Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 23.04.2012 02:52:42 vasta tsitaadiga

Veel üks hea link, mis vastab (vist) igale küsimusele, etteheitele ja muidu mõtisklustele, mis siin teemas võivad ette tulla: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3811455085?page=1
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 23.04.2012 03:31:54 vasta tsitaadiga

kupi_kloon kirjutas:
Muidu tumedama miljöö soovijatele on juba ka teised mängurid mõelnud: http://darkd3.com/

Ma ise väga graafika üle ei hala, aga hardcore sharpened on ikka üliäge!!!

Liblikad kõhus icon_biggrin.gif ägedusest

edit:// AA NEID SAAB PÄRISELT KASUTADA VÕI
AAAAAAAAAAAAHHHHH

ot:
andeks, icon_biggrin.gif

edit2:// ausalt ka ei hala... eriti
edit3:// alguses ma mängiks kindlasti ilma filtriteta... nii palju kui nendest sinistest tekstidest välja lugeda sai, siis nad on sellist asja ise ka katsetanud ja leidsid, et kui sellisel kujul nagu praegu originaalis on, siis on suurem tunne, et midagi muutub, kui minna ühest alast teise... kui filtritega oleks kõikjal nagu kuskil sügavaimas katakombis... aga eks näis. Kui normal läbi vb siis enam vahet ei ole ja võib rahuga peale selle lükata. Sharpness on originaalis nii palju maas kollide eristatavuse tõttu vist. Aga ma ei tea... see mulle meeldibki, kui ei ole aru saada, kust mind rünnatakse... kui ma just ei taha olla ilgelt pro geimer.
Aga üks asi on kindel... kui vaadata paar minutit või isegi paarkümmend minutit mängu selle filtriga, siis on mulje graafikast palju etem.

viimati muutis Azatris 23.04.2012 03:33:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 23.04.2012 03:33:02 vasta tsitaadiga

ArchMage kirjutas:
kupi_kloon kirjutas:
Muidu tumedama miljöö soovijatele on juba ka teised mängurid mõelnud: http://darkd3.com/

Ma ise väga graafika üle ei hala, aga hardcore sharpened on ikka üliäge!!!

Liblikad kõhus icon_biggrin.gif ägedusest

edit:// AA NEID SAAB PÄRISELT KASUTADA VÕI
AAAAAAAAAAAAHHHHH

ot:
andeks, icon_biggrin.gif

edit2:// ausalt ka ei hala... eriti

Tore näha, et nii sügava mulje siis jättis. icon_biggrin.gif
Ja nii lihtsalt saabki seda välimust endale meelepärasemaks muuta. Pisike zip fail mängufolderisse lahti pakkida ja ongi korras.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2012 08:20:14 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
tonism kirjutas:
Jah, igasugu värvifiltritega saab tooni juurde anda, atmosfääri süngemaks teha jne, kuid Blizzardi seisukoht selliseks valikuks oli just eristusvõime actioni ajal. Nad ei taha pilti väga kirjuks ajada, mistõttu taust ongi pigem ühes toonis.

Too mõni viide ka sellele üsna vaimukale väitele...

http://www.diablowiki.net/Art_controversy#Blizzard.27s_Response
Viimane Jay Wilsoni vastus
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 23.04.2012 08:55:26 vasta tsitaadiga

Kas kuskilt saab D3-e odavamalt kah kui 41.60EUR? ( gamestar.ee + registreerimissoodustus)
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.04.2012 08:56:43 vasta tsitaadiga

gemini, ei tohiks olla enam odavam.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 09:43:25 vasta tsitaadiga

kupi_kloon kirjutas:
Seoses valikuvabaduse piiratusega näitaks seda kena pilti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kui panna elective mode peale on erinevaid võimalikke skillide ja passive'ite kombinatsioone level 60 juures 13,338,329,004(demon hunteri näitel).

jutuks hea küll. kombinatoorika osas ma veel mõtlen kas viitsin d2 kohta sama arvu välja arvutada, see tuleks krdi suur

