Kui ei saa ehitada, siis peab saama lõhkuda. Hea meelega mängiks vahelduseks mingit mängu, kus saab kõikvõimalike sõidu- ja tööriistadega linna lammutada.
GTA 4 on esimene GTA, mida ma pole läbi teinud. Olen alustanud 4 korda, alati on igavuse tõttu kopa ette visanud. Midagi on selles mängus puudu, mis eelmistes osades aga olemas oli. Just Vice City oli ülimõnusa atmosfääriga, seda ma olen ikka kõvasti pelanud. Samas GTA 4 puhul ei teki tahtmist mängida.
Ja mis puutub Mafia 2te, siis hindan seda kõrgemalt, kui GTA4'ja. Iseenesest on seal tõesti vähem võimalusi jne, aga mingil põhjusel meeldis see mulle rohkem. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Kui ei saa ehitada, siis peab saama lõhkuda. Hea meelega mängiks vahelduseks mingit mängu, kus saab kõikvõimalike sõidu- ja tööriistadega linna lammutada.
Red Faction Guerrilla on siis sinu jaoks
lõhu, laamenda, peksa, sõida sodiks ehitisi etc etc etc _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mafia 2 oli küll paljuski veel toores, aga mõnus oli mängida sellegi poolest. Eriti meeldis see, et oli võimalik röövida poode.
Ka politsei süsteem oli võrreldes GTA-ga palju parem.
IV-d on minul väsitav mängida see tõttu, et seal pole loodust ja pole pikki maanteid, kus naljaviluks ringi rallitada. Ka auto juhitavusega on ülepingutatud.
Ma olen kindel, et kõik need vead on GTA V-es parandatud, eks peab siis ootama...
Kas keegi on proovinud IV-d rooliga mängida? Või oskab keegi ehk öelda, kuidas ma peaks toimima, et seal mängus rooli tööle saada?
mängi puldiga, siis ei ole kogu aeg 100% gaasi ja 100% pidurit ning täie rauaga rooli.
ükski normaalne auto ei suuda sellise käitumise puhul korralikult käituda. aga jah amordid olid seal pehmed
Saints Row 's võid poodi röövida, pantvange võtta, tänaval rahvast röövida... no one gives a F mida seal korda saatsid. Cheatimise osa oli kah lahendatud. Kellel soov veel rohkem jura kokku keevitada vahelduseks. Kõike seda mida seal teha saab võib igaüks ise vaadata. Kindlustus pettused isegi olid seal sees
See mafia 2 "röövimine" oli paras joke ning 1x tegid siis oli juba savi kuna igav, ei andnud midagi juurde. Väga vähe contenti oli ning kogu map oli surnud, hingetu ja tegelased väga väga mannetud.
Võmmide süsteem oli 10000x parem mafia 1'es. Jälgiti liiklus eeskirju. Võmmid ei olnud väga suitsiitsed, tulid kohale kaugemalt autoga (ei spawninud nähtavalt). Said plehku, vahetasid enda auto ära ja jäid nurga taga ootama ja panid sust mööda. Võmm sind kinni pidas, hakkas trahv vms tegema, vaatasid et ta oli üksi, ühtegi pealtnägijat ei olnud, lasid võmmi maha. Vsio 0% wanted level kuna keegi ei näinud sind. Mafia 2 oli mingi kari suitsiitseid spawnivaid troppe kes olid jubedamad kui gta seeria suitsiidi kamikazed.
Lisaks, kes ei mäleta siis mafia 1 oli ka see nali, et kui benzu paak sai pihta siis jooksis kütus välja (võisid tanklas tankimas käia) ning auto jäi seisma Auto rattaid sai küljest lasta ning enne misiooni puruks lastud vastase auto ei olnud a) kuulikindel b) ei fixitud kohe ära enne missiooni käiku minemist seega said ka veel natuke AI'd peedistada kasutades ära ... strateegiat. Ehk siis ei olnud odavalt, kiiruga kokku skriptitud pask. Autost tulistamisel isegi keerati aken vändaga alla mitte ei kasutatud gta stiilis "short gut'i" või siis mafia 2 revolutsioonilist gängsteritele omast lisa - ei saagi autost tulistada
Mafia 2 oli ainuke kõva asi treilerid ja reklaam. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
...jep - Mafia 2 oli räigelt üleskriptitud - silmaklapid pähe ja mööda sirget koridori minek - vaheklipid ette, taha ja keskele.
GTA4 andis ikka natuke liikumisruumi ja valikuvabadust. Linnas oli ka suht fun(väljaarvatud see piix, et kriitilistes olukordades pidi hiirega kaamerat järgi aitama).
Mafia linna iseloomustamiseks oli väljend "surnud", väga täpne. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Täna peale pikka pausi tuli mängu isu jälle peale. Jõudsin vahepeal NFS The Runi läbi teha, vahelduse mõttes.
