ei täheldanud et eriti võimas nüüd oleks aga eile ühes serveris jooksis admini teade küll, et m26 lisandub varsti keelatud relvade nimekirja probleemide tõttu. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Niisama dart ei olegi eriline mõrvar, aga siisk Kuid kui see panna õige kooslusega, siis saab see kõvasti lisaperfi ja kui kasutad seda koos sihikuga, mitte ei lase niisama puusalt, siis niidab peris kaugelt maha.
Ise mängisin sellega mingi nädalakese äkki ja avastasin, et on esikohal mul killidest. Nüüd olen ainult siis kasutanud, kui terve vastastiim vastu samaga jookseb
Mul oli sama jama. Päev hiljem lambist oli korras jälle.... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Eile oli ka vastav teade selle kohta Battlelogis. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Täis idiootne olukord. Kõik registrid ja failid on mitu korda üle kontrollitud, aga mäng on ikka vene keelne.
Kui vene failid ära kustutan, siis ei võta piltigi ette. Black screen.
Jah. Ma ei tee seda asja esimest korda. Lihtsalt nüüd peale uue win ja mängu installimist enam ei tööta. Ma olen 100% kindel, et tegin kõik õigesti.
Miskit peab olema muutunud alates 29 märts uuendusest, kui värske install tõmmata. Ilmselt on veel mingi registri koht vms, mida viimases failipakis ja õpetustes pole. Varem isntallitud BF3 töötab normaalselt, aga värske mitte. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Lasin ka peale 29. märtsi uuendust mängu uuesti peale. Koos kahe eng faili, nende 29.ndal tulnud failidega ja registri muutmiseks vajaliku .exega töötab asi ilusti.
Paar päeva tagasi tõmbasin läpakale BF3 peale!
Lasin Origin'il mängu ära tõmmata. CJSCDKey tõmbasin keelefailid ja tõstisn lihtsalt "GDFBinary_en_US.dll" ja "Update" kausta, "Battlefield 3"-e peakausta, läksin muutsin regitris ühe asja ära ja mängima!
Aa, mingi 1GB keelefaili tõstsin ka mis mul arvutis juba oli, "Battlefield 3\Data\Win32\Loc" kausta. Selle peaks ka CJSCDKey'st saama!
Mul oli ka ühel korral(enne seda viimast patch) selline kala, et kui ei pannud patche õiges järjekorras, ehk siis pidin panema patchid, siis mingil hetkel registri ära muutma ja siis järgmise panema. Täpselt enam ei mäleta, aga olin juba suhteliselt närvis ja siis vaatasin seda juhendit ja tegin täpselt punkt punkti järgi selle läbi ja siis toimis
Kuidas see võimalik on Pole ju 100t service stari käes ja viimat ei saanud varastatud toe tage kasutada? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Natuke loll küsimus aga unlockisin just M26 MASS-i aga kusagilt relvamenüüdest ei leia :S _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
DefXtreme, aaaaaaaa.... julmalt taipan relva sealt otsida thanks, proovingi kohe järgi kuigi see DAO-12 hakkas julmalt ka meeldima ja medpackid on ka head ikka
edit: Nooo kuraaat... ikka see BF3 paneb näkku nii, mis jube. Crashib iga paari minuti tagant.. vahest laseb kenasti 30 mintsa pelada... vahest 2. Ruuterist igasugu PNP või misiganes maha võtnud jne, ikka ei aita. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 18.04.2012 22:31:48, muudetud 1 kord
The latest game server update has completed internal QA, and has been sent out to all the RSP companies. They are doing small-scale testing of it during the evening.
If no problems are reported by the RSPs, then the companies will gradually roll it out over the next few days, starting at 10:00 UTC on Thursday Apr 19th.
This update is addressing some gameplay bugs that have been reported since the latest big client+server update. Also, there are some minor improvements to the RCON interface.
The master servers will remain available; Battlelog will remain available.
Changelist
* Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds
* Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill)
* Tweaked tank armor strength
* MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it
* RCON admin.say command can send to individual players
* A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead
* RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead
* RCON player.onChat now reports the target player subset
LOL AWESOME _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kui keegi on kahe viimase päeva jooksul Win7 64bit peale selle installinud, siis võiks öelda.
Eile panin. Kõik varasem sai maha lastud ja pidin päris nullist alustama. Mingeid vanu faile alles kah ei olnud. Installisn vene keelse mängu Origini vahendusel ja peale seda google`tasin lehe http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html, tegin sealt kolm sammu ja voilaa. Win7 64bit. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Yeah, tankid tagasi tankideks. Vahepeal oli selline tunne, et vahet pole kas lähed vannis või tankis, armor on sama.
Kui vihjad sellele, et tankid niidavad üksteist liiga kiirelt maha, siis tegelikult peaks tabamus igasse suunda vähemalt disablema või õhku laskma. Ka BF1942's kui õnnestus tanki ahtrisse lasta AT grenade või siis tankimürsuga, oli one hit explosion.
Ei anna veepüssi. Ideaalses BF3-s jooksevad kõik ilma relvadeta ringi ja siis tuleb üks little bird. Nagu ikka. Tankid on kaetud peeglitega, et kui keegi märgistab neid laseriga siis lastakse kiir tagasi hoopis nende peale. _________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 19.04.2012 10:54:53, muudetud 1 kord
Tangid on kahest, vastassuunas liikuvast, liigendiga ühendatud poolest koosnev tööriist, mida kasutatakse esemete haaramiseks, hoidmiseks, painutamiseks, lõikamiseks ja teisaldamiseks.
Okey ei viitsi väga 1000 lehte lapata aga mul on mingi bug, igakord kui surma või res saan siis screen läheb mustaks mingi 1 seciks, mitte et see väga mängu mõjutaks aga väga ebameeldiv on
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.