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 23.04.2012 09:46:16 vasta tsitaadiga

Ma D2 lõpuni ei mänginudki. Kas seal endgames toimisid ka tabeli esiotsa spellid kenasti? D3 puhul ilmselt saab nii olema, et ka suvaline WD poison arrow teeb lõpuni välja head tööd.
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 23.04.2012 09:50:35 vasta tsitaadiga

D2 skilltrees lõpus kasutasid enamvähem ainult viimase või eelviimase tieri skille.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 09:56:47 vasta tsitaadiga

Kristoferr, d3-s ei ole tabeli esiotsa spelle. seal on lihtsalt spellid.
mirko27, oot mis? minu põhiline sorc kasutab enamasti küll teise või kolmanda tieri oma.

edit:
ma ei suuda sarnast numbrit d2 jaoks arvutada. kõik netist ette juhtuvad faktoriaali kalkulaatorid annavad tulemuseks infinity.

viimati muutis londiste 23.04.2012 09:57:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 23.04.2012 09:57:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kupi_kloon kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kui panna elective mode peale on erinevaid võimalikke skillide ja passive'ite kombinatsioone level 60 juures 13,338,329,004(demon hunteri näitel).

jutuks hea küll. kombinatoorika osas ma veel mõtlen kas viitsin d2 kohta sama arvu välja arvutada, see tuleks krdi suur

See võrdlus on jah, natuke keskerakondlikult serveeritud:)
Silmas pole peetud ka seda, et ühel puhul on tegu reaalse puu ja lõplike valikutega, teisel puhul on sul kõik abilitid lahti ning saad sisuliselt jooksvalt muuta, mis annab valikutele vähem kaalu.

Also d2 ju esiotsa spelli ka skaleeruvad üles.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 23.04.2012 10:06:22 vasta tsitaadiga

D2 oli jah suhteliselt värviline, D1 kõvasti süngem.
Sai ka proovitud seda betat mõned tunnid barbariga ja üldmulje täitsa OK.
Nagu juba lugematu arv kordi mainitud siis graafika üllatavalt kesine. Plussiks muidugi see et jookseb väga hästi ka lahjal raual ja laadimisajad väga lühikesed thumbs_up.gif Isiklikult ei sega graafika ja on täitsa piisav kuigi eelistaks natuke teravamat.
Barbariga mängides on tunda et tegu tugaeva tegelasega, löögid jõulised ja vastaseid lendab igasse suunda.
Mängitavus hea ja lihtne(kuigi seda ära vusserdada oleks Diablos vist päris raske).
Ei meeldi et ei saa ise skill pointse panna.
Muidugi on nõme see et vajab kogu aeg ühendust thumbs_down.gif
Kokkuvõttes mingit üllatust polnud aga korralik hack and slash. Kuna huvitab peamiselt sp siis praegu ostma ei hakka, kui millalgi tuleb korralikum allahindus(kuigi sellise nime puhul vaevalt et kiiresti) siis miks mitte.
Kommentaarid: 1310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 922
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 10:10:27 vasta tsitaadiga

värvilisuse ja tegevustiku arusaadavuse osas - kas kõik proovisid neljakesi vähemalt ühe wd ja vähemalt ühe wizardiga suuremasse ja kirjumasse vastastegruppi lennata? icon_smile.gif

mis tuletabki meelde, wtf on see 4-player coop piirang? mäletab keegi, kas täisversiooniks on rohkem lubatud?

tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2012 10:36:01 vasta tsitaadiga

Diablode värvilisust võrreldes võiks piirduda vähemalt sarnaste asukohtade võrdlusega. D2 keskpäevast kõrbe D3 katakombiga võrrelda on natuke kohatu.