IV on täitsa hüva mäng küll, ainult et korraga kaua mängides läheb isu üle.
Takistajaks oli vahepeal see Phil Belli misioon, kus pidi eemaldama mingi kuti, kes lõpuks helikopteri külge klammerdudes minema tahtis lennata.
Ei saanud ennem kuidagi jagu, kuid lõpuks õnnestus .
keegi viimasel ajal GTA 4 (+ exp) mp'sse sisse on saanud? endal ei leia pc all ühtegi serverit enam _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mis asi on GOBT-s? In game valikuga näed servusid? endal lihtsalt kahltlus, et ruuter peksab seeni kuigi pordid suunatud. Ükskõik kas gta 4 või bogt mp ette võtan valitseb seal tühjus. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mnjah BoGT üritan kah mängida aga messugi. Ühtegi mp serverit ei leia. Portide suunamised ehk valesti? Pidi vist 88 ja 3074 olema aga need tehtud _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kas keegi teab, mis probleem võib olla, kui serverid leiab üles aga ühendades ütleb "Disconnected from game session" ja viskab tagasi singleplayerisse?
Viimati jaanuaris pelasin, siis toimis kõik ideaalselt ja nüüd ei saa ühegi serveriga joinida (midagi vahepeal muutnud ka ei ole)
Mäng siis Steamis, kui see mingit vahet peaks tegema ja 3074/88 pordid igaksjuhuks ka avatud (avasin praegu, varem ei olnud avatud) _________________ Mess with the best, die like the rest!
endal pordid avatud aga mitte essugi ei näe mp osas _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ei ole eraldi seadistamist ruuteril teinud. Aga 10 kond serverit oli BOGT küll, tegin vahepeal ka ise race serveri ja mõned hulkujad eksisid ära küll sinna! Pigem arvan et lihtsalt mängijad on ära kadunud, hakkab ära vajuma vms!
PlatoonSgtElias, 33 minutit seletab kutt, kuidas ruuterit ühendada?
Püüa oma läbu vähe piirata?
Ei pea igat teemat oma pooltühja sisuga risustama. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
PlatoonSgtElias, 33 minutit seletab kutt, kuidas ruuterit ühendada?
Seletab jah liiga palju, halb on kuulata kohe sellist läbu pikalt. Muidu asjalik vana aga sellega paneb alati mööda. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Parem ikka kui püüda tarka juttu ajada. See pigem just loomulikum. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
paar fakki tuli ka vahele ca 10 minuti vaatamise jooksul _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma ei tea, kes seda mängu kommenteerib ja mängib, aga see on lihtsalt nii mage. Video neile, kel ila tilgub selle mängu järele, aga mängida ei saa ning peavad piirduma selle videoga. Ja mees oleks saanud asjalikult ning kahe minutiga probleemi lahenduse ära seletada, aga mitte oma rumalat fantaasiat ja sõnaoskust teistele edastada.
paar fakki tuli ka vahele ca 10 minuti vaatamise jooksul
Fakk on ok aga näm näm näm näm häirib rohkem. _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ma ei tea, kes seda mängu kommenteerib ja mängib, aga see on lihtsalt nii mage. Video neile, kel ila tilgub selle mängu järele, aga mängida ei saa ning peavad piirduma selle videoga. Ja mees oleks saanud asjalikult ning kahe minutiga probleemi lahenduse ära seletada, aga mitte oma rumalat fantaasiat ja sõnaoskust teistele edastada.
Kas mingisugust muud lahendust pole sellele NAT probleemile? Avastasin kah, et mul sama jama ja hakkas arvatavasti siis, kui soetasin endale TG784 aga kuna istun ADSL otsas, siis ei ole võimalust switchi enne seda ju torgata... _________________ Mess with the best, die like the rest!
Kas mingisugust muud lahendust pole sellele NAT probleemile? Avastasin kah, et mul sama jama ja hakkas arvatavasti siis, kui soetasin endale TG784 aga kuna istun ADSL otsas, siis ei ole võimalust switchi enne seda ju torgata...
kas sa siis TG784 ligi ei pääse ip'ga et confida? õigemini peaksid minema telnet'iga sisse ja ühe rea sisse toksima. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ikka pääsen ligi, võibolla ma ise loll aga ma ei ole veel näinud rida, mis sinna telnetti toksida.... _________________ Mess with the best, die like the rest!
Küsimus nende ipde kohta mis seal käsus on:
Väline IP ju muutub pidevalt, kas see probleeme ei valmista?
