praegune kellaaeg 18.06.2025 14:59:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheBadOmen
HV vaatleja
|
21.04.2012 01:22:42
Alt controller! |
|
|
Tere,
tirisin sellise huvitava programmi nagu on seda alt controller ( http://www.gamebase.info/magazine/read/introducing-alt-controller_554.html ) ning tekkis probleeme kasutamisega. Kui keegi oskab sellega ümber käia siis paluks veits abi . Nimelt tahaksin kasutada oma hiirt, et asendada rooli rallimängudes keeramiseks. Põhimõtteliselt ta töötabki, kuid ükskõik, mis mänguga ma ka ei proovi (F1 2010, Dirt3 - neile tal on anda ka valmis profiile) on mu hiir liiga tundlik. St kui ma isegi ei liiguta hiirt üldse, hakkab auto juba hullumeelselt keerama ja käiku vahetama ja kiirendama. Nii et 1.) kuidas ma saaks selle hiire kiiruse paika, et ma saan normaalselt teda liigutada ja rool liigub vastavalt ja 2.) kuidas saaks panna asja toimima nii, et klaviatuuriga käib gaas ja pidur ning hiirega ainult keerad rooli. Kunagi LFS-is töötas see väga hästi, kuid seal oli in game selline optsioon olemas nagu hiirega keeramine.
Igatahes huvitav programm
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
21.04.2012 03:25:21
|
|
|
kas sellega ei teki see probleem, et peab koguaeg hiirt õhku tõstma, muidu vehid teise laua otsa
|
|
tagasi üles |
|
 |
TheBadOmen
HV vaatleja
|
23.04.2012 13:39:56
|
|
|
ei tohiks tekkida, sest praegu keerab virtuaalne mees rooli segaselt ka siis, kui ma teda üldse ei liiguta. Vb on asi laseriga hiires.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|