Pirates of the Caribbean triloogia - Endiselt väga hea triloogia.
Eriti kiidusõnad andeka Gore Verbinski ees, kelleta(st. oleks keegi oskamatum pukis olnud) oleks kogu see ettevõtmine tõenäoliselt jubedalt feilinud.
"Battleship" - raudselt on Scart sellest siin teemas varem kirjutanud, ei hakanud üle kontrollima . Täitsa lahe ajuvaba turvaline action - meeletu madin aga keegi sisuliselt viga ei saa. Ma pole "Transformereid" näinud aga ilmselt on nad omavahel sutsu sarnased. Mulle meeldis - vähemalt kui väikese raha eest suurelt ekraanilt ja hea heliga vaadata. Arvutusvõimsust on efektidele ikka meeletult läinud.
Loogiline mõtlemine ning kriitiline meel tuleb muidugi filmi vaatamise ajaks koju külmkappi jätta.
"Battleship" - raudselt on Scart sellest siin teemas varem kirjutanud, ei hakanud üle kontrollima . Täitsa lahe ajuvaba turvaline action - meeletu madin aga keegi sisuliselt viga ei saa. Ma pole "Transformereid" näinud aga ilmselt on nad omavahel sutsu sarnased. Mulle meeldis - vähemalt kui väikese raha eest suurelt ekraanilt ja hea heliga vaadata. Arvutusvõimsust on efektidele ikka meeletult läinud.
Loogiline mõtlemine ning kriitiline meel tuleb muidugi filmi vaatamise ajaks koju külmkappi jätta.
Käisin just vaatamas esimeses saalis. Võiks lausa öelda, et tüüpilise Hollywoodi prügi kõrval oli Battleship mõtleva inimese actioner. Astronoomia oli teoorias täiesti õigesti paika saadud, mingit meeletut Transformerite füüsikamudimist ka silma ei paistnud va muidugi üks "asi" lõpus ja pahalased olid üllatavalt mitmekesised. Üks selle aasta suurimaid üllatajaid, sest trailerite põhjal tundus küll väga mannetu madin. Laevade pommitamise mängu sissetoomine oli geniaalne
Iron Sky (http://www.imdb.com/title/tt1034314/) eestis kinodesse ei tulegi? _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
see on hea pole küll näinud aga kogu eelnev saaga on ka hea
vampiirid ei sa ju olla jamad
kas ta nüüd sama hea on kui see debiilse näoga vampiiripoisi saaga - tvailaitsõu vms ta nüüd oligi.
aga raudpolt, et on hea kui seal nüüd ka kääbikud ja gay oleks, siis on killermuuvi
Awakening oli mu meelest tüki maad viletsam kui esimesed kaks, ehk extended ja DC-d parandavad. kolmas sakkis niiehknaa.
ja vilmitootjad loodavad end tunniste lõikudega õigustada? _________________ nooope!
see peab olema suht norm film, mingi tuttav uploadinud juba 400 GB
esimeses 2s oli ok, isegi kolmas oli ok, kuigi teistsugune äktsioon. Selle filmi ajal vaatasin pidevalt kella ja ootasin kuni läbi saab...
A parem kui Twilight _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Käisin just vaatamas esimeses saalis. Võiks lausa öelda, et tüüpilise Hollywoodi prügi kõrval oli Battleship mõtleva inimese actioner. Astronoomia oli teoorias täiesti õigesti paika saadud, mingit meeletut Transformerite füüsikamudimist ka silma ei paistnud va muidugi üks "asi" lõpus ja pahalased olid üllatavalt mitmekesised. Üks selle aasta suurimaid üllatajaid, sest trailerite põhjal tundus küll väga mannetu madin. Laevade pommitamise mängu sissetoomine oli geniaalne
Sai ka vaatamas käidud ning peaks ütlema, et stoori oli ikka väga nõrk ning auguline. _________________
Ma olen vist vanaks jäänud, aga kogu see CGI ei päästnud minu silmis kuidagi seda soppa, mida ma vaatamas käisin eile.
Algus venis, keset möllu tõmmati kuidagi hoogu maha pidevalt stseenivahetusega jne... Lollid (iganenud) naljad otsa.
Scarti vaimustusest ma küll aru ei saa.
2/5 _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mitte ei saa aru, miks Hunger Games'e nii palju haibitakse :/ Tegu on ju samasuguse filmiga kus jääb ilma raamatut lugemata palju asju segaseks ja arusaamatuks. Põhimõtteliselt Harry Potteri 6 film, except worse. Raamatutest ei tohiks filme teha. Ainult hägune draama tuleb välja ja kõik olulised hetked jäetakse välja kuna nad võtaksid palju aega filmist ning koondatatakse kuidagi-kuidagi hästi kärmelt kokku.
E: Räägin siis filmist. Raamat oli hea. Catching Fire ja Mockingjay olid küll head aga oleks võinud paremad olla ning Mockingjay lõpp oli samasugune mis Rowlingu saaga "20 aastat hiljem". _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
tõsine pettumus 3/10
http://imdb.com/title/tt1515091/ _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mis suhtes?
film oli ju täiesti jura _________________ This message was sent from space using stargate
Oli see samasse skaalasse esimese filmiga, tiba rohkem huumorit.
esimene osa oli ikka kõvasti parem
võibolla oli asi ka selles, et filmi vaadates oli valus pohmakas laupäeval _________________ This message was sent from space using stargate
mulle jättis ka natuke kehvema mulje kui ootasin. aga hea film sellegipoolest.
ilmselt tuleb teist korda veel üle vaadata, juhuks kui mõni nüanss jäi tabamata. _________________ nooope!