*snip* ma loll <- esimene küsimus kehtib veel _________________ Mess with the best, die like the rest!
endal ei ole seni muutunud... seega ei oska kommenteerida. pole teist lahendust leidnud. vist sai kuidagi teisiti kah aga hetkel ei oma infi selle kohta. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Mh, huvitaval kombel see lahendus ei aidanud ja ikka näitab "NAT strict" mängus... <- enne kui keegi jõuab pakkuda, siis igaksjuhuks restartisin ruuteri enne proovimist
nat maplist all näitab ilusti 1 NAT ipKmInet 88.xxx.xxx.xxx 192.168.1.64 _________________ Mess with the best, die like the rest!
mis mõttes? GTA 4 peaks suht olematu hinnaga saama juba ning lisaks võta kindlasti selle expansion dlc'd.
Endale meeldis kõige rohkem Ballad of Gay Tony. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mis seal sundida... viimane dlc oli palju funnim ja rikkalikuma ning varjeeruvama gameplay'ga + sai pärast veel moblast valida kui soovisid mõndasid missioone uuesti teha. Soomuk, raketi heitja - pump püss hübriid (mis iganes selle ametlik nimetus oli), langevari, paremad autod, Vice City maitset natuke jne.
gta4 läbi teed siis pms... sõiduta neid troppe sooma/jooma ja eriti midagi seal pärast teha ei olnud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
GTA IV-s meeldis see, et sai oma muusikat panna listis mängima. Superluks oleks see, kui saaks ka raadio lives mängima, aga seda paraku ei saa. Või on keegi näiteks Screamer radioga vms programmi pannud GTA salvestuskohta salvestama? Hetkel pole mul GTA peal, järgmine nädal läheb Windowsi uueks installiks niikuinii ja siis panen ka GTA uuesti peale ja siis saab katsetada.
Mis mõttes. Isegi GTA san andreases sai lisada enda muusikat Ja ma sain niimodi aru, et isegi live raadiot saab gta4 lisada. Pole kindel kas see on tõsi või mäletan ma valesti.
Vabandan, kui vale mulje jäi. Pidasin silmas võrrelduna teiste mängudega, kus ei saa. Niipalju, kui mina tean, siis isegi Driveris ei saa. Ja teisi GTA versioone olen mänginud playstationiga.
enamasti sai seda alati vist gta'as teha. Arvuti "rõõmud"
ise pidasin võrdluses seda silmas kui varjeeruv, huvitav, fun on gameplay. gta 4, mäng ise meeldis, oli kohati gameplay suht realistlikult tõsine ja ei olnud väga absurdne ja fun. Kohati kiskus üksluiseks ja liialt ette aimatavaks.
loodetavasti tuleb gta sa ja vice city sugune asi tagasi... ja ilma 10x10x10x dlc jurata nagu see juba R* kombeks tundub olema hakanud (eriti mp osa @ max payne 3 ) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Jah, gta V ostan kindlasti. GTA IV ostsin selleks, et MP-d mängida, aga ei sittagi. Gta 4 on ainuke GTA mille olen endale rahaga soetanud.
GTA SA sai ps2-l mängitud ikka kõvasti. Vähemalt 4 korda läbi Arvutis pole kordagi suutnud läbi mängida.
tunnistan, et siiani mängisin muid teidpidi sülle sadanud GTA 4, aga paar päeva tagasi ostsin originaali (sest hind oli mulle vastuvõetavaks saanud) ja tahtsin ka multiplayerisse minna, aga mänge leiab VÄGA vähe.. paar kolm tükki max
DLC on täiesti vastuvõetav, lisamäng väikese raha eest, GTA4 originaal oli juba võrdlemisi pikk mäng võrreldes mõne teisega, seega ei saa öelda, et osa mängu oleks nagu hiljem eraldi raha eest müüdud.
Peamine, et nad teeks PC'le eraldi mängu. Profiili arvutiga ma normaalselt seda mängida ei saa. 6870 1GB jooksutas high peal paremini kui 7870, kuig ka mitte perfektselt nagu ootaks. Uuemad driverid üldse tunduvad kehvemini jooksutavat seda.
pidasin silmas rohkem uut poliitikat mis hakkas pihta peale gta 4'ja. Red Dead (mp osa), max payne 3 (mp osa, ei ole kursis kas midagi ka sp'st).
gta 4 oli pms expansionid kuna täis pikad osad suht mõistliku hinnaga. mäletan et isegi uuena sai eestist suht odavalt pc omad kätte.
mootor sitt vaevalt nad midagi eraldi sul tegema hakkavad nii pea. kui just nad ei ürita gta 5'est midagi uuemat välja võluda (aeg oleks see idiootselt sitt AI korda teha + veel mõned pinnud mängus mis ei ole just mängu lõhkuvat aga paremuse poole võiks püüelda mitte vastupidi nagu teised firmad seda teevad). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Plehis, mängisin ka ennast lolliks selle San andrease taga (PS2-ga). Kõik GTA-d on oma rahaga soetatud, v.a GTA 4, mille rahad läksid arvuti täiustamisele, et seda mängu üldse mängida. Aasta aega vahtisin selle plaati, kuni lõpuks mängima sai asuda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.