzard... nende mängud tehakse kõik sedasi, et need ulme rontide peal ka veel enam vähem jookseksid..
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
24.04.2012 10:16:32
|
|
|
mõttetu hala jah .
Graafika on mängitav .
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.04.2012 10:25:55
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
| mõttetu hala graafika ümber. jah, 2012 võiks see märgatavalt parem olla, aga see on ju Blizzard... nende mängud tehakse kõik sedasi, et need ulme rontide peal ka veel enam vähem jookseksid.. |
No aga ei jookse ju, selles probleem ongi. Ei tricore AMDi prose ja mõistliku mobiilse GPUga ega Fusion A350 platega ei ole Diablo 3 mängitav isegi mitte 1024x768 peal/kõik Low.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2012 10:27:57
|
|
|
Et siis nendime kõik, et graafika on crap - aga mängitav - ja läheme eluga edasi?
Paistab, et arutamine on mingi tabu siin, kui just ei kiida takka.
Kui aus olla, siis ma ei oodanudki siit arutelu, sest see tundus nii ilmselge, aga noh, see reaktsioon oli üllatav lihtsalt ...
Ilmselt sisulisi küsimus saab/peaks nii või naa arutama kui full on käes... seal ikka võib kritiseerida või peab kiitma ainult?
Ma teeks eraldi teema siis aruteluks, kui siin ei või; ei taha tülli minna ju
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3ality
HV kasutaja

|
24.04.2012 10:32:32
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Mis värk selle gamestariga on siis... Tellin sealt 5ndal mail ära ja võin 14'nda öösel minna järgi oma mängule? |
Pmõtselt küll jah. Mina sain vastuseks, et nad plaanivad kuni 01:00 esinduses olemas olla ning soovijad võivad oma key ka meili peale küsida.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|