euro 2012 on ka eestil ka rating alla 70 kaitse oli vst 67 kesk oli 65 ja rünne oli 62 kui ma õigesti mäletan ja eesti oli vst 3 ja pool tärni ja fäärid olid ainult pool tärni
Oleks siis küsimus kuidas saaks nii et Fifa 12 Be A pro's vahetaks treener minu enda tegelaskuju välja ?
kas peab mingeid nuppe vahetama või kuidas ?
Kui ma õigesti aru sain, siis pead selleks näiteks teenima kollase ja lootma et peatreener võtab su välja et sa ei saaks punast. Ma ei tea kuidas seal BE A Pro´s vigastustega on, aga see ka vast üks võimalus...
Kindlasti peaks aitama ka see kui mingi 60-80 minutit lihtsalt jooksed seal platsil vms või noh lihtsalt teed natuke kehvema mängu või noh tegelt ma ka ei tea... _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
Ma usun, et ikka 53 koondist on täielikult olemas! See Expedition on lihtsalt mingi fantasy game mode ja mõned mängijad lihtsalt genereeritakse ei tea kust, nagu põhimängu Career mode young squadi mängijad.
Kas on veel kellelgi probleeme peale viimast patchi, et lihtsalt peale seda kui kontrollib ühendusi mäng freezib? Ja kas on ka mingit rohtu selle vastu?
Kas keegi siit klaviatuuri peal ka pelab ?! Ise alles alustasin mängimist ja no ei saa väga hakkama. Isegi semi-pro peal mängides teevad vastased mingeid väikseidki driblamis trikke, mida mina ei suuda. Mul on ainult basics (sööt, löök, tsenderdus), rohkem midagi, sõrmi jääb puudu, et midagi ilusat teha ja ega see mäng vist klaviatuuri peal mängimiseks polegi väga mõeldud ?! Mängin muidugi ka enamus abid peal, mõni üksik on "semi" peal. FIFA 11 võrreldes tunduvad kauglöögid paremad olevat (täpsemad), aga vastaselt palli ära võtmine on ikka palju raskem. Mängijate kiirused/kiirendused tunduvad ka kuidagi väga võrdsed olema, FIFA 11 jooksid nagu kuidagi selgemalt mööda. Kui osta endale mingi pult, siis kas sellega on kordi parem mängida ?!
Kas keegi siit klaviatuuri peal ka pelab ?! Ise alles alustasin mängimist ja no ei saa väga hakkama. Isegi semi-pro peal mängides teevad vastased mingeid väikseidki driblamis trikke, mida mina ei suuda. Mul on ainult basics (sööt, löök, tsenderdus), rohkem midagi, sõrmi jääb puudu, et midagi ilusat teha ja ega see mäng vist klaviatuuri peal mängimiseks polegi väga mõeldud ?! Mängin muidugi ka enamus abid peal, mõni üksik on "semi" peal. FIFA 11 võrreldes tunduvad kauglöögid paremad olevat (täpsemad), aga vastaselt palli ära võtmine on ikka palju raskem. Mängijate kiirused/kiirendused tunduvad ka kuidagi väga võrdsed olema, FIFA 11 jooksid nagu kuidagi selgemalt mööda. Kui osta endale mingi pult, siis kas sellega on kordi parem mängida ?!
Loomulikult, mäng on eelkõige pult mõttes üles ehitatud ja analoogidega on liikumine palju sujuvam, täpsem. Klaviatuuril on mõned trikid lausa võimatud ja üldse ei ole sellist tunnetust nagu puldiga. Nupud on kõik kohe sõrmede juures ja trikid tulevad puldil lausa ise välja, nh mitte kohe, aga kui tunnetuse kätte saad, siis lust mängida!
Kui tahad FIFA11 taolist kaitsmist(Kergemat ja igavamat), siis kuskil control optionsites saad Defendin'gu panna "Legacy Defending"'u peale.
Kokkuvõttes kui natuke tõsisemalt tahad mängida seda, siis kindlasti pult jah!
Tundub et pean natuke sõnu sööma, nimelt EA foorumis on kasutajate sõnul peaaegu pooled UEFA 2012 DLC tiimid litsentsita, sisaldavad fake mängijate nimesid ja valesid koondiseriietusi. Nendeks tiimideks, tsiteerides foorumist:
tsitaat:
Teams with fake named players: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Estonia, Faroe Islands, FYR Macedonia, Georgia, Iceland, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Moldova, Montenegro, San Marino, Serbia, Slovakia, Ukraine(Euro host!!!), Wales (24 fake teams of 53)
Pult igati ok, ise oman sarnast (vanemat mudelit) ja saan enamus sport- ning rallimänge sellega mängitud. Pigem küsimus selles, et kuidas asi sulle endale kätte istub.
Keegi oskab öelda, kas see UEFA DLC ka UT'sse midagi juurde annab / toob? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Keegi oskab öelda, kas see UEFA DLC ka UT'sse midagi juurde annab / toob?
