praegune kellaaeg 19.06.2025 01:16:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
21.04.2012 07:56:13
Samsung Galaxy Xcover GT-S5690 |
|
|
Asjaolude tahtel, sai minust selle telefoni "õnnelik" omanik.
Küsimus oleks nüüd selles, et kuskohast ma peaks seda seadistama, et nii kui wifi välja lülitan, ühendaks ta ennast mobiilsesse andmeside võrku? Paraku pean kõvasti lammutama, et ta peale wifist eemaldusmit mobiilset andmeside kasutaks.
On seal mingi nipp?
|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
poles
HV kasutaja
|
21.04.2012 11:10:46
side |
|
|
osadel samsungidel saab väljalülimisnupuga kiirelt lülida.sellel vist mitte.aga muidu tavaline seaded-võrgud-aktiveeri andmeside.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
21.04.2012 11:41:08
|
|
|
see on aktiveeritud. Kui wifi sisse lülitan ja pärast lülitan välja (pole wifi võrke saadaval), siis pean ka andmeside välja lükkama ja uuesti sisse lülitama, enne kui toimetama hakkab.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristjan77
HV vaatleja
|
22.04.2012 18:06:45
|
|
|
Arvan, et kui oled selle telefoni värske omanik, siis oled sa hetkel lihtsalt hüperkriitiline ja jälgid liiga pingsalt ühenduvust. Ma olen ka selle telefoni omanik ja kui ma WIFI välja lülitan, siis lülib ta mõne aja pärast mobiilsesse andmesidesse. Mingit mässamist pole mina küll seadetega teinud.
Ah jaa, mul on see jubin olnud veebruarist. Telefonina hea, aga nutikana üpris saast. Ega keegi seda mult ära ei tahaks osta? Annaksin poole hinnaga Elisa hinnaga võrreldes, peaasi et kaelast saaksin. Garantii kehtib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|