Diablo 2-s on kohti, mis on oluliselt süngemad kui D3-s siiani nähtud ühtlase neoonvalgustusega koopad ja katedraalid.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 23.04.2012 10:46:29 vasta tsitaadiga

Kas kellelegi teist ei tundu ,et d3 vaade tegelasele võiks olla sipake kõrgemalt.
vaade tegelastele ja üldsusele tundub oleva hetkel ainuke asi mis vähemalt mind häirib.
Pisike võimalus zoomiga mängida annaks kõvasti juurde.
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 23.04.2012 10:50:52 vasta tsitaadiga

Tundub küll, vaade võiks natuke kõrgemalt olla(just natukene).
Kommentaarid: 1310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 922
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2012 11:45:23 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
värvilisuse ja tegevustiku arusaadavuse osas - kas kõik proovisid neljakesi vähemalt ühe wd ja vähemalt ühe wizardiga suuremasse ja kirjumasse vastastegruppi lennata? icon_smile.gif

mis tuletabki meelde, wtf on see 4-player coop piirang? mäletab keegi, kas täisversiooniks on rohkem lubatud?

4 player coop on max jah. Ilmselt on põhjus selles, et mängu oleks lihtsam balansis hoida. Enamus blizzardi viimase aastate "taandarengust" on tingitud ilmselt balansi probleemidest.

Ise tegin beta kiirelt läbi deemonhunteriga.
Kogu grind oli vana hea diablo. Lisaks veel siis bossi võitlus mis meenutas pigem WoW-st tuntud mehaanikaga võitlust. Addid , melee aoe ja siis charge ranged chari poole. Diablo 3-e esimene bossi võitlus oli ilmselt parem kui paljude mängude viimase bossi võitlus.
Antud hetkel olen ma suht kindel , et mingit igavat bossi peksmist selles mängus oodata ei ole.

Kui algus ehmatas veits , siis beta lõpuks oli mängust juba suht hea mulje.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 23.04.2012 11:51:08 vasta tsitaadiga

Rohkem micromist on võrreldes D2-ga.

D2 hoidsid witchiga/wizard (vms see krdi võlur oli) nuppu all ja tuleleek lihtsalt hävitas (ma ennast raske raskusastmega närvi ei aja, mängin tavaliselt normaliga)

Siin proovisin sama characterit ja pidi koguaeg edasi-tagasi jooksma, et vastaselt peksa ei saaks icon_biggrin.gif

Kas MP- s saab valida ka kellega mängida? Ma mingite lambivanadega ei viitsiks küll MP teha.. Sõpradega, ikka sõpradega.
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 23.04.2012 11:59:19 vasta tsitaadiga

Leinö, Pead sõpsid sõbralisti lisama ja siis teete party thumbs_up.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 23.04.2012 12:02:38 vasta tsitaadiga

Iz nize.

Kas gamestaris oli neil öömüük netis ja D3 on seal ka odavam?
tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 23.04.2012 12:41:17 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
londiste kirjutas:
kupi_kloon kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

See võrdlus on jah, natuke keskerakondlikult serveeritud:)
Silmas pole peetud ka seda, et ühel puhul on tegu reaalse puu ja lõplike valikutega, teisel puhul on sul kõik abilitid lahti ning saad sisuliselt jooksvalt muuta, mis annab valikutele vähem kaalu.

Also d2 ju esiotsa spelli ka skaleeruvad üles.

Blizzard on ikkagi andnud põhjust ka enda skill setupi üheselt hoidmiseks (ning sama tehes ka vähendanud boss runide mõttekuse). Nimelt kogu act läbi tehes saab iga tapetud unique campi eest kogu grupp MF boonuse ning Infernos peaks üldse olema kõik kohad paras väljakutse ja seetõttu ka sama loot table'ga. See boonus aga nullitakse, kui keegi juhtub skille vahetama, nii et AoE damage'le fokusseeritud buildi ei saa niisama tagajärgedeta vahetada single targeti vastu, kui boss juhtub teele ette tulema.

Väga paljude muudatustega seoses soovitan ikka tungivalt seda lugeda.

