Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tramburai
HV kasutaja

|
20.04.2012 13:48:11
|
|
|
Huvitav, pole küll mingeid katkestusi enam märganud. Seda siis Tallinnas Kristiines. See, mis oli nädalat paar kolm tagasi tehti korda. Helistada tahavad sellepärast arvatavasti, et siis saab kiiremini ja operatiivselt probleemi lahendada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
21.04.2012 08:08:15
|
|
|
pigem loodavad, et sa kõnet ei salvesta ja ajavad mingit huinjaad suust välja
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
smily
HV kasutaja
|
22.04.2012 00:05:59
|
|
|
Täna hommikul märkasin, et Tapal on keset linna pandud suur Starmani plakat püsti - Parim internet Tapal nüüd saadaval. Kribasin numbri maha ja helistasin. Öeldi,kahjuks me Tapal veel ei paku oma ühendust. Miks siis üldse reklaamite keset linna ....
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
22.04.2012 02:38:18
|
|
|
Lugesin huvipärast paar lehekülge ja võib vist arvata, et ma olen ainuke kellel pole mitte ühtegi probleemi olnud niikaua kuni mul starman on olnud - ehk siis ca 1.5 aastat
Just avastasin , et kiirust oleks nagu juurde tulnud. Kaabliga tuleb 15.5-16MB/s torrent , kahjuks muidugi mitte koguaeg stabiilselt kuna läpaka ketas lihtsalt ei saa hakkama ja hetkeks kui kõvasti "ragiseb" siis kisub korra kiirust alla. "avastasin" , sest 99% ajast olen siiski läbi wifi ja selle max on kahjuks 7.5MB/s kanti.
Igatahes see XL 150mbit ja asun Laagris. Ei ole kordagi minu kasutamise ajal katkenud ja telekaga samuti kõik OK.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitval
HV kasutaja

|
22.04.2012 10:51:00
|
|
|
InterFace kirjutas: |
Lugesin huvipärast paar lehekülge ja võib vist arvata, et ma olen ainuke kellel pole mitte ühtegi probleemi olnud niikaua kuni mul starman on olnud - ehk siis ca 1.5 aastat
Just avastasin , et kiirust oleks nagu juurde tulnud. Kaabliga tuleb 15.5-16MB/s torrent , kahjuks muidugi mitte koguaeg stabiilselt kuna läpaka ketas lihtsalt ei saa hakkama ja hetkeks kui kõvasti "ragiseb" siis kisub korra kiirust alla. "avastasin" , sest 99% ajast olen siiski läbi wifi ja selle max on kahjuks 7.5MB/s kanti.
Igatahes see XL 150mbit ja asun Laagris. Ei ole kordagi minu kasutamise ajal katkenud ja telekaga samuti kõik OK. |
Minul on olnud starman juba mingi 5 aastat ja pole olnud ka ühtegi probleemi. Teleka pilt on olnud koguaeg ees ja internet pole ka niisama ära kadunud. Vähemalt hetkel küll ei meenu. Sõbral kellel elion , kurtis vahepeal koguaeg et teleka pilt eest ära ja nett aeglane , olen tema pool siis kui tõmabab netist midagi siis pilt jookseb kokku vahepeal jne. Jube mõelda , mul õnneks sellist probleemi küll pole. Elan Viimsis.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
22.04.2012 11:13:24
|
|
|
Sai L internet võetud ja Elioniga võrreldes on ikka mega hea ja kiire. nüüd tuleb veel loota, et probleeme ei tule
telku pilt küll kahjuks nii hea pole, kui Elionil. aga tühja sellest telkust peaasi, et nett hea on.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirr86
HV vaatleja
|
22.04.2012 13:15:03
|
|
|
Mul isiklikult on olnud starman umbes 3 aastat ning üleüldiselt probleeme ei ole olnud. St televiisoriga ei ole senini oma mäletamist mööda mitte kordagi probleeme esinenud. Mis internetti puutub, siis eelmise nädala lõpus olid sellega probleemid, kui iga 30-60 minuti tagant modem hakkas downstreami otsima ja tegi restarte, kuid see oli üleüldine probleem ning selle nad parandasid paari päevaga ära (asun õismäel). Nüüd töötab jälle laitmatult ning kiirused on olnud koguaeg nagu lubatud (kasutan L internetti). Mis digi-tv pilti puutub, siis minu subjektiivse arvamuse kohaselt on see väga hea, ma arvan, et sama hea või pigem parem kui elionil (olen mõlemat näinud). Samas ma arvan, et palju oleneb ka, kuidas Sul on televiisor digi-tv-ga ühendatud, nt kas sellel on eraldi digiboks vahel. Mul on televiisorisse digibox sisse ehitatud ning on starmanilt võetud conaxi kaardilugeja, mille pistsin telekasse ning kaabel jookseb ka otse telekasse. Sellise kombinatsiooni korral, vähemal minul, on pilt väga hea.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
22.04.2012 18:05:59
|
|
|
Ma mõtlen koguaeg, et midaga on paneelmajas teha elioni kopsikutega. Juhtmed / lisa pult ja viletsam pildi kvaliteet (see pelgalt minu arvamus) Kui ikka võimalus on siis kaabel digi-tv kaart telekasse ja vaatama. Lihtne ja mugav. Pealegi sirka üle 10a. starmani kasutanud... tõsi on hetki olnud kus teenused jamavad aga ülejäänud 99% kordades on kõik töötanud. Ei tea mina firmat kellel vahest ei tuleks probleemseid olukordi.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
unn
HV kasutaja