Miks ta peaks UT's midagi muutma? See ju täiesti eraldiseisev asi.
Minu jaoks on küsimus see, et mina ei näinud eilse seisuga küll kusagilt, et ma saaks seda PC-le alla laadida. Selles mõttes, et läksin mängu sisse, siis võtsin menüüst EA Store ja sealt ei paistnud küll midagi uut.
Keegi on juba seda UEFA Euro 2012´t ka mänginud?Ise jätan ilmselt see aasta vahele ning kui 2014 MMi või 2016 EMi mäng praktiliselt samamoodi ilmub(allalaadimise kaudu FIFA´st), siis võib isegi kaaluda mängimist..
Ei tule poodidesse. Seda saab osta ainult Origini kaudu. Ise olen mänginud ja feil mäng. Ärge ostke seda sitta. 24 teami on ainult licensed, ülejäänud on valede kitidega ja nimedega. Eesti on unlicensed kahjuks.
Pigem on mõttekas tirida kõik need Euro staadiumid enda Fifa 12sse ja tõmmata üht patchi, mis muudab kõikide rahvusmeeskondade kitid õigeks + lisab 70 riiki veel, kaasaarvatud Eesti.
Pigem on mõttekas tirida kõik need Euro staadiumid enda Fifa 12sse ja tõmmata üht patchi, mis muudab kõikide rahvusmeeskondade kitid õigeks + lisab 70 riiki veel, kaasaarvatud Eesti.
Originist fifat käivitades ütleb "fifaconfig.exe has stopped working". Googeldades ei saanud targemaks, proovisin enamjaolt kõik järgi, kellelgi siit on kindlasti ette tulnud?
Origin Games/Fifa 12/ kaustas on crash logid, vaata sinna, nendest võib abi olla. _________________ http://nodejs.org/
Ei ole selliseid asju olemas. Vahepeal tekkis mingi crashdump fail või midagi sarnast, kuid seda googeldades ei saanud ka targemaks. Just tegin reinstalli ka, kuid ei miskit
Tõmbasin FIFA12-RELOADED, ei kräkkinud ära vaid panin sealt otse käima ja see läks automaatselt läbi Origini. Seega lisage Najsayer!
/Tekkis küsimus, et milliseid packe osta. Olen aru saanud, et bronze packe on kõige mõistlikum soetada, kuid seal on omakorda veel 3 varianti, milline neist kõige mõistlikum oleks valida? Loogika järgi kõige odavamad või mis?
Võite tip-e jagada, kuidas algul käima saada asi. Hetkel ise kogun praktiliselt contracti kaarte kuni neid on küllalt palju, et kellelgi mänguaeg osta ei saa (peaaegu astusin sellesse ämbrisse). Kui contractid olemas, siis tuleb hakata silver playereid vaatama ning siis samamoodi contracte koguda, et silver playerid püsiks jne. Kuid kui on mõni hea näpunäide, siis võib vabalt jagada! Praegu leian, et packe pole mõtet osta, või võib raredega vedada?
Põhimõtteliselt ongi nii, et mängid neid mänge, kust raha tuleb ja ostad oma contracte. Vähemalt ise tegin täpselt nii (hetkel ei mängigi, kuna vahepeal on mingid muud tournamendid tulnud ja mul praegu pole vastavaid mehi võtta). Mehed ostsin endale otse oktsjonilt, ei hakanud pakkidega õnne proovima.
Võite tip-e jagada, kuidas algul käima saada asi. Hetkel ise kogun praktiliselt contracti kaarte kuni neid on küllalt palju, et kellelgi mänguaeg osta ei saa (peaaegu astusin sellesse ämbrisse). Kui contractid olemas, siis tuleb hakata silver playereid vaatama ning siis samamoodi contracte koguda, et silver playerid püsiks jne. Kuid kui on mõni hea näpunäide, siis võib vabalt jagada! Praegu leian, et packe pole mõtet osta, või võib raredega vedada?
Kui rahaga kitsas, osta vennad AH'st. Pakkidest on võimalus liiga väike ja raha raiskamine suht.
Bronze contracte üle 150 ea osta (tavalised +5 mängu).
Mina näiteks kogun praegu bronziga raha lihtsalt (kulla team ka olemas, kuid ülalpidamine on liiga kallis et koguaeg mängida) _________________ http://nodejs.org/
Mõtlesin natuke, et milline võiks FIFA13 olla ja tulin sellisele ideele, et kõik kes te FIFA12 mängite, kirjutage palun siia üles kõik puudused ja vead, mis võiks FIFA13 olla parandatud. Samuti kirjutage ka palun uusi asju, mida võiks juurde lisada, mida veel praegu nt pole.
See nr 9 peaks Puri olema?Praktiliselt ülejäänud on arusaadavad... Ja mida teeb Ahjupera algkoosseisus? _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.