Ja selle kohta, et Diablo 2-s on veel rohkem buildi võimalusi sooviks ma teada, kas loete erinevateks buildideks seda, kui sorceressil on level 2 frost nova ja level 3 ice bolt vs level 3 frost nova ja level 2 ice bolt. Sest see läheb juba väga tinglikult "erinevaks buildiks" nimetamiseks, seevastu Diablo 3 ruunid sageli muudavadki spelli täiesti teistsuguseks (channeled single target PBAoE-ks vms). Rääkimata sellest, kui paljud nendest "võimalikest" buildidest suudavad tegelast läbi Nightmare'i toetada.

Ma mõistan, et on mõned, kellele meeldivad vanad ja karistavad süsteemid rohkem, aga öelda, et customization puudub sellepärast, et permanentsust ei ole tundub segane argument. Pigem on tehtud lihtsaks nende jaoks, kellele see oluline ei ole, muuta enda skille vajadusel. Kui on väga suur soov olla lõpuni seotud nende asjadega, mida alguses valid, siis võid ka seda alati teha. Lihtsalt süsteemi asemel, mis aktiivselt mängija vastu töötab, on nüüd mängija enda tahtejõud. Olen mänginud ka Diablo seeriat esimesest alates, kuid isegi seda öeldes, ei kujuta ma ette olukorda, kus valiku ära võtmine mängijalt on hea otsus.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 13:11:28 vasta tsitaadiga

õufakk, see link tekitab pigem vastumeelsust kui asjade seletusi lugeda.

statide jutt suht piirdub sellega, et oli keeruline ja keegi ei teadnud kui palju täpselt mida oli, mugavalt üle libisedes tõsiasjast et d2 statisüsteem on siiani (12a) paras bugihunnik + kuskil numbrilisi väärtusi ei näidatudki. seletused räägivad üksteisele vastu. itemization on hooga jõuga esile tõstetud (ei tea küll miks). osa juttu on d3 vanematest iteratsioonidest. bleh.

tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 23.04.2012 13:25:11 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
õufakk, see link tekitab pigem vastumeelsust kui asjade seletusi lugeda.

statide jutt suht piirdub sellega, et oli keeruline ja keegi ei teadnud kui palju täpselt mida oli, mugavalt üle libisedes tõsiasjast et d2 statisüsteem on siiani (12a) paras bugihunnik + kuskil numbrilisi väärtusi ei näidatudki. seletused räägivad üksteisele vastu. itemization on hooga jõuga esile tõstetud (ei tea küll miks). osa juttu on d3 vanematest iteratsioonidest. bleh.

Ma nüüd sellest postitusest ei mõista, kas sa eelistad D2 süsteemi või mitte. Ühest küljest kritiseerid linki (mis tõesti on osaliselt vana informatsiooni põhjal kirjutatud), teisest küljest kutsud ka ise D2 statisüsteemi läbinähtmatuks bugihunnikuks.
Ja itemization on vist sellepärast esile tõstetud, et customization käibki nüüd.. selle kaudu. Kui tahta kahe mängu vahel süsteeme võrrelda, siis pole väga muud valikut.

edit: Minu isiklik seisukoht stat pointide koha pealt on see, et ma mõistan seda näiteks AD&D-l põhinevates mängudes (nt. Baldur's Gate seeria), kus statpointide ja classi valik omavad reaalset raskust ja nii plusse kui miinuseid. Tõepoolest alguses wizardit valides ning kõrge INT peale minnes oled habras ning ei suuda raskeid relvi/armorit kanda, kuid see-eest su spellivaramu suureneb ning ka skill pointid/rollid on paranenud. Igal classil ja igal statil on mingi kaal.
Seevastu Diablolaadses ARPG-s, kus põhirõhk on niikuinii pigem lahingul ja selline mõistmatu statisüsteem nagu D2-s on ei tee muud, kui tõstab sinu tegelase tehtavaid numbreid ning tekitab kunstlikke barjääre asjade kasutamisel (nt. vajadus pumbata STR-i juurde, et panna selga armor, mis pärast annab veel +xx STR, nii et sul on rohkem kui üldse vaja võiks minna).
Üldiselt ootan täismängu välja tulekut ning loodan näha seda, et lahingumootor on jätkuvalt sama meeldiva "tundega", kuid läheb tunduvalt raskemaks (ka mina nõustun, et normal on väga lihtne, kuid eks ta on põhjusega nii tehtud). Enne sinnamaani jõudmist aga olen siiski optimistlik, kuigi peale Diablo 1 & 2 pole ühegi Blizzardi mängu väga suur fänn olnud.