|
22.04.2012 20:51:07
|
|
|
Huvitav et sellest videolaenutuse projektist enam ei räägita millega Starman pidi kevadel välja tulema.. Täielik vaikus.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
22.04.2012 21:10:29
|
|
|
miks starmanil on nii vähe raadiojaamu isegi sky plus väljas.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
23.04.2012 21:03:54
|
|
|
mis keiss selle Eurosport 2ga on? Täna kesk kõige otsustavamat snookeri mängu praktiliselt poole sõna pealt pandi mingid poolakad vutti mängima. Kui see on see Eurosport 2 Bundesliga vms, miks pole Starmani poolt öeldud kuidagi, et nende näidatav pole see "tavaline" Eurosport
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.04.2012 22:33:23
|
|
|
meie piirkonna jaoks peakski tavaline olema eurosport 2 bundesliga
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.04.2012 22:54:56
|
|
|
Amphor kirjutas: |
mis keiss selle Eurosport 2ga on? Täna kesk kõige otsustavamat snookeri mängu praktiliselt poole sõna pealt pandi mingid poolakad vutti mängima. Kui see on see Eurosport 2 Bundesliga vms, miks pole Starmani poolt öeldud kuidagi, et nende näidatav pole see "tavaline" Eurosport |
bunde bljablja jah
ja nii ei näe ka nädalavahetusel mänge. kes krt seda saksa psk yldse vaatab, andku eurosporti parem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.04.2012 23:03:30
|
|
|
bundesliga on väga kõva, annab tihtipeale premier ligale silmad ette
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
23.04.2012 23:25:19
|
|
|
Beside the point
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
24.04.2012 16:18:18
|
|
|
starman on ikka lahke
L paket.
|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
26.04.2012 16:50:33
|
|
|
Mul viimasel ajal nett väga hakkima hakanud - netiraaidoid ja live ülekandeid ei saa vaadata normaalselt. Kuigi peaks olema 40mb nett ja ei tohiks probleemi olla.
Kas kellelgi veel? Piirkonnaks Lasnamägi.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
muumia
HV vaatleja
|
26.04.2012 20:26:52
|
|
|
mustakal on viimased 2 päeva nett paariks minutiks ära kadunud... ja täna peaaegu iga tund seda juhtunud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
27.04.2012 00:28:57
|
|
|
Mul kadus eelmine kuu iga 50 min tagant ühendus ära, see kuu iga 60 min tagant... Selline tunne, et piirkond on üle koormatud ja uued ühendused löövad vanad ühendused eest ära? On see veel võimalik? Praegusel ajal peaks juba parem ühendus ju olema, ei ole võimalik, et ühenduste arv saab täis? Lasnamägi.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
28.04.2012 11:27:04
|
|
|
Nagu aru saada võib, siis etteplaneeritud mitmekordne läbilaskevõime ülemüük. Nagu seda meie maal tegelikult praegu iga ISP teeb, kui ehk võib-olla kõu välja arvata, sest tollel on klientide arv kõvasti langenud......
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.04.2012 11:39:23
|
|
|
kas elion myyb yle?
vaevalt
antakse seda mida lubatakse, suht sama on arvatavasti ka starmanis
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
28.04.2012 12:34:59
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kas elion myyb yle?
vaevalt
antakse seda mida lubatakse, suht sama on arvatavasti ka starmanis |
Minu arvates on erinevus vaid selles, kui palju on üle müüdud. S.t. kõik rajaneb eeldusele, et 24/7 režiimis kõigil tarbijail üheaegselt ainult maksimumkoormust pole, et kõigil tekib pidevalt pause ja koormuselangusi sisse.
Kui ülemüüki ei eksisteeriks, siis peaks kõigil klientidel kõikvõimalikud kiirustestid suvalisel ajahetkel ja ükskõik kui pikalt testides ainult maksimumläbilaset näitama, v.a. juhul kui kliendi enda juures midagi rikkis on.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.04.2012 12:40:57
|
|
|
Mnator kirjutas: |
kas elion myyb yle?
vaevalt
Minu arvates on erinevus vaid selles, kui palju on üle müüdud. S.t. kõik rajaneb eeldusele, et 24/7 režiimis kõigil tarbijail üheaegselt ainult maksimumkoormust pole, et kõigil tekib pidevalt pause ja koormuselangusi sisse.
Kui ülemüüki ei eksisteeriks, siis peaks kõigil klientidel kõikvõimalikud kiirustestid suvalisel ajahetkel ja ükskõik kui pikalt testides ainult maksimumläbilaset näitama, v.a. juhul kui kliendi enda juures midagi rikkis on. |
aga mul elioni juures seda näitabki, olenemata kellaajast on võimalik pedaal alati põhja vajutada
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
28.04.2012 12:56:22
|
|
|
Mnator kirjutas: |
kas elion myyb yle?
vaevalt
Kui ülemüüki ei eksisteeriks, siis peaks kõigil klientidel kõikvõimalikud kiirustestid suvalisel ajahetkel ja ükskõik kui pikalt testides ainult maksimumläbilaset näitama, v.a. juhul kui kliendi enda juures midagi rikkis on. |
aga mul elioni juures seda näitabki, olenemata kellaajast on võimalik pedaal alati põhja vajutada  |
Aga kas ~100% elioni kliendid (arvuliselt ma mõtlen) on sama õnnelikud? Ma miskipärast kahtlen selles. Heal juhul vaid need kes istuvad piisavalt uute ühendusliinide otsas ja kelle läheduses sõlmpunktide seadmed on ka piisavalt uued. Ning kui samasse piirkonda juhtub massiliselt uusi kliente juurde tulema, siis arvatavasti elion võtab nad rõõmsalt vastu, sõltumata sellest kas läbilaskeriba ikka jätkub.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|