_________________ This message was sent from space using stargate
Minu arvates igati hea film, see atmosfäär mis filmis oli väga mõnus. Ning ka üldiselt oli tegu suhteliselt hea filmiga, oleks lootnud ainult teistsugust lõppu.
7/10
Palun soovitage mõnda hääd fantaasiafilmi. Midagi Stardust või Bridge to Terabithia sarnast. Miks mitte ka Lord of the Rings sarnast. Tahaks nädalavahetusel mõnda tõesti head filmi vaadata, aga hetkel on selline tunne, et ei suuda lihtslat midagi leida, mis oleks hea või mida pole näinud.
Omalt poolt soovitaks sellist õudukat nagu "Insidious". Vaatasin seda paar nädalat tagasi ja olin väga positiivselt üllatunud. Minu jaoks oli tegemist ühe eales parima õudukaga mida olen näinud (ja olen neid ikka seinast seina vaadanud - alates klassikutest ning lõpetades ilgete slaherite ja tiinekate veristamise filmidea). Filmi puhul paelus pinge ja suhteliselt vähene "IN YOUR FACE SO SKAAARI MONSTER HÜÜPPAB JÄRSKU VÄLJA" effekti kasutamine. FSoovitan kõigile, kellele meeldib The Exorcist.
SKG, Pan's Labyrinth siis teisisõnu jah? Seda soovitaks omalt poolt ka.
Hellboy filmid olid ka päris head kui õigesti mäletan.
Melancholia enamvähem vast sobib ka...
Sucker Punch oli minu meelest väga hea film, niiet seda soovitan ka.
The Troll Hunter
Brazil
The Adventures of Baron Munchausen
Big Trouble in Little China
The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension
Sky Captain and the World of Tomorrow
Splice
Daybreakers
District 9
Excalibur (John Boormani film... väääga kummaline)
The Ninth Gate
Dark City
Mulholland Drive
Donnie Darko
The Rocketeer
Hetkel mis lähemalt või kaudsemalt sobituvad sinu kriteeriumitega (vähemalt minu meelest, vb mõnega läksin veidi väga mööda ).
Selline omamoodi, tegevust pmst polnudki, ainult jutt.
Kannatas vaadata küll aga miskit erilist muljet ei jätnud.
Ja wtf see on, et uuemad filmid tiba ainult üle tunni kestavad?
Kurat enamus seriaalide osad on sama pikad kui see jama koos tiitritega
We Bought A Zoo oli mõnus film. Eelkõige paelus mind selles kasutatud muusika, mis kõlas väga Sigur Ros'ilikult. Jälgisin pingsalt tiitreid, kas pakkusin õigesti. Üks lugu isegi neilt oligi seal filmis . Enamik lugusid oli aga loonud ja esitanud hoopis Jonsi, kes on, ülla-ülla, Sigur Ros'i laulja ja kidramees. _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Waking Up is a open source film about a positive future for humanity, for a change. The film is in the making by several people, and you can contribute to the writing of it on wakingupmovie.com.
The film is about Ben, who froze himself down in 2010, in the hope that humanity once might be able to thaw him up and cure his disease.
And this is exactly what happens. In the year 2110, the world has gone through massive changes towards the positive. Both technology and human values has developed into a whole new world, positive in all aspects for humanity.
One of the aspects is that money and property is gone, and people do things for other reasons than hoarding wealth. Waking Up is about Ben's experiences in this world and the difficulties he faces in waking up to this new reality.
In this scene, Ben is walking in the woods with his newly acquainted guide, Aweena. He has only been awake for a few days, after several weeks of curing and restituting his body while he was asleep. He is a bit confused, and can't really understand what has happened. He feels somewhat attracted to this new world and to Aweena, but at the same time he has trouble believing it is real.
The movie will be an 'open source' concept where others can contribute. The website for the movie can be found at wakingupmovie.com. It is a movie about a positive future for humantiy, and hopefully, humanity will contribute in writing it and making it real. The movie needs a full script, and a lot of CGI, and basically every thing else at this moment.
http://www.imdb.com/title/tt0120863/
Iseenesest väga hea film WW II lahingust Jaapani vastu, kuid filmis on liiga palju mõttetuid kaadreid, mis venitasid filmi 2h43min peale. A´la näitadakse kuud ja asju mis ei lähe taustal oleva jutuga kokku. Hüpatakse eri pataljonide vahel, jälle jääb segamini, kes kus mis on.
Avengers pidavat väga viis olema.
Juba nädalavahetusel kavatsen ka ise kaema minna. Kahju ainult, et raip 3D jälle on _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kosmoses isegi peaks olema... Mis ka omaette elamus on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
actionfilmide vanaisad, isad ja pojad
selle aasta suurim paugutamine pole kaugel
isegi kui kellelegi see film ei meeldi, peaks see kohustuslik olema _________________ This message was sent from space using stargate
Loki, Raudmees ja Hulk olid enamvähem ainsad tegelased kes selles filmis korda läksid, lugu ise oli mõttetult imal ning action ja lammutamine juba sada korda nähtud. Mõned kohad olid isegi päris naljakad, aga muidu täiesti meh film. 3D jättis ka täiesti külmaks, üsna olematu efekt.
Kellelgi õnnestus saalis esimese 5 minuti jooksul veel norsates magama jääda kah.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.