viimati muutis kupi_kloon 23.04.2012 13:36:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 23.04.2012 13:40:07 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

See natuke lubab üht-teist...

Viable builds jutt on väga meeldiv..

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 13:44:20 vasta tsitaadiga

kupi_kloon, läbinähtamatu bugihunnik != katki.

kas sa ise linki lugesid? või tutvusid, mida iga stat d2-s teeb? tõsiasi, et iga "üle jääv" punkt vitalitysse topiti, ei tähenda et ülejäänud statid mõttetud oleks olnud.

tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 14:04:44 vasta tsitaadiga

siia customizationi ja skillide jutuhulka v6in niipalju 8elda, et D2 classicus, n2iteks sorcress buildid mis olid hell CS runide(Chaos Sanctuary Run, kus olid m2ngu tugevamad mobid ja kus lvl 90+ oli ainuke v6imalus xp saada) jaoks ja pvp, ainukesed viable buildid olid kas

P6hi Dps skill oli Frozen orb / Blizzard / Fireball ja siis sinna otsa loomulikult k2is Teleport ja Telekinesis (Sealide avamiseks Hell CSis) Lightning storm v6i Energy shield(defence). Yksk6ik mis muu skill lihtsalt ei olnud piisavalt tugev, et keegi yldse sind tahaks Hell CSi v6tta v6i, et kedagi PVPs yldse 2ra v6ita. Siinkohal ma ei r22gi loomulikult mingist casual gameritest.

Stat pointe teadsid k6ik head m2ngijad tuleb panna ainult Vitalitysse, kui siin m6ned r22givad, et str ja dex pandi niipalju et gear selga saada siis see on bullshit. S6rmuste ja amulettidega millel ei ole STR ega DEX requirementi saadi baas Statid k2tte, et nendearvelt panna selga armor mis omakorda andis veel STR, et saaks panna bootsid mis andsid Dexi, mis lubasid panna kindad jne... saate aru küll. Yhes6naga kui sa ei toppinud k6iki punkte Vitalitysse, siis PVPs lihtsalt oli nii, et yhel vennal oli 4000 hp ja teisel 1500. sellist All in vitality buildi kutsuti Perfect Buildiks ja reaalselt ladderi top vennad olid k6ik nii ehitatud, r22gime siis lvl 93-96. ise olin Classicus 4 Season lvl 94 sorc.

Kui m6ned ei tea, siis miks ma toon v2lja just Diablo 2 Classic, mitte lihtsalt Diablo 2. Kuna LoD(Lord of Destruction) t6i 5 Acti ja sellega suurema lvli mobe, ja rohkem XPd andev Baal runid, siis oli seal kergem seda lvl 99 capi saada, kui D2 Classicus. Sellep2rast 8eldaksegi, et D2Classicu lvl 96 = LoD lvl 99. Seal on veel palju muud, miks Classic on rohkem skill based, kui LoD.

Tundub, et terve vaidlus ongi inimeste vahel kes yhed on Hardcore m2ngurid ja teised casual. Need maailmad ei saa kunagi kokku.. l6putu vaidlus lihtsalt. Casual gamerite jaoks tundub see ajuvaba, et Diablo 2 Classicus lvl 95-96 saamiseks sai terves m2ngus XP ainult DIABLO enda k2est, mitteykski muu mob ei andud xp. Selleks tehti mitmeid tuhandeid CS rune(v6is kuluda kuni pool aastat et saada yhte levelit), kus yks run kestis keskmiselt 3-4 minutit.

See on hardcore gaming.Vahe ongi selles, et casual gamerid ei aja seda asja taga.

Natuke palju m8lda vbl, vabanda, aga jah.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 23.04.2012 14:06:38 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 14:09:46 vasta tsitaadiga

l943, d3-s ei ole pvpd. ja d2s on pve ka olemas.
tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 14:09:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kupi_kloon, läbinähtamatu bugihunnik != katki.

kas sa ise linki lugesid? või tutvusid, mida iga stat d2-s teeb? tõsiasi, et iga "üle jääv" punkt vitalitysse topiti, ei tähenda et ülejäänud statid mõttetud oleks olnud.

Kahjuks nii see oli, ylej22nud statid olid m6ttetud kuna reaalselt nad ei andud sulle midagi mis endgameis loeks rohkem kui HP.

HP otsustas kas sa sured Hell CSis kui 10 venda sulle k6ik yhel ajal l88vad sisse ja sa ei j6ua potti vajutada piisavalt kiire reaktsiooniga.

HP otsustas PVPs kui sa j2id yhe Sorcressi Blizzardi alla mis tegi 1200-1400 dammi sekundis, kas sa suudad selle chilli all sealt v2lja teleportida v6i mitte.

HP otsustas PVPs kui barb sulle WhirlyWindiga n2kku tuli, ja staggerdas su movementi, kas sa j6uad kitida v6i mitte.

Vabandust, aga selleks, et seda k6ike teada pidi lihtsalt kaua ja t6siselt seda m2ngu m2ngima. Samamoodi selle k6ige hindamiseks peaks olema samad kriteeriumid.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 14:12:59 vasta tsitaadiga

l943, block? fhr? def?

see, et pvp-s on vaja kõik perf kõige paremad jupid saada, et jumala eest vastane 1 löök vähem ei peaks tegema on eraldi teema.

tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 14:18:33 vasta tsitaadiga

londiste, mida sa m6tled blocki fhr ja defi osas... need k6ik asjad toodeti itemitelt ja skillidelt.

me r22gime ju stattidest icon_sad.gif
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 23.04.2012 14:21:01 vasta tsitaadiga

Mis värk selle gamestariga on siis... Tellin sealt 5ndal mail ära ja võin 14'nda öösel minna järgi oma mängule?
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 23.04.2012 14:22:59 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
l943, d3-s ei ole pvpd. ja d2s on pve ka olemas.

Mis jutt see on, et D3's pvpd pole?
http://www.youtube.com/watch?v=biZlc86JnMk
http://www.youtube.com/watch?v=z1MNiM3Wfz4
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 23.04.2012 14:26:51 vasta tsitaadiga

On PVP ja on Team arena. Aga sellega tuleb ilmselt kuskil augustini oodata.
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 23.04.2012 14:27:31 vasta tsitaadiga

Niisama party's võiks ka omavahel võidelda (mingi /duel command näiteks).
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 14:31:51 vasta tsitaadiga

seda nad tahavad sisse tuua lovvi, r22kisid sellest kuskil videos.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 23.04.2012 14:37:51 vasta tsitaadiga

Lovvi, mine mängi runescapet icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2012 15:21:00 vasta tsitaadiga

l943, baas block chance tuleb dexist. teised olid pigem su hp > all jutu kohta.
tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 15:24:52 vasta tsitaadiga

londiste, mis su k6rgeima lvliga char oli d2 classicus? ei kysi halvustavalt ega midagi.
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 23.04.2012 15:52:27 vasta tsitaadiga

l943, Last time I checked. Oli see Diablo 3 teema, mitte D2 e-fallose võrdluse teema.

Kas ma olen ainuke, kellel fps kõigub eriti massiivselt. vahepeal on 100+ ja vahepeal on 5. Tundub, et see fps kõikumine tuleb latency'st. ~200 latency peal jookseb täiesti stabiilselt ~50fps ,aga kui latency on mingi 230-240+ siis fps pidevalt ~10, eriti kui envoiermenti hävitada või kui mingid evendid toimuvad.
tagasi üles
l943
HV vaatleja
l943

sõnum 23.04.2012 16:03:26 vasta tsitaadiga

Anar, saan sellest aru ja sellep2rast kirjutasin ka sinna taha, et ei kysi halvustavalt ega midagi. M6te siis selles, et lihtsalt vahe tuleb sisse kogemustega.

yleyldse ma ei tea miks ma siin s6nav6tan. mu jutu idee ja sisu on t2iesti kaotsi l2inud. v6i siis ei ole seda yldse.

igastahes jah, k6ik ei saagi k6igile meeldida, see on t2iesti normaalne. maitsed on nii erinevad.

ait2h ja ilusat p2eva teile.
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 23.04.2012 16:06:17 vasta tsitaadiga

l943, samuti ei mõelnud mina midagi halvaga. thumbs_up.gif Aga siin teemas tahaks diablo 3 juttu lugeda. icon_wink.gif
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 23.04.2012 16:59:27 vasta tsitaadiga

Ise jäin küll betaga rahule ja ostan kohe kindlsti. Armori süsteem jäi veits segaseks... kõik tegelased saavad kanda kõiki armoreid... seega on võimalik et barbarianil ja wizardil on sama armor?
Väga kahju et paladini ei ole icon_sad.gif

BTW Kas see katedraal on sama mis Diablo esimeses mängus?
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2012 17:01:13 vasta tsitaadiga

Anar. kirjutas:
l943, samuti ei mõelnud mina midagi halvaga. thumbs_up.gif Aga siin teemas tahaks diablo 3 juttu lugeda. icon_wink.gif

Teema sai alguse sellest, et mõned väitsid diablo 3 on täielik saast võrreldes diablo 2-ga. Edasine oli lihtsalt loogiline jätk.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 23.04.2012 17:15:30 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
Ise jäin küll betaga rahule ja ostan kohe kindlsti. Armori süsteem jäi veits segaseks... kõik tegelased saavad kanda kõiki armoreid... seega on võimalik et barbarianil ja wizardil on sama armor?

Katedraal peaks sama olema jah.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 23.04.2012 17:18:01 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:

Armori välimus muutub vastavalt klassile. Samuti on armori peal olevad statid olulised, kuna ma arvan, et päris suvalised statid on pigem kahjulikud.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 23.04.2012 17:25:46 vasta tsitaadiga

Kõik võivad kanda suht kõike armorit jah. On osad tükid, mis on spetsiaalselt klassi jaoks mõeldud. Neid loomulikult teised klassid kanda ei saa ja ei oleks ka mõtet. Näiteks eile droppisid kindad barbarile. Statsiks oli +3 maximum fury.
Igal klassil on oma põhi stat, mida ta eelkõige armorit valides eelistama peaks. Int on WD ja Wiz jne. Samas näiteks Tank Barbar võiks kasu saada ka Dexteritist, mis annab avoidance. Strengt saab siiski peamine olema (oletus).
Kommentaarid: 267 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 218
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 23.04.2012 18:00:57 vasta tsitaadiga

Kuidas siis "feel" võrreldes D2-ga (orikas + 1.11 synergia etc) on ?
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 23.04.2012 18:02:06 vasta tsitaadiga

Njh.. eks ta ole alguse asi.. siin pole vahet millega ringi vehid. Hetkel lasen wizardiga ringi kellel on vibu käes sest pole paremat relva talle leidnud:) Monk paneb ka ilusti kirved vööle ja hakkab rusikatega peksma kuid teeb ikka rohkem dmgit kui nende talle mõeldud (valgete) fistidega.
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 23.04.2012 18:09:30 vasta tsitaadiga

Mingi jant prose kasutusega.
Küll vana e6600@2.9ghz and prose kasutus mängus 100% olenemata sellest kas kõik on high või täitsa maas low peal. icon_confused.gif
kellelgi sama teema?
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.